Benim amh düşük fsh normal doktor baslamadan kullanabilirmiyim 2-3 aya tüp bebeğe baslıcam.acaba bir zararı olurmukiZararlı degil, ama yumurta kaliteli olmasi icin 3-4 ay onceden icmeye baslamalisin, cunku o ay buyuyecek olan yumurta 3-4 ay onceden seciliyor.
Yanlış bilmiyorsam fakülte ilk denemeyi kendi yapıyor, ondan sonra raporu dışarıya veriyor. Sen şimdi raporunu bekle, hayırlısıyla ona göre yolunu çizersin. Gerçekten çok zor, hem tedavi, hem sonrası... Bende aynı yerde yaptırmaya karar kıldım(Acıbadem) hayırlısı bakalım, inşallah bu sefer olur..Teşekkür ederim canım bilgin için üniversitede 1500 2000 i bulur demişti jimerdede ortalama 3700 tutuyor gibi.aslına bakarsan okadarda sıra beklmeye değmez gibi.ama işte doktorda cok önemli ordaki doktoru cok duymadım acıkcası yumurta rezervi konusunda basarısı nedir.offf cok zor bu işler yaaa
Yok rumurta rezervi konusunda sistemi değiştirmişler.istediğin an raporu veriyolar hatta kendileri aradılar baska merkeze gitmek istiyosanız raporunuz hazır gelip alabilirsiniz diye.bende cok kararsız kaldım şimdi.fakülte 6-7 aydan bahsediyor okadar beklemelimiyim bilemedimmYanlış bilmiyorsam fakülte ilk denemeyi kendi yapıyor, ondan sonra raporu dışarıya veriyor. Sen şimdi raporunu bekle, hayırlısıyla ona göre yolunu çizersin. Gerçekten çok zor, hem tedavi, hem sonrası... Bende aynı yerde yaptırmaya karar kıldım(Acıbadem) hayırlısı bakalım, inşallah bu sefer olur..
Öylemi, sen bilirsin ama niye orda yaptırmak istiyorsun ki, özelde daha nazın geçer, daha ilgililer. Bana 1 sene oldu tüpe geçeli, bu zaman diliminde yumurtalarım gitgide azaldı, şimdi ise acele ediyorumki, iyice tükenmeden yaptırayım.Yok rumurta rezervi konusunda sistemi değiştirmişler.istediğin an raporu veriyolar hatta kendileri aradılar baska merkeze gitmek istiyosanız raporunuz hazır gelip alabilirsiniz diye.bende cok kararsız kaldım şimdi.fakülte 6-7 aydan bahsediyor okadar beklemelimiyim bilemedimm
tamam canim cok tsklerTeşekkür ederim canım bilgin için üniversitede 1500 2000 i bulur demişti jimerdede ortalama 3700 tutuyor gibi.aslına bakarsan okadarda sıra beklmeye değmez gibi.ama işte doktorda cok önemli ordaki doktoru cok duymadım acıkcası yumurta rezervi konusunda basarısı nedir.offf cok zor bu işler yaaa
benim de yas 28. bu ilk tedaviniz mi kizlarYasım 32 canım evet yumurtalar gitgide azalıyor malesef ondanda cok beklemek istemiyorum zaten.ama tek karasız kaldığım nokta jimer suat hazer Hiç duymadım nasıldır hiç bilmiyorum..
Buradan orada yaptırmış bir kaç kişiyle konuştum memnun kalmışlar. Bu işler biraz nasip kısmet işleri, oralar bize vesile olacak yerler. İçin nereye siniyorsa oraya yaptır canım..Yasım 32 canım evet yumurtalar gitgide azalıyor malesef ondanda cok beklemek istemiyorum zaten.ama tek karasız kaldığım nokta jimer suat hazer Hiç duymadım nasıldır hiç bilmiyorum..
Evet canım benim ilk tedavim oyüzden bukadar korku varbenim de yas 28. bu ilk tedaviniz mi kizlar
Insallah diledigince gecer canim 1 sene oncesine kadar rezerv azligi ne bilmezdim hersey degisti bi sene icinde.Evet canım benim ilk tedavim oyüzden bukadar korku var
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu çok güzel bir haber bizler için..tedavinizi nerede gördünüz ve hangi protokol uygulandı? Bu sorulara hazırlıklı olun :) amh ı düşük olupta hamile kalan çok az olduğu için tuttuğumuzu bırakmıyoruz :))arkadaşlar merhaba, benim gibi yumurta rezervi düşük olan, az ve kalitesiz yumurta üretenlere umut olsun diye yazıyorum, amh değerim 0,49 ve çok şükür artık bende Hamileyim
8 yumurtam toplandı, 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si gelişti, biri 1. kalite diğeri 2. kalite ve ikiside 8 hücreli olmak üzere 3. gün embriyosu olarak transfer edildi. çok mutlu oldum çünkü ilk tüp denememde en kaliteli yumurtam 6 hücreliydi ve dış gebelik olmuştum.
