Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ensu iyi geceler...
Sen nerelerde tedavi oldun, Bahçeci'ye gittin mi hiç? Çok giden var da onun için seni de merak ettim

merhaba canım.. ben ilk evlendiğimde 2009 yılında Amerikan hastenesinde ilk tedavimi oldum tutmadı.. daha sonra aynı yıl direk Bahceci Umut Süleyman bey ve Ulun beye geçtim ikiside takip etti 35 yaşına kadar 5 senemi Bahcecide geçirdim.. oradada 4 defa tedavi oldum.. orası beni çok oyaladı git şu tarihte gel git bu tarihte gel.. git Murat Bersoy adındaki saçma sapan bir üreme koçunda önden 6 ay tüp bebek hazırlık tedavisi gör öyle gel falan dediler böyle bir 5 yılımda Bahceci Umutta geçti.. Murat Bersoy güya yumurta sayımı ve kalitemi arttıracaktı boşuna kaç milyar para harcadım o saçma adamada.. sonra Bahceci defterini kapattım çünkü hiç 1 yumurtadan ileri gidemedi onlar bende ama tabi benim şansım Bahcecide doktordan yana yoktu belki Bahceci Fulyaya gitseydim daha farklı olabilirdi...
sonra bu yıl ocak ayında İstanbul Tüp bebek Aret Kamara geçtim.. Aret bey çok çok iyi bir doktor.. 2 defa tedavi oldum ondada bu güne kadar en saygı duyduğum doktor Aret bey.. iki tedavimdede olan 3-4 yumurtamı güzelce döllendirdi ve birinde 2 diğerinde 3 tane embriyo transfer yaptı ama tutmadı.. şimdi Aret beye ara verip Memorial Semra hanıma geçmek istiyorum çünkü geçmiş dönemde Bahcecide yaptığım hataları yapıp yıllarımı bir doktora daha vermek istemiyorum.. Memorial inşallah olumlu olur olmazsa yine Aret beye geri dönerim sanırım..
bizde asıl sıkıntı eşimde canım sperm sayısı 200.000 bin ve değerleri kötü benimde amh 1.2 ama bazı doktorların protokolleri yumurtalarıma iyi gelmiyor..

Gerçekten geçmiş olsun, gerçekten uzun süren zor zamanlar, camın benim... İnsan ne çaresiz oluyor di mi, ne deseler yapıyoruz doktorların ama yine de elden bi şey gelmeyince yapacak bir şey yok... Ama tabi kaldığımız yerden devam, demek ki durmak da olmuyor :)))
Aret Bey'le ben de görüşmüştüm ve görüştüğüm en iyi doktor oydu, çok sıcak ve samimi geldi bize, aklımızdaki her şeyi sormuştuk. Ama orada tedavi olmadım, olmayı da düşünmüyorum. Ben iki kez denedim. amh değerim 0,4. Ama ilk tedavimde 5 ikinci tedavimde 7 yumurta toplandı. Hiç dondurulmuş embriyom yok ama transfer edilenler iyi kaliteli embriyolardı. Ben de 35 yaşındayım bu arada. Bana Aret Bey, yine aynı şekilde yapılacak bir tedavi önerdi. Yani benim sorunum, bence yani, başka bir şey, birilerinin buna kafa yorması lazım. Rezervim az olabilir ama tedaviyi karşılayacak kadar yumurta toplanıyor ve iyi kalite embriyo oluşuyorsa artık başka şeyler düşünmek lazım.

Bir sürü yerle görüştüm, Semra hanım hariç. Sonuçta Bahçesi Fulya ve Semra Hanımın ekibi iyi gibi görünüyor.

Allah hepimize yardımcı olsun inşallah, en güzel zamanda kavuşuruz bebeklerimize ...

aynı yaşlardayız.. haklısın canım ben aret beyde hiç döllenme yada tedavi iptal sıkıntısı yaşamadım o konuda hakkını asla yiyemem çünkü ondan önceki doktorlarda tedavilerim yarıda kalıyordu yumurtalarım gelişmiyordu döllenme olmuyordu olsa bile 1 tane oluyordu.. o yüzden aret bey hep aklımın bir köşesinde pozitif kaldı tabi kendi açımdan..
ama dediğin gibi sonucada bakmak zorundayız bu embriyolar tutmuyorsa neden tutmuyor onun peşindeyim ben şu aşamada..
sanki bende ömür boyu tutmayacakmış gibi geliyor bunca tedavi boyunda daha hiç hamile bile kalamadım en fazla kimyasallar oldu..
Semra hanım farklı ne önerecek onu merak ediyorum araştırmak zorundayız kendimizin doktoru olup birşeylerin yapılmasını önermezsek hiçbir doktor bizim için extradan birşey yapmaz ne yazıkki..
hayırlısı canım hakkımızda inşallah hemen bebişlerimize kavuşuruz..

