canımcığım dün gibi ne yazışırdık buralarda sende çokumutuzdun ama Allahım ol dedi oldu inş sağlıklı kucağına almayada az kalmış..biz mücadeleye devam son hızla canım..doğumdan sonrada yaz canımcığım bebeişinin resminide bekliyor teyzeleri..Allaha emanet olun bebeğin ve sen canım..
Cnmmmm kuzum ara sira okuyorum yazdiklarinizi ama yazmaya firsat bulamiyorum....nasilsin cnm ne var ne yok neler yapiosun beni unutmayip sormusun allah razi olsun saol cnm bizden haberler teyzesi alp pasa bikac gun sonra 4 aylik olacak masallah cok sukur bi sorun yok hersey yolunda rabbime şükür her zaman dualarimdasin hep aklımdasin sen ve dier arkadaslarim rabbim insaaalh sizlerinde kucaklarini dolu dolu edecekkızlar @deprsifpolyana arkadaşımızda haberi olan varmı
polyanacığım hep aklımdasın bebişten zaman bulabilirsen arada yaz bizlere.. paşanın resmini koysana canım görsün teyzeleride..oğlunu öp bizim için canımcığım..Cnmmmm kuzum ara sira okuyorum yazdiklarinizi ama yazmaya firsat bulamiyorum....nasilsin cnm ne var ne yok neler yapiosun beni unutmayip sormusun allah razi olsun saol cnm bizden haberler teyzesi alp pasa bikac gun sonra 4 aylik olacak masallah cok sukur bi sorun yok hersey yolunda rabbime şükür her zaman dualarimdasin hep aklımdasin sen ve dier arkadaslarim rabbim insaaalh sizlerinde kucaklarini dolu dolu edecek
Amin canım sende kendimi gördüm benimde sonum senin gibi evlatlarıma kavuşmuş olur inşallah.Merhaba kızlar aranızda beni hatırlayacakşar var. Evliliğimin ilk 3 yılı korunmuş sonrasında da 6 yıl inim inim inlemiştim evlat uğruna. Yazdıklarınızı bende yaşadım tedaviler otlar ilaçlar jeller kürler macunlar homeopatiler neler neler denedim. Histeroskopiler endometrial küretaj düşükler eşimin varikosel ameliyatı herşey bbek uğrunaydı. Bir sürü tedavi ama insanın başına gelebilecek en acı tecrübeleri yaşayarak detaya girmeyeyim bir prof ben kelim benim nasıl saçım çıkmayacaksa senin de çocuğun olmayacak kabul et artık bununla yaşamasını öğren ısrar etme allah herkeze herşeyi vermiyor dedi. Psikolojimizi anlatmama gerek yok komedifilminde bile bebek görsek eşimle sarılıp ağlaşıyprduk. Ama bir kumar gibi benim rezerv azlığıma rağmen fayda göremediğim tedavilerden vazgeçemiyordum. 2011 ağustos ayında yüne sağlam bir para harcamış avucumuzu yalamışken tedavi sonrası kist kontrolüne gittim ve 18 gün 450 puregon ve 150 menagonla 2 yumurta geliştirememişken kendiliğinden 3 yumurtam olduğunu gördük ben dururmuyum klomen istedim bir tüp daha deneyecektim yumurtalar gelişti toplama günü rahim kalınlığını sordum 6 mm dediler iptal edin dedim artık dr lar kadar tecrübeliydim boşuna umut bağlamak istemedim dr da utandı beni kandırıyor oluşuna zira 6 mm le çaktırmadan işlem yapacaktı bilmesem boşu boşuna. Ben artık umudu yitirmiştim tekrar adet oldum son hayal kırıklığı üzerine meğer o bemim son adet tarihimmiş. Benim süpriz oğlum bir sonraki ay kendiliğinden geldi tabi sıkıntılı zorlu bir hamilelik bambaşka bir konu o ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldım oğlumu. E bizim gibiler doyar mı ikinciye başlasak anca 6 yılda da ikinci olur zira korunmak komik geliyordu bize adetime bir hafta vardı ovulasyon geçmiştir boşver korunmayalım dediğimiz bir ayda büyük oğlum 9 aylıkken de ikinci oğluma hamile kaldım. Şimdi büyük 22 küçük 4 aylık iki aslan parçam var ve çok merak ediyorum o profun saçları çıktı mı? Ben hep böyle hikayeleri gözyaşlarımı tutamayarak okurdum beni bulmaz ki bu mucize derdim buldu arkadaşlar ve çevremde imkansız hamile kalamazsın denilen bir sürü arkadaşım hamile hepsinin de kızları olacak tam 6 mucize bebiş bekliyoruz hepsinin benle benzer hikayesi var üstelik forumdan değil gündelik yaşamdan tanıdıklarım. İnşallah bu yazımı okuyan okumayan benim de artık kucağım dolsun diye özlem çeken herkesin kucakları bebekle dolar.
