canım saol cvp için benim fsh ım da yüksek ondan da mı diyor artık bilmiyorum senin fsh kaç? hem adetlerim düzensiz sürekli ilaç kullanıyorum ilaç kullanmasam kistler oluşuyor hemen kendiliğinden adet olmamı beklersem 5 ayı buluyor ama olmuyorum kist oluşuyo doktora gidiyorum o da ilaç veriyor hemen. senin maşallah yumurta toplanmış bende yumurta bile toplanamıyor 2 tüp de de böyle oldu. doktorum da buna göre konuşuyor sanırım iyi bi doktor aslında en iyi diye gitmiştik profosör kendisi. ama çat diye olumsuz konuşuyor hep bi daha gitmeyi düşünmüyorum zaten. eşimin spermi iyi çıktı %50 hareketli demişlerdi bi problem yoktu
Canım hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler gelir artık buranın ciddi anlamda morale ihtiyacı var sanki inşallah güzel haberlerle hareketlenir burasıda
iyi yapmışsın bolca dinlen canım benim.. bende tatilden yeni geldim haftaya tedavim var..
peş peşe tedavilerimiz başlıyor inşallah güzel haberlerimizde peş peşe gelir:)) çok öptüm
benim fsh normal cnm 6.7..
hepimiz farklı farklı doktorlara giderek, çare bulamayanı değiştirerek tekrar baştan deneme yanılmalarla yolumuza devam ediyoruz.. her doktor ayrı kafada.. birinin dediğine diğeri gülüyor karşı çıkıyor..
sende farklı bi doktorla yoluna devam edersen daha isabetli olur cnm.. iyi geceler..
sağol canımm benim.. hayatım sen ne yaptın transferin nezaman olacak laparaskopi olacaktın oldunmu..
bu sonbaharda artık hamiş kalalım hepimizz Rabbim yüzlerimize gülsünde:)
senin fsh değerin iyi durumda sanırım benim fsh ım yüksek çıkıyor 20,18,19 falan değişiyor ama hep yüksek buna ve ultrason bilgileriyle sanırım o yüzden menapoz diyor heralde. tedavi de yüksek doz dan başlanıyor
ben de Memoriala mi gelsem diye düşünüyorum şu an. umut topigindeki bikac kisiden benzer olumsuz yorum okuyunca huzursuz oldum. ongorusme parali mi orada? Nur hanim mi Semra hanim miydi senin doktor.. naapsam kararsiz kaldim simdi yaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Laparoskopi oldum canım iyi geçti tüpümü bağladı kiste dokunamamış malesef çok fazla yapışıklık varmış zarar görmesin diye dokunmamış zaten önceki ameliyatım yüzünden içerisi bomba atılmış gibi dedi :s operasyon sonrası adetle gelsin demiş eşime adetimi bekliyordum aradı durumumu sordu dikişlerimi kontrol etmesi gerekiyormuş zaten adet olmuştum gittim artık rezervi az olan normal kişilere döndüğümü söyledi 1 adet daha bekliyelim öyle gel dedi çok üzüldüm ama seni takip ediyorum sende 2 adet demiştin zaten sanırım doğru yoldayım ama nasıl geçecek zaman bilmiyorum şimdide dondurulmuşların düzgün çözülür mü derdine düştüm bendeki durumlar böyle canım
çok geçmiş olsun canım.. atlatmana sevindim..
bende 2 adet atlattım:)) beklemek gerçekten zor oluyor ama en azından bir sorundan kurtuldun cnm.. bu arada dikişlerin için Contractubex kullanabilirsen iyi olur cnm biraz pahalı 65 TL ama çabuk iyileşiyor ve iz kalmıyor..
buz bebişlerin güzelce çözünür cnm hiç kendini üzme gönlünü ferah tut zaten ikinmizinde reverlerimiz az mutlu olalımki yumoslar etkilenmesin.. yıllarca sulu gözlüydüm herşeye ağladım sonunda yumoş kalmadı olandada kalite yok:)) artık çok takmıyorum herşeyi hayırlısı diyorum..
Bayanlar benim fsh degerimi dr tesadüfen bakmisti 23 sonra 17 cikmisti.
1 sene icinde 4 kez baktidim 6 cikti.
Yani benim fsh degerim dusmus anlamina gelmiyor mu.
