- 8 Mayıs 2014
- 153
- 174
- 48
endometriumda inceymiş..estrofem başladı..sen kullanmışmıydın ensu??
canım ya çooook sevindim allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin..ikiz geliyo galiba...Kızlar hamileyimmmmmmmmmm değerim 198.0810. Günüm Allahım şükürler olsun hepinize dua edicem
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla o günleride görürüz hep beraber hepinize duaciyim canlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahcanım ya çooook sevindim allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin..ikiz geliyo galiba...
canım ya çooook sevindim allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin..ikiz geliyo galiba...
canım çoook sevindim senin adına bayram temizliği yapıyorum inan işimi gücümü bıraktım girdim müjdeli haberi okumak için...maşlallah canım ya ben demiştim 12 günü beklemeye gerek yok değer süperrr kocaman maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..darısı başımıza olsun inş..sayfamızda bir hamişimiz daha oldu devamı gelsin inş sırada umut var sonrada sırayla bizler inş..sayfamızda hamiş kalmayan kalmasın 2015 hepimizin göbüşünde bebiş olsun inş..ikizler yolda galiba canım hata üçüzmü desek yahu kan değerin çook yüksek..Kızlar hamileyimmmmmmmmmm değerim 198.0810. Günüm Allahım şükürler olsun hepinize dua edicem
Kızlar hamileyimmmmmmmmmm değerim 198.0810. Günüm Allahım şükürler olsun hepinize dua edicem
Teşekkür ederim canımcok sevindimmm canim. Mucadelenin sonucunu aldin. Darisi bizim basimiza insallah
Canım teşekkür ederim sırayla hamile kalıyoruz tez zamanda sırada ki gelsin hemen çok şükür mücadeleyi yariladik tamamına erdiririzcanım çoook sevindim senin adına bayram temizliği yapıyorum inan işimi gücümü bıraktım girdim müjdeli haberi okumak için...maşlallah canım ya ben demiştim 12 günü beklemeye gerek yok değer süperrr kocaman maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..darısı başımıza olsun inş..sayfamızda bir hamişimiz daha oldu devamı gelsin inş sırada umut var sonrada sırayla bizler inş..sayfamızda hamiş kalmayan kalmasın 2015 hepimizin göbüşünde bebiş olsun inş..ikizler yolda galiba canım hata üçüzmü desek yahu kan değerin çook yüksek..
Teşekkür ederim canım bu grubun şansını döndürdün sana çok inanmistim arkandan geldim inşallah sağlıkla da kucagimiza aliriz canımcanımm sana bakmak için geldim:)) ayy çok sevindimm maşallahh Allahım kat kat artırsın canım.. tebriklerr cnmm
iki gün sonra bida tekrarla cnm..
Teşekkür ederim canım bu grubun şansını döndürdün sana çok inanmistim arkandan geldim inşallah sağlıkla da kucagimiza aliriz canım
ensuuu canım yaaa başka topikleri karıştırırken senı burda gördüm canım ya meleğimiz nasıl umarım herşey en güzel şekilde gelişir devam eder gulneva sende burdasın canım sanırım sende benim gibi ne yapabilirim diye çabalıyorsun allah sonumuzu güzl haberlerle getirsin bu topikte bir mutlu haber de gördüm picasso arkadaşımız sanırım düşü gerçek olmuş yüce rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşlar sıra yavaş yavaş bana geliyor allah izin verirse ekim ortalarında istbuldayım tedaviye başlayacam ensucuuuuum lütfen benim için dua et öpüyorum çooookcnmm umutsuz vakalar gibi gözüküyorduk ama doğru tedavilerle herşey mümkün aslında:)) uzun zamandır topicte hamiş haberi yoktu.. bende biraz ayak sürüme olayı var cnm gerçekten bomboş mağazaya bile girsem 10 dk da mağaza dolar taşar kendimi bir yere sığdıramam..
çok dikkat et kendine sakın iş güç yapma.. hele hele oturupta sıcak banyolar falan asla yapma.. haftada bir ayakta 5 dk kısa bir duş al cnm.. saçını bile Johnson bebe şampuanı yada hacışakir sabunla yıka cnm kimyasal herşeyden uzak durmalıyız.. ilk 8 hafta biraz riskli oluyor kendini koru..
Canım teşekkür ederim sırayla hamile kalıyoruz tez zamanda sırada ki gelsin hemen çok şükür mücadeleyi yariladik tamamına erdiririzdualarım hep sizinle
ensuuu canım yaaa başka topikleri karıştırırken senı burda gördüm canım ya meleğimiz nasıl umarım herşey en güzel şekilde gelişir devam eder gulneva sende burdasın canım sanırım sende benim gibi ne yapabilirim diye çabalıyorsun allah sonumuzu güzl haberlerle getirsin bu topikte bir mutlu haber de gördüm picasso arkadaşımız sanırım düşü gerçek olmuş yüce rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşlar sıra yavaş yavaş bana geliyor allah izin verirse ekim ortalarında istbuldayım tedaviye başlayacam ensucuuuuum lütfen benim için dua et öpüyorum çooook
Canım teşekkür ederim sırayla hamile kalıyoruz tez zamanda sırada ki gelsin hemen çok şükür mücadeleyi yariladik tamamına erdiririzdualarım hep sizinle
Kizlar merh. Ben buay basliyacaktim fsh 18 cikmis sokkk.
Deha kullaniyorum.
Bakalim
hangi hastanede tedavi görüyorsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?