Insallah güzel sonuçlanır canım iyi düşün güzel olsun dualarım seninleBugün transferin 5.günü.. Bende tık yok kızlar..kasık ağrısıda yok..tutunma kanamasıda yok..bel ağrısıda yok..çok üzülüyorum..bu kezde olmadı sanırım..eşim destek olmaya çalışıyor ama o da çok üzülüyor..
Canim agrilsrin olmamasına takilma luutfen bende agri oldu ama yine negatif sonuç aldim..belirti olmayipta hamile kalanda çok..hakimizda hayirlisi neyse o olsun..
Memleketeyim canim donmedim biraz daha burdayim sen neler yapiyorsun kac haftalık oldunuz bebisine ve kendine iyi bak canim.ensu .!.:tatil bittimi hoşgeldin canım nasılsın iyimisin..
a Canim bunar olmaya bilir morelini iyi tut 7. Gun bebekler tutulurmus 12 filan kanina baktir.Bugün transferin 5.günü.. Bende tık yok kızlar..kasık ağrısıda yok..tutunma kanamasıda yok..bel ağrısıda yok..çok üzülüyorum..bu kezde olmadı sanırım..eşim destek olmaya çalışıyor ama o da çok üzülüyor..
Ensu merhabA bebis nasil.ediyorum canımm.. Amin...
[/QUOTE]Picasooo
Canim nasil gidiyor hamilelik dün keseyi gordunmu ben telofonfan takip ediyorum zor oluyor sizleri fazla yazamiyorum...
Ensu merhabA bebis nasil.
Gelisimlerini gosteren takvimi niye acmadin.
Kac haftalik oldu, gelisimi filan bakardik.
Ensu...senin iyi haberlerini okudukça çok mutlu oluyorum...Allahım bebeğini sana bağışlasın
Evim fatihde..memorial ters düşüyor..ama eşimle konuştukta negatif olursa haberleri olmuş olur..bir sonraki deneme için yol haritası çizerler diye düşündük..eğer bu tedavide olmazsa yine memorialda devam etme kararı aldık.ist da denemediğim merkez kalmadı gibi...sağol cnm bende senin güzel haberlerini bekliyorum.. Memorialdamı yaptıracaksın testi sana yakınmı..
Evim fatihde..memorial ters düşüyor..ama eşimle konuştukta negatif olursa haberleri olmuş olur..bir sonraki deneme için yol haritası çizerler diye düşündük..eğer bu tedavide olmazsa yine memorialda devam etme kararı aldık.ist da denemediğim merkez kalmadı gibi...
anim benim yaaaa nasil bi dusunce bu . Iste bu annelik.sağol canımm iyiyiz sen nasılsın..
ben biraz riskli gebelik geçirdiğim için yapmayı uygun görmedim cnm.. 4-5 ay dolunca yapmayı istiyorum.. gelişim takvimini açmak güzel ama bir şey olursa kaldırmak ağır gelebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?