Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar bugün yumurtalarımı topladılar bakalım ne olacak? yarın ararız dediler, böyle hemen belli oluyor mu? ben 3 gün sonra diye biliyordum ama...

işallah güzel haberlerle gelirsin canım..
arkadaşlar bugün yumurtalarımı topladılar bakalım ne olacak? yarın ararız dediler, böyle hemen belli oluyor mu? ben 3 gün sonra diye biliyordum ama...

yarın döllenip döllenmediğini söylerler..iki günde gelişimini takip ederler güzel gelişiyorsa 3. gün transfer yapıyorlar..işallah bütün yumilerin döllensin..

günaydın kızlarrr kaç gündür hastaydım gelemedim keyifler nasıl güzel haberler varmı

benden güzel haberler yok canım ya..doktorum yumurtam çok büyük diye klomeni günde bir kere vermişti 3 gün kullandım dün kontrole gitiğimde yumurta gelişmemiş gerilemiş..diğer görünen küçük yumurtada yok olmuş...cumartesi tekrar gel dedi klomenide günde iki kere kullan dedi bakalım canım ya çokta umutlu değilim yumurtanın gelişimi gerileyip sonradan tekrar büyüyen duymadım..hep dua ettim ama Allahım yumurtam opuda boş çıkacaksa yada transfer olup tutmıycaksa büyümesin boşuna umutlanmayayım diye...Allahın sevgili kullarıyız galiba diyorum..herşeyde vardır bir hayır..sen tekrar kontrole gitinmi canım..

canım hakında hayırlısı olsun inş...inş bütün yumurtaların kaliteli dölensin ve sana sımsıkı tutunsun...Alllahım yardımcın olsun..

benim e2;395.72 fsh.3.02 çikulata kisti gördü hoca... yaşım 38 tüp bebek önerdi

canım adetin 3 günümü dğerlerinmi bunlar canım e2 değerin biraz yüksek oda kist olduğu için yüksek çıkmıştır adetin 3 günüyse tabi...fsh çook güzel...kisti için bir aylık doğum kontrol ilaçları ile kist gidiyo canım..kistini takma kafaya..

canım Allahım yardımcımız olsun bizlere sabır versin rabim..benimde yumoşum büyümemiş mallesef cumartesi tekrar kontrolüm var...aslında gitmesemi diyorum cumartesi Allahım büyük belki büyür bir umut işte...canım bütün zorluklara ramen yolmuza devam...canım kontroleri hiç bırakma bu işler sürpriz işi biliyosun....

hayırlısı canım ..yinede görülen yumilerin olması güzel belkide büyücektir belli olmaz..cumaresiye kadar iç bakalım klomenini ..ben yok canım gitmedim kasıklarımda hiç bir şey hissetmiyorum bu ay yumurtlayamadım:)) eğer bir kıpırtı hissedersem gidicem ama sanmıyırum bu ay yumurta yok.hayırlısı adet olunca istanbula kendi doktoruma gidicem kısmetse bakalım önümüzdeki süreç ne gösterecek..her şey kısmet yaa gerçekten yok diye gittim var çıktı bu sefer vardır diye umutlu gittim yok çıktı..hayırlısı allahtan..

canım iki aydan beri görülüyo ama büyümüyo küçülüyolar nedense..doktorumda şaşırdı bu duruma canım ben biesteronu kullanmıyorum artık arginmaxıda almadım gnc elemana sordum kalbim ara ara çarpıntı yapıyo yan etkisi olabilirmi dedim..içeriğinede bişey varmış etkisi olabilir doktorunuza sorun öyle kullanın deyince vazgeçtim..hayırlısı Allahtan canım bizim elimizden bişey gelmiyor mallesef...

amin canım inş bigün bu sabrımızın mükafatını görücez bizimde bebeğimiz olcak inş..hayırlısı canım sonradan kötü sonuçlanacağına baştan olmaması daha iyi belkide büyür yumoşun hiç belli olmaz ..gidicem inş canım kontrollere..

kızlar 40 yaş topiğinde bir akadaşımız bitane film önermiş seyredin diye..taşıyıcı anne seyretmenizi şiddetle tavsiye ediyorum ben seyretim harika bir film...komedi bir filim sayılır ama sonunda ağladım bazende çok duygusall..izleyin arkadaşlar moral olsun...

