Ertelemeyeceğim canım, artık varımızı yoğumuzu koyacağız, yaş sınıra dayandı çünkü. Normalde biliyorsun 1 tane yumurta ile hamile kalınıyor, yeterki altın yumurtan olsun, moralini bozma. Bir arkadaş İzmir de İrenbe deki doktorun verdiği takviyelerle yumurta sayısını arttırdığını söylemişti, hiç orayı duydunmu canım. Bu arada bunlarada çok şükür, hiç olmassa daha da kötü değilmi. İnşallah tez zamanda pozitifleri görürüz canım...Po
poldiciğim zaten istanbuldaki merkezlerin çoğunda rapor geçmiyor geçse de 1000 tl indiriyorlar yani öyle çok bi indirimleri yok ama tabi neden yararlanmayasın...yanlış anlama sakın 38 yaş 8 yumurta olduysa bu çok iyi bir şey hem onları ilaçla büyütüp kalitesini de arttıracaklar. Bak ben 2 ay sonra 29 olucam amh dibin de dibinde hep tek yumurta oluyor ama buna da şükür..benim bu konuda doktorlardan duyduğum ve haddim olmayarak sana da tavsiyem tedavilerini çok erteleme
Jimer ve Koza anlaşma yapmış canım, daha yeni görüşmeye gittim, oralarda geçiyor bilgin olsun..Raporu hemen veriyorlarda bursada rapor geçen biryer yokki.şehir dışına cıkmamda calışırken cok zor malesef..
selam kızlar uzun süredir girmiyorum ben tedaviye başladım gelişen 2 yumurta var ama yavaş büyüyo bu tedavide kötü bitecek sanırım..
Aynı arkadaş mı bilmiyorum ama burada bir hanım bişeylerden bahsetmişti fakat izmir imkansız canım ya... İstanbuldayım buradaki merkezlerde gayet iyi artık kader kısmet ve doktor maharetine kaldık...ya başta çok üzülüyodum neden bu yaşta böle oldu diye çok öfkelendim çünkü yaşım genç sülalede erken menopoz olan yok ama bende niye var diye ama farkettim ki o isyanın sonu yok.. En iyisi kabul edip var olanla savaşmak. Umarım bundan 1 2 yıl sonra buraları okuyanlar bizim hikayemizin mutlu sonla bittiğini görürler :)Ertelemeyeceğim canım, artık varımızı yoğumuzu koyacağız, yaş sınıra dayandı çünkü. Normalde biliyorsun 1 tane yumurta ile hamile kalınıyor, yeterki altın yumurtan olsun, moralini bozma. Bir arkadaş İzmir de İrenbe deki doktorun verdiği takviyelerle yumurta sayısını arttırdığını söylemişti, hiç orayı duydunmu canım. Bu arada bunlarada çok şükür, hiç olmassa daha da kötü değilmi. İnşallah tez zamanda pozitifleri görürüz canım...
İnşallah canım...doğru söylüyorsun üzülmek, ağlamak, isyan etmek hiç bir şeyin sonucunu değiştirmiyor, anca kendimiz hasta oluyoruz üzüntüden..İstanbulda çok iyi yerler var söylediğin gibi, önce Rabbim izin verecek, oralar vesile. İnşallah en kısa zamanda bizede bu müjdeli haberi(hamileyimmmmm) vermek nasip olur,,( buraya yazınca bile böyle mutlu oldum, sanki gerçek gibi :) )Aynı arkadaş mı bilmiyorum ama burada bir hanım bişeylerden bahsetmişti fakat izmir imkansız canım ya... İstanbuldayım buradaki merkezlerde gayet iyi artık kader kısmet ve doktor maharetine kaldık...ya başta çok üzülüyodum neden bu yaşta böle oldu diye çok öfkelendim çünkü yaşım genç sülalede erken menopoz olan yok ama bende niye var diye ama farkettim ki o isyanın sonu yok.. En iyisi kabul edip var olanla savaşmak. Umarım bundan 1 2 yıl sonra buraları okuyanlar bizim hikayemizin mutlu sonla bittiğini görürler :)
Ay inşallah ya ama bişey söliyimmi daha önce micro tedavilerimde 3 kez hamile kalmış biri olarak ilk 3 ay o ikili üçlü testlere kadar vallahi kimseye söylemem. Ancak 3-5 kişiye :) hele ki akrabaymış koca tarafıymış asla :) bir tek buraya yazarım o da kalbini duyunca.. Ay sanki kaldım da yazması kaldı hayallere bak :d ama tedavimdeki tüm gelişmeleri buraya yazıcamİnşallah canım...doğru söylüyorsun üzülmek, ağlamak, isyan etmek hiç bir şeyin sonucunu değiştirmiyor, anca kendimiz hasta oluyoruz üzüntüden..İstanbulda çok iyi yerler var söylediğin gibi, önce Rabbim izin verecek, oralar vesile. İnşallah en kısa zamanda bizede bu müjdeli haberi(hamileyimmmmm) vermek nasip olur,,( buraya yazınca bile böyle mutlu oldum, sanki gerçek gibi :) )
Sen oraya gidiyordun galiba canım.memnunmusun doktorundan? Sana nekadar fiyat verdiler acaba raporla nekadar tutar? Pazartesi bi arayıp konuşayım umarım gercekten bi anlaşma yapmışlardır.Jimer ve Koza anlaşma yapmış canım, daha yeni görüşmeye gittim, oralarda geçiyor bilgin olsun..