ben 8 sene sonra kavuştum arkadaşlar, umudunuzu kesmeyin, bol bol dua edin, dua her kapıyı açar inanın, kabul olmamış dua yoktur, duanın karşılığının verilme vakti gelmemiştir sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun, umutla bekleyen acı çeken emek veren tüm arkadaşlarıma Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
arkadaşlar merhaba, benim gibi yumurta rezervi düşük olan, az ve kalitesiz yumurta üretenlere umut olsun diye yazıyorum, amh değerim 0,49 ve çok şükür artık bende Hamileyim
8 yumurtam toplandı, 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si gelişti, biri 1. kalite diğeri 2. kalite ve ikiside 8 hücreli olmak üzere 3. gün embriyosu olarak transfer edildi. çok mutlu oldum çünkü ilk tüp denememde en kaliteli yumurtam 6 hücreliydi ve dış gebelik olmuştum.
ben 8 sene sonra kavuştum arkadaşlar, umudunuzu kesmeyin, bol bol dua edin, dua her kapıyı açar inanın, kabul olmamış dua yoktur, duanın karşılığının verilme vakti gelmemiştir sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun, umutla bekleyen acı çeken emek veren tüm arkadaşlarıma Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu çok güzel bir haber bizler için..tedavinizi nerede gördünüz ve hangi protokol uygulandı? Bu sorulara hazırlıklı olun :) amh ı düşük olupta hamile kalan çok az olduğu için tuttuğumuzu bırakmıyoruz :))
maasallah allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. darisi tüm istyenenlere.
S SoulmatesS arkadasima katiliyorum :))) tedaviyle detayli bilgileri paylasirsaniz cok seviniriz. Önceki denemelerinizde kac yumuos oluctu ve yasiniz kac?
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu çok güzel bir haber bizler için..tedavinizi nerede gördünüz ve hangi protokol uygulandı? Bu sorulara hazırlıklı olun :) amh ı düşük olupta hamile kalan çok az olduğu için tuttuğumuzu bırakmıyoruz :))
canim allah razi olsun.bütün deneyimlerini paylasmissin bizimle. dua ve sabir cok önemli bunu bende agladim. cok agladim evden cikmadin kendimi birakigim günler cok oldu.ama artik bu sorunumu kabullendim ve önüme bakiyorum. ben de senin gibi samimi buldugum insanlarla paylasiyorum artik saklamak icin kasmiyorum kiendimi. he samimiyetine inanmadigim dedikoduculara hic renk vermiyorum tabeehaklısınız arkadaşlar, daha fazla bilgi vermeliydim, sizi benden daha iyi beni sizden daha iyi kim anlayabilir,
arkadaşlar, 33 yaşındayım, 8,5 yıllık evliyim, ilk birkaç ay dışında biz korunmadık bebek istedik, 1-2 sene sonra dra gitmeye başladık, hiçbir sorun görünmedi denemeye devam ettik, birkaç ay yumurta takibi, klomenle tedaviler falan devam etti, 2 kez aşılama oldum ve hepsi negatifle sonuçlandı, rahim filmi, herşey çok iyiydi, eşimiz değerleri çok iyiydir, çok düzenli olarak 28 günde bir adet gören biriyim, ilk tüp denememi Ankara Anatolia tüp bebek merkezinde Hakan Yaralı ile yaptım, 7 yumurtam toplanmıştı, 4 tanesi döllenmişti, 4-5-6 hücreli olmak üzere 3 embriyo transfer edildi, anlayacağınız üzere kaliteli değildi, bu denemem dış gebelikle sonuçlandı, transferden sonraki 12. günüm aynı zamanda adet tarihime denk geliyordu ve zamanında adet oldum, yine de gidip kan verdim iyiki vermişim değer pozitif çıktı ama düşüktü 20'li bişeydi, ilk denememde kısa protokol uygulandı, dış gebelikte tüplerim falan alınmadı çok şükür 1,5 ay süren siyah bir kanamayla düşük yaptım, daha sonra uzun bir süre ara verdim, ama bu arada denemediğim kür kalmadı, çünkü biz kendimizi sebepsiz infertilite olarak biliyoduk belki doğal yoldan olur diye bekledik, duyduğum her kürü deniyodum ama sonuç hep negatif. her ay kendimce yumurta takibi her ay umutlanma her ay hayal kırıklığı ve gözyaşı, bunları size detaylı anlatmama gerek yok eminim aynı duyguları yaşadık hep.
