:) Tam yerinde bir cevap oldu, gece gece iyi geldi, güldürdü beni.
Yani doktor yüzü göresim yok, bıkkınlık geldi hepsinden de bir kısa bilgi alabilir miyim demiştim, herkes bıkmış galiba...
:) Tam yerinde bir cevap oldu, gece gece iyi geldi, güldürdü beni.
Yani doktor yüzü göresim yok, bıkkınlık geldi hepsinden de bir kısa bilgi alabilir miyim demiştim, herkes bıkmış galiba...
iki tedaviyi bitirdim, üçüncüye niyetliyim, daha doktorum net değil. Bana bu durumu açıklayacak birini bulmayı ümit ediyorum...
Gerçi bana çok iyi kalite embiryo elde etmiştik, nasıl olmadı biz de anlamadık diyenler de olmadı değil :))
asla bulamayacaksın canım.. bulduğunu sandığında bile zamanla yanıldığını anlayacaksın takii pozitifi görene kadar:))
inşallah bu son denemen olur bebişine kavuşursun..
canım sonuç direk 0.10 daha tekrarlamam için sebep yok.. yaptırdığım yer çok güvenilir yıllardır orada yaptırıyorum.. tutmadığını vücut tepkilerimdende hissediyorum.. benim bir defa 1,5 ay tutunmam oluşmuştu içimde hissediyordum embriyoyu resmen zorla kazı kazıp yerleşmeye çalışıyordu günlerce aynı yerde durmaksızın batma vardı sonra kayıp gittiğinde bile anladım içimde bir ip koptu o anda...
canım inş teste karışıklık olmuştur yanlış hissediyorsundur..ben bu ay değişik olarak aslanpençesi ve hayıt bitki kapsüler kullandım ..melantoninde alıyorum her akşam ve Qenzim biesteron kullandım cylo prognovada doktorum yazmıştı onuda kullanıyorum..ve sıkı çalıştık bu ay bakalım canım yinede doğalından gelicek bebeişim diye his var içimde..sıcaklık takip ediyorum birde bakalım 36.9 çıkıyor sıcaklık bu aralar adete bir hafta var inş adete kadar düşmezse hamileyimdir...Allahtan umut kesmiyorum canım ol derse olur inş...
canım inş teste karışıklık olmuştur yanlış hissediyorsundur..ben bu ay değişik olarak aslanpençesi ve hayıt bitki kapsüler kullandım ..melantoninde alıyorum her akşam ve Qenzim biesteron kullandım cylo prognovada doktorum yazmıştı onuda kullanıyorum..ve sıkı çalıştık bu ay bakalım canım yinede doğalından gelicek bebeişim diye his var içimde..sıcaklık takip ediyorum birde bakalım 36.9 çıkıyor sıcaklık bu aralar adete bir hafta var inş adete kadar düşmezse hamileyimdir...Allahtan umut kesmiyorum canım ol derse olur inş...
canımm inşallahh inşallahh bebeğin doğalından olurda bu tüp bebek süreçlerini bir daha hiç yaşamazsın..
çünkü sende benim gibisin hiçbirzaman dondurulmuş embriyoların olmuyor hep sil baştan başlıyorsun.. bunlar çok yıpratıyor..
kenarda 4-5 tane donmuş olsa git devamlı koydur maddi manevi çok daha az yıpranırsın ama ne yazıkki öyle bir şansımız yok..
aylarca havuz sistemi ile yumurta toplatıp embriyo biriktirecek kadar sağlıklı bi sinir sistemimde kalmadı artık..
testte bir hata olsa bile canım tutunanda tutunamaz bu saatten sonra dünden bu yana bir paket sigara içtim:))
canım yinede bir umudum var doğalından gelir meleğim diye..bizde tek taraflı sorun var ama benim sorunum ikimizin sorununa bedel..Allahım daha büyük acılardan korusun çekemiyceğimiz derdi vermezmiş mevlam sabrediyoruz..fsh 50 gördüğünü bilirim canım bazen aylarca yumrtam olmadı..sağlıklı emriyom olsa onada şükredicem canım dondurulmuş nere mallesef...
canım vücuduna neden bu eziyeti ediyosun kızıyorum ama bak..biliyosun yumurtlaraımızın baş düşmenı sigara..bende sigara içiyorum ama azaltım günde bir tane içiyorum...biliyorum moralimiz bozuk olunca tek arkadaşımızı sigara oluyor ama bebeğimizin gelmesinin zamanını uzatıyor..
inşallah canım benim gönlünden geçtiğince gelişir herşey..
haklısın bende üç aydır ilk kez içtim.. aslında tuhaf bi sigara içicisiyim bir kaç ay hiç içmem sonra bir paket bitiririm sonra yine unuturum bir iki hafta hiç içmem.. tedavi dönemlerimde asla içmiyorum.. şimdi bu bir iki gün adet olana kadar çok kasmamak istiyorum kendimi belki biraz rahat davranmak psikolojikmen iyi gelir..
ensu cum bende semra kahramana gideceğim.telefonlaştım da hemşiresiyle tabikii.semra kahramanı görmek nemümkün.nur hanımda iyiymiş.benim aarkadaşım 43 yaşında 13. denemesinde oğluna kavuştu.benide umutlandırdı.ben şimdi temmuzda ramazan ayında yaptırmayı düşünüyorum, hemşire gel bi muayene edelim öyle diyor.ben gitsem mi gitmesem mi karar veremedim.gitgel 1000 tl.gidecek.sizce direk gitsem yaptırsam olmaz mı??malum ekonomik boyutunuda düşünmem lazım
canım bende hemşiresi ile görüştüm bana iki ayrı secenek sundu.. ya gelip şimdiden adetsiz olarak ön görüşme yapın 375 tl ödeyin tedavi sürecinize ve protokolünüze karar verilsin dedi.. yada tedaviye başlayacaksan direk adet olunca ara adetli gelirsin tedavin başlar dedi.. adetli olarak direk tedaviye başlamak için gidersek 375 tl extradan ödeyecekmiyiz onu anlamadım..
kendi açımdan sana yazayım anlarsın canım; hiç ön görüşme yapmadan direk adetli olarak tedaviye başlamak için bir aya karar verip gitsem belki bu Semra hanım bana diyecekki şu testin eksik onuda yaptır görelim yada histereskopi yapalım veya başka birşey ister ön hazırlık falan.. istediğim adet tarihinde tedavim başlamamış olabilir bu durumda..
bu benim 8. tedavim olacak evde klasörler dolusu test var ama hangi doktora gitsem eksik birşey çıkıyor halen birşeylerin testini istiyorlar.. o yüzden ön görüşme yapacağım ben canım..
ama senin durumun direk adetle başlamaya uygunsa öylede yapmanda sakınca olacağını sanmıyorum cnm..
bu kaçıncı tedavin olacak canım sizde sıkıntı neydi..
günaydınlarrr19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun
canım beimde 7.denemem zaten.bendede bir klasr oldu.hemşire bana testleri söyledi hazırla gel dedi..fakat öncesi gelirsen protokolü belirleriz dedi.bence anlamsız .bana adetin2.günü gel dese mantıklı,ama farketmez dedi.ben 4 ay önceydi sanırım histeroskopi oldum malatyada.geçerli mi bilemiyorum ama bir proble yok dendi.belki onunda cd si yadaraporunu alırım.bunlaında eline düşünce etinden sütünden yararlanyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?