Eğer maddi durumuz müsaitse o zaman deneyin derimbn 26 esım 30 yasında. bı tane negatıf asılama bır de ıgnelı tedavım var
Fsh da çok yüksek değil aslında ama Dr lar ne diyor sebep olarak fsh mı gösteriyor yani ondan mı olmuyormuşbn 26 esım 30 yasında. bı tane negatıf asılama bır de ıgnelı tedavım var
bn 26 esım 30 yasında. bı tane negatıf asılama bır de ıgnelı tedavım var
çook teşekkür ederim canim.tabiki yardımcı oldun.ama oldukça maliyetliymiş.düşündüğümün üzerinde.Allah yardımcımız olsun.elbet bir kolayını
merhabalar sizin sıvı birikmesi ile ilgili nasıl bir amaliyat oldu acaba?Teşekkür ederim canım hepimiz inşallah 4 defa tedavi gördüm ama 1 tanesi yumurtayı toplamaya yakın iptal edildi o yüzden 3 tane yumurtam vardı zaten geriye hiç donmusum kalmamıştı 2. Gün embriyosuydu canım benim 1 tane yumurta toplanabildigi için döllenip bölününce hemen donduruluyordu 2 tane 4 ..1 tane 5 hücreli transfer edildi
canım hoş geldin sayfamız fsh bakarsak hiçte iç açıcı değil erken yumurta rezervi azlığı biliyorsun doktorunda uyarmıştır..benim sana tavsiyem zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırman şu fsh denen dormon çok değişken düştüğü gibi çıkabiliyorda çıktığı zamanda fsh 25 üstü tüp bebek bile yapmıyor doktorlar..yapsada fsh yükek olduğu için yumoşlar büyümüyor..zaten 2 sene doğal denemişsin bende direk tüp bebbek düşün aşılama yumurta takibiyle zaman harcama..yaş olarakta yaşın normal yaştan dolayı şansın yüksek..tüp bebekte 35 yaş üstü başarı oran düşüyor mallesef..kızlar hafta sonu tup bebek merkezıne gttım. klomen asılama dedı doktor. yok ben buraya tup bebek yapmaya geldım deedım. sabrınız ne durumda dedı. dedım sabır kalmadı.
o zaman dıger ay gel başlayalım dedı ya da gnc nın bı urununu verdı onu 3 ay kullanın gelın olamzsa tup bebek yapalm dedı. esıme sıgarayı bırakmasını soyledı. tamam dedık çıktık
evt fsh lımonı ama çokta kotu degıl dedı.
sız ve sızın gıbı hastalar en cok arafta kaldığımız hastalar arasındansınız dedı. hıc bı problem yok sımdı sana tup desem acaba kendılıgınden olur mu tup yapmasak zaman kaybeder mıyız bılemıyorum dedı.
gecen gelen hasta tup bebek yaptırdı tutmadı. sımdı kendlıgınden hamıle dedı.
bızde kabul ettık çıktık ıyı mı yaptık kotu mu yaptık bılmıyorum.
fsh en son 13 u gordum ve 2 yıldr olmuyo. sız olsanız ne yapardınız bekler mıydınz bı uc ay daha
Eğer maddi durumuz müsaitse o zaman deneyin derim
Fsh da çok yüksek değil aslında ama Dr lar ne diyor sebep olarak fsh mı gösteriyor yani ondan mı olmuyormuş
Merhaba size verilen gnc nin urunu dheaysa en az 3 ay kullanmak gerekiyor. Bu hormonun Tup bebek basari oranlarini arttirdigi dusunuyor. Bu ilaci kullandiginiz surece hem dogal yolla denemis olursunuz bir yandan da tedavi almis olursunuz bu arada tup icinde zaten ilk ay tetkiklerle geciyor.. gerci size bu tetkiler yapilmis olabilir...
tupu hemen denerseniz o da 1 ayi goturuyor zaten olmazsa diger tup denemesi icin gecen surede yine dogal yoldan denersiniz...
canım hoş geldin sayfamız fsh bakarsak hiçte iç açıcı değil erken yumurta rezervi azlığı biliyorsun doktorunda uyarmıştır..benim sana tavsiyem zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırman şu fsh denen dormon çok değişken düştüğü gibi çıkabiliyorda çıktığı zamanda fsh 25 üstü tüp bebek bile yapmıyor doktorlar..yapsada fsh yükek olduğu için yumoşlar büyümüyor..zaten 2 sene doğal denemişsin bende direk tüp bebbek düşün aşılama yumurta takibiyle zaman harcama..yaş olarakta yaşın normal yaştan dolayı şansın yüksek..tüp bebekte 35 yaş üstü başarı oran düşüyor mallesef..
