- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
canlar benden güzel haberler yok mallesef.biri sağda biri solda iki tane nurtopu gibi kistim varmış..geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım, sadece sağda kistim vardı şimdi soldada bitane daha kistim olmuş..canlar ya bu doğum kontrol hapı yumoşları baskılamıyormu doktorumda bu duruma şaşırdı senin hormonların çok düzensiz diyor..yani menopoza yakın dönemde kistlerin olması normal diyor..bu ay tekrar doğum kontrol hapı verdi..başka yumoş olsa kistler bakmayız tdaviye devam ederiz dedi doktorum ama mallesef başka yumoş yok..iki aydan beri hiç yumoş görülmüyor kızlar ya..ben dikat ediyorum yaz gelince benim yumoşlar yokkkk dinlenmeye çekiliyorlar galiba...canlar size bir sorum olucak ben bu ay incir kürüne başlamıştım şu durmda incir kürüne devam etsemi doğum kontrol hapıma ramen fikriniz nedir canlar şaşırmış modundayım napıcam bennnn..
damlasi cnm. gunde 1 kere 5 damla kullanıyorum ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim sende triod sorunu varmi.. selenyumu bende kullaniyorum ama triod yok.. bazi doktorlar triod sorunu olanlarada veriyormus bende yok triod onu merak ettim..
ya tsh normal gorunuyo, sadece buna bakarak karar verilir mi bilmiyorum tabi.. 4-5 sene once de ultrason çekilmişti çok şükür bisey yoktu. ulun bey sadece yumurta azligindan bahsetti troid de olsa soylerdi sanki yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlar benden güzel haberler yok mallesef.biri sağda biri solda iki tane nurtopu gibi kistim varmış..geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım, sadece sağda kistim vardı şimdi soldada bitane daha kistim olmuş..canlar ya bu doğum kontrol hapı yumoşları baskılamıyormu doktorumda bu duruma şaşırdı senin hormonların çok düzensiz diyor..yani menopoza yakın dönemde kistlerin olması normal diyor..bu ay tekrar doğum kontrol hapı verdi..başka yumoş olsa kistler bakmayız tdaviye devam ederiz dedi doktorum ama mallesef başka yumoş yok..iki aydan beri hiç yumoş görülmüyor kızlar ya..ben dikat ediyorum yaz gelince benim yumoşlar yokkkk dinlenmeye çekiliyorlar galiba...canlar size bir sorum olucak ben bu ay incir kürüne başlamıştım şu durmda incir kürüne devam etsemi doğum kontrol hapıma ramen fikriniz nedir canlar şaşırmış modundayım napıcam bennnn..
canım sağol cvp için senin yazdıkarından sonra bu ay kürü bırakmaya karar verdim...sorma canım ya tedaviler madi ve manen çok yıpratıyor Allah yardımcımız olsun canım..gülneva bence yapma incir kürünü incirler kistini de besleyebilir diye düşünüyorum her ay aynı yumurtlamıyoruz maalesef .Bazen 1 bazen 2 bazen hiç böyle oluyo işte.Tedavilerde bizi yıpratıyor.Tedavide bol yumurta için ki bizler için bu durum zor 7 -8 aylık yumurtamız bir tedavide birden gidiyor .Bol yumurtası olanın çok gidiyor az olanda vücudunu zorluyor..İ,leride oluşacak bir yumurta bile yaıpranıyo.Prof. saraçoğlu bir tv programında nasıl kızıyodu
Dopum kont .kist gider sonra bak durumuna boşver.Üzülüpde kıymetli gelecek yumurtalarını sıkıntıya sokma arkadaşım.
