Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet canım ya raporlu tedavine devam edebilirsin..canım bayağ ara verdin bence artık start ver tedavilerine..sen birkere hamile kalmıştın canım yaşında müsait zaman çabuk geçiyo..tüp bebekte 35 yaştan sonra biliyosun zorlaşıyor...canım doğal çook zor bende her ay bekliyorum bütün olumsuzluklara ramen..ama elde var sıfır..adet geçti ama hamile olduğumu düşünmüyorum..Allah yardımcımız olsun canım..

canım sen bitkisel haplarını kaç ay kullanmıştın melantone ara vermişmiydin..bebeğin iyi olmasına sevindim canım..cinsiyeti belli olunca mutlaka bizlerede yaz canım..

Canım yarın opum var heycan dorukta inşallah güzel haberlerle dönerim misafir var o yüzden çok giremedim ama takip ediyorum sizleri

Allahım yar ve yardımcın olsun canım...inş bütün yumoşlar dolu çıkar dölenir..

Canım yarın opum var heycan dorukta inşallah güzel haberlerle dönerim misafir var o yüzden çok giremedim ama takip ediyorum sizleri

canım hayırlı olsun hakında hayırlısı olasun her şey dilediğin gibi olsun inş dualrım seninle inşşş yüzün gülecek

raporlu düşünüyorum ama hiç içimden gelmiyo artık hastaneye gitmek tedavi olmak şuan psikolojim çok iyi yine bozulmasından korkuyorum..sen adet oldunmu canım..

Hepinize teşekkür ederim canlar şimdilik 2 tane toplandı :-( yarın durumları belli olacak ama doktor cuma günü için tekrar çağırdı anırım küçük kalanlaronı büyütmeyi deniycek hiç böyle olan var mı ? Dua edin kızlar lütfen ikiside kaliteli kaliteli döllensin yoksa bu işin sonu yok gibi :-(

canım çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra diğer yumoşlar bozulurmuş benim doktorum öyle demişti..canım iki yumoşta çook iyi inş ikiside kaliteli dölenir..biraz daha sabır canım emriyo biriktirmeye devam..

raporlu düşünüyorum ama hiç içimden gelmiyo artık hastaneye gitmek tedavi olmak şuan psikolojim çok iyi yine bozulmasından korkuyorum..sen adet oldunmu canım..

canım herşeyde vardır bir hayır diyoruz teseli buluyoruz..Rabim sabrını veriyor çok şükür...KORKU YOK CANIM biz güçlü kadınlarız..inş Allahın izniyle bizde anne olucaz..canım merkez değiştirmeni tavsiye ediyorum sana..

merkezi mecbur değiştircem canım rapor olursa devlette yaptırmayı düşünüyorum fiyatlar baya uygun sadece devlete gücümüz yeter artık daha eski tedavilerin borcunu ödüyoruz..okadar para gitti çok canım acıyo boşuna ödüyoruz keşke bebeğimiz olsaydı değdi derdim..bi ara gitmeyi düşünüyorum hastaneye görüşmeye bakalım ne dicekler bu değerlerle rapor veremeyizmi derler yada verirlermi bakalım nasip kısmet artık..

günaydın kızlar nasılsınız ben bu aralar duygusalım yineee annelik özlemim tavan yaptıı

dualrım seninle inşşş rabbim sana da anneliği tatdırsın canım

pikasocum güzel habeler ver biz hadii..haberlerini bekliyoruz..

canım özelerde de rapor geçiyor..devlet yüzde40 yüzde 30 ne karşılıyor tedavi masraflarını...canım sen ankaradamıydın ankarada gürgan hocayı çok metediyolar..başken hastanesi galiba fiyatlarıda çok uygunmuş..canım hiç sorma kendim kredi çektim..kayınvalidem kredi çekti..3 tedavimde de annem kredi çekti hapimiiz kredi ödüyoruz..artık kimseden istemeye yüzüm yok itesemde zaten benim borcumu ödüyolar şuan..deyseydi gerçekten dediğin gibi üzülmezdim..Allahım sonumuzu hayır eylesin çook zorr duumdayız bizde..

Canlar hiç iyi değilim ben iyice umutsuzluğa kapılmaya başladım bu sürec daha ne kadar sürer naparım bilmiyorum 2 tane yumurta toplanmıştı dün bugün aradım sadece 1 tanesi döllernmiş devam edip etmeyeceğini yarın arayacaklar böyle tek tek 5_6 taneyi nasıl toplarım bilmiyorum daha 2. de umutsuzluğa kapıldım :-( cuma tekrar gidicem kliniğe napcaz böyle bilmiyorum bunalıma girmek üzereyim artık :-( bende kendimi güçlü sanırdım :-( inşallah sizden güzel haberler gelirde biraz olsun bana umut olur

Arkadaşlar mrb. İnşallah hepımız amacımıza tez zamanda ulaşırız . Rabbım buyuk ınş. bn 8 aydır uğraşıyorum ankarada bır doktora gıttım .. benden test ıstedi. fsh: 7,24 e2:63 amh da 0,13 cıktı tup bebek demişti ama amh sonucum çıkmadan önce demişti. sonucum dusuk çıkınca tekrar cagırdı adetın ıkıncı gunu gıedecgm . bır açıklamada yapmadı . Kendı kendımede evham yaptım:2: nasıl bir sürece girecegımı bılmıyorum . cok morelım bozuldu. yumurta rezervını guclendırecek bir kur var mı acaba. soğan suyu işe yararmı bunda ?

İnşallah canım hepimiz malesef rezerv azlığı mağduruyuz benimde amh ım 0.22 :-( 2. Tedavim yardımcı olmaya çalışırım canım dhea kullanıyorum başkada kür yapmıyorum yapan arkadaşlar var canım. Süreç biraz yorucu ve stres hiç istenmeyen bir durum

canım haline şükret o bitaneyi bulamayanlarda var biz onuda bulamıyoruz tedavide olamıyoruz artık herşeye ramen güçlü olmalıyız sabrediceksin birazdaha sonunda mutlu sona ulaşaksın ya hiç yumurtan embiryon olmasaydı ozaman daha kötü beterin beteri var canım nasibimizde varsa o bebekler gelicek sadece zamanını bekliyo önemli olan hayırlı sağlıklı evlatlar olması bizlerde bebeğimizin başında sağlıklı olmalıyız..soma olayında senelerdir bebeği olmayan tüp bebekle sonunda ikizleri olan aileyi görmüşsündür bebeğin biri hasta baba öldü..şükretmemiz lazım halimize bizim için hayırlı zamanda nasip eder inşallah allahım bebeklerimizi..biranönce toparlanıp kendine gelmelisin koyverme kendini bukadar olcak inşallah bebeğin..

canım ben izmirdeyim gitmek istediğim yerde malesef rapor geçmiyo birde rapor geçse bile yinede ağır gelicek artık devlette daha uyguna olcak 1000 tl civarı raporlu ama gidip görüşmedim araştırdığım kadarıyla biliyorum..çok zor canım allahım yardımcımız olsun bundan sonra nasıl tedavi olcaksın peki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…