evet çok ihmal ettim ama takip edemiyorum artık kafam beynim yorgun..bu tedaviden umutluydum aslında doktorumu değiştirdim daha güzel tedavi ediyo ama yavaş büyüyo inşallah herşey yolunda gider güzel haberler verebilirimcanımm özlettin kendini.. tedavin hayırlı olsun, baştan negatif olma Allahın izniyle güzel gelişecek.
Merhaba Bahar hanım yanlış bilmiyorsam yumurtanın büyümesinde östrojen çok önemli mesela iğnelere başlayınca günde 2 fincan adaçayı içseniz yada bal-tarçın-çörek otu yeseniz kahvaltı öncesi. Gün içinde bir iki kuru incir de olur yani denemekte fayda var... Bir de tedaviye başlarken ki fah değeri de önemliçok mu yüksek ki?evet çok ihmal ettim ama takip edemiyorum artık kafam beynim yorgun..bu tedaviden umutluydum aslında doktorumu değiştirdim daha güzel tedavi ediyo ama yavaş büyüyo inşallah herşey yolunda gider güzel haberler verebilirim
canım fsh bakılmıyo yüksek olabilir..bayan çayı diye bi çay almıştım onu içiyodum bıraktım tedaviyi olumsuz etkilerse diye..inciri tatlı yapıp yedim hergün bikaçgündür yemiyorum..ilk düşük doz başlandı tedaviye onun az büyüyünce yüksek doza geçildi..salı gününe kadar iğnelere devam ve 17 gün olcak az bi umutla bekliyorum güzel sonuçlanmasını..Merhaba Bahar hanım yanlış bilmiyorsam yumurtanın büyümesinde östrojen çok önemli mesela iğnelere başlayınca günde 2 fincan adaçayı içseniz yada bal-tarçın-çörek otu yeseniz kahvaltı öncesi. Gün içinde bir iki kuru incir de olur yani denemekte fayda var... Bir de tedaviye başlarken ki fah değeri de önemliçok mu yüksek ki?
Keşke fsh baktırsan... Çünkü ne kadar yüksek olursa yumurta o kadar verimsiz olur.. Eğer ki yüksek çıkarsa da hayıt suyu ve çayı birebir kendimden biliyorum... Amh düşükse hep düşük doz başlıyorlar sonra gidişata göre ayarlıyorlar..şunuda ekleyeyim bizim çatlatma iğnesi diye bildiğimiz iğnede esasında yumurtayı son kez olgunlaştırmak içinmiş mesela 17 mm iken çatlatmayı yaptın o 18-19 mm oluyor aslında.hem yumurtanın içi dolu olsun yeter. Memorial da bir hemşire söylemişti 13-14 mm lik yumurtalardan çok hastamız hamile kaldı diye.. Ve stres yumurtanın inan baş düşmanı ayrıca adaçayı iğnelerle içilince daha önce erken çatlama vs yaşamadıysan sorun yaratmıyor hatta faydası oluyorcanım fsh bakılmıyo yüksek olabilir..bayan çayı diye bi çay almıştım onu içiyodum bıraktım tedaviyi olumsuz etkilerse diye..inciri tatlı yapıp yedim hergün bikaçgündür yemiyorum..ilk düşük doz başlandı tedaviye onun az büyüyünce yüksek doza geçildi..salı gününe kadar iğnelere devam ve 17 gün olcak az bi umutla bekliyorum güzel sonuçlanmasını..
