Sıra sende canım bekliyoruz güzel haberlerini inşallah bu ay güzel şeyler olur sonunda bu grupta biraz hareketlendi dualarimiz seninle canımCanim oh oh bulanti iyidir gelisiyolar annesi Darisi bize olsun..ben hamis kalayim hic sikayet etmiycem soz..Burda herkez hamis sira bahar ve bende olsun ins...
Oh oh bulanti iyidir darisi
mrhb arkadaşım benimde amh değerim 0.13 çıktı.seni üzmek istemem ama ben 4 tüp denedim.hepside başarısız.bir çok kür denedim yine olmadı.amh düşükve fsh çok yüksek olan insanlar hamile kaldılar..Allah ın izniyle .inşallah bizlerede nasip olur..Arkadaşlar merhaba. Benim amh:0.13 tüp bebek tedavisine başlamıştım vitaminler,antioksidanlar,arısütü-bal -polen derken yaklaşık 4 ayın sonunda salı günü opum vardı. Ne yazıkki 1 yumurta toplandı ve döllenmediği haberi geldi. Yıkıldım ama yılmadım. Tekrar başa döndüm adet düzenleyici verdi doktorum ve adetinde plan yapacağız dedi. Kullandığımız ilaçları değiştirdi Kromozom testi istedi. Neyse en baştayım ama merak ettiğim yumurta sayısı ve kalitesini artırmak için varmı ekstra birşey? Akıl verin bana. Tşkler.
mrhb arkadaşım benimde amh değerim 0.13 çıktı.seni üzmek istemem ama ben 4 tüp denedim.hepside başarısız.bir çok kür denedim yine olmadı.amh düşükve fsh çok yüksek olan insanlar hamile kaldılar..Allah ın izniyle .inşallah bizlerede nasip olur..
mrhb arkadaşım benimde amh değerim 0.13 çıktı.seni üzmek istemem ama ben 4 tüp denedim.hepside başarısız.bir çok kür denedim yine olmadı.amh düşükve fsh çok yüksek olan insanlar hamile kaldılar..Allah ın izniyle .inşallah bizlerede nasip olur..
arkadaşlar bu kadar umutsuzmuyuz? yaşınız nedir? ya hiç mi olumlu çıkmıyor bizim durumumuzdan?Benim de sizinle durumum aynı, amh 0,13 çıktı ve en son tüp bebek tedavisinde yumurtalarım hiç büyümedi maalesef.3. tedavi öncesi doktor bana vitamin ve ilaçlar verdi, onları iki ay kullanıcam.ayrıca bu ilaçlar ile birlikte hayıt tohumu, civan perçemi, aslan pençesi de iç dedi.Bakalım nasıl etkileyecek ilaçlar.Zaten 3. tedavide de olmazsa donörü araştırmayı düşünüyorum.Pek umut yok gibi malesef((
arkadaşlar günaydın benim yaşım 31 tedaviye 27 başladım tüp bebek tedavisine ilk tüp de 6 yumurta gelişti fakat döllenme olmadı .2.tüp yine 6 yumurta 2tanesi döllendi 1 tanesi transvere gitti.tutunma olmadı.3 tüpde sanırım dr hatası çatlatma iğnemin dozunu ayarlayamamış yumurtalar boş çıktı..4.tüp de 2 döllenme tek transver sonuç başarısız.bütün bu tedavi sürecinde ekstradan bitkisel kürler( arı sütü bal polenler,zencefil,tarçın,çörek otu,bal karışımı bu karışımı 1,5 sene yaptım,soğan kürü,incir ,havuç kürü)sonuç sıfır ..benim sıkıntım çikolata kistim var ama yinede umutluyum.biraz kısmet bu işler daha kötü durumda olanlar bile çocuk sahibi oldu..inşallah Allah ım hepimize nasip eder tez zamanda.....arkadaşlar bu kadar umutsuzmuyuz? yaşınız nedir? ya hiç mi olumlu çıkmıyor bizim durumumuzdan?
Arkadaşım darısı sana olur inşallah..11.gün değerim 208.4 çıktı..bugün kontrol vardı...rabbime şükürler olsun katlanmış..Allahım bu kez kucağımıza almayı nasip eder inşallah..daha önceki düşüklerden dolayı korkuyorum..ama rabbimden ümidimi kesmiyorumCanimmmm cok sevindim senin aşina..Allahim kucagina almayida nasip etsin..değerkkaç canim memoriale gitmek şart oldu..cook umutlandim simdi bende..ben adet olamadim bu arada..
Gözün aydın canım.Allah kucağına almayı da nasip eder .inşallah..bizlere umut oluyorsunuz..Kızlarrr bugün kontrol test günümdü..rabbime binlerce kere şükürler olsun değerim katlanmış..daha önceki iki düşükden dolayı korkularım var..İnşallah bu kez hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağıma almak nadip olur...
