Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

YA RABBİ YÜREĞİ YANMIŞ GÖZYAŞLARI İÇİNE AKMIŞ ÜMİTLERİ ZORDA OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE ÜMİT SABIR VE FERAHLIK VER hayırlı cumalar

Kızlar 5 tane yumurtam oluşmuş 3 tanesi istenilen büyüklükte 2 tanesi küçükmüş ama olsun bunada şükür inşallah kaliteleride güzel olur yoksa 3. Tedavi yolda :-(

Kızlar 5 tane yumurtam oluşmuş 3 tanesi istenilen büyüklükte 2 tanesi küçükmüş ama olsun bunada şükür inşallah kaliteleride güzel olur yoksa 3. Tedavi yolda :-(

canım yumurta sayın harika gözün aydın inş hepsi birinci kalite ermiyor olsun inş..canım senin gitiğin tüp bebek merkezinde erbil bey varmmı seni doktorun ulun beymiydi doktrundan memnunmusun...

canım yumurta sayın harika gözün aydın inş hepsi birinci kalite ermiyor olsun inş..canım senin gitiğin tüp bebek merkezinde erbil bey varmmı seni doktorun ulun beymiydi doktrundan memnunmusun...

Saol canım çok şükür bu defa daha iyi canım benim doktorum ulun bey evet memnunum erbil bey sanırım fulyadaki merkezde ben umut tüp bebekteyim

Saol canım çok şükür bu defa daha iyi canım benim doktorum ulun bey evet memnunum erbil bey sanırım fulyadaki merkezde ben umut tüp bebekteyim

bende yeni merkez arayışına girdim canım bahçeciyi daha önce düşünmüştüm fiyat yüksek gelmişti...canım ordaki fiyatlar ne kadar 1 ve 2 tedavine ne kadar ödeme yaptınız..

bende yeni merkez arayışına girdim canım bahçeciyi daha önce düşünmüştüm fiyat yüksek gelmişti...canım ordaki fiyatlar ne kadar 1 ve 2 tedavine ne kadar ödeme yaptınız..

Anladım canım ben ilk tedavi için ilaç dahil 6750 ödedim transfer olmadığım için o hakkım saklı .şuan dondurulmuş emriyom var onun için ücret ödemiyorum bu tedavimde ilaç hariç 3000 vericem çünkü transfer hala beklemede sonrada ameliyat var tüp için onun içinde 6500gibi bi rakam ödemem gerekiyor klinikte ameliyathane olmadığı için bu kadar yüksek malesef diğer hastaneler ameliyathanelerini 40 dk lık kullanma bedeli olarak baya uçmuşlar bende doktora ısrar ettiğim için böyle tekrar bi insana güvenmek zor . Şimdilik böyle tabi bunların yanında diğer takviye ilaçlar yol ve yemek masrafları cabası yeterki bebeklerimize kavuşalım diyoruz inşallah 3. ye gerek kalmazsa şimdilik bu kadar gibi tabi transferler var bide inşallah hayırlısı olsun canım girdik bi yola inan artık yumurtam sağlam olsun kaliteli olsun diye üzülüyorum uzun bi süreç var daha herşeyin hayırlısı yardımcı olabilmişimdir inşallah ha bide canım ilk muayene ücreti 250 veriyosun sonra bi daha muayene ücreti ödemiyosun

kızlar 5 tane yumurtam oluşmuş 3 tanesi istenilen büyüklükte 2 tanesi küçükmüş ama olsun bunada şükür inşallah kaliteleride güzel olur yoksa 3. Tedavi yolda :-(

inşşşş sonu güzel bir tedavi olur canımm

evet tedavi gördüm ama yeterli büyüklüğe gelmedi yumoş bir hafta sonra kiste dönüp dönmediğine bakacak doktor..gülneva bahceci fulyanın sitesine gir ordan erbil beye durumunu yaz o sana dönecektir yada hastaneyi ara erbil bey ile görüşmek istediğini söyle doktor senle en kısa zamanda ilglenecektir en azından konuşursun içine sinerse öyle gidersin..

ensu hayırlı haberlerini bekliyoruz..

teşekkür ederim bilgilerin için canım diğer topiği okumadın galiba gözünden kaçmış olabilir ama ensu negatif sonucu canım..Allahım sabır versin hepimize..

teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun Allah razı olsun..inş seninde bütün yumoşlar gelişir ve dölenir..

Arkadaşlar merhaba, yumurtalık rezervinde azalma olan ama iyi kalite embiryo elde edilip transfer edilmesine rağmen olumlu sonuç alamayan var mı aranızda ???? Varsa doktorlar durumu nasıl açıklıyorlar ya da bu konuda fikri olan var mı...

canımm olmadıı yine ne yazıkki.. kısmet değilmiş bu seferde..
bir dahaki sefer inşallah diyorum..

canım doktorlar transfer yaparken yumurta kaliten iyi durumda 1. kalite embriyo oluştu diyorlar..
tutunmayıncada negatif sonuçta, yumurtan kalitesizdi embriyo ilerleyemedi diyorlar sadece bu..

canımm olmadıı yine ne yazıkki.. kısmet değilmiş bu seferde..
bir dahaki sefer inşallah diyorum..

canımcığım yarın testini tekrarlıycanım ilaçlara devam ediyomusun...hiç belii olmaz belki canım ya teste yalnışlık olabilir farklı biyere tekrarla testini...

teşekkür ederim bilgilerin için canım diğer topiği okumadın galiba gözünden kaçmış olabilir ama ensu negatif sonucu canım..Allahım sabır versin hepimize..

canım ummu arkadaşımız doğru diyor doktor değiştirmesen bile başka doktorlarıda araştırmak ve görüşmek gerekli..
Aret beyi bende çok seviyorum ama araştırmadanda olmaz..

:) Tam yerinde bir cevap oldu, gece gece iyi geldi, güldürdü beni.
Yani doktor yüzü göresim yok, bıkkınlık geldi hepsinden de bir kısa bilgi alabilir miyim demiştim, herkes bıkmış galiba...

canım doktorlar transfer yaparken yumurta kaliten iyi durumda 1. kalite embriyo oluştu diyorlar..
tutunmayıncada negatif sonuçta, yumurtan kalitesizdi embriyo ilerleyemedi diyorlar sadece bu..

:) Tam yerinde bir cevap oldu, gece gece iyi geldi, güldürdü beni.
Yani doktor yüzü göresim yok, bıkkınlık geldi hepsinden de bir kısa bilgi alabilir miyim demiştim, herkes bıkmış galiba...

canımcığım yarın testini tekrarlıycanım ilaçlara devam ediyomusun...hiç belii olmaz belki canım ya teste yalnışlık olabilir farklı biyere tekrarla testini...

canım sonuç direk 0.10 daha tekrarlamam için sebep yok.. yaptırdığım yer çok güvenilir yıllardır orada yaptırıyorum.. tutmadığını vücut tepkilerimdende hissediyorum.. benim bir defa 1,5 ay tutunmam oluşmuştu içimde hissediyordum embriyoyu resmen zorla kazı kazıp yerleşmeye çalışıyordu günlerce aynı yerde durmaksızın batma vardı sonra kayıp gittiğinde bile anladım içimde bir ip koptu o anda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…