Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kaç gün kullanılacak bazıları 1 hafta bazıları 21 gün sonra bir hafta ara falan bunda bir zaman dilimi var mı kan testi yaptırdım kısmına kadar dedim yoksa hamilemi ama üzüldüm şimdi :-( adetle sende başlıycaksın demi inşallah bu sefer daha hayırlı olur sonuçlar

Evet canım zamanımız var demek hayırlısı olsun bu defa kararlıyım umarım uygulamadada kararlı olurum inşallah bizde anne olucaz Allahın izniyle

canım benim inşallah tez zamanda istediğin işi bulur sonrada istediğin gibi tedavini olursun.. Allahım hepimize yardım etsin okadar yüklü paralarki biriktiriyoruz sonra 12 günde hiçe dönüyor hep baştan başlıyoruz.. bu ülkede sosyal sigortalar kurumu tüp bebek yaptıranların hiç yanında değil testlerin bile çoğunu devlet hastaneleri yapmıyor özellere mahkum kalıyoruz..
aret beyin merkezi her açıdan çok hoşuma gitmişti canım benim, doktorda herkeze ayrı ve özel bir protokol uyguluyordu ama biz yaştaki hastalardaki zor hastalarda sebebe inilmeli araştırma yapılmalı bu yapılmıyor.. yada şunu istiyorum dediğinde çok ters tepkiler veriyor.. ben paramı verip yapacağım sonuçta 7. tedavim eğer ben çok ısrarcıysam bana kalkıp histereskopi yapmalı ama kesinlikle yapmam başka merkeze git diyor.. mecbur bırakıyor neden diye soruncada sizi düşünüyorum diyor okadar çok düşünüyorsan negatiften sonra bir telefon aç geçmiş olsun de.. bahcecide en azından her negatifimden sonra Süleyman bey 10 dk da olsa mutlaka arardı geçmiş olsun derdi zaman ayırırdı..

Son düzenleme:

canım senin adına çok sevindim.. donmuş embriyoların tutunma olasılığı daha yüksek deniliyor hep inşallah sendede bunu göreceğiz..

Çok doğru söylüyosun canım sektör olmuş resmen bizim ne yaşadığımızı biz biliyoruz şimdiden benim 13 ü buldu daha benzin yeme içme yok ameliyat 7 bini buluyor daha bilmem kaç defa daha deniycem
Bebeklerimize kavuşalımda gerisi önemli değil diyoruz ama isteristemez etkiliyor şükrediyoruz halimize başka çaremiz yok Allah kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş hele bide özellikle arayanlar yok mu bişey sanki ha deyince oluyor onlarıda görmeyelim aslında bakarsanız kaç tane unsurla savaşıyoruz sadece sorun tedavi olsa neyse yine strese girmiyim şimdi karar almıştım

canım senin adına çok sevindim.. donmuş embriyoların tutunma olasılığı daha yüksek deniliyor hep inşallah sendede bunu göreceğiz..

İnşallah canım ya çözünmede sorun yaşanmıyor değilmi durup durup bişeye takıyorum bende bide şu ameliyatı atlatsaydım şimdi 2 tane dondurulmuşum oldu daha baya yol var tek tek havuz nasıl dolacak bakalım sen hangi aşamadasın canım

aman strese girme canım yumoşların etkilenir.. denemekten başka çaremiz yok ne yazıkki. eşimin kuzeni geçen akşam aramış eşime diyormuşki karısına Samsung S5 cep telefonu alacakmış kredi kartınızı kullanabilirmiyim demiş.. maddi durumlarıda oldukca iyi rahat bir hayat yaşıyorlar iki tane çocukları var lüks bir evde yaşıyorlar kendilerine ait 2 tane evleri var ve en tuhafıda bizim devamlı tüp bebek tedavisi olduğumuzu biliyorlar yinede bizim kredi kartımızla eşine cep telefonu almaya çalışıyorlar.. neymiş kendi prensibi varmış kredi kartı kullanmıyormuş sanki benim sorunum:)).. insanlar ne tuhaf ya ben kendi yağımla kavruluyorum kimseden birşey istemeden yoğun tedaviler görüyorum onlarda bu durumumuzu bildikleri halde böyle saçma tekliflerde bulunuyorlar.. sağlıkla ilgili birşey olsa hemen ver diyeceğimde zevk için saçma geldi bana.

Son düzenleme:

canım benim 4 haziranda lapraskopi ve histereskopim olacak.. korkuyorum oldukca lapraskopiden.. senin ne ameliyatın olacak canım ben kaçırmışım o kısmını..
buz bebeklerine birşeycik olmaz canım onlar gelecekte rahminde cana dönecekler gönlünü ferah tut..

