Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar günaydın..bugün kontrolüm var..inşallah herşey yolunda gider..Daha önceki düşüklerden dolayı çok korkuyorum..ama rabbimden ümit kesmiyorum..Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bende yarın gidicem kontrole korkma canım içini ferah tut inşallah herşey yolundadir bende korkuyorum ama onları görmek istiyorum hakkımızda hayırlısı

Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bende yarın gidicem kontrole korkma canım içini ferah tut inşallah herşey yolundadir bende korkuyorum ama onları görmek istiyorum hakkımızda hayırlısı
Şimdi geldim doktordan..rabbime şükürler olsun mucizemiz iyiymiş..9+0 olmuşuz..daha önceki düşüklerden dolayı riskim devam ediyomuş..rabbimden ümit kesmiyorum..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Çok şükür canım risk hepimizde var üzme kendini benimde ikiz diye hep risk erken doğum riski vs vs 5. Aydan sonra yatış verecekler olsun sağlıklı olsunlarda Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın isteyen herkese tez zamanda versin insallah herkes dualarım da

çok sevindim canım mucize bebiş iyimiş çok şükür arada çıkın gelin umut olun bizlere canım bu arada cinsiyet belimi canım..

picasocuğum naslsın nasıl gidiyor bebişler iyidir inş..cinsiyetleride belli olur artık canım..ayrı yumurta ikizimi senin minişler canım onu doğmadan önce anlayabiliyormu doktorlar..

picasocuğum naslsın nasıl gidiyor bebişler iyidir inş..cinsiyetleride belli olur artık canım..ayrı yumurta ikizimi senin minişler canım onu doğmadan önce anlayabiliyormu doktorlar..
Biraz zor geçiriyorum canım bulantikarim son hiz devam 2.5 kilo verdim dün acile gitmek zorunda kaldım koca bir serum yedim çok fazla kustugum için ulun beyin kontrolünde verdiler telefonla görüştü dr la biraz rahatlatti ama hala devam en azından hala benimleler diyorum tek tesellim o sağlıklı olsunlarda evet canım çift yumurta ikizi ayrı keseleri var ama cinsiyetleri belli değil acaba diyorum yarınki kontrol de bi fikir verir mi gerçi hic onemli değil bu kadar emek verince insan hiçbişeye ses veremiyor dört gözle sizlerden haber bekliyorum sakin umutsuzluğa kapılmayın demek hiç kolay değil biliyorum ama az çok mücadelemi biliyorsunuz kendimin bile hala inanamadigi bir sonucla yola devam ediyorum dualarım seninle canım ben size inanıyorum sizde vazgeçmeyin

canım bulantılarının mutlaka bir çaresi vardır biyerde okumuştum ikiz hamileleikler daha zor geçiyormuş ve bulantı için bir ilaç varmış bebeklere zarar vermeyen..biri kız biri erkek olsa ne olur senin için sonra tekrar bebek düşünemzsin..öncelik sağlıklı doğmaları canım..bizler içinde du aet canım hamişlerin duası kabul olurmuş..sen ve meleklerin Allaha emanaet canım..

çok sevindim canım mucize bebiş iyimiş çok şükür arada çıkın gelin umut olun bizlere canım bu arada cinsiyet belimi canım..
Gulneva yok cinsiyet belli değil..inan hiç ama hiç önemli değil..biliyosun neler çektiğimizi..8 yıllık evliyim..kaç defa tüp denediğimi saymıyorum bile..üç düşük var..bunları düşününce rabbime şükür ediyorum..sağlıklı olsun bize yeter..inan bana her duamda her ezan okunduğunda hepimize dua ediyorum..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım ilk 3 ay mide bulantının bolca olması daha iyiymiş, doktorum bana hep nekadar bulanırsa okadar iyi diyordu..
vazgeçmek yok canım senin peşinden geleceğiz Allahın izniyle..

merhaba canım.. aşılama denemişsin sanırım eğer olmuyorsa doktorunun dediği gibi hemen tüp bebeğe yönelmek en iyisi.. özel hastanede raporsuz tedavi olursan 5 milyar tedavi + 1,5 milyarda ilaç masrafını gözden çıkartman gerekli ama araştırma ve devlet hastanelerinde olumlu sonuç alan pek yok yine en iyisi özel hastaneler..
ayrıca senin şu anda rapor hakkında saklıdır.. tüp bebek ünitesi olan ve dışarıya rapor veren herhangi bir devlet hastanesinden tüp bebek raporu çıkartıp o raporla istediğin özel hastanelerde yarı yarıya indirimlide tedavi olabilirsin..

1. Meraba kızlar bu yumurta rezerviyle bende yeni tanıştım malesef.tam 3 yıl koşturmanın sonunda.şimdi tüp bebek yolunda ilerliyoruz.allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

Canım, İnşallah gebeliğin sıkıntısız geçer ve sağlıklı ikizlerine kavusursun. Bu kadar mücadeleden sonra kız mı erkek mı önemli olmuyor, Sağlıklı olsunlar da. Ben de nedense tekrar hamile kalabileceğime inanıyorum. Ve ikiz çok istiyorum.
Zamanın varsa sana bir kaç sorum olacak. Bende Bahçeciye gitmeyi dusunuyorum, Ulun Bey olsaydı iyi olurdu ama LİV Hospitalı istemiyorum ne kadar güzel bir hastane olsada. Başka saglık problemlerimle gitmiştim oraya.
Sen havuz işlemi yaptırmışsın, benim de planım bu. 4 Tüp bebek denemesini ne kadar sürede yaptırdın? Yani her birinin arasında ne kadar süre geçti? Ve hangi ilaçları kullandın, hangi dozda. Ve destekleyici vitaminler verilmişmıydı? Genetik tarama testi yaptırsın mı?

