Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canım fsh a bakılmadı, doktor yumurta olmayınca baktırmana gerek yok dedi.Bir ay daha ilaç verdi, regl olunca gidicem yine, belli olmaz, bu ay yoksa diğer aya olabilir dedi ama canım arı sütü, Q-Arjin, Dhea,e vitamini, balık yağı, hayıt, aslan pençesi,civan perçemi iki aydır kullandıklarım.Ne acı ki hiçbir işe yaramamış, iki ay önce de yumurtam yoktu ama iki aydır aldığım ilaç hiç mi etkilemez anlamıyorum. Benim ilk tüp bebek tedavimde 4 yumurtam vardı, biri büyüdü ama erken çatladı, ikincide ise hiçbiri büyümedi tedavi iptal oldu. Daha hiç embriyo aşamasına bile gelemedim canım ya, içim yanıyor....

Yaşadıklarını çok iyi anlıyoruz emin ol ki. Hepimiz az çok aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü hepimizin içindeki anne olma iç güdüsü çok güçlü. Bugün hastaneye gittiğimde gebe hastaları gördüm o kadar çoklar ki. Allaha isyan etmiyorum ama başkaları için ne kadar kolay olan şey bizim mucizemiz resmen. Herkesin sınavı farklı bizimki de buymuş. Allah yardımcımız olsun. Belki kullandığın şeyler birbirinin etkisini azaltmıştır. Bizim gibi hastalar için tek gerçek tedavi kök hücre nakli ama kaç yıl sonra gerçekleşir belli değil. Bu ay bende gonal-f kullandım. 2 tane yumurta gelişti 150 unite dozu 7 gün kullandım dıktorum iyi cevap dedi perşembe aşılama yapacaz ama içimde hiç pozitif his yok belki de artık umut emekten korkuyorum. Olmazsa tüp bebek deneyeceğiz. Eğer olmazsa yumurta nakli düşünebilirim. Çünkü bu stresle yaşamak istemiyorum her gece bunun yatıp her sabah bununla kalkıyorum

merhabalar..benimde 6 7 ay kadar yumi olmadi sorun yaşadım ya olmadı ya kist oldu ama iki aydır çok güzel yumi ler büyüdü embriyolar oldu neler yaptığımı sana anlatayım belki denemek istersin organik bal polen arisutu karışımı sabah akşam kuru üzüm bir avuç sabah akşam ceviz mutlaka imunexqenzim10 omega..birde adetin bir hafta kala soğan kuru yapmıştım sadece bir hafta..allah hepimizin yardımcısı olsun ..Seninde hepimizin bebeği gelsin inşallah..Bu arada fsh da dustu

canım senin yaptıklarının hepsini yapıyorum ama maalesef geçen ay benimde yumurtam yoktu..ama dikatimi çeken ne oldu biliyormusun soğan suyunu iki adet öncesi yapmıştım ve o adete 3 yumrtam göründü.tesadüfmü sence..

imunek Qenzime bu ay yeni başladım inş bidaki aya çıksın artık bu yumoşlar..yaz mevsiminde benim hiç yumurtam görülmüyor nedense..

Ayni canim benimde oyle olmustu ..senin de tekrar dusecektir..sogan kurunu adet olmana yakin yapmak daha iyi sonuc veriyor adet olunca kesiyosun icmiyosun..yine dusecek yine olaxcak allgin izniyle akin stres yapma moralini yuksek tut ve en iyi hastanede sansini dene canim labrt. En iyi olanda..bizim icon bir yumurta cok onemli kuru uzumude bol bol tuket cevizle birlikte arada papatya cayi ic..ne zaman adet olucaksin..

evet aynen canım bizim için bir yumurtada olsa çok önemli labortuvarda çok önemli..bakalım canım aslında memeorial ve bahçeci arasında gidip geliyorum bahçeci dondurup biriktiriyor memorialde hiç duymadım dondurma işlemi yapıldığını ve memorial fsh düşmeden tedavi başlatmıyor..aklım karışık cylom prognova kullanıyorum 8 hapım kaldı ortalama 15 gün var adetime ..ben bu ay incir kürü yaptım canım kasıklarda arılarım oluyor ara ara yumoş büyüdüğünü hissediyorum bakalım doğal değerlendiriyoruz bu ay..incirin üstüne soğan yapsmı..

Gulneva77 bende seninle aynı durumdayım. Ilacim vitmesine 7-8gun kaldı. İstanbul a gideceğim. On gorusme icin.Sisli kabul edecege benzemiyor.aret bey vede bahceli erbil arasinda kararsizim.

