hayırlı olsun canım inşşş güzel yüreğinden geçen şey seni bulsunKızlaar opum oldu, yumurtalarım toplandı.kistimide aspire ettiler..yenice eve gelebidik...hareketle oluşan ağrım var ama şimdilik parol almamak için direniyorum...
Kızlar inşallah yumurtalarım güzel dölllenip bol bol büyürler ve annelerine sımsıkı tutunurlar...Rabbim bizlerde annelik duygusunu tattırsın
Kızlar hastaneden aradılar..benim toplanan üç yumurtadan ikisi döllenmiş, biri döllenmemiş..şimdi ikisinin gelişimine göre transfere karar vereceklermiş...inşallah kızlar bu aziz mübarek günde duamız kabul olur ve rabbim embriyolara can verir
Şişli memorialde yaptırıyorum arkadaşım..daha öncede üç kez amerikanda bir kezde 29 mayısda denemiştim...amh 0,4 lerde ..kısmet..Allahımdan ümidimizi kesmiyoruz,o embryolara can versin diye bu arefe gününde dua ediyoruz..rabbim isteyen herkese içlerinde bizlerde anneliği nasip etsinhayırlı olsun
tedaviniz nerde acaba.
Kızlar hastaneden aradılar..benim toplanan üç yumurtadan ikisi döllenmiş, biri döllenmemiş..şimdi ikisinin gelişimine göre transfere karar vereceklermiş...inşallah kızlar bu aziz mübarek günde duamız kabul olur ve rabbim embriyolara can verir
İnşallah canım inşallah..gebelerin duası kabul olurmuş...bizlerede dua etmeyi unutma..rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almanı nasip etsincanımm ne güzel haberr 2 tane döllenme çok sevindim senin adına.. cnm bence ikiside transfer edilecek ve 4. güne kadar gidecekler içime doğdu.. bayramda bebişini alacaksın inşallah.. yarın aradıklarında kaça bölündüklerini sor canım mutlaka..
İnşallah canım inşallah..gebelerin duası kabul olurmuş...bizlerede dua etmeyi unutma..rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almanı nasip etsin
Canım çok sevindim o bebisler sana sımsıkı tutunacaklar inşallah senin icin dua ediyorum canım inşallah tez zamanda hamileyim haberi vereceksin bize gönlünü ferah tutKızlar hastaneden aradılar..benim toplanan üç yumurtadan ikisi döllenmiş, biri döllenmemiş..şimdi ikisinin gelişimine göre transfere karar vereceklermiş...inşallah kızlar bu aziz mübarek günde duamız kabul olur ve rabbim embriyolara can verir
Canim ALlahim kan can versin minislerine transfer olmussundur Allahin izniyle sende hamis kalicaksin inş..dualarimiz seninle canimcigim..neden 3 günütransfer edildi bilgi vverdiler mi sana canim..Kızlar şimdi merkezdensendetransfere çağırdılar..üçüncü gün transferi olacak..beşinci güne gitmemesine üzüldüm ama ben rabbimden ümidimi kesmiyorum..Allahım o embryolara can versin..dua edin bize
Canım içini ferah tut 3. Gün diye sakın üzülme bak benim 2. Gün embriyosuydu çok şükür değerlerim güzel çıktı inşallah cumartesi keseyi görmeye gitcem dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorumKızlar şimdi merkezden aradılar..transfere çağırdılar..üçüncü gün transferi olacak..beşinci güne gitmemesine üzüldüm ama ben rabbimden ümidimi kesmiyorum..Allahım o embryolara can versin..dua edin bize
Arkadaşım inşallah cumartesi iyi haberler verirsin bizlere..hem belki süpriz olur ve iki kese görürsün belli mi olurCanım içini ferah tut 3. Gün diye sakın üzülme bak benim 2. Gün embriyosuydu çok şükür değerlerim güzel çıktı inşallah cumartesi keseyi görmeye gitcem dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah arkadaşım inşallah..rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..bizlerede içinde...zaten iki embryoydu..4 yada 5.güne gitmesine riske atamayız dediler..bayramın ikinci günü bayram şekerlerimi alıp geldim..inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine..Canim ALlahim kan can versin minislerine transfer olmussundur Allahin izniyle sende hamis kalicaksin inş..dualarimiz seninle canimcigim..neden 3 günütransfer edildi bilgi vverdiler mi sana canim..
Canim agrilsrin olmamasına takilma luutfen bende agri oldu ama yine negatif sonuç aldim..belirti olmayipta hamile kalanda çok..hakimizda hayirlisi neyse o olsun..Bugün transferin 5.günü.. Bende tık yok kızlar..kasık ağrısıda yok..tutunma kanamasıda yok..bel ağrısıda yok..çok üzülüyorum..bu kezde olmadı sanırım..eşim destek olmaya çalışıyor ama o da çok üzülüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?