Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım benmde çikolata kisti+rezerv azlığı.ben 2.denememi yaptım sonu nolur bilmiyorum.sadece duamda olacaksın bil diye yazdm çikolata kisti berbat bişey :26:

canım ne olur stres yapma eşinle konuş ortak bi karar verin sen rahat ol ne olur

canım ne olur stres yapma eşinle konuş ortak bi karar verin sen rahat ol ne olur

Saol canım bütün umudum sensin sana hep dua ediyorum sağlıkla kucağına alacaksın inşallah kafam karıştı inşallah çarşambaya kadar büyürler de olumlu yönde yol almaya başlarız ara vermek istemiyorum tekrar başlayamamaktan korkuyorum :-( herşeyin hayırlısı eşim havuz oluşturmaktan yana aslında bende ama tek tek baya yorucu olmaya başladı :-( kafam çok karışık hakkımızda hayırlısı bu böyle 5-6-7 bulur heralde sonu güzel olsunda hiç sorun değil dua et bana canım hamile duası tutar

Anliyorum canim sabir ne gibi islemden geciyosun .fulya ile tfnda grstum havuz yapariz diyoo Mevlam sabirlar versin

Evet canım bizde havuz oluşturmaya çalışıyoruz 2 tane dondurulmuşum var 3. Tedaviye başladım çarşamba iptalde edebilir toplayadabilir benim baya karışıktı iyice karıştı :-(

Kizlar umutsuzluga dusmek yok nolur.zor biliyorum cok iyi bir defa asilama ve 3tupbebek olumsuz oldu cok zor günler gecirdim.Birbirimzi motive etmek zorundayiz.Insan birine ihtiyaç duyuyo bu zamanlarda kendimizi anlatabilecegimiz birine. Ben burdayim herzaman Rabbim Nasip eder ınşaallah hayirli bi evlat.Dualarda bulismak ümidiyle. ..

Evet canım bizde havuz oluşturmaya çalışıyoruz 2 tane dondurulmuşum var 3. Tedaviye başladım çarşamba iptalde edebilir toplayadabilir benim baya karışıktı iyice karıştı :-(

canımcığım benim naçizane tavsiyem emriyo biriktirmeye devam et..önce şu kistinden kurtul hatibut kistini aspiremi etirmişti ne ondan bilgi alabilirsin canım.. amdem ilaç devam ediyosun kalan yumoşlarda toplansın Allah büyük canım dolu çıkar inş..keşke şunu yapsaydık diye aklında kalmasın bence..doktorlar herşeyin en iyisini bilir canım..madi yönden zorlanmıyorsan biriktrmeye devam..

canım kredi borcumuz bitmeden özelde tedavi göremem artık..kendi ailemden isteyemem onlarında bi emekli maaşı başında eşinden ayrılmış ablam ve çocukları var kendilerine zor yetiyo..eşimin aileside vermez okadar para enfazla 1000 tl verirler gerisini yine karşılayamayız tek umudum rapor alabilirsem o şekilde deneyebilirim..şansımız azalıyor ama malesef yapcak bişey yok allahım versin şifamızı inşallah hiçkimseyi çaresiz bırakmasın..

canım eşin annesiyle konuşsun onlar kredi çekemezlermi canım ya..ben eşime 2 tüp bebekte git annenle konuş para iste demiştim..tüp bebek yaptırcağımızı blmiyorlardı mecbur kalınca söylemek zorunda kaldık ve ikinci tüp bebek masraflarımı kayınvalidem karşıladı kredi çekerek..bende her ay doğal olsun diye çok umutlanıyorum ama mallesef canım ya..Allah yardmıcımız olsun..kullandığım haplarım biti nasıl alıcam kara kara düşünüyorum..çok dua ettim bugün Allahım bir kapı aç diye zor sınavlardan geçiyoruz Allahım sabır versin..bizi bizden başkası anlaması çok zor..

valla o kayınvalideyi alnından öp bence eşim dün babasyla konuştu bu konuyu bana umut bağlamayın demiş

bizim kredide 2015 mayısında bitecek o zamana kadar bizdede olamaz tedavi 3.
Rapor için umutlanmıştım ama sgk yı aradım (170 den )şimdilik böyle bir şey yok 2 defa ödüyor devlet dediler

canım embiryoyun durumu ne takip edemedim

canım embiryoyun durumu ne takip edemedim

Canım emriyo donduruldu 1 tanesi diğeri hiç döllenmemeiş zaten :-( eşimde havuz oluşturma konusunda ısrarcı sanırım öyle yapıcam geri dönüşü olmayan yola girmektense havuz oluşturmak daha mantıklı şükür daha maddi olarak sıkışmadık iki koldan çalışıyoruz ama bi yerde tıkanacak hazıra dağ dayanmaz derler hazırdada yok Allahıma şükür yardım ediyor bize bu konuda bide buna kafa yormak çok zor gerçekten eşiminailesi bilmiyor zaten çok baskı yapıyorum bu konuda bilirlerse kayınvalide yerleşir artık bana zaten zor duruyor benim stresim bana yetiyor