kızlarr slm nasılsınız inş hepinizden güzel haberler vardır biz iyiyiz büyüyoruz maşallah... gelemiyorum fazla ama hepinizi merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir

günaydın kızlar nasılsınızzz

belkide klomenin yanına destek bir ilaç daha verebilir sonuçta yumilerin bi sürede olsa büyüypr bu halledilebilecek bir şey allahın izniyle .cumartesi işalllah güzel haberle gel canım sakın gitmemezlik yapma..hayat suprizlerle dolu..

kızlarr slm nasılsınız inş hepinizden güzel haberler vardır biz iyiyiz büyüyoruz maşallah... gelemiyorum fazla ama hepinizi merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir

canım nasıl gidiyor hamilelk senin çocuk ve doğacak bebeğinin cinsiyeti neydi canım belki yazdın ama unutmuş olabilirim..hayırlı doğumların olsun sağlıkla kucağına al inşallah..

nasıl yağmur var nasıl yağıyorrr COLOR="#FF0000"][/COLOR]

Kızlar merhaba, bir sorum olacak ama yardımcı olursanız sevinirim. Benim AMH 0,30 çıktı doktor ardından diğer hormanlarada bakalım dedi diğerlerinide yaptırdım diğerleri çok iyi çıktı yani doktor öle dedi gayet iyi dedi bu arada ben troid hastasıyım troidimede bakıldı sonrasında oda iyi çıktı yani ne demek oluyor bu doktorum 0,30 çıktı diğer hormonların iyi dedi bende madem amh düşük neden diğer hormonlarım iyi dedim henüz yansımamış olabilir hormonlarına dedi yumurtaların sayıldı 7 yane yumurtam çıktı çok mu kötü durumdayım anlamadım ben normali nedir dedim 10 dedi 7 yumurta sanki çokta fena değil gibi ama yardımcı olurmusunuz lütfen

canım yumurta sayın güzel aslında ama amh testin 0,30 çıkmış düşük ama fsh normal olması güzel...sana tavsiyem fazla beklemeden bebek çalışmalarına başla canım..

slm arkadaşlar,benimde sorunum sizler gibi..2.tüp bebek tedavimde sanırım yarıda kalıcak,çok üzgünüm..ilk tedavimde uzun protokol uygulanmıştı..tek yumurtam döllenmişti ama kalitesi düşük olduğu için transferim gerçekleşemedi..2. tedavimde femara isimli bir ilaçla başladık, 5 gün kullandım yanında iğnelerimde devam edildi...dünki muayenemde tek yumurtamın oluştuğu ve tedavimin hiç te iyi gitmediği doktorum tarafımdan yüzüme karşı söylenildi..benimde akibetim cumartesi günkü kontrolümde belli olucak,ya devam edilecek sanırım, ya da başka bir ilaç mı verilecek bilmiyorum..çok üzgünüm..bu yumurtalar neden gelişmiyor anlamıyorum,çok yüksek dozlarda iğnelerimi kullanıyorum..geçen sene tüp bebek tedavime geçmeden önceki aşamalarda klomen ile iki tane yumurtam oluşuyordu boyutlarıda oldukça iyidi..aşılamada tutmamışlardı ama yinede sağlıklı yumurtalarım oluşuyordu..şimdi daha kuvvetli iğneler kullanıyorum ama yumurta oluşmakta ve gelişmesinde sıkıntı yaşıyorum..nedenini bilmiyorum,çok üzgünüm gerçekten..sağlıklı ,kaliteli yumurtalara nasıl kavuşucağımzı hiç bilmiyorum..kürler de denedim hiç faydası olmadı,olmadı olmuyor....

canım yumurta sayın güzel aslında ama amh testin 0,30 çıkmış düşük ama fsh normal olması güzel...sana tavsiyem fazla beklemeden bebek çalışmalarına başla canım..

Başladık canım duyar duymaz başladık. Hatta bir aşılama oldum tutmadı. Bu ay kistim var klomen kullanıcaktım kist olduğu için kullanamadım bu ay normal deniycem.Ovulasyon testi aldım. Diğer ay klomene başlıycam kistim gittiyse eger. Ama çok korkuyorum daha da düşer diye ödüm kopuyo bir günün bile önemi var sanki benim için Allahım yardım etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…