Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Teşekkür ederim :) ben Konya medicana Necati Özçimen e gittim Şubat ayında tüp bebek yapıldı olmadı sonrasında adet bıtmedı uzun bı sure tekrar gıttım kıst oluşmuş dedım ilaç verdı kullandım ilaç bitti tekrar adet oldum bu ay da kadın doğum a gıttım kıst küçülmüş yumurtaların bana gore ıyı ama duvar yapını nice gordum dedı ıkı tane ılac verdı tüp bebekk öncesi başka doktoralara gördün istersen ben ınfertıtı tedavısıne bakmıyorum dedı gelecek ay başka özetle gitmeyi düşünüyorum ınsallah

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Destek olarak Necati bey Biosteron dha vermıstı onu kullanıyorum kadın doğum Dr. Estrofem ve tarlusal verdı

Kızlar yarın kontrolüm var dua edin bana inşallah bu defa daha çok kaliteli yumurtam olur bu tedavi klomenle lütfen benim için dua edin çok ihtiyacım var

ilk başlangıçta 4950 tl verdik 2. opuda 2.800 tl verdik..3. opuda 2.800 tl verdik ilk ödemede transfer ücretide dahil..ilk gittiğinde muayene parası 300tl canım dondurma ücreti zaten almıyorlar kontrollerdende almıyorlar tahlillerdende ilk tahlillerden alınıyor diğer tedavilerinde alınmıyor..benim doktor güvenç bey ara kontrollerimi adanada baktırabilirsin diyen kabul eden bir doktor..ama benim sana önerdiğim erbil bey erbil yağmur o asla başka doktora göndermiyor yumurtala kendisi bakıyor hatta benim 2. tedavimde kendi doktorum izindeydi ona devretmişti beni kesinlikle başka doktora göndermedi ben kendim bakıcam yumurtaana dedi ben erbil bayi daha çok beğendim ve hiç olumusz yorum yok ve yumi azlığında tecrübeliymiş..bu arada klomeni kullandırdı benim doktorum ama şu ilacı kullandır deme bence erbil bey sana en uygun tedaviyi uygulayacaktır..

Kızlar yarın kontrolüm var dua edin bana inşallah bu defa daha çok kaliteli yumurtam olur bu tedavi klomenle lütfen benim için dua edin çok ihtiyacım var

hayırlı haberlerle gel inş. picasso stres yapma her şey olacağına varıyor..inş. bebğine kavuşursun..

canım verdiğin bilgiler için sağol..Allah yardımcımız olsun çok büyük paralar bizler için inş Allahım bir kapı açar başlarım tekrar tüp bebek için..sen neler yapıyorsun canım yumoşlar ne durumda başladınmı bu ay tedaviye..

canım değerlerin çook iyi normal yola bebek sahibi olabilirisin.. tüp bebekte kaç tane yumurtan vardı canım kaç emriyon oldu ve emriyo kaliteleride çok önemli..aşılama denedinmi hiç başka tahlilerin yapıldımı rahim filmi çektirdinmi canım..tutmamasının başka sebepleride olabilir..

umuselmenin dediği gibi herşey olucağına varıyor canım ster yapma streste çok etkiliyor yumurtaların gelişimini...inş yumoşların gelişsin hepsi emriyo olsun...yarın güzel haberlerle gel inş canım..

canımm amh 1.68 iyi fsh 9.64 de iyi bir değer... ama 24 yaşına göre amh ın 1.68 olması çokda iyi bir değer değil doktorun çok bilinçli ve doğru konuşmuş.. ama bir yandanda diğer tüm hücrelerin bu yaşında çok iyidir o yüzden tedavilerini sıkı tutabilirsen bebeğin kolayca tutunur sana.. yaşının avantajını kullan canım aralıksız tedavine ağırlık ver çünkü yaş ilerledikce amh seviyesi oldukca düşüyor..

Son düzenleme:
umuselmenin dediği gibi herşey olucağına varıyor canım ster yapma streste çok etkiliyor yumurtaların gelişimini...inş yumoşların gelişsin hepsi emriyo olsun...yarın güzel haberlerle gel inş canım..

İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hayırlı haberlerle dönerim stres konusunda evet çok haklısınız ama pek başarılı değilim bu konuda maalesef :-( elimden geldiğince diyelim benim için dua eden arkadaşlar Allah razı olsun inanın desteğe çok ihtiyacım var bu yolda yalnız olmasamda bazen umutsuzluğa kapılmıyor değilim :-( ama her zaman umudum var bebeklerimizi kucağımıza alcaz Allah ın izniyle inşallah

canım bence eşini dinle bir gün daha sabret kan testi için..benim eşimde çook kuralcıdır doktor ne dediyse odur onun için bizim gibi duygusal değiler ama her zmanda haklı çıkıyolar nedense..değerin 100 aşağı çıkarsa zaten erken yapıyorsun normal değer çıkmaz ve senin moralin bozulur..biliyorsun ve senin minişler 2 gün emriyosu unutma canım çokta yüksek değer bekleme yinede..idrar testini eşinden habersiz yap en azından merakı gidermiş olursun..erkeklerin herşeyi bilmesi gerekmiyor dimi canım...

canım eşimi ikna ettim bir aksilik çıkmazsa gideceğim.
geçen tedavimdede beklemiştim son ana kadar iyice stres yapmıştım...
peş peşe çok sık tedaviler görüyorumya birde böyle her konuda kendimi çok kasarsam iyice geriliyorum daha sonra..
aslında haklısın beklemeliyim ama neden bilmiyorum içimden bi hisde git diyor kafamda iyice karıştı:))
şu anda psikolojikmen yarınki teste çok odaklandım büyük ihtimal giderim:)):18::18::18::18::18: bana şans dile canımm yarın en geç 10.30 da belli olur..

bütün dualarımız seninle canım inş kocaman ve uzun bir yazıyla hamişimmmmmm diye yazarsın...Allah yar v e yardımcın olsun...hakında hayırlsı neyse o olsun...

Canım inşallah güzel haberle dönersin buraya duacınım

ensu cum hayırlısı be arkadaşım.inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya.inan hayatın sonu değil.haberleri dinledikçe ne kadar bencil yaşadığımı anladım.kendi derdimden başka dert yok sanırdım.başını kaldırdığında ne dertler var ne dertler.o yüzden en azından çözümü olan bi derdimiz var böyle düşünelim artık.

Teşekkür ederim ilk tüp bebekte herkes cok acele ettıgımı soyledı 2. Oncesındede baska Dr gıtmek ıstıyorum hazıranda tekrar deneme yapalım demıstı Dr. Bu hafta adetımın 3.gunu muayene ıcın farklı Dr gıttım oda yumurtaların durumu banagore ıyı ama duvarında ıncelme gordum dedı ıkı ılac verdı ama baska Dr ada muayene ol ben ınfertıtı ye bakmıyorum dedı

10 aydır olmadı sadece tek Dr görünmüştüm oda tup bebek merkezıydı rahim filmi çekilmedi 3 yumurta toplandı fsh yukselmıs dedı 1 transfer yapıldı dığerleri dondurulacak kadar ıyı degıl dedı bu hafta baska Dr duvarın ınce dedı ilaç verdi o kafamı karıştırdı bı daha adetimde farklı Dr gıdecem ınsallah teşekkür ederim cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…