aynen canım ya benimde birtürlü gitmeyen bir kistim vardı 7 aydan beri gitmedi ve 3 tüp bebek denemem oldu tutmadı ve bu kistin etkilediğini düşündük eşimle ve geçen ay doğum kontrol hapı vermişti gider diye kist canım ama nafile gitmedi atrı birtane daha kistim oldu çook ilginç bir bünyem var baskılamaya ramen büyümüş inatçı yumoşum..aynen canım ya hamile kalan kalana ama insanın en çok içini acıtan bebek düşünmüyormusunuz sorusu içimden diyorum ah ahhh düşünmezmiyim ne mücadelelr veriyorum bebek için ama içimden tabi içimi acıtan tek soru bu canım...Allah yardımcımız olsun...Canım geçmiş olsun inşallah kistlerden kurtulursun bnim de bir defa iptal olmuştu insanın moralini çok bozuyor :-( benim hiç gitmeyen birde çikolata kistim var malesef buna rağmen mücadeleye devam sakın moralini bozma canım çok zor biliyorum ama bizimde sınavımız buymuş bu aralar 4-5 tane arkadaşımın hamile haberni aldım hem çok sevindim hemde kendim için üzüldüm ama sabretcez canım başka çaremiz yok elimizden geleni yapıyoruz içimi ferah tut
Bu arada incir kürü için bişey diyemiycem bende 1 hafta falan devam edebildim zaten bıraktım hiç fikrim yok anlayacağın lütfen içini ferah tut başarıcaz biz biraz daha fazla çabalamamız gerekiyor ondan canım
baharım akşam o kadar kendimi çaresiz hisetimki inan ağla ağla gözlerim şişti içime bir korku kapladı benim hiçmi çocuğum olmıycakmı diye...sabah kalktım kendime gelmişim kendimi topladım hayat mücadelesine devam...Allahım bizi çok seviyor canım devamlı ona dua edelim unutmayalım diye..geceleri sesiz sesiz dua edip ağlıyorum ALLAHIM kendi canımdan kanımdan sağlıklı ve hayırlı evlat ver diye dua ediyorum onu 9 ay karnımda hisedeyim sağlıklı doğsun kendi sütümle besleyeyim Rabim büyüksün sen dualarımı kabul et diye gözyaşlarıyla dua ediyorum canım...Allahım kabul etsin inş evlat hasretiyle yanan herkeze sağlıklı hayırlı ikiz ikiz evlatlar versin rabim..beni sıcaklar ok etkiliyor canım yazın yumoşlarım yokkk genelde.bu bayram memlekete termale gidicez canım termal bana iyi geliyor...canım ya hayırlısı olsun..kistlerin varken incir kürünü yapma kistlerin büyümeye devam eder...doğum kontrol hapı kullanırken hiçbişey kullanma ters tepmesin..yaz gelince daha zor olurmuş yumurtaların gelişmesi öle duymuştum bende.. sıcaklardan etkileniyo galiba..
canim bendede kist vardi simdi ara kanama oldu insallah o kist gitmistir diyorum icimden.. yumoslar yaz donemini cok sevmiyor diye duymustum ama her ay degisebiliyor..cnm baska takviye kullaniyormusun sen benimde kafam cok cok karisik ya.. folbiol ve eleviti zaten yillarca rutun olarak kullandim ilac prospekdusunde bile en fazla dort ay kullanin yaziyor.. biesterondan biktim kullan kullan..
simdi sadece zinko selenyum ve qenzim q10 ile apitera kullaniyorum oda kendi kararimla doktora kalsa hicbirsey kullanma diyorda icim rahat etmiyor.. ne olacaz boyle bilmiyorum... bu incir kurude kime yariyor kime yaramiyor hicc belli degil cunku sekeri ve prolaktini cok yukseltiyormus biliyorsun prolaktin yuksek olunca gebe kalamiyorsun..
gecen bi arkadas yapmisti mustafa bahcecinin hastasi oda prolaktini cok yukselmis saracoglunu aramis oda incir kuru bazi bunyelerde prolaktini sekeri yukseltir hemen birak demis.. bende gunde 7-8 tane incir yemistim iki uc ay prolaktinim 28 cikmisti biraktim dustu.. kafam allak bullak neyi yapsak baska birseyi kotu etkiliyor..
