Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hepinize çok teşekkür ederim canlar alıntı yapma özurluyum telden girdiğim için heralde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben hala inanamıyorum tüm kalbimle duacinizim

canım perşembeye bir gün kaldı inşallah her zaman güzel haberlerini alırız ve sağlıklı bir doğum yaparsın inşallah bende mucize bebeğimizin hediyesini alır gelirim yanına :) canım benim en büyük sıkıntım uzaktan gelmem öğle olmasa belki ikinciği denemiştim bile sağlık olsun artık çoook öpüyorum canım

arkadaşlar yarın opum var..inşallah herşey yolunda gider...7 cmlik kistide aspire edeceklermiş...rabbim evlat isteyen herkese versin bizlerede versin

Kızlar hamileyimmmmmmmmmm değerim 198.08 10. Günüm Allahım şükürler olsun hepinize dua edicem
Canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.TEBRİK EDERİM.......Maşallah bu topikte de artık çok güzel haberler almaya başladık.Darısı bizlere olsun.Gaza gelip erken başlayasım geldi tedaviye bu güzel haberleri okuyunca:))))

Canım nasılsın.Ben bu aralar yoğunluktan vve bu tüp bebek mevzuundan uzak durmak için pek girmedim foruma, mesajını yeni gördüm.Benim adetim duzenli bir şekilde oluyor ama ikinci tedavide yumuoşlar hiç büyümedi.Bir sonraki tedavim için ara verdim. Sen de rahat ol cnm biraz, stres yapmak bizleri etkiliyor.Mevsim değişikliği bile adet gecikmesine sebep oluyor.
Tüp bebek tedavisinden kopmadım ama biraz ara verdim cnm, deneye deneye bir gün bizim de verecek güzel haberlerimiz olacak , ben inanıyorum ve umutluyum:)))

Kızlar hamileyimmmmmmmmmm değerim 198.08 10. Günüm Allahım şükürler olsun hepinize dua edicem

Çok ama çok sevindim. Ben arada girip okuyorum senin sürecini de öyle uzaktan takip ediyordum. Allah emeklerinin karşılığını verdi, inşallah Allah sağ salim tamamına erdirir.. Gerçekten uzun ve sabırlı bir süreçti yaşadığın. Önce ensu sonra sen, bizlere umut oluyorsunuz ve diyorum ki demek ki sabretmek ve mücadeleyi bırakmamak lazımmış..

Tekrar ve tekrar çok içten tebrik ediyorum.

Ensu güzel haberlerle dönmeni bekliyorum canım bugün pıt pıtları duyacaktın diye hatırlıyorum Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bekliyorum

Kızlaar opum oldu, yumurtalarım toplandı.kistimide aspire ettiler..yenice eve gelebidik...hareketle oluşan ağrım var ama şimdilik parol almamak için direniyorum...
Kızlar inşallah yumurtalarım güzel dölllenip bol bol büyürler ve annelerine sımsıkı tutunurlar...Rabbim bizlerde annelik duygusunu tattırsın

Ensu güzel haberlerle dönmeni bekliyorum canım bugün pıt pıtları duyacaktın diye hatırlıyorum Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bekliyorum

canım sana bakmak için gelmiştim topiğe ne yaptın bugünkü sonucun yükseldi dimi..
kalp atışını bugün duyduk ve gördük canım:)) darısııı hemencecik başınaa ve tüm kızların başınaa

geçmiş olsun canım benim.. bolcana dinlen su içç bol bol.. hayırlı olsun opun..

Katlandı canım doktor diger sonuçtan sonra yapmana gerek yok dedi ana ben yinede yaptırdım cok şükür katlandı cok sevindim insallah o günleride görürüz hep beraber

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız duaciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…