canımcığım kötünün kötüsü var benim fsh 60 gördü geçen sene..canım bütün karışımları birbirine karıştırıncada hormonlar yükseliyor..amh0,16 benim..çok kafaya takmamak gerek aslında şu fsh olayını düşününce stres yapınca dahada yükseliyor sabırla bekliycez fsh düşmesini canım..neden tüplerin bağlandı canım daha önce semra hanımla görüştünmü..hakımızda hangi yol hayırlıysa Rabim ona yönlendirsin inş..Fsh 2
Fsh 24 gulneva77 amh 0.65 iç açıcı değil yani yas 37 her ay yükseliyor da deger icmedigim ot kalmadı. Sizler metkez araştırma si yapmışsınız dir.bahceli diyorsun ozaman.bende semta hocayı cok istiyorum muaye oldum tupleri baglat drdi yaptim.simdi son altı aydir fsh yuksrlmeye gecti.ne yapacam bilemiyorum
canım biseteron kullanmak doğru karar yeniden tedavine başlyana kadar kullan..onun yanında imuneks Qenzim10 arı sütü omega kullan bunları hepsi yumurtaları kaliteli yapıyor yumurta sayın güzel aslında canım dölenen emriyo sayında güzel..canım fsh yüksek olunca hemen rapor çıkartılıyormuş ama sadece eşininmi seninmi 900 iş günü istiyorlarmış..Arkadaşlar merhaba, bende de yumurtalık rezervi sorunu var. Saçma sapan bir şikayetten durumum ortaya çıktı ve acil tüp bebek tedavisine alındım. 5 yumurtam oldu, 4'ü döllendi, 1 tanesi 3. güne ulaşabildi ve transfer edildi ancak sonuç negatif oldu. Şimdi 2. tedavi öncesi biosteron kulanacağım ve 3 ay sonraki fsh değerime bakılıp yeniden tedaviye başlanacak.
Sizler benden tecrübelisiniz. Sizlere sormak istediğim şudur; bizim durumumuzdaki hastalara aşılamasız tüp bebek raporu çıkarılabiliyor mu? İlk tedavi acil başladığı için raporsuzdu ancak şimdi rapor çıkartmak istiyorum ama ne yapmam, nereye gitmem gerektiğini bilemiyorum... Bana bir el atın ne olursunuz :)
canım biseteron kullanmak doğru karar yeniden tedavine başlyana kadar kullan..onun yanında imuneks Qenzim10 arı sütü omega kullan bunları hepsi yumurtaları kaliteli yapıyor yumurta sayın güzel aslında canım dölenen emriyo sayında güzel..canım fsh yüksek olunca hemen rapor çıkartılıyormuş ama sadece eşininmi seninmi 900 iş günü istiyorlarmış..
canım burdan araştır süresi yok bildiğim kadarıyla ve bazı özel merkezlerde de geçebiliyor rapor..Allahtan gelmişe diycek sözümüz yok moralini bozan doktorlardanda uzak dur..bende 32 yaşımda evlendim evliliğimin 3 ayında öğrendim 3 sene olucak hep bir mücadele..Allahım sonu bebişli olsun inş..900 iş günüm var orada sıkıntım yok canım. fsh yüksek amh ölçümü yapıldı o da <0,8 yazıyor. doktorum bile şaşırdı nasıl bu hale geldin sen diye ama Allah'tan gelene diyecek bir şey yok işte :) üniversite hastanesinden çıkabilirim raporu değil mi? bir de o raporun süresi falan oluyor mu? bazı yerlerde 1 ay diye okudum. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsini not alıp yarın eczaneye koşuyorum:) ben hastalığı en başında yakaladım sanırım çünkü evlendiğimiz ay adet olamadım, hamile de değildim noluyor derken birden bu çıktı sanırım bu yüzden vücudum hala yumurta üretebiliyor.