Benim 6 yasinda bi kizim var.
Dr 23 degerine gore tup yapalim demisti 23m tam 6 tane yumurtadan sadece 1 tane tanesi dolu cikti, ben kimseden duymamistim bos ciktiklarini.
Benim fsh 6 cikmasiyla yine bos cikma ihtimali var mi anlamadim bu isi.
yukarıda yazdıklarımdan konumu bilen arkadaşlar vardır. bugün tekrar doktorumla görüştüm bana söylediği şey tek çare artık donasyon dedi hiç uğraşmayın tüp bebekle falan dedi sen menapoza girmişsin yumurta çıkmaz artık senden dedi;((( arkadaşlar daha 25 yaşındayım bana akıl verin benim gibi olup ta hamile kalan yok mu artık psikolojim çok bozuldu
bence tek doktorla kalmayın. il belirtmemişsiniz, istanbul veya ankara'ya yakınsanız alternatifiniz çok.
ben geçen sene tüp bebek tedavisine başladığımda temmuz ile aralık arasında hiç yumurta elde edemedik. bu sene tek embriyo ile transfer yapılabildi. (sonucumuz negatif ama olsun) biesteron ve emodex kullandım. zannederim işe yaradı. bu ilaçları doktorunuz sorun. Allah yardımcınız olsun.
erken menopoz denen arkadaşımın doğal yoldan bebeği oldu.
bence tek doktorla kalmayın. il belirtmemişsiniz, istanbul veya ankara'ya yakınsanız alternatifiniz çok.
ben geçen sene tüp bebek tedavisine başladığımda temmuz ile aralık arasında hiç yumurta elde edemedik. bu sene tek embriyo ile transfer yapılabildi. (sonucumuz negatif ama olsun) biesteron ve emodex kullandım. zannederim işe yaradı. bu ilaçları doktorunuz sorun. Allah yardımcınız olsun.
erken menopoz denen arkadaşımın doğal yoldan bebeği oldu.
Günaydın. fsh değeri oynak bi deger ve yumurtanin dolu veya bos çıkması pek de ona bagli değil. Bazen tum yumurtalar da bos cikabiliyor. benim degerim 9.87 iken 3 yumurtanin 1i dolu çıkmıştı.
Ne biliyim fsh ye gore oldugunu dusunuyordum yanimda ki kizin 1 taneydi yumurtasi benim 6 taneydi.
Obur kizinda 20 kusur du. 17 dolllenmisti.
Ne biliyim fsh ye gore oldugunu dusunuyordum yanimda ki kizin 1 taneydi yumurtasi benim 6 taneydi.
Obur kizinda 20 kusur du. 17 dolllenmisti.
ya ben iki aydır kendime kürler uyguluyorum, incir, hayit tohumu kuru, bal-tarcin-keten tohumu,arı sütü falan. bakalim ne kadar ise yaramis olacak bu ay yeniden deneyeceğim tup bebeği:)
Laparoskopi oldum canım iyi geçti tüpümü bağladı kiste dokunamamış malesef çok fazla yapışıklık varmış zarar görmesin diye dokunmamış zaten önceki ameliyatım yüzünden içerisi bomba atılmış gibi dedi :s operasyon sonrası adetle gelsin demiş eşime adetimi bekliyordum aradı durumumu sordu dikişlerimi kontrol etmesi gerekiyormuş zaten adet olmuştum gittim artık rezervi az olan normal kişilere döndüğümü söyledi 1 adet daha bekliyelim öyle gel dedi çok üzüldüm ama seni takip ediyorum sende 2 adet demiştin zaten sanırım doğru yoldayım ama nasıl geçecek zaman bilmiyorum şimdide dondurulmuşların düzgün çözülür mü derdine düştüm bendeki durumlar böyle canım
Canım fsh tek başına belirleyi olmuyor onu desteklemek için amh da istiyorlar benimde hep 4 tane yumurtam oluyordu ama sadece bir tanesi dolu çıkıyordu diğerleri hep boştu nedeniyle ilgili bi fikrim yok benim fsh ım 17.5
ya ben iki aydır kendime kürler uyguluyorum, incir, hayit tohumu kuru, bal-tarcin-keten tohumu,arı sütü falan. bakalim ne kadar ise yaramis olacak bu ay yeniden deneyeceğim tup bebeği:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?