canım çok zor günlerden geçiyoruz bu duruma dayanmak sabretmek çok zor ama güçlü olmak zorundayız..inşallah bigün bizde hayallerimize kavuşcaz..bi taraftan dışarıya belli etmemeye çalışmak bi taraftan içimizde bu acıyı yaşamak çok zor.. bazen ümitsizliğe kapılıyoruz hep olmıcak diye düşünüyoruz gücümüz kalmıyo ama sonra kendimizi toparlayıp allah ol derse olur diyoruz dualara umuda devam ediyoruz..allahım daha fazla bekletmeden nasip eder inşallah bebişlerimizi....canım sağol cvp için senin yazdıkarından sonra bu ay kürü bırakmaya karar verdim...sorma canım ya tedaviler madi ve manen çok yıpratıyor Allah yardımcımız olsun canım..
aynen canım ya benimde birtürlü gitmeyen bir kistim vardı 7 aydan beri gitmedi ve 3 tüp bebek denemem oldu tutmadı ve bu kistin etkilediğini düşündük eşimle ve geçen ay doğum kontrol hapı vermişti gider diye kist canım ama nafile gitmedi atrı birtane daha kistim oldu çook ilginç bir bünyem var baskılamaya ramen büyümüş inatçı yumoşum..aynen canım ya hamile kalan kalana ama insanın en çok içini acıtan bebek düşünmüyormusunuz sorusu içimden diyorum ah ahhh düşünmezmiyim ne mücadelelr veriyorum bebek için ama içimden tabi içimi acıtan tek soru bu canım...Allah yardımcımız olsun...
baharım akşam o kadar kendimi çaresiz hisetimki inan ağla ağla gözlerim şişti içime bir korku kapladı benim hiçmi çocuğum olmıycakmı diye...sabah kalktım kendime gelmişim kendimi topladım hayat mücadelesine devam...Allahım bizi çok seviyor canım devamlı ona dua edelim unutmayalım diye..geceleri sesiz sesiz dua edip ağlıyorum ALLAHIM kendi canımdan kanımdan sağlıklı ve hayırlı evlat ver diye dua ediyorum onu 9 ay karnımda hisedeyim sağlıklı doğsun kendi sütümle besleyeyim Rabim büyüksün sen dualarımı kabul et diye gözyaşlarıyla dua ediyorum canım...Allahım kabul etsin inş evlat hasretiyle yanan herkeze sağlıklı hayırlı ikiz ikiz evlatlar versin rabim..beni sıcaklar ok etkiliyor canım yazın yumoşlarım yokkk genelde.bu bayram memlekete termale gidicez canım termal bana iyi geliyor...
canım elevit iki hafta içtim bıraktım doktorum kullanmana gerek yok hamile kalınca kullanıcan demişti bende içmedim içindede domuz jelatini var diye duydum tiksindim içmedim folibiolu 4 ay kesintisiz kullandım dıraktım..biesteronuda alamıyorum canım ya fiyatı almış başını gidiyor...iki ay bitkisel hap kullanmıştım adaçayı aslan pençesi hayıt içimiştim geçen ayda kullandım doğum kontrol hapıyla ve ters tepti kistim küçülmedi ve iki kistim oldu..doktorumda bu durma şaşırdı bu hapla diğer kist olmaması gerekti.. bitkisel bişey kullandığımı bilmiyor tabi gerçi söylesemde kızmıyor bitkisel şeylerin işe yaradığını düşünmüyor...inş kstin gitmiştir canım ya...
canım çok zor günlerden geçiyoruz bu duruma dayanmak sabretmek çok zor ama güçlü olmak zorundayız..inşallah bigün bizde hayallerimize kavuşcaz..bi taraftan dışarıya belli etmemeye çalışmak bi taraftan içimizde bu acıyı yaşamak çok zor.. bazen ümitsizliğe kapılıyoruz hep olmıcak diye düşünüyoruz gücümüz kalmıyo ama sonra kendimizi toparlayıp allah ol derse olur diyoruz dualara umuda devam ediyoruz..allahım daha fazla bekletmeden nasip eder inşallah bebişlerimizi....