Geçmiş olsun cnm.hic canını sıkma. Amh değerin gayet iyi.doktorunun uyguladığı protokol ile alakali olabilir .Bazı aylar hiç yumurta gelişmiyor olabilir. Benim 25 yaşında ilk tüp denememde de 1 yumurta olmuştu. Doktor senin yumurtan büyümuyor diyip kendi basarisizligini bana mal etmişti. Sonraki yıllarda 18 ve 10 arası yumurta toplandı. Hangi doktora gittin cnm.doktor seçimi çok önemli. Birde tedavi öncesi saf arı sütü ve incir kuru öneririm. Hem sayıyı hemde kaliteyi artırıyor.Merhaba kizlar.cok caresizim.umarim benimle birkaciniz deneyimini paylasir. Benim iki tüpüm de kapali. Iki hafta önce tüp bebege basladik. Fakat maalesef gecen hafta persembe yarida birkma zorunda kaldikcok üzgünüm. Transefere bile gelemeden birakmakda cok aci. Hic yumurtam büyümemis..Yasim 28. Amh degerim düsü 0,8. FSH normal dediler. Her ay normalde yumurtlamam oluyor. Fakat neden birtane bile büyümedi anlam veremedi doktor. Ilgilenmedi bile. 1 ay sonrasina randevu verdi. Artik oraya gitmek istemiyorum
Geçmiş olsun cnm.hic canını sıkma. Amh değerin gayet iyi.doktorunun uyguladığı protokol ile alakali olabilir .Bazı aylar hiç yumurta gelişmiyor olabilir. Benim 25 yaşında ilk tüp denememde de 1 yumurta olmuştu. Doktor senin yumurtan büyümuyor diyip kendi basarisizligini bana mal etmişti. Sonraki yıllarda 18 ve 10 arası yumurta toplandı. Hangi doktora gittin cnm.doktor seçimi çok önemli. Birde tedavi öncesi saf arı sütü ve incir kuru öneririm. Hem sayıyı hemde kaliteyi artırıyor.
Mutlaka türkiyeye gel.orda bosuna vakit kayvetme burdaki merkezler çok iyi.bahcecide yaptırdım cnm.henuz sonuç alamadım ama memnun kaldım. Kısa protokol uygulandı .gonalf ve menegon la.canim cevabin icin cooook tesekkür ederim. yüregime su serptin. incir kürünü yaptim 10 gün ama böyle sonuclaninca biraktim acaba negatif etkiyi odami tetikledi diye. .devam mi etsem ki?
ben almanyadayim maalesef..burdaki doktorlar cocuk konusunda inanilmaz soguk kanli ve ilgisiz. Olmazsa kedi-köpek alirsiniz..düsünce bu
Tabiiki verecek olan allah. Fakat insan doktorun azindan cikacaklara bakio. Benim simdi niyetim türkiyeye gitmek.
Sen nerde tedavi görüyosun canim?Maasallah sonraki tedavinden baya yumurta toplanmis ben suan okadar yumosu hayal bile edemiyorum :) Hangi protokol uygulaniyor?
Insallah hepimizin kucagi saglikli bebislerle dolar.
haklisin canim. insallah sende en yakin zamanda bebisine kavusursun. Bahceci istanbul da dimi?Mutlaka türkiyeye gel.orda bosuna vakit kayvetme burdaki merkezler çok iyi.bahcecide yaptırdım cnm.henuz sonuç alamadım ama memnun kaldım. Kısa protokol uygulandı .gonalf ve menegon la.