Canım ben Ankaradayım. perşembe aşılamam var benim 3 folikül gelişti ama hepsi sağ taraftan en büyüğü bugün 17mmdi az önce çatlatma iğnemi yaptım sizce şansım var mı? bu işten böyle kolay kurtulamayacağım gibi geliyor. Stres gerçekten olumsuz etken ama stres yapmamakta mümkün değil ki. Ben yumurta nakli fikri sayesinde biraz daha yaşanabilir geliyor şu anda. en azından aklımın kenarında hiç olmadı yumurta nakli yaparız diye kendimi rahatlatıyorum. Benim fsh bu ay 11di, amh 0,8. Aşılamada sizce şansım var mı kızlar?Aynen öyle canım, maalesef bizim hayat sınavımız da buymuş, ama çok zorrrrr......Ben ikinci tedavimde gonal-f en yüksek dozda kullandığım halde yumurtalarım büyümedi.Şimdi ise yumurta olmadığı için tedaviye başlayamıyorum canım. Sen pozitif düşünmeye çalış ve kafanı boşaltmaya bak bence.Ben ikinci tedavimden önce herşeyi bırakmştım ve o ay tek yumurtam 20 mm büyümüştü hiç ilaç kullanmadan, hamile kalamadım ayrı konu ama demek istediğim kafan rahat olmalı canım. Ben de bu gidişle yumurta nakline yönelicem sanırım, başka çarem kalmadı.Sen nerede tedavi görüyorsun??
Amin insallh..estrofem kullaniyosan hic kur yapmana gerek yok ostrojenin articaktir o artinca fsh dusuyor seninde gulnevaninda duser insallh rahatlikla baslarsiniz..benim 3embriyom oldu dondurduk cuma gunu opum var insallh erken catlama durumu olmaz bende bahceci fulya guvenc beye gidiyorum..umutsuz olmayin sizin yaslarinizda genctir..altin yumurtamizi hepimizin bulmasini diliyorum..2015 bebisler getitsin..
Canım ben Ankaradayım. perşembe aşılamam var benim 3 folikül gelişti ama hepsi sağ taraftan en büyüğü bugün 17mmdi az önce çatlatma iğnemi yaptım sizce şansım var mı? bu işten böyle kolay kurtulamayacağım gibi geliyor. Stres gerçekten olumsuz etken ama stres yapmamakta mümkün değil ki. Ben yumurta nakli fikri sayesinde biraz daha yaşanabilir geliyor şu anda. en azından aklımın kenarında hiç olmadı yumurta nakli yaparız diye kendimi rahatlatıyorum. Benim fsh bu ay 11di, amh 0,8. Aşılamada sizce şansım var mı kızlar?
Fsh 2
Fsh 24 gulneva77 amh 0.65 iç açıcı değil yani yas 37 her ay yükseliyor da deger icmedigim ot kalmadı. Sizler metkez araştırma si yapmışsınız dir.bahceli diyorsun ozaman.bende semta hocayı cok istiyorum muaye oldum tupleri baglat drdi yaptim.simdi son altı aydir fsh yuksrlmeye gecti.ne yapacam bilemiyorum
Canım ben 29 yaşındayım, 5 aylık evliyim. Doktorum aşılama ile %15-20 şansım olduğunu tüp bebek içinde %30-35 olduğunu söyledi. En azından 1 aşılama deneyelim dedi bilemiyorum ki bu ay olmazsa tüp bebk deneyeceğiz. Benim içimde pek umut yok. Senin fsh ve amh kaç?Canım sen tüp bebek neden yaptırmadın.Doktor mu aşılama tavsiye etti. Aşılama ile hamile kalan da var, sen kötü düşünme. Rahat ol, olacaksa zaten olur....Fsh senin çok kötü değil ki, amh ın düşük ama fsh da yüksek olsaydı yumurta sayın az olurdu. Benim bir de tek tüpüm kapalı ve rahim ağzı dar , bunları düşününce iyice stres oluyorum.Ama inan bu işler biraz da şans işi. Ben de senin gibi hep aklıma en azından nakil yaptırma şansım var diye rahatlatıyorum kendimi, yoksa kafayı yerim...