Biz neyle uğraşıyoruz milletin derdine bak uzak durmak lazım benim sağ tüpte sıvı akışı var canım çikolata ksisti ameliyatı olmuştum ondan miras zaten sağ taraftan hiç yumurta çıkmıyor :-( hidrosalpenks yani tüpü ya kapatacak yada alacak içeriyi görmeden bişey diyemem dedi . Emriyonun tutunmasını engelliyor o sıvı tutunsa bile düşükle sonuçlanıyormuş canım toksinli bir sıvıymış :-( o yüzden transfer edilmiyor hiç ederse %5 ihtimal verdi önce ameliyat sonra transfer yani :-(

bendede tüpümün biri ortadan yapışık çıktı diğeride kendi içinde kıvrılıp bir yere birikmiş.. Memorial Semra hanımın dediğine göre bu güne kadar bu yüzden hep kimyasal olmuş. tüpte sıvı görülmüyor ama yapılmalı diyor yapmadan tam olarak anlanmazmış..
eşimde zaten sıkıntı vardı şimdide bu eklendi.. ikimizede geçmiş olsun canım şimdiden..

Anladım canım gerçekten sıkıntı inşallah bundanda kurtuluruz . Çok geçmiş olsun

Kızlar, bütün bunlar nasıl tespit edildi, yani tüpteki yapışıklık ya da rahme sıvı akışı falan rahim filminde mi gördüler.

Kızlar, bütün bunlar nasıl tespit edildi, yani tüpteki yapışıklık ya da rahme sıvı akışı falan rahim filminde mi gördüler.

rahim filminde ben sorun yaşamadım radyomar sıkıntı yok sıvı geçti dedi ama doktorum inceleyince sıkıntı var bunu ancak iyi bir infertilite uzmanı anlar dedi.. filmi kat kat büyüttü banada gösterdi gerçektende ortadan tüp yapışmış ama minik bi sıvı geçme yeri kalmış o yüzden sıvı akışım sağlanmış.. rahim filmi ile anlaşılıyor senin varmıydı cnm..

Rahim filmi çektirmiştim, ilkinde sanki bir tüp tıkalı gibi görünüyordu, ama bazı doktorlar bir sorun yok çekimde hata var dediler. sonra biri radyomar da çektirin dedi, orada çektirdim, onu da üç ayrı doktor gördü ve sorun olmadığını söylediler. Ama işte artık güvenim azaldığından herhalde emin olamıyorum.

canım tedavi için pek umudum yok ama allah büyük ol derse olur onun için umutluyum içim rahat benim için hayırlı olanı nasip edecektir allahım..

Merhaba kizlar.ben 4.tupbebek i denicem ve bahceci ozel fulya hastanesini arastiriyorum oraya gidenler varmiii.yumurta lik rezevm düşük arti cikolata kisti.lütfen giden vsrsa bi bilgi versin gürkan arikan dusunuyorum.Allah sabirlar ve hayirli evlatlar verir ınşaallah cumlemizeee

canım tedavi için pek umudum yok ama allah büyük ol derse olur onun için umutluyum içim rahat benim için hayırlı olanı nasip edecektir allahım..

canım neden o kadar umutsuzsun..lütfen biraz daha umutlu olman gerek önce biz inanıcaz olucağına..canım çevrende size yardımcı olabilicek aileniz yokmu..canıım herşeyin hayırlsını mutlaka rabim gönlümüzdekini vericek ama biz savaşı bırakmıycaz mücadele dicez bütün olumsuluklara ramen..senin yaşında çok müsait canım..tüp bebekte 35 yaş üstü şansın azalıyor..bizim bekliycek lüksümüz yok canım..ama senin yaşın müsait litfen değerlendir bu şansını..

Bende bahçecideyim canım ama umuttayım ben o taraf hakkında bir bilgim yok yardımcı olamıycam üzgünüm :-( bendede çikolata kisti var rezerv düşük :-(

Kızlar bugün 3. Tedavime başladım bu nasıl olacak anlamadım salı günü opu vardı şimdi adetide beklemeden çarşambaya kadar ilaç kullancam büyümeye göre ya tekrar opu yapalım yada ara verelim bi kaç ay yada elimizdekileri değerlendirelim diyor doktorum allak pullak oldum hiç bişeye karar verecek durumda değilim :-( daha ameliyatım var offff yine umutsuzluğa kapılmaya başladım iyi mi :-( sizde hiç böyle olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…