İncir kuru ne igneleri başlayınca içmeye başla cnm 15 gün boyunca yumurta toplanan gününe kadar.insallah türkiyede bebeğin kavuşur sun. Ne varsa bizim doktorlar da var yine
Evet cnm istanbul da en iyi ilk 3 merkezden biri.bu iğne yi hiç duymadım. Kesin protokolle alakali yumurtan olmamış. Çok vakit kaybetmeden gel türkiyeye. Eşinde sorun varmı peki.haklisin canim. insallah sende en yakin zamanda bebisine kavusursun. Bahceci istanbul da dimi?
bendede kisa uygulandi. Elonva diye bir igne. Birkez uygulaniyo etkisi 7 gün sürüyomus ama bende etki etmedi tik yok
spermleri yavas dedi doktor. ama bunun tüp de cok önemli olmadigini söyledi buraki doktorlar. bilmiyorum artik nekadar dogruEvet cnm istanbul da en iyi ilk 3 merkezden biri.bu iğne yi hiç duymadım. Kesin protokolle alakali yumurtan olmamış. Çok vakit kaybetmeden gel türkiyeye. Eşinde sorun varmı peki.
canim birde nekadar ücreti bir tedavinin?Evet cnm istanbul da en iyi ilk 3 merkezden biri.bu iğne yi hiç duymadım. Kesin protokolle alakali yumurtan olmamış. Çok vakit kaybetmeden gel türkiyeye. Eşinde sorun varmı peki.
Hayırlısı olsun senin için .ben 15 doktor gezmiş biri olarak baya bir tecrübe kazandım. Sana 3 yer öneririm. Bahceci memoroil ve bahçeci den ayrılan suleyman tosun.istersen bu 3 unu araştır. İyi olur hersey inşallahspermleri yavas dedi doktor. ama bunun tüp de cok önemli olmadigini söyledi buraki doktorlar. bilmiyorum artik nekadar dogru
bilgin icin cok tesekkür ederim canim. allahim seninde en kisa zamanda muradini versinHayırlısı olsun senin için .ben 15 doktor gezmiş biri olarak baya bir tecrübe kazandım. Sana 3 yer öneririm. Bahceci memoroil ve bahçeci den ayrılan suleyman tosun.istersen bu 3 unu araştır. İyi olur hersey inşallah
Rabbime şükürler olsun hamileyim..inşallah cumartesi değerim katlanır..daha önceden iki düşüğüm olduğu için çok korkuyorum..korkumdan sevinemedin desem kızlar inanırmısımız..Allahım isteyen herkese ve bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Benim de sizinle durumum aynı, amh 0,13 çıktı ve en son tüp bebek tedavisinde yumurtalarım hiç büyümedi maalesef.3. tedavi öncesi doktor bana vitamin ve ilaçlar verdi, onları iki ay kullanıcam.ayrıca bu ilaçlar ile birlikte hayıt tohumu, civan perçemi, aslan pençesi de iç dedi.Bakalım nasıl etkileyecek ilaçlar.Zaten 3. tedavide de olmazsa donörü araştırmayı düşünüyorum.Pek umut yok gibi malesef((
canim cevabin icin cooook tesekkür ederim. yüregime su serptin. incir kürünü yaptim 10 gün ama böyle sonuclaninca biraktim acaba negatif etkiyi odami tetikledi diye. .devam mi etsem ki?
ben almanyadayim maalesef..burdaki doktorlar cocuk konusunda inanilmaz soguk kanli ve ilgisiz. Olmazsa kedi-köpek alirsiniz..düsünce bu
Tabiiki verecek olan allah. Fakat insan doktorun azindan cikacaklara bakio. Benim simdi niyetim türkiyeye gitmek.
Sen nerde tedavi görüyosun canim?Maasallah sonraki tedavinden baya yumurta toplanmis ben suan okadar yumosu hayal bile edemiyorum :) Hangi protokol uygulaniyor?
Insallah hepimizin kucagi saglikli bebislerle dolar.
hayirli ugurlu olsun. Yüce Rabbim sorunsuz bir hamileligi nasip etsin insallah. güzellikle büyüsün bebegin :)
umudu yitirmemek gerekir. ama diger alternatiflere de acik olmak gerekir. benim AMH 0.2'den azdi ve her tüp tedavisinde yumurtalarim gelisiyordu. hatta 2 tedavide 3 yumurtam oldu. ama inan ki önemli olan yumilerin büyüyüp olusmasi degil. önemli olan kaliteleri. 1 tane yumi olsun iyi kalite olsun yeter. 4.cü denememi Cek Cumhuriyetinde yaptik ve kararimiz kesindi. eger olmaz ise donasyon yapacagiz diye. hatta donör bulundu ve donör ile ayni anda tedaviye basladik. benim 3 yumim gelisti ve 2 adet blast'im transfer edildi. önce iki kalp atisi vardi ama bir bebegimizin kalbi 10.cu haftada durdu. Allaha cok sükür diger bebegimiz saglikla yoluna devam ediyor. su anda hem dondurulmus kendi yumurtam hem de dondurulmus donör yumurtam var. ve eger donör yumurtasini kullanmak zorunda olsaydim inanki bebegimi su andan daha az sevemezdim. aklim dondurulmus donör yumurtalarinda. ne zaman alabiliriz diye. gönlünü ferah tut.
