canlar kontrolüm yarındı doktorum cuma yokmuş bugün gittim çoook şükür tedavime start verdim...ama merkez konusunda hala tedirginim doktorum aret beyi hemen aramış yumoşları görünce bu doktorumada vefa borcum var 1 seneden beri hiç ücret almıyor kontrolerimde onuda ezip geçmek istemiyorum kafam rahat değil nasıl bir yol çizsem..aret bey dondurmayı kabul etmiyor ve emriyom 2 günü transfer ediliyor ben 3 yada 4 güne kadar izlenmesini istiyorum dedim ordaki emriyologla görüştürcem seni rica ederiz dedi burdaki doktorum..bakalım canlar ya hayırlsı inş..iki yumoşum baya büyük birtanesi küçükmüş ve adetin 2 günümdeyim büyük olması kalitesiz olmasınamı işaret bilgisi olan varmı canlar..
canım sağolasın diğer sayfada yazdım sana kalplerimiz karşılıklıymış encu çook üzüldüm yazdığından kesin bişey anlayamadım ama inş biz yanlış anlamışızdır bebişi iyidir..bana encu demişti canım emriyo 2 günü bende tutmuyor diye bende farklı bir tedavi uygunlansın istiyorum..sen tedavinin hangi aşamasındasın..Gulneva hayirli olsun yumiler gelmis..bebis olsun sana ins. 2. Veya 3. Gun ne farkediyor canim 3.gun dahami iyi..buyuk olmasi kaliteli oldugunu gosteriuor canim ..
canım sağolasın diğer sayfada yazdım sana kalplerimiz karşılıklıymış encu çook üzüldüm yazdığından kesin bişey anlayamadım ama inş biz yanlış anlamışızdır bebişi iyidir..bana encu demişti canım emriyo 2 günü bende tutmuyor diye bende farklı bir tedavi uygunlansın istiyorum..sen tedavinin hangi aşamasındasın..
allahım yüzünü güldürüsn inş bu kadar çabayı bebişle taçlandırsınkızlar bugün kontrolüm var inş yumoşlar büyümüştür sorunsuz tedavime devam ederim Allahın izniyle..dualarınızı bekliyorum canlar..
inşş güzel haberler alırsın canımmCanim benim bu ay natural yumurta oldu sadece bal tarcin c.otu yedim iki yumiden biri ise yaradi dollendi simdi haber bekliyorum sorunsuz bolunurse dondurulucak allahin izniyle..ensu yada uzuldum tam bi savasci allah yuzunu guldurcek ben inaniyorum bizlerde oyleyiz azimle devam ediyoruz..hepimizin yuzu gulsun ins.3. Gune git o zaman canim aslinda genelde 3. Gun oluyor bense ikiside denendi allah ol deyince olacak ins.
evet aynende öyle oluyor kocaman bir mutluluğu küçücük bir olmsuzluk alıp götürüyor acaba olmayacakmı ben hiç anne olmayacakmıyım benim bebeğim gelmeyecekmi bu ve benzer sorular aklımda çarpişip duruyor umduum kalmadı benimdeArkadaşlar sizde de oluyormu bu bir gün çok mutluyum bir gün çok mutsuz ve umutsuzum.aceba hiç mi çocuğum olmayacak...
Gulneva inşallah iyi haberlerle gelirsin..yumiler bol bol büyürler ve annelerine sımsıkı tutunurlar...rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinkızlar bugün kontrolüm var inş yumoşlar büyümüştür sorunsuz tedavime devam ederim Allahın izniyle..dualarınızı bekliyorum canlar..
