Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet canım her ay yumurta takibi yapıldı cünki ilk denemem de 2 yada 3 tane folikül görünürdü hep doktora cok korktugumu anlattım o da dedi senin sag taraf cok iyi sol biraz zayıflamıs dedi.genelde ilacssız 7 veya 6 tane görünürdü her ay sadece gecen ay iyi degil dedi ve odadan hızlı hızlı cıktı sonradan söyledi o ay seminere gidecegini benimde biraz pırpır oldugum icin başından sonuna kadar takibi kendisinın yapmasının daha dogru olacagını söyledi onun icin baslamadık bu ay daha saymadık salı insallah netlesecegini söyledi benim ki gec olgunlasıcakmıs kücüklermis insallah büyüyeceklermis bakıcaz artık.canım ben 2004 den beri ugrasıyorum genelde asılama denendi yasın genc dediler o zaman da 1 yad a en fazla 3 tane görünürdü.2008 de ilk tüp bebek denemem de yüksek dozlarla zor zoruna 5 tane cıkmıstı doktor o zaman beni cok korkuttu sorun cok ciddi tekrar gel bi daha deniyelim zaten yumurtalık ilaclara yanıt vermiyo ilacsız yapalım dediler
ben deniyelim dedim fakat esim benim o doktorla isim olmaz bi daha dedi (cünki onunda tahliline cok kötü dedi hareket hızı cok yavasmıs)2 yıl icinde bir sey denemedik ben son 1 yıldır düzenli beslendim cok dikkat ettim eski alıskanlıklarımı bıraktım sonucunu beraber görücek insallah hersey hepimiz icin cok güzel olur

canım 5 tane cıktı 1 tane 7 hücreli transfer edildi oda maglum sonuc.simdi bakalım kacı güzel cıkıcak
ben rezerv taktım ama kalitesi ne olucak belli degil:26::

Benim de 2 denemede de 2-3 yumurta ancak çıktı Bana doktorlar bendeki endometriosis kistinin rezervi bozduğunu söylüyorlar... Ama size bakınca demekki kist olmadan da rezerv sorunu oluyormuş demek diyorum.. Yaşının genç olması her durumda iyi Duscuğum, hem daha denemeye zamanın var, hem de daha iyi reaksiyon verebilir vücudun ... İlk denemen neredeydi ? Ben ilk denememi Yeditepe Üniversitesinde yaptırmıştım, o zaman daha rezerv azlığından haberim yok, saf saf fazlaları da dondururuz diye bekliyordum , ne şoktu yarabbim Daha önce 3 yıl doktor doktor dolaşıp yumurta takibi yaptırıyordum, herşey normal deyip gönderiyorlardı beni 3 yılım zaten böyle havaya gitti Düşündükçe hala sinirleniyorum, ama öte yandan da görüyorum ki ne yaparsan yap olacağın önüne geçemiyorsun

Son düzenleme:

istanbul cerrahi hastanesnde yaptırdım canım sami cengiz ordan bahceci ye indim hadi hayırlısı yarabbim(cok yakınlar ya ondan dedim )

ilk denedigim yerde hicbir seye bakılmadı hemen yaptı doktor ben bahceciye gittigim dedim elimde hicbir sey yoktu.benden kardiyovaskulr rısk paneli,genetik tanı ,bazı hormon tahlilleri,rahim filmi gibi seyler istediler bide ben ilk kez cumartesi e2 bakıldı salı bi daha bakılıcak

istanbul cerrahi hastanesnde yaptırdım canım sami cengiz ordan bahceci ye indim hadi hayırlısı yarabbim(cok yakınlar ya ondan dedim )

O yakında bir hastaneye de geçip doğumunu yaparsın inşallah :124::124:

