selam arkadaşlar benden pazartesi yumurta topladılar şu ana kadar bir sorun yokmuş ama cumartesiye kadar bekleyeceğiz dediler sizce 5 gün uzun değil mi bi sıkıntı mı var acaba
slm arkadaşlar,benimde sorunum sizler gibi..2.tüp bebek tedavimde sanırım yarıda kalıcak,çok üzgünüm..ilk tedavimde uzun protokol uygulanmıştı..tek yumurtam döllenmişti ama kalitesi düşük olduğu için transferim gerçekleşemedi..2. Tedavimde femara isimli bir ilaçla başladık, 5 gün kullandım yanında iğnelerimde devam edildi...dünki muayenemde tek yumurtamın oluştuğu ve tedavimin hiç te iyi gitmediği doktorum tarafımdan yüzüme karşı söylenildi..benimde akibetim cumartesi günkü kontrolümde belli olucak,ya devam edilecek sanırım, ya da başka bir ilaç mı verilecek bilmiyorum..çok üzgünüm..bu yumurtalar neden gelişmiyor anlamıyorum,çok yüksek dozlarda iğnelerimi kullanıyorum..geçen sene tüp bebek tedavime geçmeden önceki aşamalarda klomen ile iki tane yumurtam oluşuyordu boyutlarıda oldukça iyidi..aşılamada tutmamışlardı ama yinede sağlıklı yumurtalarım oluşuyordu..şimdi daha kuvvetli iğneler kullanıyorum ama yumurta oluşmakta ve gelişmesinde sıkıntı yaşıyorum..nedenini bilmiyorum,çok üzgünüm gerçekten..sağlıklı ,kaliteli yumurtalara nasıl kavuşucağımzı hiç bilmiyorum..kürler de denedim hiç faydası olmadı,olmadı olmuyor....
hamdolsun iyilik canım sen nasılsın? İyisindir inşallah. Ya kızlar bir şey sorcam biestone kullandıktan sonra adet periyodunuzda değişiklik oldu mu ben salı ya da çarşamba olmam lazımdı olmadı bugünde sürekli wc deyim gelen giden yok inşallah tamamen kesilmem
canım arginmaxtan herkez çok memnun biesteron kadar etkisi varmış...hata umuselmen arkadaımız ikisinide kullanıyor...bende biesteronu kullandım 4 ay ve sonrası hemen faydasını gördüm..saftunc verdi ilk o vitamini ismini ...gogole ye vitaminin ismini yazınca çıkıyo kk kullananların yorumları bende ordan alıntı yaptım
slm arkadaşlar,benimde sorunum sizler gibi..2.tüp bebek tedavimde sanırım yarıda kalıcak,çok üzgünüm..ilk tedavimde uzun protokol uygulanmıştı..tek yumurtam döllenmişti ama kalitesi düşük olduğu için transferim gerçekleşemedi..2. tedavimde femara isimli bir ilaçla başladık, 5 gün kullandım yanında iğnelerimde devam edildi...dünki muayenemde tek yumurtamın oluştuğu ve tedavimin hiç te iyi gitmediği doktorum tarafımdan yüzüme karşı söylenildi..benimde akibetim cumartesi günkü kontrolümde belli olucak,ya devam edilecek sanırım, ya da başka bir ilaç mı verilecek bilmiyorum..çok üzgünüm..bu yumurtalar neden gelişmiyor anlamıyorum,çok yüksek dozlarda iğnelerimi kullanıyorum..geçen sene tüp bebek tedavime geçmeden önceki aşamalarda klomen ile iki tane yumurtam oluşuyordu boyutlarıda oldukça iyidi..aşılamada tutmamışlardı ama yinede sağlıklı yumurtalarım oluşuyordu..şimdi daha kuvvetli iğneler kullanıyorum ama yumurta oluşmakta ve gelişmesinde sıkıntı yaşıyorum..nedenini bilmiyorum,çok üzgünüm gerçekten..sağlıklı ,kaliteli yumurtalara nasıl kavuşucağımzı hiç bilmiyorum..kürler de denedim hiç faydası olmadı,olmadı olmuyor....
