Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canlar bugün itibariyle kırmızılar geldi perşembe randevum var doktoruma gidicem..bakalım bu ay nasıl bir sürpriz yapıcak yumoşlarım bana..inş kistim gitmiştir canlar..

ne olur artık güzel haberler gelsin

ne olur artık güzel haberler gelsin

canımcığım Allah razı olsun zamanında adet olabildiğime çok sevindim kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz canım her ihtimale karşı hazırlıklıyım..RABİM ramazan ayının hürmetine dualarımızı kabul etsin..sen neler yapıyorsun canım son durumlar nedir..

canım amin inşşş ben köye anneme geldim burada olacağız bir süre valla bir bitkisel ilaç gönderdi bir arkadaşım onu kulanıyorum başka da bir şey yok dün eski merkezimi aradım fiyatlar uçmuş bu durumda hiç bir şey yapamayız gibi geliyor bir mucize olmassa

Ah o 12. gün! :)
Ben 9. günden itibaren eczaneden çiş testi (çiş testi! :)))) alıp yapmaya başlamıştım. Her allahın sabahı negatif, negatif, negatif, negatif! O çiş testleri var ya, insanın ömründen ömür çalıyor. Kan testim pozitif çıktı çünkü!
Hatta o testler yüzünden o kadar emindim ki, kan verip eve gelince telefonumu kapatmıştım. Hastaneden arayacaklar, duymayayım negatifi diye. Beni bulamayınca eşimi aramışlar, eşim beni aradı ve hamile olduğunu kocasından duyan ender kadınlardan biri oldum

:2:

oda guselll:) değişiklik olmuş Ama efet hakkaten çok merak edici bir durum... idrar testi yapmayayım mı hiç. Ben 11. Gün yapmayı düşünüyordum..

Merhaba,imoje

Ben aranıza yeni katıldım ve tüp bebek denemeleri ,stress,üzüntü,ne yapacağımı şaşırmış durumdayım çok merak ettim bu bitkiler ve akupunktur masaj nasıl olması gerekiyor anlatabilirmisin.Teşekkürler
Rabbim Hepimizin gönlüne göre versin....

:2:

oda guselll:) değişiklik olmuş Ama efet hakkaten çok merak edici bir durum... idrar testi yapmayayım mı hiç. Ben 11. Gün yapmayı düşünüyordum..

Aman yapma ya boşver.
Diyorum bak 9. günden itibaren yaptım, her sabah farklı birkaç markayla (ben de az manyak değilmişim)... Hepsi mi negatif çıkar kardeşim. Her sabahın 6'sında banyodan geri yatağa ağlayarak gitmeler, kahrolmalar...
12. gün geldi, kan verdim, çat diye çıktı pozitifim.

Arkadaslar sogan suyundan vazgectim. Incir kaynattim bugun. Ama bi yerde 15 bi yerde 7-8 incir diyor. Ben 6 tane kaynattim. Hergun 15 incir cok diil mi? Kilolarca incir almak gerekir...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne ilginç :26::26:

Arkadaslar sogan suyundan vazgectim. Incir kaynattim bugun. Ama bi yerde 15 bi yerde 7-8 incir diyor. Ben 6 tane kaynattim. Hergun 15 incir cok diil mi? Kilolarca incir almak gerekir...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben de yarim litre suya 8 incir koyup kaynatiyorum. yine de kilolarca almak lazim cunku iki kere 21 gun yapıyorsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldin cnm..sorununuz sadece rezerv azligimi.. birde doktorun kimdi..

ben de yarim litre suya 8 incir koyup kaynatiyorum. yine de kilolarca almak lazim cunku iki kere 21 gun yapıyorsun :)

:))) evett cnm bende bi ara yapmistim kilolarca almakk gerek gercektende.. neye yonelsek dunya para ama artik mecburuz..

:))) evett cnm bende bi ara yapmistim kilolarca almakk gerek gercektende.. neye yonelsek dunya para ama artik mecburuz..

hersey yumoslarimiz icin. bana soya fasulyesi de demişlerdi ama 3 gun yaptim devam edemedim.. yemekle pek aram yok ama sıkı içiciyim:) gecen ay ayni anda hayit, aslanpencesi ve incir kuru icmisligim var :))

canlar benden güzel haberler yok mallesef.biri sağda biri solda iki tane nurtopu gibi kistim varmış..geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım, sadece sağda kistim vardı şimdi soldada bitane daha kistim olmuş..canlar ya bu doğum kontrol hapı yumoşları baskılamıyormu doktorumda bu duruma şaşırdı senin hormonların çok düzensiz diyor..yani menopoza yakın dönemde kistlerin olması normal diyor..bu ay tekrar doğum kontrol hapı verdi..başka yumoş olsa kistler bakmayız tdaviye devam ederiz dedi doktorum ama mallesef başka yumoş yok..iki aydan beri hiç yumoş görülmüyor kızlar ya..ben dikat ediyorum yaz gelince benim yumoşlar yokkkk dinlenmeye çekiliyorlar galiba...canlar size bir sorum olucak ben bu ay incir kürüne başlamıştım şu durmda incir kürüne devam etsemi doğum kontrol hapıma ramen fikriniz nedir canlar şaşırmış modundayım napıcam bennnn..

gülneva bence yapma incir kürünü incirler kistini de besleyebilir diye düşünüyorum her ay aynı yumurtlamıyoruz maalesef .Bazen 1 bazen 2 bazen hiç böyle oluyo işte.Tedavilerde bizi yıpratıyor.Tedavide bol yumurta için ki bizler için bu durum zor 7 -8 aylık yumurtamız bir tedavide birden gidiyor .Bol yumurtası olanın çok gidiyor az olanda vücudunu zorluyor..İ,leride oluşacak bir yumurta bile yaıpranıyo.Prof. saraçoğlu bir tv programında nasıl kızıyodu yazdık bu hanımlara bu kadar iğne ilaç tüp diye erken menapoza giricekler haberleri yok diye ..

Dopum kont .kist gider sonra bak durumuna boşver.Üzülüpde kıymetli gelecek yumurtalarını sıkıntıya sokma arkadaşım.

Canım geçmiş olsun inşallah kistlerden kurtulursun bnim de bir defa iptal olmuştu insanın moralini çok bozuyor :-( benim hiç gitmeyen birde çikolata kistim var malesef buna rağmen mücadeleye devam sakın moralini bozma canım çok zor biliyorum ama bizimde sınavımız buymuş bu aralar 4-5 tane arkadaşımın hamile haberni aldım hem çok sevindim hemde kendim için üzüldüm ama sabretcez canım başka çaremiz yok elimizden geleni yapıyoruz içimi ferah tut
Bu arada incir kürü için bişey diyemiycem bende 1 hafta falan devam edebildim zaten bıraktım hiç fikrim yok anlayacağın lütfen içini ferah tut başarıcaz biz biraz daha fazla çabalamamız gerekiyor ondan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…