Kızlar hamileyimmmmmmmmmm değerim 198.0810. Günüm Allahım şükürler olsun hepinize dua edicem
canım perşembeye bir gün kaldı inşallah her zaman güzel haberlerini alırız ve sağlıklı bir doğum yaparsın inşallah bende mucize bebeğimizin hediyesini alır gelirim yanına :) canım benim en büyük sıkıntım uzaktan gelmem öğle olmasa belki ikinciği denemiştim bile sağlık olsun artık çoook öpüyorum canımcanım benim arada burayada gel bekleriz.. perşembeyi bekliyorum cnm dört gözle bakalım inşallah herşey yolunda ilerler..
gülneya, sen ve diğer arkadaşlar hep aklımdasınız.. özelliklede sen cnm uzaktan geliyorsun çok çaba sarfediyorsun o yüzden hep dualarımdasın inşallah tutacak cnm sürpriz yumurtandan bebiş çıkacak:)) pes etmek yok cnm Allahn izniyle olacak sonunda.. çok öptümm
ensu siz hangi hastaneye yaptırdınız.
bir de Picassoo nereye yaptırdı acaba.
ayrıca hayırlı olsun bebişleriniz.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
işte harika bir haber gözün aydınKızlar hamileyimmmmmmmmmm değerim 198.0810. Günüm Allahım şükürler olsun hepinize dua edicem
teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallahişte harika bir haber gözün aydın
umut tüp bebek ulun uluğ doktorum canımensu siz hangi hastaneye yaptırdınız.
bir de Picassoo nereye yaptırdı acaba.
ayrıca hayırlı olsun bebişleriniz.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
Güzel haberlerle dön canım Allah yardimcin olsunarkadaşlar yarın opum var..inşallah herşey yolunda gider...7 cmlik kistide aspire edeceklermiş...rabbim evlat isteyen herkese versin bizlerede versin
Canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.TEBRİK EDERİM.......Maşallah bu topikte de artık çok güzel haberler almaya başladık.Darısı bizlere olsun.Gaza gelip erken başlayasım geldi tedaviye bu güzel haberleri okuyunca:))))Kızlar hamileyimmmmmmmmmm değerim 198.0810. Günüm Allahım şükürler olsun hepinize dua edicem
Canım nasılsın.Ben bu aralar yoğunluktan vve bu tüp bebek mevzuundan uzak durmak için pek girmedim foruma, mesajını yeni gördüm.Benim adetim duzenli bir şekilde oluyor ama ikinci tedavide yumuoşlar hiç büyümedi.Bir sonraki tedavim için ara verdim. Sen de rahat ol cnm biraz, stres yapmak bizleri etkiliyor.Mevsim değişikliği bile adet gecikmesine sebep oluyor.canım durumuz aynı senin durumun hatta benden biraz iyi sayılır bende 4 aydan beri hiç yumoş görülmüyor söktürücüye ramen nedeyse iki aydan beri adet olamadım..kopmak yook canımcığım madi durumumuz el verdiği sürece tedavilere devam..yumurta varsa kırmızılar geldiği sürece umut vardır her zaman..
Kızlar hamileyimmmmmmmmmm değerim 198.0810. Günüm Allahım şükürler olsun hepinize dua edicem
Ensu güzel haberlerle dönmeni bekliyorum canım bugün pıt pıtları duyacaktın diye hatırlıyorum Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bekliyorum
Kızlaar opum oldu, yumurtalarım toplandı.kistimide aspire ettiler..yenice eve gelebidik...hareketle oluşan ağrım var ama şimdilik parol almamak için direniyorum...
Kızlar inşallah yumurtalarım güzel dölllenip bol bol büyürler ve annelerine sımsıkı tutunurlar...Rabbim bizlerde annelik duygusunu tattırsın
Katlandı canım doktor diger sonuçtan sonra yapmana gerek yok dedi ana ben yinede yaptırdım cok şükür katlandıcanım sana bakmak için gelmiştim topiğe ne yaptın bugünkü sonucun yükseldi dimi..
kalp atışını bugün duyduk ve gördük canım:)) darısııı hemencecik başınaa ve tüm kızların başınaa
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız duaciyimKızlaar opum oldu, yumurtalarım toplandı.kistimide aspire ettiler..yenice eve gelebidik...hareketle oluşan ağrım var ama şimdilik parol almamak için direniyorum...
Kızlar inşallah yumurtalarım güzel dölllenip bol bol büyürler ve annelerine sımsıkı tutunurlar...Rabbim bizlerde annelik duygusunu tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?