Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canım hayırlı olsun bakalım sıra sende inan senin için de hep dua ediyorum inşallah güzel haberlerinide alicaz
sağol canım Allah razı olsun duaların için Allahım sanada ikizlerini sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin canım senin minişler çift yumurta ikizimi..sabah sabah nasıl mutlu oldum KULUM bitiğim dediğinde Rabim yetim dermiş birkez daha anladım bunu..

benimde yumurta rezervim azdı.yaşım33 3 tüp bebek tedavisi sonunda tuttu. umutsuzluğa kapılmayın ya.olan örnekler var.
canım çook umut oldun bize Allah razı olsun sağlıklı kucağına al meleğini inş..fsh ve amh kaçtı senin canım bitkisel bişeyler kullanmışmıydın tedavi öncesi..

canım çook umut oldun bize Allah razı olsun sağlıklı kucağına al meleğini inş..fsh ve amh kaçtı senin canım bitkisel bişeyler kullanmışmıydın tedavi öncesi..
valla ne yalan söyliyim hatırlamıyorum yanlış bilgi vermiyim sana. benim tüp bebekti zaten yazdığım gibi bitkisel hiçbişi kullanmadım. doktorum ne dediyse ne kullandırdıysa o benim zor oldu nedenin bulunması. kanda fazla pıhtılaşma olduğundan dolayı tutmuyomuş meyer çok test yapılmıştı.zaten yumurtada azdı zor oldu valla.allah isteyen her kese versin. şimdide uğraşmaya devam aynen bu kez dikkat ediyosun sürekli doktor kontrolü mesela bu gün doktora gittim detaylı ultrason istedi aynı hızda devam ediyoruz kucamıza gelene kadar sürecek.. iyi olsunda .. bu bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun

sendeki sorun sadece kan pıhtılaşmasımıydı canım her ay normal yumurtan varmıydı fsh ve amh testlerin yapılmışmıydı..Allahım ol derse oluyor canım bu minişler zamanını bekliyor darısı başımıza inş bize dualarını esirgeme..hamilerin duası kabul olurmuş..

mrblar durumumuz hemen hemen aynı benimle amh 0.16 cıktı suan hengi aşamasındasın tedavinin bana yazarsan sevinirim

Arkadaşım hadi gözünaydın..okyunca çok sevindim..bu ayı değerlendir arkadaşım..boş geçme..hangi merkeze karar verdiysen hemen görüş..Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

eşimde sayı hareketlilik azdı,bende pıhtılaşma çoktu bide yumurta rezervim azdı tedavide en fazla 5 yumurtam oldu her denemede azalıyodu. diğer değerlerim doktorum normal demişti.öle işte sadece benden de değildi mevzuuu..

mrblar durumumuz hemen hemen aynı benimle amh 0.16 cıktı suan hengi aşamasındasın tedavinin bana yazarsan sevinirim
canımcığım amh alarm veriyor yumurtlar azaldı diye madi imkanın varsa tüp bebek dene mutlaka..fsh hormonuda çok önemli canım fsh 10 altında olunca yumoş oluyor büyüyor...fsh tavan yapınca tüp bebek şansında azalıyor ve tabiki yaş faktörüde var tüp bebek başarı oranında..Allah yardımcımız olsun.evliliğimin 3 ayında öğrendim durumumu 3 negatif tüp denemem oldu şimdi fsh düşmesini bekliyorum yumoşlar için..ve fsh denen ilet birkere yüksek çıkınca tekrar düşsede yalancı düşüşler bunlar canım..

