biraz kafama takılıyo endo kalınlığı biraz daha kalın olsa daha bir transferde kafam rahatlar..yarın kontrolüm var bakalım bizim yaramaz yumoşlar büyüdümü..bitane yumurta çok önde gitiği için klomeni günde bir kere kullan dedi doktorum bakalım doz az gelmişte olabilir benim fikrimce...inş ben yanılıyorumdur canım..sen tekrar kontrole gidicenmi canım belki geç büyüyen vardır yumoşlardan...hiç beli olmuyo bu işler biliyosun...
arkadaşlar bugün yumurtalarımı topladılar bakalım ne olacak? yarın ararız dediler, böyle hemen belli oluyor mu? ben 3 gün sonra diye biliyordum ama...
işallah güzel haberlerle gelirsin canım..
yarın döllenip döllenmediğini söylerler..iki günde gelişimini takip ederler güzel gelişiyorsa 3. gün transfer yapıyorlar..işallah bütün yumilerin döllensin..
arkadaşlar bugün yumurtalarımı topladılar bakalım ne olacak? yarın ararız dediler, böyle hemen belli oluyor mu? ben 3 gün sonra diye biliyordum ama...
benim e2;395.72 fsh.3.02 çikulata kisti gördü hoca... yaşım 38 tüp bebek önerdi
inş canım..kararımı verdim ama daha bi ön görüşme yapmadık tekrar tedavi düşündüğümde orda tedavi olmayı düşünüyorum.. önümüzdeki ay gideyim diye düşünüyodum ama 12.günde kontrol amaçlı bi gideyim fırsatım olursa..
benden güzel haberler yok canım ya..doktorum yumurtam çok büyük diye klomeni günde bir kere vermişti 3 gün kullandım dün kontrole gitiğimde yumurta gelişmemiş gerilemiş..diğer görünen küçük yumurtada yok olmuş...cumartesi tekrar gel dedi klomenide günde iki kere kullan dedi bakalım canım ya çokta umutlu değilim yumurtanın gelişimi gerileyip sonradan tekrar büyüyen duymadım..hep dua ettim ama Allahım yumurtam opuda boş çıkacaksa yada transfer olup tutmıycaksa büyümesin boşuna umutlanmayayım diye...Allahın sevgili kullarıyız galiba diyorum..herşeyde vardır bir hayır..sen tekrar kontrole gitinmi canım..
hayırlısı canım ..yinede görülen yumilerin olması güzel belkide büyücektir belli olmaz..cumaresiye kadar iç bakalım klomenini ..ben yok canım gitmedim kasıklarımda hiç bir şey hissetmiyorum bu ay yumurtlayamadım:)) eğer bir kıpırtı hissedersem gidicem ama sanmıyırum bu ay yumurta yok.hayırlısı adet olunca istanbula kendi doktoruma gidicem kısmetse bakalım önümüzdeki süreç ne gösterecek..her şey kısmet yaa gerçekten yok diye gittim var çıktı bu sefer vardır diye umutlu gittim yok çıktı..hayırlısı allahtan..
canım Allahım yardımcımız olsun bizlere sabır versin rabim..benimde yumoşum büyümemiş mallesef cumartesi tekrar kontrolüm var...aslında gitmesemi diyorum cumartesi Allahım büyük belki büyür bir umut işte...canım bütün zorluklara ramen yolmuza devam...canım kontroleri hiç bırakma bu işler sürpriz işi biliyosun....
belkide klomenin yanına destek bir ilaç daha verebilir sonuçta yumilerin bi sürede olsa büyüypr bu halledilebilecek bir şey allahın izniyle .cumartesi işalllah güzel haberle gel canım sakın gitmemezlik yapma..hayat suprizlerle dolu..canım iki aydan beri görülüyo ama büyümüyo küçülüyolar nedense..doktorumda şaşırdı bu duruma canım ben biesteronu kullanmıyorum artık arginmaxıda almadım gnc elemana sordum kalbim ara ara çarpıntı yapıyo yan etkisi olabilirmi dedim..içeriğinede bişey varmış etkisi olabilir doktorunuza sorun öyle kullanın deyince vazgeçtim..hayırlısı Allahtan canım bizim elimizden bişey gelmiyor mallesef...
kızlarr slm nasılsınız inş hepinizden güzel haberler vardır biz iyiyiz büyüyoruz maşallah... gelemiyorum fazla ama hepinizi merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir
Kızlar merhaba, bir sorum olacak ama yardımcı olursanız sevinirim. Benim AMH 0,30 çıktı doktor ardından diğer hormanlarada bakalım dedi diğerlerinide yaptırdım diğerleri çok iyi çıktı yani doktor öle dedi gayet iyi dedi bu arada ben troid hastasıyım troidimede bakıldı sonrasında oda iyi çıktı yani ne demek oluyor bu doktorum 0,30 çıktı diğer hormonların iyi dedi bende madem amh düşük neden diğer hormonlarım iyi dedim henüz yansımamış olabilir hormonlarına dedi yumurtaların sayıldı 7 yane yumurtam çıktı çok mu kötü durumdayım anlamadım ben normali nedir dedim 10 dedi 7 yumurta sanki çokta fena değil gibi ama yardımcı olurmusunuz lütfen
canım yumurta sayın güzel aslında ama amh testin 0,30 çıkmış düşük ama fsh normal olması güzel...sana tavsiyem fazla beklemeden bebek çalışmalarına başla canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?