Ay inşallah ya ama bişey söliyimmi daha önce micro tedavilerimde 3 kez hamile kalmış biri olarak ilk 3 ay o ikili üçlü testlere kadar vallahi kimseye söylemem. Ancak 3-5 kişiye :) hele ki akrabaymış koca tarafıymış asla :) bir tek buraya yazarım o da kalbini duyunca.. Ay sanki kaldım da yazması kaldı hayallere bak :d ama tedavimdeki tüm gelişmeleri buraya yazıcam
doktor.bakmaya.gerek.görmüyo..ultrasonda.görünen.foliküllere.göre.hareket.ediyo.erken.çatlama.yaşamadım.bideniyim.ozaman.aralara.hepnokta.koyuyorum.çünkü.boşluk.tuşu.bozulmuş.inşallah.bizimde.güzel.olur.herşey..Keşke fsh baktırsan... Çünkü ne kadar yüksek olursa yumurta o kadar verimsiz olur.. Eğer ki yüksek çıkarsa da hayıt suyu ve çayı birebir kendimden biliyorum... Amh düşükse hep düşük doz başlıyorlar sonra gidişata göre ayarlıyorlar..şunuda ekleyeyim bizim çatlatma iğnesi diye bildiğimiz iğnede esasında yumurtayı son kez olgunlaştırmak içinmiş mesela 17 mm iken çatlatmayı yaptın o 18-19 mm oluyor aslında.hem yumurtanın içi dolu olsun yeter. Memorial da bir hemşire söylemişti 13-14 mm lik yumurtalardan çok hastamız hamile kaldı diye.. Ve stres yumurtanın inan baş düşmanı ayrıca adaçayı iğnelerle içilince daha önce erken çatlama vs yaşamadıysan sorun yaratmıyor hatta faydası oluyor
Vallahi noktalarda hep durarak okudum :)) yani her doktorun tedavisi farklıdır esasında ivf dr ları 2 ye bölünmüş kimisi ultrason görüntüsü diyor kimisi de fsh..bence de amh düşük ise yumurta varken değerlendirilmeli ben öyle yapıyorum en azından...doktor.bakmaya.gerek.görmüyo..ultrasonda.görünen.foliküllere.göre.hareket.ediyo.erken.çatlama.yaşamadım.bideniyim.ozaman.aralara.hepnokta.koyuyorum.çünkü.boşluk.tuşu.bozulmuş.inşallah.bizimde.güzel.olur.herşey..
İnşallah yazarız canım, insan nazar değecek diyede düşünüyor, bir taraftanda duyulsun isteniyor. Ben hiç hamile kalmadım, kalsam saklamam herhalde, tüm çevre bekliyor benden çünkü :)Ay inşallah ya ama bişey söliyimmi daha önce micro tedavilerimde 3 kez hamile kalmış biri olarak ilk 3 ay o ikili üçlü testlere kadar vallahi kimseye söylemem. Ancak 3-5 kişiye :) hele ki akrabaymış koca tarafıymış asla :) bir tek buraya yazarım o da kalbini duyunca.. Ay sanki kaldım da yazması kaldı hayallere bak :d ama tedavimdeki tüm gelişmeleri buraya yazıcam
Ben karar aşamasındayım, raporum geçmediği için paralı yaptıracağım. raporla ilaçlara 1000TL gibi bir para ödersin, özel hastaneye ise 2700TL gibi bir ücret. Özelde raporsuz bu fiyatlar şöyle, ilaçlara 1500-2000TL arası, işlemlerede 5000TL gibi bir ücret çıkıyor canım..Sen oraya gidiyordun galiba canım.memnunmusun doktorundan? Sana nekadar fiyat verdiler acaba raporla nekadar tutar? Pazartesi bi arayıp konuşayım umarım gercekten bi anlaşma yapmışlardır.
Zararlı degil, ama yumurta kaliteli olmasi icin 3-4 ay onceden icmeye baslamalisin, cunku o ay buyuyecek olan yumurta 3-4 ay onceden seciliyor.günaydin kizlar..güzel haberler aldigimiz bir hafta olsun insallah..
bi sorum olucak...DHEA illaki tedaviden öncemi kullanilmali? Tedavi süresince kullanmak zararlimi?
Teşekkür ederim canım bilgin için üniversitede 1500 2000 i bulur demişti jimerdede ortalama 3700 tutuyor gibi.aslına bakarsan okadarda sıra beklmeye değmez gibi.ama işte doktorda cok önemli ordaki doktoru cok duymadım acıkcası yumurta rezervi konusunda basarısı nedir.offf cok zor bu işler yaaaBen karar aşamasındayım, raporum geçmediği için paralı yaptıracağım. raporla ilaçlara 1000TL gibi bir para ödersin, özel hastaneye ise 2700TL gibi bir ücret. Özelde raporsuz bu fiyatlar şöyle, ilaçlara 1500-2000TL arası, işlemlerede 5000TL gibi bir ücret çıkıyor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?