12 haftaya girmişsin, en zoru geride kalmış, artık bebişlerinin ilk tekmesini , ilk dansını bekleme sürecine girdin. Anne olmak ne güzel şeydir. İyiki Tanrımız bu görevi bize vermiş)))))

Kızlar dünkü muayenemden bahsetmiştim..herşey yolunda 9+0 olmuş demişti doktor..eve geldim gece bir ıslaklık hissettim..kanama başlamış..eve yakın özel hastaneye gittik..vajinal usg yaptı..kalp atımıvar dedi..progesteron iğne verdi..istrahat verdi..çok korkuyorum..rabbimden ümidimi kesmiyorum..dün geceden beri ağlamaktan bi hal oldum..kızlar dua edin mucizemle bana

canm ben tam ogrenemedım bu ıslerı.
asılamada rapor kullanıp 2 gonal f aldım.
bıde ozel tup bebek merkezlerı raporlu 4,5-5 mılyardan bahsedıyorlar normal mı bu fıyatlar?

canım üzülme lütfen Allah koruycak meleğini bebeğinide üzüyorsun hisseder oda Allaha emanet canım iyicek ekmeği görücek günleri varsa inş Allahında izniyle çook sağlıklı doğucak..dualarımız seninle canım çalışıyorsan işe gitme bir süre canım yat dinlen ayağın altına bir yastık yok öyle yat..SEN VE BEBEĞİN ALLAHA EMANET CANIM..Allahım yar ve yardımcın olsun meleğini korusun inşş.....

Teşekkür ederim canım inşallah herkes bu duyguyu yaşar baya mücadele ettim istediğin herseye cevap vermeye çalışırım canım misafirlikteyim o yüzden şimdi aklıma gelenleri hemen geçeyim 4 tedavi 1i yumurta toplamaya 2 gün kala iptal aralarda hep bir ay fire verdim kist oluştu yada verimsiz gördü ard arda devam etti canım sadece ameliyat sonrası 2 ay ara verdi sol tüpüm bağlandı bu süreçte sürekli gittim geldim artık çok yorulmuş ve yipranmistim tam zamaninda geldi çok şükür ulun bey kendi muaynanesini acacak canım liv hospitalda geçici çalışıyor bugün kontrolüm vardı sanırım Bağdat Caddesinde açacak muaynanesini

Her tedavimde farklı bir yöntem denedi dozu düşürdü ilk tedavimde gonal f le başladı menagon bi ara sadece klomenle yumurta büyüttü her tedavide 1 tane yumurtam toplandı canım havuzda 4 tedavide 3 yumurtam oldu 3ü transfer edildi ikisi benimle çok şükür ama korkmustum bunca uğraş ya başa donersem diye çünkü hiç dondurulmusum kalmamıştı bide benim yumurtalarım çok zor buyuduler üstüne çikolata kistim hala benimle hidrosalpenks de vardı tüpte sıvı akışı böyle baya ugrastirdi canım

allah yar ve yardımcın olsun. büyük korku atlatmışsın. inşallah geçmiştir artık. allahım hayrlı evlat etsin inşallah.

Kızlar nolur yardım edin bu saat oldu uyuyamıyorum düşünmekten. Bende bu ay kısmetse tüp bebek tedavisine başlayacağım. 4 ay klomen tedavisi gördüm yumurtam oldu ama çatlamadı iğneye rağmen. 2010 dan beri ilaçsız adet göremiyorum. en son 2012 de fsh ıma baktırmıştım 8,78 çıkmıştı(adetsizken) şimdi ya yumurtalarım tükendiyse ve menopoza girdiysem diye düşünüyorum ama öyle olsa klomenle yumurta elde edemezdik değil mi? çok değil, 2 yumurtam falan oluyordu , 1 tanesi güzel gelişiyor ama çatlamıyordu. en son temmuzda kullandım sonra tüp içi ara verdim. bugün yarın adet görücem (cyclo progynova ile) sabah prolaktinimi ölçtürmeye gidicem çünkü prolaktin yüksekliği problemimde vardı acaba fsh ıma da baktırsam doğru bir sonuç alabilir miyim bu zamanda?

Merhaba..hormon tahlilleri adetin 3.gunu yapılıyor yaptırmışken hepsine baktır fsh LH e2 prolaktin..birde rezervi kesin öğrenmek istiyorsan amh hormonuna baktirabilirsin 10 gün içinde sonucu çıkıyor..klomenle 2 yumurta gayet iyi bir yerine iki tane çatlama iğnesi veriyor tup bebek doktorları durumuna göre yani..Tüp tedavisine basliycaksan zaten bunları ister doktorun birde rahim filmi ..şimdiden hayırlı olsun bebeğin gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…