Çok doğru söylüyosun canım insan içinde olunca göremiyor bazi şeyleri zaten panik biriyim dahada paniklemiştim eşim havuz taraftarı kaç tane isterse yapıcaz diyo ilaçları sen almıyosun tabi diyorum ama haklı işte napayım daraldıkça ona sarıyorum sonrada kıyamıyorum Allah hepimizin sonunu hayır etsin hem maddi hem manevi zor bir süreç :-( bebekletimizi kucağımıza alınca hepsini unutucaz herşeye değecek o zaman inşallah Allahın izniyle

Kızlar selam, ben 40 yaş üstü topiğindeyim fakat sizin topiklede durumumuz aynı. Benim 3 negatif tüp bebek denemem var. Hep tek yumurtam oldu. 1.ve 3.denemelerimde döllenme olmadı, 2.denememde tek yumurta döllendi fakat transferde tutmadı. Ve bende bunun üzerine fazla ilaç kullanmadan yumurta biriktirmeye karar verdim. Bunu doktoruma da söyledim tamam naturel siklus tedavisi uygulayalım dedi. Geçen ay 3 günlük iğne takviyesiyle tek yumurtam döllendi ve şu an 1 dondurulmuşum var. Bu ay ise tedaviye başladım çarşamba günü doktora gittim 3 yumurta var gelişmesini destekleyelim dedi, hemşirelere yönlendirdi beni ve bana 5 günlük iğne tedavisi vereceklerini söyledi bende hayır ben fazla iğne kullanmak istemiyorum 5 gün çok fazla dedim, doktora sordu tamam kendisi bilir pazartesi tekrar gelsin bakalım demiş.Bende tamam dedim. Çünkü benim daha önceki tedavilerimde hep 3-4 yumurta oluyor sadece birisi gelişiyordu.Fazla iğnenin döllenmeyi engellediğine inanıyorum.Hemde benim gibi tedaviye hiç ara vermeyen birisi için bu kadar iğnenin vücuduma zararlı olacağına inanıyorum.. Zaten fazlasıyla kilo aldım.. Artı her tedavide 1.000-1500TL iğne parası... İnşallah pişman olmam. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum, yumurta geliştimi, çatladımı korkusuda var tabiki. Ama başarılı olursa bu şekilde az masrafla bayağı bir yumurta biriktirebiliriz diye düşünüyorum..

Canım benimde 2 tedavinin ikisindede tek yumurtam döllendi 1. de 4 yumurtam vardı 3 ü boş çıktı 2. De 5 yumurta vardı 2 tanesi toplandı biri döllenmedi bile şimdide farklı bişey yapıyor ama pek aklım almadı 5 günlük menagon 2 toz bir su şeklinde iğne var çarşamba bakacak duruma göre ya toplayacak yada tedavi iptali kaç yumurta var onuda söylemedi ama inşallah yine en az bitane daha toplarsam çok büyük bir şans olacak Allah yardımcımız olsun ama bi umut var içimde sanki çabalarım sonuç verecek inşallah burdaki herkese dua ediyorum

donmuç 1 bebek eeee bu çok güzel rabbim yardımcımız olsun canımm

boş çıkan yumurtalr dölenmeten yumurtalar ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN

aslında krediye bile gerek yok kayınpederimin bankada parası var diye biliyorum ama vermez biliyolar durumumuzu yardımcı olmak isteseler söylerler bize..4 tedavimizide kendimiz karşıladık eşim babasına kırılıyo yardımcı olmuyo diye..ablamında kayınpederi yardımcı olmuştu kredi çekmişti onların ilk tedavide tuttu şimdi 13 yaşlarındalar..bende vardır bundada bi hayır diyorum çok üzülmüyorum tedavi olamıyorum diye allah kaderimize bi evlat yazdıysa vakti zamanı gelince olcak diye düşünüyorum..

bizim kredide 2015 mayısında bitecek o zamana kadar bizdede olamaz tedavi 3.
Rapor için umutlanmıştım ama sgk yı aradım (170 den )şimdilik böyle bir şey yok 2 defa ödüyor devlet dediler

bizimde taaa 2015 in eylül ayında bitecek kredimiz..3.rapor hakkı çıkcak diyolar yakın zamanda çıkar inşallah..ben daha hiç raporlu denemedim doktorum sana rapor vermezler diyince hiç üstüne düşmedim..şimdi alabilirsem raporlu denerim borcumuz bitene kadar..allahım inşallah gerek bırakmaz doğalından gelir bebeklerimiz..

canımmm inşdoğal gelir ama rapor şartları açık zaten neden vermesinlerkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…