ben 3 kez Almanya'da denedim. cok iyi merkezler var. gittigin doktor cok önemli hepsinden istedigin ilgiyi göremiyorsun. neredesin sen. mesela ben en 3.cü tüp denememi Darmstadt'ta yaptim ve cok cici bir Türk doktor vardi. eger yakinsa sana bilgilerini verebilirim veya arastirabilirsin. Darmstadt KiWu. Doktor da Aysen Bilgicyildirim. son denemeyi ki simdi hamileyim Cek Cumhuriyet'inde yaptik, Prag'da. Almanya'ya göre farkli protokoller uyguluyorlar ve farkli ilaclar da. mesela embriyo tutkali uyguladilar, yumurtalarin sayisini artirmak ve gelisimlerini güzellestirmek icin suni menapoz islemleri ve transfer sonrasinda vücudun embriyoya direnc göstermemesi icin ilacla verdiler. umarim kendin icin dogru merkezi bulursun.
hayirli ugurlu olsun. Yüce Rabbim sorunsuz bir hamileligi nasip etsin insallah. güzellikle büyüsün bebegin :)
umudu yitirmemek gerekir. ama diger alternatiflere de acik olmak gerekir. benim AMH 0.2'den azdi ve her tüp tedavisinde yumurtalarim gelisiyordu. hatta 2 tedavide 3 yumurtam oldu. ama inan ki önemli olan yumilerin büyüyüp olusmasi degil. önemli olan kaliteleri. 1 tane yumi olsun iyi kalite olsun yeter. 4.cü denememi Cek Cumhuriyetinde yaptik ve kararimiz kesindi. eger olmaz ise donasyon yapacagiz diye. hatta donör bulundu ve donör ile ayni anda tedaviye basladik. benim 3 yumim gelisti ve 2 adet blast'im transfer edildi. önce iki kalp atisi vardi ama bir bebegimizin kalbi 10.cu haftada durdu. Allaha cok sükür diger bebegimiz saglikla yoluna devam ediyor. su anda hem dondurulmus kendi yumurtam hem de dondurulmus donör yumurtam var. ve eger donör yumurtasini kullanmak zorunda olsaydim inanki bebegimi su andan daha az sevemezdim. aklim dondurulmus donör yumurtalarinda. ne zaman alabiliriz diye. gönlünü ferah tut.
ben 3 kez Almanya'da denedim. cok iyi merkezler var. gittigin doktor cok önemli hepsinden istedigin ilgiyi göremiyorsun. neredesin sen. mesela ben en 3.cü tüp denememi Darmstadt'ta yaptim ve cok cici bir Türk doktor vardi. eger yakinsa sana bilgilerini verebilirim veya arastirabilirsin. Darmstadt KiWu. Doktor da Aysen Bilgicyildirim. son denemeyi ki simdi hamileyim Cek Cumhuriyet'inde yaptik, Prag'da. Almanya'ya göre farkli protokoller uyguluyorlar ve farkli ilaclar da. mesela embriyo tutkali uyguladilar, yumurtalarin sayisini artirmak ve gelisimlerini güzellestirmek icin suni menapoz islemleri ve transfer sonrasinda vücudun embriyoya direnc göstermemesi icin ilacla verdiler. umarim kendin icin dogru merkezi bulursun.
tesadüf mü desem kismet mi desem bilemedim :) bugün kiwu Darmstadti aradim. Aysen hanim tatildeymis.haftaya tekrar arayin dediler. Hafta sonu bi tanidik vesiylesiyle bir bayanla görüstüm oda 5 yil sonra Aysen hanimin tedavisiyle oglusuna kavusmus. Sen de bahsedince sasirdim :)
Ben suan KiWu zentrum Heidelbergdeyim.
Hamilelign hayirli olsun. Saglikla bebegine kavus insallah
Birde pragdaki hangi merkez de tedavi oldun? Doktorlarla iletisim hangi dilde oldu? Birde fiyatini ögrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?