Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

imojummm anonsu arada tekrarlamak gerek:)))ben bilmiyordum çok sağol valla neymiş regl döneminde don quaiye ara verjezz:)

Canım ben hastalandım yarın merkezi arıyacagım .doktor uygun görürse baslarım insallah .
Ben uzun zaman dan beri dikkat ediyorum yediklerime insallah olumlu sonuc alırız hepimiz
yumurta gelisimini bende tam bilmiyorum doktorum cok fazla ayrıntı vermiyo ben herseyi
kafama takan bir insan oldugum icinmis bekliyecegiz bakalım zaten olumlu gelisirse herseyi
uzun uzun yazarım canım

Canım hayırlısı olsun.İnşallah her şey yolundadır.

:)))))))))))))))))))) hatta incir kuru bardagindan da fal bakariz :)) ustunede sogan suyu ictik mi aksama kafayi bulmus bir sekilde misil misil uyuruz artik :) hehehhehe

ya arkadaslar ben incir kürü yapiyorum birde hormon hapi aliyorum diyorum birde hayit kapsülde alsami acaba? okadar kür varki hepsinimi alsam birden kavam karisti ya?fikir veren varmi?

suziskom gunde 60 damla degil her defasinda 60 damla yani 60 X 3 :) bu arada biraz evvel tazecik cimlerime kiydim kestim ve blenderden cektim. yemin ediyorum tazesinin tadi acayip yaaa.. tovbe tovbe.. sifa olsun.. ama sanki haplari daha mi iyi. dusun gecen tedavide gidip bir tek atiyordum hemen ardindan porakal dilimi veriyorlardi :)
ciddimisin imojum? üzerinde günde 1 yada 2 kez 30 damla diyore...
yaaa çok yüklenmeyem kendime :84:vitamin mineral fazlalığındamıdır nedir ateş basıyo..
ayy yoksa menapozamı giriyorum yaaaa:50:

Ben yine mi yakalayamadım bu kampçıları... Millet siz sıvı içiyorsunuz da ben niye hap aldım acaba :27: Benimki Natures Way Vitex 400 mg., 3 tane mi almalı bundan şimdi :17:

seni küçük yavyu kuyt seni:86: senin içtiğinde iyimiş:)ben onu bilmiyordum..ebaydan mı almıştın?

marankinin yaşam merkezi diye açtığı bi yer var ordan aldım bende daha yeni başladım:)
listende yoktu

ayy ben 2nizide yerim kamp şekerleri:54:

yavyu kurt o yüzden herkes kamp için neler yapıyor paylaşa diye ferman verdik herhal:40:

hapınıda ben bilmiyordum:)))ben sana şimdi özelden link atarım ne kullandığıma bakarsın..

yaaa buluşalım bitkisel bi parti olsun gerçekten..ozamana kadar yeşermezsek:60:

aslanpençesi içerken,hayıt macunu yiyerz ne dersiniz:9:

:)))))))))))))))))))) hatta incir kuru bardagindan da fal bakariz :)) ustunede sogan suyu ictik mi aksama kafayi bulmus bir sekilde misil misil uyuruz artik :) hehehhehe

:60::60:ayy dağıldım burda yaa...

karnim agriyor :( bana bir masal anlatirmisin suziskom :)

canımsınn sen benim kıyamammm....

toplaşın bakalım kamp ateşi etrafına:)(ay burdada korku hikayeleri anlatılır ya)neyyyseee

bir varmış bir yokmuş

hayat bazıları için çook kolayken bazıları için zormuş:43:

bir grup kadına (hayatlarının baharında) sizin anne olma şansınız düşük tedaviye ihtiyacınız var denmiş.

bu yürekli , sabırlı , Allaha inanan kocaman yürekli kadınlar biraraya gelip birbirlerini bulmuşlar..

yapabilecekleri,kullanabilecekleri herşeyi araştırmışlar....

bu hikayedeki bu aslan yürekli kadınlar anne olmayı en çok hak eden ve sahip olduklarının farkında olan kadınlarmış.:65:

Ellerinden geleni yapmışlar ve sıra ile hamile kalmışlar:):49:

boy boy bebeleri olmuş...geceleri uykusuz gündüzleri ise yorucu ama mutlu bir hayat sürmüşler...

gökten 3 elma düşmüş....1 .okuyanlara 2.mücadele edenlere 3 .bana gelsin

dilara kürleri karıştırmamak gerekir diye okumuştum ama kendi adıma bi çok şey kullanıyorum ..geçmiş sayfalarda neler kullandığımı yazmıştım gördün mü bilmiyorum.

hayıtı sürekli kullanmak gerek aslında sorun fsh ve hayıt fsh düşürüyor..
umarım yardımcı olmuşumdur

kampçılarrrrr ne dersiniz???
senin sorunundamı fsh yüksekliği.biraz anlatırmısın?

hele bi macum yaptım ki bugün aman allahım neler var neler bal ve keçiboynzu pekmezi içine çörekotu,tarçın,polen,üzüm çekirdeği,ısırgan otu tohumu,zerdeçal,zencefil, keten tohumu ...
karştırdım bi güzel her sabah 1 2 kaşık şifa niyetine:))

inşallah işe yarar..gerçi aylardır arı sütü bal polen yiyorummm.bişey olduğu yok:43:

Son düzenleme:
Tikkat tikkkaaattt kamp sakinleri bu son anonstur DONG OUAI REGL doneminde kullanilmiyor...

dilaracim incir kuru ve sogan kurunu ayni zamanda yapmayin diyorlar... ben oyle okudum sirayla sogan ilk once sonra incir oneriyorlar...
basiniza aktarci kesildik :)))

imojum uzmanlaşıyorsun:21:

uzmanlık alanın herbs:)

şu acubalance.ca bakındın mı?

orda benim ulaşamayacagım fakat senin ulaşabilecegim şeyler var.chinese herbs varmış .tr de yok...orda acupunkture yapanlar veriomuş zaten...çinli birini bulmanı tavsiye ediyorumm...

bak hayali bile ne güsel değilmi:))gelsin bebelerrr

Son düzenleme:
Back
X