Nurtamcım bende bahçeci kliniğine gidiyorum çidere üye olursan indiriim yapıyorlar. benim 2. tedavim ve çider üyeliğimden dolayı 3500. testleri dışardada yaptırabiliyosun ben kızılayda yaptırdıdklarımda var kromozom için olanı orda yaptırdım. hakkında hayırlısı inşallah bitanem
SLM KIZLAR, sorularıma pek cevap alamadım ya bu topik de yinmede bir soru daha sorayım:78: normalda 35 yaş üstüne 2 tarnsfer diye bir yasa varmış.bu yumurtlama problemleri olan adaylar içinde geçerli mi.benim yaşım 33 bitti ama değerlerim kötü menopoza yakın çıktı.ben 35 i beklersem belki hiç yumurtam olmayacak .bu nasıl bir yasa allah aşkına
suzi simdi okudum sen zencefil kullaniyordun ya... hamilelerde mide bulantisina iyi geliyormus... fistikim sen simdiden kullanmaya basladin :) bu bir isaret olabilir :)
duş canım tedavin hayırlı uğurlu olsun.rabbim bebeğini bu tedavide versin inşşş. daha fazla bekletmesin.bende bu sabah hepimiz için kuran okudum. bebeklerimizi tez vakitte verir inşşş. rabbim. okuduğum ve okunan tüm dularımız kabul olsun inşşşş.
Kizlar doğal siklusla devam eden tedavimde dün transferim yapıldı 2 değişiklikleriembriyo biri 4 hücreli digeri 8 hücreli bakalım insalllah 2010 sonu hamiss olayım. 1970 fün sen naptin,hayıra devam ediyorum
Kizlar doğal siklusla devam eden tedavimde dün transferim yapıldı 2 değişiklikleriembriyo biri 4 hücreli digeri 8 hücreli bakalım insalllah 2010 sonu hamiss olayım. 1970 fün sen naptin,hayıra devam ediyorum
amin canım hayırlı olsun ikisi de transfer edildimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?