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok sevindim senin adına, Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahKızlarrr bugün kontrol test günümdü..rabbime binlerce kere şükürler olsun değerim katlanmış..daha önceki iki düşükden dolayı korkularım var..İnşallah bu kez hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağıma almak nadip olur...
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
canım bu minişler ikiz galiba değerin maşallah çook yüksek..Allahım kucağına almayıda nasip etsin..darısı başımıza inş..A
Arkadaşım darısı sana olur inşallah..11.gün değerim 208.4 çıktı..bugün kontrol vardı...rabbime şükürler olsun katlanmış..Allahım bu kez kucağımıza almayı nasip eder inşallah..daha önceki düşüklerden dolayı korkuyorum..ama rabbimden ümidimi kesmiyorum
canım hoşgeldin bende dün geldim memleketten tatil yapmak iyi geldi..tekrar bi doktora kontrole git istersen prolaktin yükselmiş olabilir süt geliyosa..menopoz deyildir.yürüyüşlere devam et adetleri düzenliyo..kızlar ben geldim memleketen döndüm evimi özlemişim..sizleride çok özledim tel takip etmeye çalıştım sizleri..yenı gelen arkadaşlar hoşgelmişler..ama topiğimiz 3 sayfaya düşmüş çook üzüldüm..canlar ya bu arada ben adet olamadım daha..söktürücü biteli 3 hafta bitti..cylo prognova kullandırdı doktorum oda biteli 1 hafta oldu tık yok benim kırmızılardan..geçen gün sağ göğusumden süt geldi sutyenimde farketim neyin nesidir çok korktum..annem çok ısrar etti idrar testi alalım bak diye ben tek çizgi görmek istemiyorum artık diye almadım test..3 ay doğum kontrol hapıyla günü gününe geliyordu adet şimdi noluyor bir ayda menopoza girmiş olabilirmiyim..kafamda birsürü soru Allahım sonumuzu hayır etsın..
Hadi bakalım..inşallah iyi haberlerle gelirsin..bir de bakmışsın kendiliğinden gelmiş bebeğin..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinkızlar ben geldim memleketen döndüm evimi özlemişim..sizleride çok özledim tel takip etmeye çalıştım sizleri..yenı gelen arkadaşlar hoşgelmişler..ama topiğimiz 3 sayfaya düşmüş çook üzüldüm..canlar ya bu arada ben adet olamadım daha..söktürücü biteli 3 hafta bitti..cylo prognova kullandırdı doktorum oda biteli 1 hafta oldu tık yok benim kırmızılardan..geçen gün sağ göğusumden süt geldi sutyenimde farketim neyin nesidir çok korktum..annem çok ısrar etti idrar testi alalım bak diye ben tek çizgi görmek istemiyorum artık diye almadım test..3 ay doğum kontrol hapıyla günü gününe geliyordu adet şimdi noluyor bir ayda menopoza girmiş olabilirmiyim..kafamda birsürü soru Allahım sonumuzu hayır etsın..
yok iyi haber canım ya test yaptım tek çizgi alıştık tek çizgi görmeye ..sen kese görmeye ne zaman gidicen canım..Hadi bakalım..inşallah iyi haberlerle gelirsin..bir de bakmışsın kendiliğinden gelmiş bebeğin..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım inşallah güzel bir haberdir olur mu olur bakarsın Allah gönlüne göre versin canım moralini bozma amakızlar ben geldim memleketen döndüm evimi özlemişim..sizleride çok özledim tel takip etmeye çalıştım sizleri..yenı gelen arkadaşlar hoşgelmişler..ama topiğimiz 3 sayfaya düşmüş çook üzüldüm..canlar ya bu arada ben adet olamadım daha..söktürücü biteli 3 hafta bitti..cylo prognova kullandırdı doktorum oda biteli 1 hafta oldu tık yok benim kırmızılardan..geçen gün sağ göğusumden süt geldi sutyenimde farketim neyin nesidir çok korktum..annem çok ısrar etti idrar testi alalım bak diye ben tek çizgi görmek istemiyorum artık diye almadım test..3 ay doğum kontrol hapıyla günü gününe geliyordu adet şimdi noluyor bir ayda menopoza girmiş olabilirmiyim..kafamda birsürü soru Allahım sonumuzu hayır etsın..
Canım hayırlı olsun bakalım sıra sende inan senin için de hep dua ediyorum inşallah güzel haberlerinide alicazcanlar dun çok içten dua ettim Allahım bebeğim olucaksa bana bir işaret gönder diye dün çook umutsuzdum o kadar içten bir duaydıki Allahım dualarımı kabul etti..kırmızılar teşrif etti sonunda bunada şükür Rabim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?