Canım dualarım seninle biliyorsun güzel haberlerini bekliyorumkızlar bugün kontrolüm var inş yumoşlar büyümüştür sorunsuz tedavime devam ederim Allahın izniyle..dualarınızı bekliyorum canlar..
benimde yumurta rezervim kötü ama bir arkadaşımın sadece 1 yumurtası bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyordu.kız her ay normal bir jinekologa gitti takip yaptırdı doktor ona gerekli hormonları ve sonunda çatlatma iğnesini verdi çok ttalı bir oğlu var yani bu yumurta azlığı hikaye.benimde yumurtam az ben kolay olsun dedim 2 kez tüp bebek denedim başarısız oldum o zor gibi gelen yolu seçti ve kazandı bence asla vazgeçme zaten 1 tanesi ile kadınlar hamile kalıyor yoksa herkes dördüz beşiz doğururdukimse yokmu kızlar.... benim fsh değerim yüksek ve yumurtalık rezervimde azalma var doktora ilk gittiğimde tek yumurtam oluşmuştu ve çatlamıştı ikinci gidişimizdede tek yumurtam oluştu ve alındı kaliteli çıktı ve dölleme yapıldı sonunda transfer yapıldı fakat bugün sonucumu aldım negatif ve doktor bu beklediğimiz bir durumda şansın zaten çok azdı donöre başvurmanız gerekebilir dedi. 2 ay sonra tekrar bakalım olursa yumurtan tekrar deneyelim dedi bakalım nasıl olacak. çok ümitlenmiştim ama olmadı buda bir başarıdır aslında buraya kadar geleceğimizi bile düşünememiştik. sizde lütfen deneyimlerinizi anlatın
teşekkür ederim canımcığım Allahım seninde bbeğini sağlıklı kucağına almayı nasşp etsin...Canım dualarım seninle biliyorsun güzel haberlerini bekliyorum
canımcığım sağolasın sen neler yaptın gördünmü keseyi kalp atışlarını..arada ayrıntıları yaz canımcığım bizde merak ediyoruz..inş Allahın izniyle sağlıklı kucağınada alıcaksın meleğinin..Gulneva inşallah iyi haberlerle gelirsin..yumiler bol bol büyürler ve annelerine sımsıkı tutunurlar...rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
canımcığım Allah razı olsun inş hepimizi taçlandırsın sağlıklı meleklerimizle..darısı başına olsun canım tekrar aynı heycanları yaşamakta güzel..umutsuzluk asla yok canımcığım çıkmadık candan umut kesilmez Rabim ol diyecek olucak inş..biz sadece dua ile istemekten tedavilerimizi bırakmayalım canım..Allahım sanada tedavilerine başlaman için bir kapı açsın inş..allahım yüzünü güldürüsn inş bu kadar çabayı bebişle taçlandırsın
Gulneva inşallah o geriden gelenlerde büyürler..koca koca yımuryalar olup iyi kalite embryolar olurlar..ben bekliyorum..memorialde üç hafta sonraya çağırıyolar..5 kasım randevum..daha önceki düşüklerimden korkularım çok..ama rabbimden ümidimi kesmiyorum ben...Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsincanımcığım sağolasın sen neler yaptın gördünmü keseyi kalp atışlarını..arada ayrıntıları yaz canımcığım bizde merak ediyoruz..inş Allahın izniyle sağlıklı kucağınada alıcaksın meleğinin..
amin canımcığım seninde inş çook sağlıklı bebiş olucak meleğin.. korkularını içinden at canımcığım meleğinin iyicek ekmeği varsa Allah koruycak meleğini biz üzülsekte iş olucağına varıyor hamileleiğin tadını çıkar canım..Gulneva inşallah o geriden gelenlerde büyürler..koca koca yımuryalar olup iyi kalite embryolar olurlar..ben bekliyorum..memorialde üç hafta sonraya çağırıyolar..5 kasım randevum..daha önceki düşüklerimden korkularım çok..ama rabbimden ümidimi kesmiyorum ben...Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canımcığım dün gibi ne yazışırdık buralarda sende çokumutuzdun ama Allahım ol dedi oldu inş sağlıklı kucağına almayada az kalmış..biz mücadeleye devam son hızla canım..doğumdan sonrada yaz canımcığım bebeişinin resminide bekliyor teyzeleri..Allaha emanet olun bebeğin ve sen canım..Canim nasilsin uzun zamandır yazamadim kusura bakma ama sürekli dualarimdasiniz vallahi doğum yaptiğimda da dua edeceğim inşallah Rabbim ol diyecekbenim doğuma az kaldi nasip olursa 11 kasimda bebek geliyor, sezeryan olacagim. Sen neler yapıyorsun, gecmis sayfaları okuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?