Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım öncelikle sayfamıza hoş geldin..panik yok canım fsh gayet güzel amh düşük olsada bence önemli olan fsh..fsh normal olunca yumoşlar büyür emriyo olur sana bebiş olur canım..bence öncelikle tedavinin başla adetin 2 günü doktoruna git yumurta sayın iyise ve sorunsuz büyüyorlarsa sorun yok bence..canım herhangi bir kür yapma bence..tedavine gör yol çizersin kendine ..bizleri takip et canım...

canım ne yapıcağımı bende bilmiyorum düğünden kalma son birikimimiz var oda giderse elde var sıfır..son tüp denem şansım var aslında oda tutmasa ben kendi piskolojimi düşünemiyorum..gitiğim merkezde fiyatlar makul aslında ama aret beyde değişik tedavi uygulamıyor mallesef..çok dneyerek tutcak inş diyor..paran varmı yokmu soran yok senin bir akraban vardı canım aret beye giden..tekrar tüp denedimi canım..

canım umutsuzluk yok bak ne güzel iki tane donmuşun olucak...canım hedefe ulaşalımmda biraz bekleyelim aylarcada olsa sonu bebeişli bitsin hedefimiz bu değilmi canım..şimdi hemen toparlanıyorsun önümüze bakıyoruz geçmişi düşünerek üzülmeye zamanımız yok..sen güçlü kadınsın...herşey iyi olcak inş Allahın izniyle..

eşimin teyzesi o heray gidiyo ama bidaha transfer olmadı ondan para almıyo aret bey onun için tekrar tekrar deniyo.. canım ya inşallah bu tedavinde olur..ama olmazsa insanın canı çok acıyo giden parayamı yancaz sonucu olumsuz olduğunamı yancaz..son tedavini dorudüzgün biyerde dene canım ya aret beyde çok baştan sağma tedavi uyguluyo...

aynen canımm ya para gelir ama tek eş çalışınca tedavi masrafları daha çok zorluyor..iş arıyorum para biriktirip istediğim merkezde tedavi olmak için.aynen canım aret bey kafadan sama değilde..değişik tedaviler uygulmıyor..neden tutmuyor sebep aramıyor..mesel laproskopi veya histersopi yapsa...rahimde sorun varmı yokmu diye bakılsa..rahme çizik atılsa ..bu tür şeyleri adam tutan sebepler değil diye bunları kabul etmiyor..canım devletede raporlu sıra almak hiç kolay değilmiş..biliyosun bizde pat diye tedaviye başalayamıyoruz..ultrasonda yumoş varsa tedavimiz başlatılıyor..

bazı doktorlar sadece yumurta kalitesizliğinden tutmadığını sölüyo onun için herhangi bişey yapmaya gerek görmüyolar ama yapan doktorlarında başarısını görüyoruz işe yarıyo demekki bu işlemler..rapor alabilcemi sanmıyorum biraz yüksek olsaydı amh alabilme umudum olurdu ama yinede bi gidip görüşeyim diyorum bakalım ne dicekler..

gülneva canım ben çıkıyorum yarın misafirlerim gelicek erken kalkcam ev işi hazırlık falan yapcam görüşürüz yine iyi geceler..

canım amh düşük olduğu için sorunsuz alabilrisin..sonuçta bizim gibilere tüp bebek önermiyormu doktorlar neden almayasın rapor..canım seni çok umutsuz görüyorum lütfen zamanı gelince bebişlerimiz olucak Allahın iznyle..ben hiç ianancımı kaybetmedim..bebeğime bir adım daha yaklaştım gibi düşünüyorum nedense..rabim kabul etmiyceği duayı kabul etirmezmiş..Allahım bir kapı acıcak bizede....

evet cnm çok yorucu Doktorumu aradım ne yapabılırım dıye cq10 , melatonın ve dhea vermişti bir on gün önce. dünde arı sutu kullanmamı soyledı. iş çıkışı hemen temin ettım. arı sutu polen bal karışımı. akşam ve sabah aç karnına alıyorum . dünde bır yerde okudum sade sakızın arasına yarım çay kasıgı tarçın koyup bı yarım saat falan cıgnedım . ..faydası varmış öyle dedıler . ne yapacağımı sapıttımm yaa

Arkadasım biraz da olsa yüregıme su serptın . Allah razı olsun. Zaten kontrol altındayım cnm. Adetın ıkıncı gunu tekrar cagırdı. Temmuzda tup bebek demişti. İşte kendımce bır caba içine gırdım . panık olmuştum dun bırden :18: çok korkktum nedense . tum negatıf dusuncelerı uzerıme çekmiştim . Bugun daha ıyıyım . Allahımın ızınıyle hepımzın olacak ınşallah..

