Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Peki bu kurlerin etkisi olmadimi...neler tavsiye edersin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anliyorum ama yumurta arttiriyormus diyorlar. Henuz agustosa vakit var?

selam. sogan kurunu ben de yaptim. kisti eritmesi açısından iyi ama duvar incelttigi dogru. hatta annem de ihtimal varsa sogandan uzak der bana hep. bi bildikleri var. ben incir kurunun ikinci donemindeyim. biosteron da kullanıyorum. d vitamini, selenyum, corekotu - keten tohumu - bal tarcin karisimi da. bi de ari sutu aldim onu daha denemedim. bir de ovulasyon dönemlerinde karnina sicak su torbasi koyacakmissin. forumdaki bi arkadastan kaptim bunu da :) Velhasıl kendine bakmak lazim deyip yapiyorum biseyler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bilgi icin tesekkurler. Peki duvari inceltiyorsa nasil hamile kalmis insanlar..bu arada d vitamini bir sekilde elevit icerek aliyorum. senin ozel olarak kullandigin bir doz var mi?

bir de arisutunu ne kadar bala ne kadar karistirarak kullanacaksin?

Günaydın cnm. sogan kuru temizleme islemini goruyo. rahimde kist iltihap vs varsa diye. dogal antibiyotik bilirsin. sonrasinda iki kere 21 günlük incir kürü uygulanıyo. bence keramet incirde.
ari sütü icin ensu bir yer o önerdi gecende. egricayir diye bir yer. internet sitesini gez bi istersen. orada ampul seklinde satılan ari sutu ve propolis var. 1bardak su veya meyve suyuna karistirarak icin diyor. arayip konusunca da cok yardimci oluyolarmis. yumoslari kalitelestirecez kararliyiz :)

Gunaydin canim. Saracoglu bir konusmasinda sogan kurunun rahimdeki biofilm tabakasini siyirdigini ve bebegin rahme tutunmasini kolaylastirdigini soylemisti. o nedenle aklima takiliyor. sogan kuru arkasindanda incir kuru uygulayin diyordu. arisutunu de polen ve balla uygulamak gerekiyor diye biliyorum. ama kac kilo bala ne kadar arisutu konmali acaba bir fikrin var mi?

ya açıkçası net bisey ben de bilmiyorum ama o dedigim yerde satilan ampullerdeki de direkt ari sutu degil. balla belli oranda karistirilmis hali. o ampulu de su veya meyve suyuyla karistirin diyor.

Ben eczaneden almayi dusunuyorum.

Anliyorum ama yumurta arttiriyormus diyorlar. Henuz agustosa vakit var?

Bak şekerim "mış muş diyorlar"a güvenecek olursan, sabahtan akşama kadar onun suyu bunun tozu derken ağzının sürekli dolu olması lazım. Ben kendi tecrübemi anlattım. (Bakın şurada tüm hikayemi yazdım: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=356856&page=703&p=35421979#post35421979 )

Ben şuna inanıyorum: Biz çaydı ottu baldı vırt zırttı derken, doktorların bize verdiği ilaçların etkisini azaltıyor bile olabiliriz. Adam orda bilimin gözüyle tahlillerden testlerden net şekilde görüp bize bir tedavi planı yaratıyor, biz gidip belki o "mış muş"larla, çayla mayla o planı bozuyoruz. Sonuç ne? Testler negatif...

Aman diyim nolur dikkatli olun. Sadece tecrübemden, ve sadece tavsiye bu.

Peki bu kurlerin etkisi olmadimi...neler tavsiye edersin

Olmadı valla. Bunların hepsini bıraktım ve ertesi ay hamile kaldım ben. Yukardaki linkte okuyabilirsin tüm yaşadıklarımı.

1.tup denemesi kilo aldirdi acti istahimi. sanirim kilo vermem gerekiyor. 59 kilodan 64 e ciktim.
Normal. Ben de tedaviye 58 başladım, 72 kiloya kadar çıktım hamile kalana kadar :)
Hiç umrumda değil ama. Evladıma kavuştum, kilolar gider nolucak.

sence su an kilo vermeye calismali miyim ne yapabilirim. biosteron kullaniyorum.

Bence sadece sağlıklı yemeye çalış şu an, diyet yapmaya girişme. Çılgın bi kiloda değilsin, bir saat belirleyip her gün o saatte çık bi yürü, hareket olsun. Ama diyet, ı-ıh. Vücudunu sağlıklı tutman lazım, besinsiz kalma.

Hepinize Selam
Sizleri takipteyim. Ben de durumlar ayni. Yakin zamanda transfer olacagim. Hepinize kolayliklar dilerim. Saglik ve sevgiyle kalin. Cok opuyorum kizlar

Canim benim ne kadar icten cevaplamissin. Tesekkur ederim. Iyiki sana rastlamisim. Cok opuyorum.

Hepinize Selam
Sizleri takipteyim. Ben de durumlar ayni. Yakin zamanda transfer olacagim. Hepinize kolayliklar dilerim. Saglik ve sevgiyle kalin. Cok opuyorum kizlar

canımcığım nerelerdesin ya çook merak etik seni..uzun zaman girmeyince hamiş sürpriz bir dönüş yapıcan diye düşünmeye başlamıştım..canım kaç emriyon oldu ne zaman transfer olucaksın..bizleri habersiz bırakma canım..

canlar bugün itibariyle kırmızılar geldi perşembe randevum var doktoruma gidicem..bakalım bu ay nasıl bir sürpriz yapıcak yumoşlarım bana..inş kistim gitmiştir canlar..

canlar bugün itibariyle kırmızılar geldi perşembe randevum var doktoruma gidicem..bakalım bu ay nasıl bir sürpriz yapıcak yumoşlarım bana..inş kistim gitmiştir canlar..

Hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruz imşallah herşey gönlünce olur

Gecenin bu saatinde o kadar moral olduki bana yazdıklarınız:) gerçekten herşeyin vakti zamanı olduğunu birkez daha göstermiş rabbim. Çok güzel anlatmışsınız gerçekten.. ve onca yaşanan stres üzüntü beklenti sabır........ hepsi ödüllendirilmiş minik prensesle:) allahım çekirdek ailenize sağlık mutluluk versin ömür boyu inşallah.. benimde ameliyat sonrası yumurta rezervlerimde azalma oldu ve tüplerim kapalı çıktı ve hiç beklemeden tüp bebek tedavisine başladık. Şuan transfer sonrası beklemedeyim:) hayırlısıyla pazartesiyi bekliorum(12.günüm) bekleyebilirsem tabi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…