Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

selam arkadaşlar benden pazartesi yumurta topladılar şu ana kadar bir sorun yokmuş ama cumartesiye kadar bekleyeceğiz dediler sizce 5 gün uzun değil mi bi sıkıntı mı var acaba

selam arkadaşlar benden pazartesi yumurta topladılar şu ana kadar bir sorun yokmuş ama cumartesiye kadar bekleyeceğiz dediler sizce 5 gün uzun değil mi bi sıkıntı mı var acaba

cnım 5. Güne gitmesi güzel bir şey yani iyi kalitede olduğunu gösterir

malesef ama yumurta kalitesi nasıl elde elilceği ile iligi bir ilaç test tekik yokmuş

kızlar nasılsınızz herkesler iyimi

hamdolsun iyilik canım sen nasılsın? İyisindir inşallah. Ya kızlar bir şey sorcam biestone kullandıktan sonra adet periyodunuzda değişiklik oldu mu ben salı ya da çarşamba olmam lazımdı olmadı bugünde sürekli wc deyim gelen giden yok inşallah tamamen kesilmem

ya bende aynı sorun var adetim iki gün gecikti deha böyle yapıyor mu kafayı yiyecem

canım merhaba bende bir buçuk aydır biesteron kullanıyorum yumurtam kalitesiz ama bu ay adetim gecikti korkmaya başladım sende böyle bir şey oldu mu

canım rezervimiz azaldığı için fazla yumurta olmuyo..ama bizede tek yumurta ve sperm yeterli zaten canım...güzel gelişsin bitane olsun bizim olsun..bu şekilde tek yumurtayla tek emriyoyla tüp bebekte başarılı olanda çook var...canım senin fsh ve amh testi yapıldımı sana bunlara mutlaka yaptırman lazım bunlar bizimyumurta rezervimizi gösteren testler.. canım burdaki arkadaşşarımızın çoğu ve bende aynı durumlardayız tüp bebek başlasakta tedavimiz iptaler oluyo yumurta büyümediği için...ben iki kere tüp bebek yaptırdım canım aylarca bekledim yumurtalarım büyüsün diye ama zamanı gelince inan büyüyo yumurta ve transfer aşamasına kadar geliyosun...benim iki denememde de tek yumurtayla dölendi emriyo oldu ama tutmadı nasip değilmiş canım...

canımcığım bizim gibi rezerv azlığı yumurtalar alarm verdiği zaman normal yolla hamile kalanda var kalmayanda çook.tüp bebekta başarı şansı daha yüksek canım..benim sana tavsiyem yumurta sayın güzelken öncelik tüp bebek yaptır...şu kahrolası fsh çok değişken fsh10 üsütne çıkınca tüp bebekte bile şansın azalıyo...Allahım hakında hangisi hayırlısıysa ona yönlendirsin seni inş ...

canım merhaba bende bir buçuk aydır biesteron kullanıyorum yumurtam kalitesiz ama bu ay adetim gecikti korkmaya başladım sende böyle bir şey oldu mu

canım bende 4 ay kullandım biesteron benim adetlerim zaten düzensiz...canım fsh yüksek oluncada adetler düzensiz oluyo...

Saol canım senindemi az yumurta rezervin senin kaç? Ben daha 25 yaşındayım ve çok üzülüyorum aklımda hamile kalmak çocuk yapmak yoktu hep erteledim ve tesadüfen öğrendim şimdi bu ay kistim var o kaybolsun klomen deneyelim dedi doktor bakalım dedi klomene vücut necevap vericek dedi eger oda olmassa ikinci aşılamamı yaptırıcam oda olmassa tüp bebek en son tercihim Rabiim hepimizin yardımcısı olsun canım çok zormuş anladımki bişeylerin planını yapmayacaksın keşke diyorum evlediğim ilk yıllar deneseydim ben birde troid hastasıyım acaba diyorum omu etkiliyor herşey olabilir tabi en önemlisi Rabbim böle uygun görmüş

tedavin hayırlı olsun canım inş çok kaliteli emriyon olsun sana sıkı sıkı tutunsun...5 gününe gitmeleri ne güzel ne mutlu sana...Allah yardımcın olsun canım..