Canim teşekkürler,senin ve tüm ulusun bayrami kutlu olsun

canımcığım nasılsın nasıl gidiyo hamilelelik bebişin ve sen iyisindir inş..cinsiyeti beli oldumu canım..gebelik takvimi yap atık kaç aylık hamişsin 3 ayınıza girdinizmi canım...

İyiyim canım yarın kontrole gidecem bakalım ne durumdalar araya resmi tatil girdi sen nasılsın canım

kardeşimin dogumu için mersıne geldimbende.2 ayiçinde en geç başlıcam işte semra kahramaekibine.hayırlısı artık.inşallah güzel haberlerverırsın

kardeşimin dogumu için mersıne geldimbende.2 ayiçinde en geç başlıcam işte semra kahramaekibine.hayırlısı artık.inşallah güzel haberlerverırsın

ne güzel inşallah bizde o günleri görürüz canım şimdilik yumurtalar iyi durumda dedi büyüyorlar cuma tekrar gidecem büyük ihtimal opu tarihini verir

canımcığım nasılsın çook merak edyoruz seni ve bebişlerini inş üçünüzden iyisinizdir...arada fırsat bulabilirsen son durumları yaz canım..seni ve bebeişlerini çook öpüyoruz...

bizim örnek hamişlerimiz neler yapıyorsunuz son hazırlıklar bitmiştir artık belkide bebeişler doğmuştur..canlar arada fırsat bulabilirseniz son durumları yazın..çoook merak ediyoruz sizleride..canım doğuma girmeden dualarınızı bekliyoruz..

canımcığım nasılsın nasıl gidiyo hamilelelik bebişin ve sen iyisindir inş..cinsiyeti beli oldumu canım..gebelik takvimi yap atık kaç aylık hamişsin 3 ayınıza girdinizmi canım...

canım kusura bakma uzun zamandır yazamadım bayağı yoğun okul. Onun haricinde durum iyi çok şükür canım kasık agrım hariç . Canım 3 ayımımz doldu şükür 14. Haftaya girdik cinsiyet 2 haziranda belli olacak teyzesi inşallah her şey böyle gider. Sen nasılsın canım ne yaptın, gelişme var mı

hayırlı olsun sserozi sağ salim kucağına almayı Allah nasip etsin; hangi doktora gitmiştin? kaçıncı denemen di ?

canım zaman ne çabuk geçiyo 4 ayınıza girmişsiniz..cimcime büyümüş bak cimcime dedim kız galiba Allah söyleti...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..bebeğinin ilk hediyesi benden canım cinsiyeti belli olsun biraz daha büyüyün..canım bende bildiğin gibi adete az kaldı inş kllandıklarım işe yarar gelir benim meleğimde..kendine ve bebeğine çok iyi bak canım öptüm..

Merhaba kizlar.
Benimde amh maalesef 0,1. Doktorum tüp bebek bizi bu degerle cok zorlar dedi.ama ihtimal kesinlikle var dedi.
Bazen umutla bakiyorum bazen umutsuzluga kapiliyorum cok zor biseymis.isteyice anladim.
Allahim olmayanlarada saglikli bir evlat cersin insallah..

canım son durumlar nedir opu tarihin beli oldumu..

Yarın kontrole gidecem canım sanırım yarın söyliycek şimdilik bi değişiklik yok canım zor ve yorucu bildiğiniz gibi ama yarın kontrolden sonra bilgilendiririm canım sende durumlar nasıl neler yapıyosun

Hoşgeldin canım burdaki herkesin sorunu malesef amh birbirimize destek olarak atlatmaya çalışıyoruz bu süreci senin gibi bazen umutlu çoğu zaman umudumu yitiriyorum ama inatlada mücadele ediyorum ediyoruz inşallah hepimiz hamile kalcaz Allah ın izniyle

GÜNAYDINLARRR ALLAH'IM SENDEN İSTENEN ŞEYLERİN HAYIRLISINI DUANIN HAYIRLISINI KURTULUŞUN HAYIRLISINI İŞLERİN HAYIRLISI SEVABIN HAYIRLISINI HAYATIN HAYILISINI ÖLÜMÜN HAYIRLISINI DİLİYORUMM NASİP ET RABBİM hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…