Çok doğru söylüyosunuz canlarım silkelendim sayenizde kendime geldim biz güçlü olalım ki bebeklerimizde mücadele etsinler herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için Allah kucaklarımızı boş bırakmıycak inşallah desteğiniz için teşekkür ederim çabalıyorum ama bazen böyle umutsuzluğa kapılıorum ama vazgeçmiycem mücadeleden gerisi Allahtan yarın tekrar kliniğe gidecem bakalım doktorum neye karar verecek bu arada o altın yumurtam çok şükür bölünmüş gün içinde dondurulacakmış kalitesi dondurmaya yeterli seviyede iyi durumda dediler umudum arttı şimdi 2 tane dondurulmuş bebişim var inşallah sımsıkı tutunurlar bana daha yolum uzun sabretcem mücadeleye devam hepinizi çok çok öpüyorum gelişmelerden haberdar ederim

Öyle canım ya gerçekten ne yapacağımızı şaşırıyoruz bende acaba incir kürü yapsam mı diye düşünüyorum yapsam ne zaman yapmak gerek herhangi bir gün mü başlıycaz yoksa tedavi sürecinde mi bilemedim ben ilaç alırken ters etki etmesin diye pek taraftar değildim ama şimdide durumum çok iyi değil acaba bu tedavide denesem mi diyorum siz ne dersiniz kızlar

ben uygulamıştım gectıgımız aylarda ıncır kurunu canım.Klomen kullanırken yapmıştım.21 gun uyguladım . 5 yumurtam oluşmuş ıkısı buyumuşte buyumuş çatlayamadan koca bı kıst olustrmuş. olumluda sonuçlanmadı zaten. o yüzden bırdaha kullanmadım sanırım cok kuvvetlı bır kur bu .ama herkesde böyle yapacak dıye bır kural yok.. arısıutu ıcıyorum oda hemen hemen aynı sanırım . ustelıkte şiştim

Anladım canım tırstım şimdi kist deyince çünkü zaten bi tane çikolata kistine sahibim malesef :-( yok yok bende duyan gelmiş hidrosalpenks çikolata kisti rezerv azlığı fsh yüksek başkada varsa bilmiyorum bilmekte istemiyorum hayırlısı bakalım 1 hafta denesem fayda eder mi acaba

canım tedaviye tekrar başlayınca adet başladığı gün sana bir kür vereyim onu yap encu arkadaşımız yapmıştı ve 3 tane ermiyosu olmuştu 1 kalite..bal çörek otu tarçın karanfil ve keten tohumu..bunları aktarda toz haline getirip bala karıştırıp yemeklerden önce sabah akşam bir kaşık tüketiyorsun..ama tedavi olduğun ay çünkü biliyosun bunlara çatlatma iğnesi veriliyor opu öncesi büyüyen yumoşların çatlamama şansı yok kist olmaz..

çok çok gecmış olsun cnm sanada .inşallah hepsı gececek..eşimin yengesınde cıkolata kıstı vardı tup bebekle oldu ama sımdi sağlıklı üc evladı var.darısı bızlere ınşallahh ..cnm ne desem bılemedım ama dozunu azaltarak dene istersen günde iki kere degılde bır kere iç.

Anladım canım bu defada böyle deneyim bi zararı olmaz heralde adete kadar incir yapayım adetlede senin dediğini deneyim bakalım bu defa nasıl olcak

İnşallah canım burdaki herkes hamile kalır dediğin gibi 1 tane yapabilirim çalışıyorum akşam içebilirim heralde iğnelerimide hep akşam eşim yapıyordu ben yapamıyorum zorda kalınca yapıyorum da bide fındık fıstık ceviz gibi şeylerde yiyorlar yemek lazım aslında ama inşallah yine strese girmezsem 3. de daha rahat olmayı düşünüyorum bi zahmet artık şu tedirginliği bi atamamıştım ama bu defa anladım ki ne yaparsam yapayım sonuç aynı en iyisi akışa bırakmak biraz geç olacak ama sabretcem artık inşallah o zamana kadar sizin güzel haberlerinizi alırızda umuduma umut katarsınız

Anladım canım bu defada böyle deneyim bi zararı olmaz heralde adete kadar incir yapayım adetlede senin dediğini deneyim bakalım bu defa nasıl olcak

canım hata bu karışımı uygula adeta kadar bence encu arkadaşımız adet öncesi başlamıştı..enn şuan yumoşlar toplanmıştı zaten değilmi..kiste olmaz..ben başka biyerde daha okumuştum bu karışımı..bende yapıcam şu belirsiz adetim gelsin..adeti5 gün geçti tık yok..dün kan testide yaptırdım bişey çıkmadı..

çok güzel karar almışsın canım biz ne yapsakta iş olucağına varıyor..biz stres yaptığımız üzüldüümüzle kalıyoruz..ben artık tek emriyoyada şükrediyorum..ya hiç yumoşumuz olmasaydı..en önemlisi sağlıklıyız..çıkmadık candan umut kesilmez..bak buraya takılan arkadaşlarımızın çoğu hamiş hata doğum yapmıştır çoğu..bizde anne olucaz Allahın izniyle..ve burdaki arkadaşların fsh yüksek ve amh 0 değerlerdeydi..zamanı gelince bizde anne olucaz inş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…