canım benim amh 0,16 çıkmıştı geçen sene ve çook güzel adet olurudm ozamanlar..fsh 36çıkıyodu fazla 36 en yüksek bezen fsh 4 kadar düşüyo...sonra yumurtalarm gelişmemeye başladı sonra adetleri düzensizleşti ve fsh dahada yükseldi ve iki tüp denenmde de tek emriyom oldu tutmaı mallesef...canım anlatmaya çalıştığım benim fikrim fazla zaman kaybetme yumurta sayın güzel..bende şuan bir yada iki yumurta oluyo sadece onlarda bazen gelişmiyor...canım bende bazen kendimi suçluyorum erken evlenip çocuk sahibi olabilirdim diye benim yaş 34 ve 32 yaşımda evlendim ve evliliğimin 3 ayında tanıştım fsh 1sene normal yolla denedik olmadı sonra klmenle yumurta büyüterek çatlatma iğnesiyle normal denedik yine olmadı ve bir aşılama yaptım oda tutmadı ...canım alın yazısı bozulmuyor mallesef Allah nasip etmeyince etmiyor...Allah yar ve yardımcımız olsun...

Haklısın Rabbim yardımcımız olsun hepimizin çok zor. Bende bir aşılama oldum tutmadı zaten büyük hüsrandı oysaki çok inanmıştım. Herşey Allahtan isterse hiç yumurtan olmasın Rabbim ol dedimi oluyo o yüzden dua edicez ve inanıcaz istemekten hiç vazgeçmiycez.

canım biesteronla alakalı bir gecikme değildir bence..bende kullandım ama benim zaten düzensiz adetim hiç biesterondan şüphelenmek aklıma gelmedi..canım inş bebişten dolayıdır 9 ay 10 gelmez kırmızılar...sen normal yolla hamile kalabiliyosun aslınd neden olmasın belki hamişsindir..canım benimde nodülerime baktı doktor çok önemli değilmiş 7mm küçükmüş.zarasız dedi...çok sıkı bir diyet verdi kilo vermem gerekmiş..tsh 3,41 çımıştı biraz yüksek ilaç başlatıcam dedi...pazartesi randevum var bakalım konuşcaz ayrıntılı dedi...inş kilo veririm çook istiyorum..

evet canım duayla Rabimin izniyle inş bizde meleklerimize kavuşcaz..HERŞEYE RAMEN MÜCADELEYE DEVAM...

canım bende 4 ay kullandım biesteron benim adetlerim zaten düzensiz...canım fsh yüksek oluncada adetler düzensiz oluyo...

canım adetlerim düzenlidir aslında benim geçen ay tüp bebek denedim dört yumurtam olgunlaştı denildi sonra olgun çıkmadığı söylendi transfer bile olamadım amh testini o ay yaptırdım 1,4 çıktı fakat doktor genetikten şüphelendi ve bana adetle birlikte lucrin kullanacaktım ama ben bu ay devlete gittim kadın doktor adetli gel bir de ben bakayım dedi şimdi de adet olacak gibi ağrım oluyor ama gelen giden yok bugün otuz gün oldu cumartesi doktora gideceğim artık

teşekkür ederiz bizler iyiyiz canım..sen neler yapıyosun gelmiyosun artık sık sık özletme kendini...gribin geçtimi canım...

canım netimde sorun var haledemedim ama hastayım hala gribim

canım inşallah canım ama değilim büyük ihtimalle çünkü ben ne zaman hamile olsam gögüslerim şişer benim. sevindim canım nodüllerin zararsız olmasına ben de yarın gideceğim doktora. ben de biliyorsun canım adet miktarı azaldı ama 1 gün önce 1 sonra oluyorum düzensiz sayılmaz. endoktrinoloji mi verdi canım diyeti ben de yarın aç karnına gideceğim açlık tokluk şekerine baksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…