Pşşşşşt kamp kaçakları, nerelerdesiniiiiiiiizzz :118: Çıkarıyorum yoklama listesini şimdiii

kamp şekerleri.)
yap yavru kurtum yoklamayı.
oynakbaşı:BURDA

ben dsiplinli kampçıyım sorma:))yürüyüşlere bilem başladım.çim bana iyi geldi bağırsak tembelliğimi çözdü...pek bi sevdim:)
en yeşil imojum mu olacak:)))
edacanım akuya 2 aydır devam ediyorum.detayları yazarım.hemen başlamalısın stress için birebir..

kamp şekerleri.)
yap yavru kurtum yoklamayı.
oynakbaşı:BURDA

Oynakbaşı burda ama sınıfın tamamı tüymüş durumda, bakacağız bir hal çaresine artıkın

Suziş, benim de aynı şekilde bağırsak tembelliğime iyi geldi çimler Yarın vitex başlıyorum, günde 3 tane, sabah, öğle, akiam diyor üstünde, sen de mi öyle alıyorsun...

Tamam canım, aku detaylarını sonra konuşuruz.. Ben de uykuya kaçıyorum, öpüyorum hepiciğinizi

senin kullanacağın hangi anlamadım biara yazz oki...benim kullandığım hayıt ekstractı...hap degil damla şeklinde.

hade melekler govalasın...

tatlim benim acu. nun etkisine kesinlikle inananlardanim. en son tedavimde superdi. 2,5 ay gitmistim sonrada tedaviye girmistim. zaten tr deki videolarda da en az 5 hafta once acu.ye baslayin diyorlar.. bence yerinde bir karar kesinlikle.. bir defa herseyden once kendini iyi hissediyorsun. bakalim yarin benim gidecegim acu. merkezi inanilmaz prof. bir yer. randevuyu teet ettirmek icin aradilar mesaj biraktilar o yetmedi kac tane mail geldi bana. ve adam baya iyiymis bu konuda. iki arkadasim oraya giderek kamis kaldilar... insallah banada ugur getirir... dr. kontrolunde bitkisel verekceler :)
bu arada senin dedigin elbette abd de vardir. ama benim gittigim yerde bir suru bugday cimi vardi ben karar veremedim ve ve o reyona bakan gorevliyi cagirdim. hangisini tavsiye edersiniz dedim. ama seninkini goremedim.. yani now diye baslayan yoktu. okadar coktuki bugday cimi urunleri. toz seklinde de vardi ilk defa onu gordum.. benim ictigim cok yaaa :) yani 7 x 3 dusun :) hapci olduk vallahi :)))

kislar bizim buradaki daha once gittigim acu.cu vitex in bile suyunu tavsiye etti yani donq quai nin de sivi alimi daha etkili oluyormus haptan.. ama ben simdi hic sivisindan icmiyorum...
edajanim yem yesil olacagim gercekten :) sanirim tazesine donerim gibi geldi bana. uf ic ic nereye kadar biraz mixerden gecirelim dimi :)

kislar yarin bana degisik bitkiseller verdiginde size yazarim. bu arada hafta sonu arkadaslar geldi. bir konu gecmisti beslenmeyle ilgili. dedilerki her insan meyva sulari yerine kesinlikle meyvanin kendisini yemesi daha iyi oluyormus. lifler onemli. meyva sularinin icinde meticete boya malzemeleri var...
duscugum sen ne durumdasin simdi? nezaman tekrar ultrason?
bu arada beyaz ne durumda bisi diyor mu yani yumos toplama durumu yakin diye tahmin ediyorum?
umarim hepimiz icin hayirlisi neyse o olur... hepinizi ayri ayri kocamanindan opuyorum fistiklar...

KIZLAR GÜNAYDIN.bu buğday çimi dediğiniz tablet olaRAK MI SATILIYO.NERDEN TEMİN EDEBİLİRİZ.AYRICA BİZİM DURUMLA İLGİLİ OLARAK NE FAYDASI VAR.MERAK ETTİM???

kisslar gunaydin... peki deha nin yumurta kalitesini etkiledigi kisiler olmus mu yoksa sadece rezervi mi harekete geciriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…