Merhaba tüpler amaliyat derken alıntımı bağlandımı acaba.. Tüp bebek merkezlerinde Dr lar zaten bu horman testlerini yaparlar sorunun neyden kaynaklandığını anlamak için eşinize test yapıldıysa mutlaka sizede yapılmış olması lazım fsh ve amh horman testlerinin yumurtalarınız rezervi ile ilgiliSalam aleykum arkadaslar.ben aslinde azeriyim amma Ukraynada yasiyiram.Burda tedavi aliyorum.burda sizlerin yazdiqlarinizi okudum dedim yeqin menede komek olursunuz INSALLAH.ben artik 6 yildir evliyim amma hic cocuk yok ne kadar tedavi etsekde olmadi bana dedilerki tuplerimin ikiside kapali hic bir zaman olmuyacak.ve ben burda Ukraynada tedavi alamaga basladim burda tuplerimi ameliyat etdiler laparoskopi yinede hic bir se olmadi.kocamda ise MASALLAH hic bir sorun yok.bu ay bana tup bebek tedavisini uyguladilar amma ondada bir sey olmadi burda hic bir fsh amh yoklanmadi gonal f 12 tane vuruldu folikullar coxk iyi oldu sagda 7 solda 6 amma hic birinde yumurta cikmadi yalniz birinde oda cok zaifdi hic bir sey olmadi.uc ay dinlenme soyledi .ben amma sizin yazdiklarinizi okuyuram ve orda heminiz fsh amh yazmisinizki sizde ne kadardi onunla bilinirmiki yumurta varmi yokmu.sizlerden rica ediyorum benimde yazdiklarimi okuyub bana cevab yazardiniz basinizi agritdiysam ozur diliyorum
Benim eşimde sigara kullanıyor ama tabi bırakması bir anlamda iyi olur ...aslında hıc musaıt degıl ama kredı cekecegız mecbur
yok canım hıc bı sebep yok dıyorlar. esım sıgara ıcıodu bırak o da sebep olabılır dedıler esım sıgarayı bıraktı vıtamıne başlayacağız.
evt canm gnc urunu ve uc ay kullanacağız. esıme tup bebek oncesı spermlerın kalıtesını artırması ıcın verıldı ama benım de kullanmamı soyledı doktor. bana neden onerdı acaba.
benım butun tahlıller yapıldı duzenlı olarak fsh baktırıyorum
evt canm doktorumda aynısını soyledı. sonunun tup bebeğe varacağını bılseydım bastan ne kendımı yıpratırdım ne zmanı mı nede paramı harcardım dıger yöntemler ıcın.
vıtamını bıtırdıkten hemen sonra başlayacağım ınsallah tüpe.
oda subat ayına denk gelıo.
ılaclar dahıl 5 mılyar çıkardılar bıze normal mı sızce?
raporsuz halı bu. rapor ıcın bı asılama daha gerekmıs.
Bence normalmiş Ücret hangi hastane bende görüştüm ilaçsız 3500 tl ilaç ücretide senin kullanacağın doza bağlı 900-2000 arası değişiyormuşaslında hıc musaıt degıl ama kredı cekecegız mecbur
yok canım hıc bı sebep yok dıyorlar. esım sıgara ıcıodu bırak o da sebep olabılır dedıler esım sıgarayı bıraktı vıtamıne başlayacağız.
evt canm gnc urunu ve uc ay kullanacağız. esıme tup bebek oncesı spermlerın kalıtesını artırması ıcın verıldı ama benım de kullanmamı soyledı doktor. bana neden onerdı acaba.
benım butun tahlıller yapıldı duzenlı olarak fsh baktırıyorum
evt canm doktorumda aynısını soyledı. sonunun tup bebeğe varacağını bılseydım bastan ne kendımı yıpratırdım ne zmanı mı nede paramı harcardım dıger yöntemler ıcın.
vıtamını bıtırdıkten hemen sonra başlayacağım ınsallah tüpe.
oda subat ayına denk gelıo.
ılaclar dahıl 5 mılyar çıkardılar bıze normal mı sızce?
raporsuz halı bu. rapor ıcın bı asılama daha gerekmıs.
Tabiki olabilir her ay yumurtlama olur. Hatta ilaçların etkisi üç ay sürüyor diye biliyorum yani şans dahada fazla.merhaba arkadaşlar,
1 başarısız tüp bebek denemesinden sonraki ay, hemen yumurtlama oluyor mu?? yani hemen diğer ay doğal yolla denebilir mi??
