Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba kizlar nasilsiniz ben testin sonuclarini doktorumdan aldim bende boyle E2 26.7 FSH 8.5 LQ 5.3 P1 15.4 Ts 3.7 AMH 4.1 sizce nasil bu boyle folikul bos cikarmi sizce?
Senin bir problemin yok gibi. Sadece bir de laboratuar degerlerinde yazsan (нормы лаборатории) iyi olur. Sanirim klinikte HCG(Ovitrell ya da Pregnil) inesini yanlis zamanda yaptrdilar, o yuzden folikuller bos cikti.

Kizlar merhaba bana acil yardim edin bende adet. Düzensizliği var gecen ay içinde iki defa adet gördüm ilk olarak bende siyah lekelenmelerle başladı 1 hafta hemen hemen siyah lekeler geldi kesildi sonra 15 gün sonra birden agri girdi karnima lavoboya gittiğimde parca seklinde kanamam geldi o gün geldi kesildi sonra iki gün sonra yine adettim gelmeye basladi bu ay da bir hafta dan buyana siyah geliyor adetim adet te değil lekelenmeler var kafayi yicem nedir bu gecen ay acile gittim anlattim durumu muayne ettiler ne kist var ne bisey ne yapicam ben erken menepoz belirtisi mi bunlar yardim edin lütfen 13 yillik evliyim ve bebeğim yok

bende oyle dusunuyorum ki bende iyneni yanlis zamanda vurdular .simdi 3 ay gozdemeliyimki birde yapsinlar ondada nasil olacaq hic bilmiyorum .kendimi cok kotu his ediyorum hec bir umudum yok ki yine yaparlar nese olurmu hic bilmiyorum.

INSALLAH sabr edin iyi olur ALLAH yardimciniz olur

Bu her sey olabilir. Erken menopoz belirtisi, kist, endometriosis (cikolata kisti) Progesteron yetersizligi? myom, rahim agzi yarasi. buradan dinleyip birsey soyleyemeyiz. En iyisi sen doktora git, muayne etsin, belki progestan verip gonderir. Ama baktirmakta fayda var.

Canim cevap icin çok teşekkürler gecen ay ikinci defa adet gördüğümde acile gittim muayene etti kist yok herhangi bir sorun yok dedi ultrason da galiba erken menapoz cokkk korkuyorum amh testinden hariç nasil anlasilir ki hormon tahlillerimde de silinti yokk kafayi yiycem ya hala resmen simsiyah geliyor adetim su an

Arkadaşım FSH, E2 ve LH hormonlarına baktılar mı? Amh değerine ben de katılıyorum. Acil baktır, ben de evlendikten 1 ay sonra adet düzensizliği yaşamaya başlamıştım doktor doktor gezdim erken menopoz dediler asla anne olamazsın dediler neler neler söylediler en son İstanbul'da bir Prof. erken over yetmezliği tanısı koydu ve acil tüp bebek tedavisine aldı.

Canim hemen yaziyorum bir bakarmisin

TS:1.82 FSH:7.16 LH:2.84. Estradiol:35.13 bu değerler

TS:1.82 FSH:7.16 LH:2.84. Estradiol:35.13 bu değerler

Bana asıl teşhisin koyulduğu kağıtları çıkarıp baktım hemen benimkilerden daha iyi durumda değerlerin var. Amh'ye bakıldı mı? Bakılmadıysa acil baktır asıl teşhis oradaki değerle konuluyormuş artık ama bence başka bir sorun var. İşin aslı olanı çok da aklım almadı benim. Belki de mevsimsel ya da ruhsal durumdan kaynaklı bi şeydir olamaz mı? Bi düşün bakalım bu soruna neden olabilecek sinir stres üzüntü vs yaşadın mı? Korkma bence bu erken menapoz değil benim FSH değerim 20 çıkmıştı düşün

Canim stres galiba benim sorunum cok kafaya takan biriyim cok buyuk skintilar yasadim atamiyorum ama korkuyorum erken menepoz diye

Canim stres galiba benim sorunum cok kafaya takan biriyim cok buyuk skintilar yasadim atamiyorum ama korkuyorum erken menepoz diye

Bunu anlamanın yolu FSH, E2 ve LH testleriyle birlikte AMH değerine baktırmak. Senin ilk 3 değerinin bana teşhis koyulan ayki değerlerime alakasız. Rahata biraz lütfen. Eğer kafanda hala soru işareti varsa ve İstanbul'daysan doktorumun adını özelden gönderebilirim. Ama tahlil sonuçlarına bakılırsa sorun yok sadece stresten FSH hormonun yüksek çıkmış bence. Eğer çok kafaya takıyorsan her akşam hayıt otu tohumu çayı iç hem yumurtamanı düzenler hem de hormon seviyeni. Ben hormonlarımın felaket durumda olduğunu fark edince 1 ay kendimle dalga geçip takılmadan diğer adet dönemini bekledim. Öylelikle hormonlarım tüp bebek tedavisine başlanabilecek duruma geldi :)

Gülnavacım nasılsın, uzun zamandır okuyorum yazacak birşeyim yoktu ama bugün malesef yine o kadar vitamine, arı sütü, hayıt ve iki aylık bakım sürecine rağmen hiç yumurtam çıkmadı, yine hüsran anlayacağın...iki ay önce de yoktu, tüp bebeğe başlayamıyorum bile, sen neler yapıyorsun...

canım fsh kaç bu ay fsh yüskek olunca mallesef yumurta görünmüyor yada geç görünebiliyor aslında..canım sabırla bekliycez benimde iki ay önce 3 yumoşum vardı ve 6 ay sonra çıkan yumoşlarımdı onlar..doktorun ne diyor bu duruma canım..tüp denedinmi daha önce canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…