Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar hamileyimmmmmmmmmm değerim 198.08 10. Günüm Allahım şükürler olsun hepinize dua edicem
canım çoook sevindim senin adına bayram temizliği yapıyorum inan işimi gücümü bıraktım girdim müjdeli haberi okumak için...maşlallah canım ya ben demiştim 12 günü beklemeye gerek yok değer süperrr kocaman maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..darısı başımıza olsun inş..sayfamızda bir hamişimiz daha oldu devamı gelsin inş sırada umut var sonrada sırayla bizler inş..sayfamızda hamiş kalmayan kalmasın 2015 hepimizin göbüşünde bebiş olsun inş..ikizler yolda galiba canım hata üçüzmü desek yahu kan değerin çook yüksek..

Canım teşekkür ederim sırayla hamile kalıyoruz tez zamanda sırada ki gelsin hemen çok şükür mücadeleyi yariladik tamamına erdiririz dualarım hep sizinle

canımm sana bakmak için geldim:)) ayy çok sevindimm maşallahh Allahım kat kat artırsın canım.. tebriklerr cnmm
iki gün sonra bida tekrarla cnm..
Teşekkür ederim canım bu grubun şansını döndürdün sana çok inanmistim arkandan geldim inşallah sağlıkla da kucagimiza aliriz canım

Teşekkür ederim canım bu grubun şansını döndürdün sana çok inanmistim arkandan geldim inşallah sağlıkla da kucagimiza aliriz canım

cnmm umutsuz vakalar gibi gözüküyorduk ama doğru tedavilerle herşey mümkün aslında:)) uzun zamandır topicte hamiş haberi yoktu.. bende biraz ayak sürüme olayı var cnm gerçekten bomboş mağazaya bile girsem 10 dk da mağaza dolar taşar kendimi bir yere sığdıramam..
çok dikkat et kendine sakın iş güç yapma.. hele hele oturupta sıcak banyolar falan asla yapma.. haftada bir ayakta 5 dk kısa bir duş al cnm.. saçını bile Johnson bebe şampuanı yada hacışakir sabunla yıka cnm kimyasal herşeyden uzak durmalıyız.. ilk 8 hafta biraz riskli oluyor kendini koru..

ensuuu canım yaaa başka topikleri karıştırırken senı burda gördüm canım ya meleğimiz nasıl umarım herşey en güzel şekilde gelişir devam eder gulneva sende burdasın canım sanırım sende benim gibi ne yapabilirim diye çabalıyorsun allah sonumuzu güzl haberlerle getirsin bu topikte bir mutlu haber de gördüm picasso arkadaşımız sanırım düşü gerçek olmuş yüce rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşlar sıra yavaş yavaş bana geliyor allah izin verirse ekim ortalarında istbuldayım tedaviye başlayacam ensucuuuuum lütfen benim için dua et öpüyorum çooook

Canım teşekkür ederim sırayla hamile kalıyoruz tez zamanda sırada ki gelsin hemen çok şükür mücadeleyi yariladik tamamına erdiririz dualarım hep sizinle

canım gözün aydın olsun allah tamamını erdirsin yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimde yaştan dolayı yumurta rezervim az kısmetse ekimde başlıyorum canım sen nerde tedavi görüyorsun selamlar

canım benim arada burayada gel bekleriz.. perşembeyi bekliyorum cnm dört gözle bakalım inşallah herşey yolunda ilerler..
gülneya, sen ve diğer arkadaşlar hep aklımdasınız.. özelliklede sen cnm uzaktan geliyorsun çok çaba sarfediyorsun o yüzden hep dualarımdasın inşallah tutacak cnm sürpriz yumurtandan bebiş çıkacak:)) pes etmek yok cnm Allahn izniyle olacak sonunda.. çok öptümm

picasssooo...işlerimi bitirip nete ancak girebildim..tüm gün aklımdaydın..
çok tebrik ediyorum..Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin..rabbim bizlerede bu duyguyu nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…