Cok tesekkur ediyorum yazdiginiz icin .tupler ameliyat olununca sonra evet baglandi.amma bende bunu yapmadilar hormon testlerini cunki ben burda okuyorumki sizde her gun uzi yoklananda kan testi veriyorsunuz amma bende yalniz uzi o uzdende yumurta huceyreleri toplanirkan hic bir sey bulunmadi .bunlar bana soyledilerki umumen yu,murta rezerveni yoklamak icin hic bir taplil yok.Merhaba tüpler amaliyat derken alıntımı bağlandımı acaba.. Tüp bebek merkezlerinde Dr lar zaten bu horman testlerini yaparlar sorunun neyden kaynaklandığını anlamak için eşinize test yapıldıysa mutlaka sizede yapılmış olması lazım fsh ve amh horman testlerinin yumurtalarınız rezervi ile ilgili
Cok tesekkur ediyorum yazdiginiz icin .tupler ameliyat olununca sonra evet baglandi.amma bende bunu yapmadilar hormon testlerini cunki ben burda okuyorumki sizde her gun uzi yoklananda kan testi veriyorsunuz amma bende yalniz uzi o uzdende yumurta huceyreleri toplanirkan hic bir sey bulunmadi .bunlar bana soyledilerki umumen yu,murta rezerveni yoklamak icin hic bir taplil yok.
Benim eşimde sigara kullanıyor ama tabi bırakması bir anlamda iyi olur ...
Yani siz bilirsiniz tabi ama maddi olarak zor tabi Allah yardımcımız olsun
Bence eşinle Konuşun karar verin 3 ay uzun bir zaman değil aslında ama ne bilim Rabbim hayırlısını versin
Bence normalmiş Ücret hangi hastane bende görüştüm ilaçsız 3500 tl ilaç ücretide senin kullanacağın doza bağlı 900-2000 arası değişiyormuş
Cok tesekkur ediyorum.ben indi adet oldugum gunu bekliyorum doktoro gidecem adet bitdikden sonra ona bu sorulari sorucamki bana neden bu testler yapilmadi yapildisa fsh amh ne kadardi.burda bana soyledilerki boyle bir test yok.bilmiyoruzki bixden para cok almak icinmi boyle yaptilar bilmiyoruz.o zaman ben bu testleri verim birde sizden bir soruda sorusum bu testlein cevabi ne kadar gune cikar.ben bir ayri doktoroda gitdim o bana bazi testler var onu vermelisin dedi bu testlerde cevabi bir aya cikiyormerhaba, şimdiden geçmiş olsun. burada adetin 2. ya da 3. günü tüp bebek merkezine gidiyor. o gün ultrason muayenesi ve kan testi yapılıyor. rutin olarak fsh, lh, e2 gibi tahliller yapılıyor. fsh yüksekliği (e2 normal seviyedeyse) rezerv azlığını gösteriyor. ancak fsh her ay değişen bir özellik gösteriyor. onun yerine yapılan amh testi daha güvenilir bilgi veriyor. ama amh testini tüp bebek uygulamalarında yapmıyorlar eğer hasta isterse kendisinin ayrıca yaptırabileceği bir test. Bu test için adetli olmaya gerek yok. istenildiği anda yapılıyor. sonuçta açıkça söylenebilir ki rezervi ölçen testler var. o yüzden doktorunuza amh (anti müllerian hormon) testi talep ettiğinizi söyleyebilirsiniz.
AMIN ALLAH sizinde yardimciniz olsunArkadaşlar Şükürler olsun bebekte birsey yok. 1 hafta rapor verdi bu hafta içinde lekelenme dahi olsa hastaneyeyatırıp gözümün önünde takip edicem dedi... Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin
Cok tesekkur ediyorum.ben indi adet oldugum gunu bekliyorum doktoro gidecem adet bitdikden sonra ona bu sorulari sorucamki bana neden bu testler yapilmadi yapildisa fsh amh ne kadardi.burda bana soyledilerki boyle bir test yok.bilmiyoruzki bixden para cok almak icinmi boyle yaptilar bilmiyoruz.o zaman ben bu testleri verim birde sizden bir soruda sorusum bu testlein cevabi ne kadar gune cikar.ben bir ayri doktoroda gitdim o bana bazi testler var onu vermelisin dedi bu testlerde cevabi bir aya cikiyor
tesekkur ederim o zaman ben o testleri verim.bir sorun yoksa sizden bir soz sorusurdum sizde mi tup bebek yapdinizFSH 3 saat içerisinde çıkıyor. Amh ise 1 hafta sonra çıktı. amh baktırmak için adetli olmaya gerek yok. isterseniz onun için yarın gidip kan verebilirsiniz. Bir de amh daha güvenilir. Mesela benim fshım en yüksek 25 çıktı ama geçen ay 4 çıkmıştı. yani ben testi ilk geçen ay yaptırmış olsaydım rezervlerim durumu hakkında bilgi sahibi olamazdım. Ama amh değişmiyor en fazla laboratuar farkı oluyor ki o da büyük farklılıklar oluşturmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?