inş canım ya senin son durumlar nedir fsh düşmüştü galiba yalnışmı hatırlıyorum canım..
baharcigim canim nekadar karamsarsin yazini okuyunca umutsuz vakasin saniyor insan oysaki bu islerde kimse umutsuz vaka degil bence.. senin yerinde olsam ilk olarak rahim filmi cektirir sonrada kadin dogumcu doktorlara gitmeyi birakip direk iyi bir infertilite doktoruna giderdim..
bende amh 0.09 esim neredeyse azo sperm sayilir ama yinede hic bukadar umutsuz konusmadim.. canim benim maddi yonude cok yipratici ve icinde bulundugun durumlarida cok bilmiyorum ama daha hic rapor bile cikartmadin.. bu bekledigin surecte raporunu cikartip iyi bir merkezle iletisime gecmen en iyisi cnm..
insallah hersey gonlunden gectigince olacak canim..
evet canım 5 e düştü bütün hormonlarım normal görünüyodu geçen ay..ben çok mutlu olmuştum ama düşmesi hiçbişey ifade etmez diyince doktorum sevincim yarıda kaldı..bu ay daha adet olmadım günüm geçti son adet tarihim ayın 3ü..ama son aylarda hep geçiyo bikaçgün..sadece kaplıcalara gittiğim ay 27.günde adet olmuştum..belkide fsh nin düşmesinde faydası oldu diye düşünüyorum..spor ve diyetinde tabi...ben sporu ramazan dolayısıyla bıraktım..bayramdan sonra tekrar başlıcam diyette işte yapmaya çalışıyorum ama şu sıralar pek kilo veremiyorum..hala hiçbişey kullanmıyorum vitamin bitki çayları falan..sadece yeşil çay içmeye çalışıyorum oda kilo vermeme yardımcı olması için..psikolojim bi iyi bi kötü ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum..allahıma bıraktım bizim için hayırlı olanı nasip etsin inşallah..
ensu merhaba,
bugün biosterona başladım, nette araştırırken forumla karşılaştım,
ben de önümüzdeki ay ulun bey ile tedaviye başlayacağım inşallah,
amh 0.3lerde, spermler iyi...
sen tedaviye ne zaman başlıyorsun,
biosteronu günde 3 kez mi alıyorsun, etkisi değerlere yansıdı mı, amh değerinde artış oldu mu...
mesafem
merhaba cnm.. gunde iki tane yada uc tane aliniyor.. faydasini gorende var goremeyende canim.. bunyeye gore degisiyor. biesteron iki ayda fayda ediyor.. bana hic fayda etmedi yillarca kullandim.. ama fayda edende cok..
ben umutta bes yil tedavi oldum biraktim cnm memoriala gectim.. memorial onden laparaskopi ve histereskopi yapti agustos adetimle memorialda tup deneyecegim..
sadece rezerv azligi sorunun varsa sansin cok yuksek cnm tez zamanda insallah bebisine kavusursun..
ensucuğum tedavine az kalmış canım inş bu tüp bebekte kavuşursun meleğine...bende durum vahim şimdide kistlerle uraşıyoruz canım..hakımızda hayırlısı neyse o olsun..zaten şuan madi olarakta tedaviye başlamak için uygun değiliz..Allah yol gösteriyor çok şükür...herşeyde vardır bir hayır demekten başka elden bişey gelmiyor..sen bu adetlemi başlıycan canım...
