sira sana da gelecek... kislar ben istanbula geldigimde bir toplanalim yaaa hep birlikte bir bitkisel parti verelim :)))
beni merak edenlere tatliskolarim misafirlerim vardi gelemedim :) ama sizleri cok ozledim...
disiplin kurulundaki imoje simdilik edajanimi affediyor :) ammmmaaa velakin bir daha kacak olayi olursa tek ayak uzerinde transfere kadar bekletileceksin.. hatta transferinide ayakta yapacaklar :) hehhehehhe
beyazim bu sigara olayini konustukca canin ceker senin o nedenle bence konusmayalim.. her an aklina geliyor hatirlatmis oluyoruz bir de boyle deneyelim. ama yumoslarina yazik.. bak bebeciklerini tertemiz cigerlerinle karsila.. eminim sen birakacaksin bundan eminim ben....
suziskommm yerim ben seniiiii... merhametli oynak basim benim edajani affedelim olar mi :)
gulcum bu elevit dr. ler mi veriyor nedir bu?
duscugum ben bisi anlamadim yada kacirdim.. senin tedavin baslamamismiydi?
kislar bende bugun regl oldum gibi karnim agriyor ama hareket sanirim yarin baslayacak :) bu arada regl olurkan o bal tarcin corek oturun yiyormuyduk?
vitex, deha, folic asid, flex (keten tohumlu) omega 3,6,9 iciyorum....
hepinizi de kocaman opuyorum..
bu arada nurtam hosgeldin aramizaaa.. topigimiz hareketlenmeye basladi.. yakindir hamis haberlerini duyuracagimiz :) hehehhe[/QUO
teşekkür ederimmmm imojennnnnn hayırlıssıııı
imojum uzmanlaşıyorsun
uzmanlık alanın herbs:)
şu acubalance.ca bakındın mı?
orda benim ulaşamayacagım fakat senin ulaşabilecegim şeyler var.chinese herbs varmış .tr de yok...orda acupunkture yapanlar veriomuş zaten...çinli birini bulmanı tavsiye ediyorumm...
bak hayali bile ne güsel değilmi:))gelsin bebelerrr
starsuzie benim fsh 37 yüksek tüp iptal oldu.12 cm iptal dediler hormon haplari kulaniyorum incir kürü pole bal yarin hayit vitex way.sonra adacayi elma yagi teter sanirim bu kadar kürde hamile kalmak elde degil kalcam yani
Hayhayyyy İmocum, buluşalımAma sen taaaaa oralardan gelmişken ben vallahi de ot yemem, billahi de ot yemem :84: Aaaa neler var İstanbulda yenecek, hem sen özlemişsindir, keyif bizim de hakkımız Ayrıca o zamana biz hamile kalırız, gerek de yok ota püsüre Kamp kaçağı damarım kabardı gene :76::76:
Oynakbaşım, ben sizin burada vitex demenizle, girdim ggye, aldım çimi de bu hapı da... Artık bunu kullanırım... Senin şu macun da acayip birşeymiş, padişah macunu
Beyazdan haber yok mu hala... Bol yumoşlar olsun Beyazcığım...
aktarcı başı aktarcı başı...donq quai regl döneminde kullanılmıyor mu?
:13:
Bende anlamıyorum suzicim sayıya takılmamak lazım kimin tek yumurtayla ikiz oluyor kısmet . İnşallah sende bu denemede tranferin yapılıp hayırlı sonucunu alırsın canım
arkadaslar nasılsınız ?ben bugun gittim klinige tedaviye basladık cok sükür fakat kan cok fazlaymıs iceride onun icin su an yumosları göremedik .
lucrın vurdumdum 8 unıte bugun yarında 4 toz 1 su ile fostimon a baslıyorum .lucrin de devam edecekmisim cumartesi kontrol ve e2 testi yapılıcakmıs
cok korkuyorum kızlar ya doktora da dedim hocam cok korkuyorum ilk tedavide beni cok korkuttular diye inan dedi o zamankinden daha iyi yumurtlatıcam
seni dedi .starsuzi seni cok özledim nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?