Arkadaşım hadi gözünaydın..okyunca çok sevindim..bu ayı değerlendir arkadaşım..boş geçme..hangi merkeze karar verdiysen hemen görüş..Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
sağol canım bakalım aslında adet 3 günü tahlilerim var ona göre gitsem önce randevu almam gerek düşüş varmı fsh ona göre tedavime başlamam gerek memeorial fsh yksek kabul etmiyorlar..madi yöndende sıkışığız biraz bayram sonrası malum aslında annem vericekti ilk ön görüşme ücretini..ama gidincede tedavime start vermek istiyorum..burdaki doktorumda çok anlayışlı 3 tüp bebek tedavisinden sonra madi imkansızlıktan dolayı tekrar tüp bebek yapıcak durumum olmadığını söyledim doktoruma onu şuan kafana takma gereken yardım neyse biz yapıcaz dedi..ben 3 tüp bebek tedavimi İstanbul tüp bebekte oldum aret beydi.. burdaki doktorum oraya yönlendiriyordu...fakat aret bey çok inatçı bir doktor dondurma işlemini kesinlikle kabul etmiyor emriyo sayısı az olunca hata tek emriyoyou 2 günü hemen transfer ediyorlar..ben farklı bişey uygulamasını istiyorum işine karıştırmıyor..burdaki doktoruma dedim ben memnun kalmadım merkezden diye merkez nereyi istersen biz aracı olucaz fiyat konusunda yardımcı oluruz dendi..bakalım canım Allah çıkardı doktoru karşıma kanatsız melek parayla işi yok doktorumun nerdeyse 1 seneden beri hiç muayene ücreti almıyor bizden sağolsun..

Merhaba arkadaşım, benim de amh 0,21 çıktı. Doktor tüpbebek önerdi. Eşim hastane araştır bakalım birlikte deyince ben de güvenilir doktor hastane bakmaya başladım. Sen hangi doktordan memnunsun?

Merhaba arkadaşım, benim de amh 0,21 çıktı. Doktor tüpbebek önerdi. Eşim hastane araştır bakalım birlikte deyince ben de güvenilir doktor hastane bakmaya başladım. Sen hangi doktordan memnunsun?
canım fsh normalse memeorial başarılı bir merkez umut tüp bebek başarılı bir merkez araştır canım burdan memoriale tüp bebek yaptıran arkadaşların çoğu hamiş..

Arkadaşlar sizde de oluyormu bu bir gün çok mutluyum bir gün çok mutsuz ve umutsuzum.aceba hiç mi çocuğum olmayacak...

Benimde böyle düşündüğüm zamanlarım oldu baktımki ben üzülsemsede üzülmesemde hiç birşey değişmiyor ve bi karar aldım artık üzülmek yerine sadece Allaha dayandım ve ona güveniyorm hakkımızda neyin hayırlı olduğunu ancak o biliyor rabbimin bir sınavı bu asla bıkmadan ondan istemeliyiz oda bunu istiyor. Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar versin ve bize dayanma gücü versin.(amin)

amin canım ben de hem kendim hemde benim durumumda olan herkese dua ediyorum ....bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ...biraz moralim bozuldu...şimdi iyimmm.şükür...

canlar kontrolüm yarındı doktorum cuma yokmuş bugün gittim çoook şükür tedavime start verdim...ama merkez konusunda hala tedirginim doktorum aret beyi hemen aramış yumoşları görünce bu doktorumada vefa borcum var 1 seneden beri hiç ücret almıyor kontrolerimde onuda ezip geçmek istemiyorum kafam rahat değil nasıl bir yol çizsem..aret bey dondurmayı kabul etmiyor ve emriyom 2 günü transfer ediliyor ben 3 yada 4 güne kadar izlenmesini istiyorum dedim ordaki emriyologla görüştürcem seni rica ederiz dedi burdaki doktorum..bakalım canlar ya hayırlsı inş..iki yumoşum baya büyük birtanesi küçükmüş ve adetin 2 günümdeyim büyük olması kalitesiz olmasınamı işaret bilgisi olan varmı canlar..

canım tedavin devam ediyor mu merak ettim .Benimde yumurtamı 2. gün transver ediyorlar ...bende bir daha ki tedavide 4. güne kadar bekleteceğim....inşallah iyisindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…