Gulneva77 bende seninle aynı durumdayım. Ilacim vitmesine 7-8gun kaldı. İstanbul a gideceğim. On gorusme icin.Sisli kabul edecege benzemiyor.aret bey vede bahceli erbil arasinda kararsizim.
canım senin geçmişini bilmiyorum sendeki sorun neydi benim fsh yüksek amh düşük..ben 3 tüp tedavimi aretle yaptımmm..ben kendisinden çok memnun kalmadım aslında..çok inatçı bir doktor işine hiç karıştırmıyor tek emriyom oldu 3 denememde hep 2 transfer etiller aslında 3 güne kadar takip edilmesi daha mantıklı..ve ordaki herkeze aynı şey uygulanıyor canım hep 2 gün transfer ediliyor..ben labotuvarına güvenmiyor diye düşünüyorum..erbil beyin hastası çook ordada emriyo biriktiriliyor iyi bir doktor..aret değil orda emre karatekoğlu var ondan daha menün hastaları..canım bizde fazla emriyo olmuyor o yüzden çok değerli yumoşlarımız memeorialin labortuvarı çok iyi diyorlar semra hanımı çok övüyorlar..ben 4 tedavimi yine aret beyde yaptım e2 güzel olmasına ramen yumurtam dölenmedi..bence önceliği memeoriale ver fsh düşmeden kaliteli yumoşlarımız olmuyor zaten canım..

Gulneva memorial fsh dusurmek icin senin icyigin ilaci veriyormus..belkide senin bu ay dusecek rahat basliyacaksin tedavine..aslinda hic bi sey yapmasan su an dsha iyi cylo iciyosun hepsi birlikte insallh ters tepki yapmaz..kist olabiliyo ben cylo ictigim ay bi kac sey denemistim adacayi gibi kist olmustu o ay..bence hic bir sey yapma canim..sadece karisimindan ic kuru uzum ceviz omega imunex yeterli..hayirli haberlerini bekliyoruz..

Aynen öyle canım, maalesef bizim hayat sınavımız da buymuş, ama çok zorrrrr......Ben ikinci tedavimde gonal-f en yüksek dozda kullandığım halde yumurtalarım büyümedi.Şimdi ise yumurta olmadığı için tedaviye başlayamıyorum canım. Sen pozitif düşünmeye çalış ve kafanı boşaltmaya bak bence.Ben ikinci tedavimden önce herşeyi bırakmştım ve o ay tek yumurtam 20 mm büyümüştü hiç ilaç kullanmadan, hamile kalamadım ayrı konu ama demek istediğim kafan rahat olmalı canım. Ben de bu gidişle yumurta nakline yönelicem sanırım, başka çarem kalmadı.Sen nerede tedavi görüyorsun??

Ben de arı sütü kullanıyorum iki aydır her sabah, karışımı da bundan önce kullanmıştım. İnan içmediğim ilaç kalmadı artık, çok sıkıldım ilaçlardan. Soğan kürü rahmi inceltiyor diye duymuştum canım, o yüzden emin olamıyorum. Doktor bana bu ay estrofem verdi, ikisi birarada olur mu bilmiyorum ki. Sen tedaviye başladın mı? Allah bize hem sabır, hem de sabrın sonunda bebeklerimizi nasip etsin inşallah:)))

Canım benim ilk tedavim Bahçeci Fulya'daydı. Ben senin yerinde olsam Memorial'a giderdim...Benim FSH düşmeden tüp bebek tedavisi yapıldığı için sonuç alamadım diye düşünüyorum.Fsh düşmeden yapılmaması çok doğru aslında...

Canım bu ilaç yumurta kalitesini mi arttırıyor???
bence yumurta kalitesini artırıyor..hata bu hapı 2 ay kullanara doğal hamiş bile vardı 40 yaş grubundaki topikte okudum..bahçecideki doktorun kimdi canım kaç kere tüp denedin dondurulup öylemi konulmuştu emriyolar..

Canım Mustafa Hocaydı , ama doktorla muhattap olamıyorsun ki, yanındaki yardımcı doktor ve hemşire ilgileniyor hep, beni rahatsız eden, hep olumsuz konuşmadı ve tavrıydı.İlk tedavim orada oldu, 4 yumurtadan biri büyüdü, yumurta toplama gününde gittim, beni hazırladılar o tek taşımı alacaklar diye beklerken ultrasonla baktıklarında yumurtam çatlamıştı ve ben ağlayarak kalktım ellerim boş bir şeklide o masan.Bana göre çok geç kaldılar opu için, 36. saatte toplama işlemine başladılar düşün.Neyse hiç iyi anılarım yok orada.Ama diğer doktorlar eminim daha iyidir, benim doktorum bizim gibi hastalarla çok uğraştığı için bıkmış, bana öyle demişti düşün yani...Ben bu aralar nereye gitsem Memorial öneriliyor. Ben de eğer bir gün yumurtam olursa istiyorum Semra Hocaya gitmeyi...

Amin insallh..estrofem kullaniyosan hic kur yapmana gerek yok ostrojenin articaktir o artinca fsh dusuyor seninde gulnevaninda duser insallh rahatlikla baslarsiniz..benim 3embriyom oldu dondurduk cuma gunu opum var insallh erken catlama durumu olmaz bende bahceci fulya guvenc beye gidiyorum..umutsuz olmayin sizin yaslarinizda genctir..altin yumurtamizi hepimizin bulmasini diliyorum..2015 bebisler getitsin..

Fsh 2
Fsh 24 gulneva77 amh 0.65 iç açıcı değil yani yas 37 her ay yükseliyor da deger icmedigim ot kalmadı. Sizler metkez araştırma si yapmışsınız dir.bahceli diyorsun ozaman.bende semta hocayı cok istiyorum muaye oldum tupleri baglat drdi yaptim.simdi son altı aydir fsh yuksrlmeye gecti.ne yapacam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…