kızlar selam...bence iç kafanıza takmayın..bende geçen sene tüp bebek teedavisi yaptırmıştım...zar zor 5 yumurta çıktı benden..vede 2 hücreli...nasip olmadı tutmadı..hemen sonrasında dr um yumurta rezervinde düşüklük olabilir AHM testi yaptıralım dedi...bende ha yaptırırım derken bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...çok üzmeyin kendinizi...Allah ol deyince oluyo...
çok sevindim canım hadi işallah tamamına da erersin:)kızlar ben geldimmmmmmmm
cok sükür hersey yolundaymıs doktorum dedi rezerv güzel yanlız benim foliküller yavas yavas büyüyolarmıs kücük oldukları icin saymadı doktorum ama inan hersey yolunda dedi bi daha ki kontrol de daha da büyüyeceklermis bide dedi ki hepsi aynı boyutta önden büyüyen olmayacak
hepsi beraber esit büyüklükte olucak dedi.ilac dozaj aynı sabah lucın aksamda fostimon 4 doz 1 su devam dedi.(yani yine yüksek doz) Allahım insallah hersey yolunda gider hepimiz icin cok heyecanlıyım aynı seyleri yazmıs olabilirim mazur görün bu arada semos nasılsın canım hersey yolundadır insallah hepinizi öpüyorum arkadaslar benden gelismeler bu kadar
kızlar ben geldimmmmmmmm
cok sükür hersey yolundaymıs doktorum dedi rezerv güzel yanlız benim foliküller yavas yavas büyüyolarmıs kücük oldukları icin saymadı doktorum ama inan hersey yolunda dedi bi daha ki kontrol de daha da büyüyeceklermis bide dedi ki hepsi aynı boyutta önden büyüyen olmayacak
hepsi beraber esit büyüklükte olucak dedi.ilac dozaj aynı sabah lucın aksamda fostimon 4 doz 1 su devam dedi.(yani yine yüksek doz) Allahım insallah hersey yolunda gider hepimiz icin cok heyecanlıyım aynı seyleri yazmıs olabilirim mazur görün bu arada semos nasılsın canım hersey yolundadır insallah hepinizi öpüyorum arkadaslar benden gelismeler bu kadar
slm benım fsh75 bu konuyla ılgılı bılgılendırırsen sevınırım bende tup bebek merkezıne basvurmayı dusunuyorum
Canim arkadaslarim nasilsiniz hayirli haberler var mi?
kisler merhaba.. dun giremedim cok mesguldum.. sizleri ozledim :)
edacanimmmmmm tatliskom pes etmek yok tamam mi? anlastik zaten sormuyorum :))
suziskom ve beyazim bulusmusss artik darisi bizlerin basina suziskom geldigimde kesinlikle bana da omega-3 ikram edilecek ona gore :))
duscum senin ultrason sonucuna da sevindim.. insallah guzel haberlerle sonuna kadar gider...
beyazim senin ne durumda simdi? folikuller vs.. ne durumda merak ettim...
varya dun giremedim ama aklim buradaydi resmen...
suziskom ben bugday cimi haplari aldim.. gectim vitrinin onune dedimki hangisini oneriyorsunuz bir suru vardi.. ama sizinkinden goremedim... gunde bir seferde 7 tane ve bunu 3 seferde iciyorsun yani 7 + 7 + 7 uc defa yediiiiiiiiiiiii oy oy oyyyy :))) sen 10 taneye sukret yani :))) yem yesil bisi.. ama ben yinede tazesini de aldim.. pazartesi sabah saat 9.45 de acupunckture le randevum var.. bana bakip bitkisel vereceklermis.. oradan cikip uc defa tup ten sonra dogal yolla hamile kalan arkadasimla bulusacagiz. zaten o onermisti acu.cuyu. hadi hayirlisi.. bu sefer hafta da 2 defa gidilecekmis..
bakalim daha neler olacak...
canım benim aynı şekilde gün saymıştık aynı problemle senle ve sen bana inanılmaz umut olmuştun bende senden bir kaç ay sonra aynı şekilde mucizeyi kendiliğinden yaşadım ama sonum seninki kadar güzel olmadı düşük yaşadım
kızlarını öp benim için tatlım profil resmine ikisini birden koymanın vaktidir
Duşcum benimde kontrol güzel geçti.rahim kalınlaşmış.folikül büyümüş.iğnelere devam.yarın sabah tekrar kontrole çağırdı.ama ben de tek folikül var.rabbim yardımcımız olsun
kamp sakinlari nasılsınız?meyve suyumu aldım geldim kimsecikler yok bugun .sizsiz duramıyorum artık illa bakıcam kim bügün ne yapmıs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?