Peki bu kurlerin etkisi olmadimi...neler tavsiye edersin
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anliyorum ama yumurta arttiriyormus diyorlar. Henuz agustosa vakit var?
Canim bilgi icin tesekkurler. Peki duvari inceltiyorsa nasil hamile kalmis insanlar..bu arada d vitamini bir sekilde elevit icerek aliyorum. senin ozel olarak kullandigin bir doz var mi?selam. sogan kurunu ben de yaptim. kisti eritmesi açısından iyi ama duvar incelttigi dogru. hatta annem de ihtimal varsa sogandan uzak der bana hep. bi bildikleri var. ben incir kurunun ikinci donemindeyim. biosteron da kullanıyorum. d vitamini, selenyum, corekotu - keten tohumu - bal tarcin karisimi da. bi de ari sutu aldim onu daha denemedim. bir de ovulasyon dönemlerinde karnina sicak su torbasi koyacakmissin. forumdaki bi arkadastan kaptim bunu da :) Velhasıl kendine bakmak lazim deyip yapiyorum biseyler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir de arisutunu ne kadar bala ne kadar karistirarak kullanacaksin?selam. sogan kurunu ben de yaptim. kisti eritmesi açısından iyi ama duvar incelttigi dogru. hatta annem de ihtimal varsa sogandan uzak der bana hep. bi bildikleri var. ben incir kurunun ikinci donemindeyim. biosteron da kullanıyorum. d vitamini, selenyum, corekotu - keten tohumu - bal tarcin karisimi da. bi de ari sutu aldim onu daha denemedim. bir de ovulasyon dönemlerinde karnina sicak su torbasi koyacakmissin. forumdaki bi arkadastan kaptim bunu da :) Velhasıl kendine bakmak lazim deyip yapiyorum biseyler :)
Gunaydin canim. Saracoglu bir konusmasinda sogan kurunun rahimdeki biofilm tabakasini siyirdigini ve bebegin rahme tutunmasini kolaylastirdigini soylemisti. o nedenle aklima takiliyor. sogan kuru arkasindanda incir kuru uygulayin diyordu. arisutunu de polen ve balla uygulamak gerekiyor diye biliyorum. ama kac kilo bala ne kadar arisutu konmali acaba bir fikrin var mi?Günaydın cnm. sogan kuru temizleme islemini goruyo. rahimde kist iltihap vs varsa diye. dogal antibiyotik bilirsin. sonrasinda iki kere 21 günlük incir kürü uygulanıyo. bence keramet incirde.
ari sütü icin ensu bir yer o önerdi gecende. egricayir diye bir yer. internet sitesini gez bi istersen. orada ampul seklinde satılan ari sutu ve propolis var. 1bardak su veya meyve suyuna karistirarak icin diyor. arayip konusunca da cok yardimci oluyolarmis. yumoslari kalitelestirecez kararliyiz :)
Gunaydin canim. Saracoglu bir konusmasinda sogan kurunun rahimdeki biofilm tabakasini siyirdigini ve bebegin rahme tutunmasini kolaylastirdigini soylemisti. o nedenle aklima takiliyor. sogan kuru arkasindanda incir kuru uygulayin diyordu. arisutunu de polen ve balla uygulamak gerekiyor diye biliyorum. ama kac kilo bala ne kadar arisutu konmali acaba bir fikrin var mi?
Ben eczaneden almayi dusunuyorum.ya açıkçası net bisey ben de bilmiyorum ama o dedigim yerde satilan ampullerdeki de direkt ari sutu degil. balla belli oranda karistirilmis hali. o ampulu de su veya meyve suyuyla karistirin diyor.
Anliyorum ama yumurta arttiriyormus diyorlar. Henuz agustosa vakit var?
Peki bu kurlerin etkisi olmadimi...neler tavsiye edersin
1.tup denemesi kilo aldirdi acti istahimi. sanirim kilo vermem gerekiyor. 59 kilodan 64 e ciktim.Olmadı valla. Bunların hepsini bıraktım ve ertesi ay hamile kaldım ben. Yukardaki linkte okuyabilirsin tüm yaşadıklarımı.
Normal. Ben de tedaviye 58 başladım, 72 kiloya kadar çıktım hamile kalana kadar :)1.tup denemesi kilo aldirdi acti istahimi. sanirim kilo vermem gerekiyor. 59 kilodan 64 e ciktim.
sence su an kilo vermeye calismali miyim ne yapabilirim. biosteron kullaniyorum.Normal. Ben de tedaviye 58 başladım, 72 kiloya kadar çıktım hamile kalana kadar :)
Hiç umrumda değil ama. Evladıma kavuştum, kilolar gider nolucak.
sence su an kilo vermeye calismali miyim ne yapabilirim. biosteron kullaniyorum.