Sagli sollu dış gebelik gecirdim ondan biri yarım alinmis biri de sivi biriktirmis.semra hoca baglat dedi.bilsem düşecek hic dr arayışına girmem.boylede kendimi öksüz gb hissediyorum. Ben malatyadayim ank.geldim gelmisken ist.da drla goruseyim diyorum. Sadece diyorum ne yapacağım bilmiyorum. Hic dusmesse ne yapacagim???canımcığım kötünün kötüsü var benim fsh 60 gördü geçen sene..canım bütün karışımları birbirine karıştırıncada hormonlar yükseliyor..amh0,16 benim..çok kafaya takmamak gerek aslında şu fsh olayını düşününce stres yapınca dahada yükseliyor sabırla bekliycez fsh düşmesini canım..neden tüplerin bağlandı canım daha önce semra hanımla görüştünmü..hakımızda hangi yol hayırlıysa Rabim ona yönlendirsin inş..
Hangi dr.dasin fsh baktirmadan tedavi olamıyor um ki mecbur.kan verirken yeminle can cekisiyorum tedavi sonrası betahcg me baktiriyo gb uzuluyorumBen fsh ı ilk ölçtürdüğümde 38 ve amh 0,13'tü, iki üç ay sonra hayıt tohumu ile fsh 19 oldu, kist oldu bir süre o yüzden e2 çok yükselip fsh 2 ye düştü, ama kist buna sebep olmuş maalesef.Artık ölçtürmüyorum,çünkü moralim bozuluyor.Sürekli fsh değişiyor canım...Stres de çok olumsuz etkliyor, rahat olmamız gerek, ne kadar yapabilirsek...
Canım yaşım pek genç değil ya, 35 yaşındayım keşke bu hastalığı daha erken yaşta öğrenebilseydim, herşey daha farklı olurdu belki...2015 bebişlerimizde geçireceğimiz güzel bir yıl olsun inşallah:)))
Inan bende öyle yim yumurta donor u düşüncesi bile nefrs almama yetiyor yokda bu hayatin hic anlami kalmiyacak.bir foto beni etkilendirdi vede cesaretle ndirdi sizlerle paylaşmak istiyorum sevgi bu isteCanım ben Ankaradayım. perşembe aşılamam var benim 3 folikül gelişti ama hepsi sağ taraftan en büyüğü bugün 17mmdi az önce çatlatma iğnemi yaptım sizce şansım var mı? bu işten böyle kolay kurtulamayacağım gibi geliyor. Stres gerçekten olumsuz etken ama stres yapmamakta mümkün değil ki. Ben yumurta nakli fikri sayesinde biraz daha yaşanabilir geliyor şu anda. en azından aklımın kenarında hiç olmadı yumurta nakli yaparız diye kendimi rahatlatıyorum. Benim fsh bu ay 11di, amh 0,8. Aşılamada sizce şansım var mı kızlar?
Canım benim fsh en son 19 , amh ise 0,13 çıkmıştı, pek iç açıcı değil yani, Umutsuz olma, bu forumda neler okudum ben, hiç belli olmaz...Canım ben 29 yaşındayım, 5 aylık evliyim. Doktorum aşılama ile %15-20 şansım olduğunu tüp bebek içinde %30-35 olduğunu söyledi. En azından 1 aşılama deneyelim dedi bilemiyorum ki bu ay olmazsa tüp bebk deneyeceğiz. Benim içimde pek umut yok. Senin fsh ve amh kaç?
Ben tüp bebek merkezine gitmiyorum canım, kadın doğum doktoru Prof.Cemil Akgül'e gidiyorum şimdilik, takiplerimi yaptırıyorum, yumurtam çıkmadığı için tedaviye başlayamadım bu ay, önümüzdeki aya bakıcaz artık... sen tedavi için görüşüyormusun bir merkezle...Hangi dr.dasin fsh baktirmadan tedavi olamıyor um ki mecbur.kan verirken yeminle can cekisiyorum tedavi sonrası betahcg me baktiriyo gb uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?