Ben yetiştim Duscuğum
Canım senin kaç folikül olduğunu söylemedi mi hala ? Senin ilk denemen mi ? Değilse daha önce kaç embriyo oldu ? Ağustostan bu yana neyi beklediler? Her ay yumurta takibi mi yaptı doktorun ?
İmocanım 21 tane mi içeceksin !!! Yemyeşil geleceksin buluşmaya korkarım, sen koyu yeşil biz bir ton daha açık
Beyazım, ne zaman toplanıyor senin yumoşlar, keyfin yerindedir umarım
Suzişim, sen akupunktura da bailadın demek, nereye gidiyorsun, memnun musun ? Bravo sana yahu, kampın en disiplinli üyesi sensin oynakbaşımSaygılar efeniiiiiiimmmm
Benim de 2 denemede de 2-3 yumurta ancak çıktıBana doktorlar bendeki endometriosis kistinin rezervi bozduğunu söylüyorlar... Ama size bakınca demekki kist olmadan da rezerv sorunu oluyormuş demek diyorum.. Yaşının genç olması her durumda iyi Duscuğum, hem daha denemeye zamanın var, hem de daha iyi reaksiyon verebilir vücudun ... İlk denemen neredeydi ? Ben ilk denememi Yeditepe Ğniversitesinde yaptırmıştım, o zaman daha rezerv azlığından haberim yok, saf saf fazlaları da dondururuz diye bekliyordum , ne şoktu yarabbim Daha önce 3 yıl doktor doktor dolaşıi yumurta takibi yaptırıyordum, herşey normal deyip gönderiyorlardı beni 3 yılım zaten böyle havaya gitti Düşündükçe hala sinirleniyorum, ama öte yandan da görüyorum ki ne yaparsan yap olacağın önüne geçemiyorsun
istanbul cerrahi hastanesnde yaptırdım canım sami cengiz ordan bahceci ye indim hadi hayırlısı yarabbim(cok yakınlar ya ondan dedim )
O yakında bir hastaneye de geçip doğumunu yaparsın inşallah :124::124:
Pşşşşşt kamp kaçakları, nerelerdesiniiiiiiiizzz :118: Çıkarıyorum yoklama listesini şimdiii
Ben yetiştim Duscuğum
Canım senin kaç folikül olduğunu söylemedi mi hala ? Senin ilk denemen mi ? Değilse daha önce kaç embriyo oldu ? Ağustostan bu yana neyi beklediler? Her ay yumurta takibi mi yaptı doktorun ?
İmocanım 21 tane mi içeceksin !!! Yemyeşil geleceksin buluşmaya korkarım, sen koyu yeşil biz bir ton daha açık
Beyazım, ne zaman toplanıyor senin yumoşlar, keyfin yerindedir umarım
Suzişim, sen akupunktura da bailadın demek, nereye gidiyorsun, memnun musun ? Bravo sana yahu, kampın en disiplinli üyesi sensin oynakbaşımSaygılar efeniiiiiiimmmm
kamp şekerleri.)
yap yavru kurtum yoklamayı.
oynakbaşı:BURDA
ben dsiplinli kampçıyım sorma:))yürüyüşlere bilem başladım.çim bana iyi geldi bağırsak tembelliğimi çözdü...pek bi sevdim:)
en yeşil imojum mu olacak:)))
edacanım akuya 2 aydır devam ediyorum.detayları yazarım.hemen başlamalısın stress için birebir..
senin kullanacağın hangi anlamadım biara yazz oki...benim kullandığım hayıt ekstractı...hap degil damla şeklinde.
hade melekler govalasın...
cnm iyiyiz heyecanlıyız.tedavide olanlar var.nefesimizi tuttuk müjdeli haberler bekliyoruz..
sen nasılsın?
düş kontrol iyi geçmiş doktoruna güvenmen çok önemli rezerv iyi demişe tamamdır..artok önce Allaha sonra doktoruna emanetsin...
bizde özledikkkk:)))) biz buluştuk imojum seninle buluşunca omega-3 ve CO10 içip multivitaminle devam edeceğiz
bizim buğdayçimi oralarda satılmıyor mu?ama made in USA???http://http://www.nowfoods.com/
bunun kullanımı için sabah aç karnına 10 tane diyo..günlük 5 gr alınması gerekiyomuş...tanesi 500mg toplamda 5000mg=5gr işte
bi bakarmısın?pls
buarada acupunture iyi bir karar..2 aydır gidiyorum henüz bişey değişmedi ama olacak inanıyorum...zaten etkisi uzun sürede mi çıkıyor???
beyazım olacak değil mi?bu acı ile bir ömrü nasıl geçirebilirim düşününce çook kötü oluyorum..başaracagız..inşlaah
düş kaçını gündesin...inşallah bu son tedavin olur cnm...detayları paylaş.
tedavini yakından takip ediyorummm:)
KIZLAR GÜNAYDIN.bu buğday çimi dediğiniz tablet olaRAK MI SATILIYO.NERDEN TEMİN EDEBİLİRİZ.AYRICA BİZİM DURUMLA İLGİLİ OLARAK NE FAYDASI VAR.MERAK ETTİM???
slm kizlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?