Başladık canım duyar duymaz başladık. Hatta bir aşılama oldum tutmadı. Bu ay kistim var klomen kullanıcaktım kist olduğu için kullanamadım bu ay normal deniycem.Ovulasyon testi aldım. Diğer ay klomene başlıycam kistim gittiyse eger. Ama çok korkuyorum daha da düşer diye ödüm kopuyo bir günün bile önemi var sanki benim için Allahım yardım etsin hepimize.
canım merhaba bende bir buçuk aydır biesteron kullanıyorum yumurtam kalitesiz ama bu ay adetim gecikti korkmaya başladım sende böyle bir şey oldu mu
canımcığım bizim gibi rezerv azlığı yumurtalar alarm verdiği zaman normal yolla hamile kalanda var kalmayanda çook.tüp bebekta başarı şansı daha yüksek canım..benim sana tavsiyem yumurta sayın güzelken öncelik tüp bebek yaptır...şu kahrolası fsh çok değişken fsh10 üsütne çıkınca tüp bebekte bile şansın azalıyo...Allahım hakında hangisi hayırlısıysa ona yönlendirsin seni inş ...
selam arkadaşlar benden pazartesi yumurta topladılar şu ana kadar bir sorun yokmuş ama cumartesiye kadar bekleyeceğiz dediler sizce 5 gün uzun değil mi bi sıkıntı mı var acaba
Saol canım senindemi az yumurta rezervin senin kaç? Ben daha 25 yaşındayım ve çok üzülüyorum aklımda hamile kalmak çocuk yapmak yoktu hep erteledim ve tesadüfen öğrendim şimdi bu ay kistim var o kaybolsun klomen deneyelim dedi doktor bakalım dedi klomene vücut necevap vericek dedi eger oda olmassa ikinci aşılamamı yaptırıcam oda olmassa tüp bebek en son tercihim Rabiim hepimizin yardımcısı olsun canım çok zormuş anladımki bişeylerin planını yapmayacaksın keşke diyorum evlediğim ilk yıllar deneseydim ben birde troid hastasıyım acaba diyorum omu etkiliyor herşey olabilir tabi en önemlisi Rabbim böle uygun görmüş
kızlar nasılsınızz herkesler iyimi
canım benim amh 0,16 çıkmıştı geçen sene ve çook güzel adet olurudm ozamanlar..fsh 36çıkıyodu fazla 36 en yüksek bezen fsh 4 kadar düşüyo...sonra yumurtalarm gelişmemeye başladı sonra adetleri düzensizleşti ve fsh dahada yükseldi ve iki tüp denenmde de tek emriyom oldu tutmaı mallesef...canım anlatmaya çalıştığım benim fikrim fazla zaman kaybetme yumurta sayın güzel..bende şuan bir yada iki yumurta oluyo sadece onlarda bazen gelişmiyor...canım bende bazen kendimi suçluyorum erken evlenip çocuk sahibi olabilirdim diye benim yaş 34 ve 32 yaşımda evlendim ve evliliğimin 3 ayında tanıştım fsh 1sene normal yolla denedik olmadı sonra klmenle yumurta büyüterek çatlatma iğnesiyle normal denedik yine olmadı ve bir aşılama yaptım oda tutmadı ...canım alın yazısı bozulmuyor mallesef Allah nasip etmeyince etmiyor...Allah yar ve yardımcımız olsun...
hamdolsun iyilik canım sen nasılsın? İyisindir inşallah. Ya kızlar bir şey sorcam biestone kullandıktan sonra adet periyodunuzda değişiklik oldu mu ben salı ya da çarşamba olmam lazımdı olmadı bugünde sürekli wc deyim gelen giden yok inşallah tamamen kesilmem
Haklısın Rabbim yardımcımız olsun hepimizin çok zor. Bende bir aşılama oldum tutmadı zaten büyük hüsrandı oysaki çok inanmıştım. Herşey Allahtan isterse hiç yumurtan olmasın Rabbim ol dedimi oluyo o yüzden dua edicez ve inanıcaz istemekten hiç vazgeçmiycez.
canım bende 4 ay kullandım biesteron benim adetlerim zaten düzensiz...canım fsh yüksek oluncada adetler düzensiz oluyo...
teşekkür ederiz bizler iyiyiz canım..sen neler yapıyosun gelmiyosun artık sık sık özletme kendini...gribin geçtimi canım...
canım biesteronla alakalı bir gecikme değildir bence..bende kullandım ama benim zaten düzensiz adetim hiç biesterondan şüphelenmek aklıma gelmedi..canım inş bebişten dolayıdır 9 ay 10 gelmez kırmızılar...sen normal yolla hamile kalabiliyosun aslınd neden olmasın belki hamişsindir..canım benimde nodülerime baktı doktor çok önemli değilmiş 7mm küçükmüş.zarasız dedi...çok sıkı bir diyet verdi kilo vermem gerekmiş..tsh 3,41 çımıştı biraz yüksek ilaç başlatıcam dedi...pazartesi randevum var bakalım konuşcaz ayrıntılı dedi...inş kilo veririm çook istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?