Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Insallah güzel sonuçlanır canım iyi düşün güzel olsun dualarım seninle

ensu .!.:
tatil bittimi hoşgeldin canım nasılsın iyimisin..
Memleketeyim canim donmedim biraz daha burdayim sen neler yapiyorsun kac haftalık oldunuz bebisine ve kendine iyi bak canim.

C
a Canim bunar olmaya bilir morelini iyi tut 7. Gun bebekler tutulurmus 12 filan kanina baktir.
Tutar insallah

[QUOTEnazilassooo, post: 37248540, member: 540197"]Insallah güzel sonuçlanır canım iyi düşün güzel olsun dualarım seninle[/QUOTE]
Canim nasil gidiyor hamilelik dün keseyi gordunmu ben telofonfan takip ediyorum zor oluyor sizleri fazla yazamiyorum...

Picasooo
Canim nasil gidiyor hamilelik dün keseyi gordunmu ben telofonfan takip ediyorum zor oluyor sizleri fazla yazamiyorum...[/QUOTE]

Picasooo
Canim nasil gidiyor hamilelik dün keseyi gordunmu ben telofonfan takip ediyorum zor oluyor sizleri fazla yazamiyorum...
[/QUOTE]
Gördüm canım ikizlerim olacak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sen nasılsın ne zaman basliyorsun sira sizde artik inşallah herşey çok güzel olacak sizin için de çok dua ediyorum canım herşey gönlünüzce olsun

Gördüm canım ikizlerim olacak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sen nasılsın ne zaman basliyorsun sira sizde artik inşallah herşey çok güzel olacak sizin için de çok dua ediyorum canım herşey gönlünüzce olsun [/QUOTE]
Canim ben gecen ay sogan
Gördüm canım ikizlerim olacak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sen nasılsın ne zaman basliyorsun sira sizde artik inşallah herşey çok güzel olacak sizin için de çok dua ediyorum canım herşey gönlünüzce olsun [/QUOTE]

[QUOTEçok seicassooo, posaşina275025, member: 540197"][/QUOTE]
Canim cok sevindim senin adina telden yaxamiyorum yazfiklarim siliniyor nedense ben daha adet olamadim 70 gun gecti tik yok sokturucu cylo prognovaya ramen adet olamiyorum brnimde elimi cabuk tutmam lazim herse

Picaso
Canim cok sevindim senin adina telden yaxamiyorum yazfiklarim siliniyor nedense ben daha adet olamadim 70 gun gecti tik yok sokturucu cylo prognovaya ramen adet olamiyorum brnimde elimi cabuk tutmam gerek nasipten ötesi yalan canim ALlahim ol desin olucak ins

Picassooo çok sevindim..benim içimden geçmişti biliyomusun ikizdir diye...rabbim kucağına almayıda nasip etsin...Allahım bu mutluluğu bizede tattır

Ensu merhabA bebis nasil.
Gelisimlerini gosteren takvimi niye acmadin.
Kac haftalik oldu, gelisimi filan bakardik.

sağol canımm iyiyiz sen nasılsın..
ben biraz riskli gebelik geçirdiğim için yapmayı uygun görmedim cnm.. 4-5 ay dolunca yapmayı istiyorum.. gelişim takvimini açmak güzel ama bir şey olursa kaldırmak ağır gelebilir..

Benim bugün transferin 7.günü..raporum bitti..yarın işe başlıyorum...perşembe test günü..hiçbir belirti,sinyal yok..rabbim yüzümüzü güldürsün..tedaviye başlarken dua etmiştim tüp bebek merkezleriyle birdaha işim olmasın,bebeğim bu tedavide gelsin diye..kısmetten ötesi yok

sağol cnm bende senin güzel haberlerini bekliyorum.. Memorialdamı yaptıracaksın testi sana yakınmı..
Evim fatihde..memorial ters düşüyor..ama eşimle konuştukta negatif olursa haberleri olmuş olur..bir sonraki deneme için yol haritası çizerler diye düşündük..eğer bu tedavide olmazsa yine memorialda devam etme kararı aldık.ist da denemediğim merkez kalmadı gibi...

cnm ben 2-3 defa dışarda yaptırıp mail attım doktor İstanbulda olanların bizde yaptırmasını istiyoruz demişti.. orada yaptırırsanda kan sonuçlarını doktorlara kendileri bildiriliyor aynı gün doktor arıyor..
ilk beta hcg ücretsiz zaten zamanın olursa orada gitmende fayda var.. benimde denemediğim yer kalmadı gibi cnm:)

C
anim benim yaaaa nasil bi dusunce bu . Iste bu annelik.
Allah verdiklerini geri almayacak bak gor sen cok dusunceli merhametli bi anne olacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…