Canim benim ne kadar icten cevaplamissin. Tesekkur ederim. Iyiki sana rastlamisim. Cok opuyorum.Bence sadece sağlıklı yemeye çalış şu an, diyet yapmaya girişme. Çılgın bi kiloda değilsin, bir saat belirleyip her gün o saatte çık bi yürü, hareket olsun. Ama diyet, ı-ıh. Vücudunu sağlıklı tutman lazım, besinsiz kalma.
Merhaba umarim senin icin hersey yolunda gider...Hepinize Selam
Sizleri takipteyim. Ben de durumlar ayni. Yakin zamanda transfer olacagim. Hepinize kolayliklar dilerim. Saglik ve sevgiyle kalin. Cok opuyorum kizlar
Hepinize Selam
Sizleri takipteyim. Ben de durumlar ayni. Yakin zamanda transfer olacagim. Hepinize kolayliklar dilerim. Saglik ve sevgiyle kalin. Cok opuyorum kizlar
canlar bugün itibariyle kırmızılar geldi perşembe randevum var doktoruma gidicem..bakalım bu ay nasıl bir sürpriz yapıcak yumoşlarım bana..inş kistim gitmiştir canlar..
Merhaba arkadaşlar,
Ben tüp bebek yapmaya karar verdiğimde bulabildiğim tüm forumları araştırmış, gece gündüz okumuştum. Sürekli sürekli..
Bu topici bulduğumda da hep negatif haberler, hep negatif mesajlar, anlam verememiştim. Oysa başlık "Başarılı Olanlar" başlığı... İnsanlar başarı hikayesi okuyup umut bulmak için giriyorlar, hep negatif şeylerle karşılaşıyorlar...
Ben başarı hikayesi yazmaya geldim, benim gibi negatif şeyler okuyup daha da üzülenler için. Umut olsun diye...
38 yaşındaydım çocuk yapmaya karar verdiğimizde.. Kontroller sonucu amh yerlerde sürünüyor, fsh tavan yapmış dendi. (AMH 0,1, FSH 25'di) Ben "alt tarafı 1 sene uğraşır normal yolla hamile kalırız" diye düşünürken, doktor karşımda durmuş bana "Menopoz öncesi rakamlara benziyor rakamlarınız" diyordu! "Tüp bebek, evet bi şans. Ama öyle de zor olabilir" diyordu...!
Başladık tedaviye.. Her ay hadi bir umut diye regl sonrası gidiyoruz, "Hormonlar kötü, bi dahaki ayı bekleyeceğiz" deniyor. Hayıt tohumları mı denemedim, civanperçemi çayı, arı sütü, çörekotu, soğan suyu, ne bulduysam... Olmadı da olmadı. Az yumurta oluyor, transfer ediyoruz ama negatif geliyor.
Ne zaman ki her şeyi bıraktım ve spora başladım... 39 yaşında, 5 yumurta oluverdi bir ay.
O 5 yumurtadan 2'si ideal ölçüye geldi ve alındı.. Sonra 1'i döllendi. Sadece biri!!!
Hiçbir şeye özenmedim transfer sonrası. Ananasmış, yok efendim dinlenmeymiş... Hiç.
Transfer akşamı ben banyoda yere çömelmiş çamaşır makinesi boşaltıyordum!
Ama inat eden ediyor. O bir yumurta, o bir embriyo inatçı çıktı. 39 yaşında hamile kaldım! 7 hafta önce de doğum yaptım...
Ben dünyanın en şanssız insanıyımdır arkadaşlar.
Hani 10 kişi yürüyor olsak ve birimiz çukura düşecek olsa, ben düşerim. Ne halt gelecekse bana gelir. Bu yüzden ben hiç o tek bir embriyonun bizi bir gün 3 kişilik bir aile yapacağını düşünmedim.. Hep kalbimin bir köşesinde hayat boyu peşimden gelmiş olan şanssızlığı düşünüyordum. Gene gelecek, gene dünyamı başıma yıkacaktı..
Olmadı.
Uyuyor şimdi leblebi sultan, yanımda. Minicik bir kız.
Olacak olan oluyor... Umudunuzu yitirmeyin ne olur.
Biliyorum çok zor. Ah hem de nasıl iyi biliyorum... İnsanın delirecek noktaya geldiğini, sabır sınavı gibi her seferinde daha da yıprandığını, gün gelip dualara sığınmaktan başka şey yapılamadığını.
Çok dua edin, insanı çok sakinleştiriyor... Çok iyi geliyor yorgun kalplerimize, dua edin...
Her biriniz kavuşursunuz umarım yavrularınıza.
Ben benimkini her kucakladığımda "Allahım olmayanlara da ver" diyorum, ama her seferinde.. Çünkü biliyorum bir yerlerde, birileri sürekli dua ediyor Allahım kucağımı doldur diye. Ben de o dua edenlerden biriydim, ordan biliyorum. O duaların nasıl iç yaktığını da biliyorum...
Allah dualarınızı kabul etsin, evlatlarınıza bir an önce sağlıkla kavuştursun.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?