canım fsh düştüğü zamanda hamile kalma şansımız yüksek biliyorsun değilmi..geçen ay sıkı çalıştıysanız doğalda gebe olabilirisn canım ya inş öyledir..bak gününde geçmiş..ben her adet geçtğinde herşeye ramen umutlanıyorum nedense..bizim başka sorunumuz yok fsh başka kaliteli yumoşu yakaldığımız anda geliek cennet kokulularımız inş Allahında izniyle... kaplıcaların etkisi büyük diye düşünüyorum ben her bayram giderim özelikle ve yumoşlar çıkar ortaya diğer adetlerde belkide fsh düştüğü için yumoş oluyor..
canım ben iki ay dinlenmeye aldım mecburiyeten kendimi bebek istiyoruz doğum kontrol hapı kullanıyorum..bugün eczaneye girdim doğum konrtol hapını almaya iki müşteri kadın vardı ismini söyleyince tip tip baktılar bana..burda ezan okunuyor canım Allahım sen büyüksün şu ramazan ayının hürmetine ben ve burda bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı evlatlar verr aminnnn..sen biizim dualarımızı kabul eyle Yarabim...
canim ya bu tedavilerin sureclerinde kullandigimiz ilaclarda kist yapiyor.. bende eskiden hic kist yoku simdilerde olusmaya basladi.. nerden birsey duysak onuda yapiyoruz..
temmuz adetinde baskilama tedavisi yapacagim agustos 11 gibi tekrar adet olup baslayacagim canim benim..
olayin maddi boyutu okadarr yipraticikii kimseler bu yasadiklarimizi hicc dusunmuyor.. saglik bakanliginin umrunda bile degill.. bence bes defa yaptiripda tutmayanlarin sgk gecen her yerde ucretsiz yaptirma hakki olmali ve sgk karsilamali herseyi...
canim Allah hep bir kapi aciyor insallah Allahinda yardimiyla tedavilerimizi olacagiz sakin karamsarliga dusmee...
canım malesef pek sıkı çalışamadık tahmini yumurtlama döneminde çalıştık ama geç yumurtlama olduysa o dönemler çalışamadık misafirlerim vardı..allahım nasip edecekse bölede nasip eder dedim çalışamadığımız günleri takmadım kafaya...bende acaba olabilirmi diye düşünüyorum bazen hayallere kaptırıyorum kendimi bu gece hiç uyumadım sabah oldu hala uyanığım eşimde üzüldü halime...canım aslında bikaçay dinlenmek tedavi stresi olmadan hayatına devam etmek çok iyi geliyo allahım nasip edecekse beklerkende doğalda verir yeterki ol desin..bilmeyen anlamazki halimizden onlar hamilelikten korunmak için aldığını sanmışlardır..allahım büyük inşallah bigün bizimde olcak bebeğimiz..
Dostlar merhaba topiğinizi kısmen okudum ben de sizinle aynı dertteyim ne yazık ki fsh :15 olduğu için hiç başlayamadık tüpe geçen ay hayıt içtim düzenli olarak 4e düştü ama bu sefer de hiç olmayan kist oluştu sanırım hayıt suyu yaptı yine ertelendi tüp bu ay inşallah artık bi aksilik olmazsa başlamak istiyorum tüpe en azından bi başlamak istiyorum artıkkkk29 yaşındayım 2 yıllık evliyim psikolojim çok bozuk erzurumdayım ben bu ay adet olunca Ramazan ayı sonuçta İstanbul Ankara'ya nasıl gidicem eşimin işi var günlerce kalması çok zor oruç tutulası bir de şaştım bu ay burada deneyeyim diyorum hiç olmazsa sizce zaman kaybı mıdır ne yapmalıyım çok bozduğum kızlar ya mutsuzum sürekli yalvarıyorum dua ed
Yorum Rabb'ime isteyen herkeseeeeee bu güzel günler hürmetine versin evlatlarını bana da versin sizlere de arkadaşlarım. Bu ay sadece dhea kullandım günde bir kez bir de adetin başlarında soğan kürü yaptım başka da bişey yapmadım inşallah başlarız bu ay tüpe. Bişeyler söyleyin bana lütfen yardım edin çok kötüyümmm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?