bu yazdan beri tedaviye tekrar sıcak bakmaya başladım, normalde Ankara'da yaşıyoruz ama eşimin işi nedenşyle geçici olarak Almanya'dayız, internetten araştırdım ve Başkent Üniversitesi Hastanesinde Hulusi Bülent Zeyneloğlu'na karar verdik, zaman olarak da christmas tatilinin üzerine 10 gün daha izin almak eşim için daha uygundu ve Aralık ortasında Ankara'ya gittik, ailemde orda zaten, bu arada öncesinde 2-3 ay spor yaptım sağlıklı beslendim, omega-3, quenzim coQ10 ve b-comlex vitamini düzenli olarak kullandım, Adetime bir hafta kala Ankara'daydım, Hulusi beyle görüştük, adam bize çok profesyonel geldi, görüşmemiz cumartesi olmuştu, hemen pazartesi histereskopi yaptı rahmimden parça alındı biyopsi yapıldı, çok şükür temiz çıktı, o akşam lucrine başladım, 2 gün sonra kan sonuçlarım çıktı ve yumurta rezervimin düşük olduğunu az ve kalitesiz yumurta ürettiğimi aslında zaten doğal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu öğrendim, nasıl bir hale girdiğimi tahmin edemezsiniz kızlar çünkü ben 8 senedir sebepsiz infertiliteyiz diye biliyodum hiç bir sorunumuz yoktu diye biliyordum ve bir sürü farklı dra gittim bir Allahın kulu bakmamış benim amh değerime, hastaneden çıktım hava kararmıştı ağlaya ağlaya sokaklarda gezdim, 8 senedir kandırılmış gibi hissettim, her ay boşuna umutlandığımı farketmem çok acı verdi.
neys e, kabullenmek çok zor gelsede kendimi akışa bıraktım, o hafta sonu adet oldum ve ilaçlarıma başladım, gonal f-450'den 187,5 doz ve merional 75 doz vurunmaya başladım, bu arada dr bana biesteron dhea verdi kullanmaya başladım ama internetten baktım tam etki etmesi için 2-3 ay kullanması gerekşyormuş moralim bozuldu, arısütü-bal-polen karışımı aldım her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yedim, en iyisinden kuru incir dut kurusu kabuklu ceviz fındık dıstık badem falan gergün bir tabak karıştırıp yesim, opuya kadar bu şekilde devam ettim, iğnelerimi zamanında kullandım, druma çok güvendim, takip sırasında 6 yumurta görünüyordu ama 8 yumurta toplandı, 5'i boş çıktı3'ü işlem gördü ama biri hiç gelişmedi, sadece 2'si döllendi, transfere gittiğim gün hastanede embriyolog yanıma geldi bir tane 1. kalite 8 hücreli bir tane de 2. kalite 6. hücreli embriyom olduğunu söyledi ve ben mutluluktan havalara uçtum 8 hücreli 1. kalite nir embriyom olduğu için çok mutlu oldum diğerini umursamadım bile, önlüğümü giydim transfer masasına yatarken, embriyolog tekrar yanıma geldi ve gözün aydın diğer embriyo da atağa geçmiş öbürüne yetişmiş o da 8 hücreli artık dedi ama yine 2. kalite dedi, Allahım nasıl mutlu oldum, sevincimi anlatamam kızlar, dr geldi transferimi yaparken ekranda gördüm yavrumu bir pırlanta tanesi gibi rahmime koydu, Hulusi bey bana çok umut verdi, diğerinin tutacağına inanmıyorum ikiz olmaz büyük ihtimalle, %100 garanti veremeyiz ama ben sana hamile gözüyle bakıyorum dedi, çok mutlu oldum çok inandım, kızlar çok dua ettim ve çok dua aldım, kimseye söylemeyim tedavimi diye kasmadım kendimi samimiyetine güvendiğim insanlara söyledim ve dua istedim.
transfer sonrasına gelince, tarnsferden sonra orda 20 dk sonra gidebilirsiniz dediler, kalktım üsütmü giyindim tuvalete gittim, arabada giderken arkada yatarak gittin, eve geldim 4-5 saat yattım, sonra kalktım annemlerle akşam yemeğimi masada yedim annemlerle oturdum çay içtim yani uzuuuuun uzun yatmadım arkdaşlar, kendimi hiç kasmadım nasıl rahat ediyosam öyle oturdum, çünkü rahimde kan dolaşımı için hareket lazım, 6 ocak slı günü transferim oldu 3 gün evdeydim ara sıra yattım, hatta ikinci gün yemek yaptım anneme, cuma günü yani transferimin 3. günü uçağa bindim ve Almanya'ya evime geldim, drum bir sorun olmayacağını söyledi. burda da normal hayatıma devam ettim ağır iş yapmadım kendimi yormadım, ama yemek yaptım, araba kullandım, arkadaşlarımla buluştum falan, son 3-4 gün zor geçti ama ilk bir hafta çok iyi ve çok pozitiftim.
ayrıca hiçbir belirtim olması, ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne batma ne lekelenme, çatlatma iğnesini vurduğum gün göğüslerimde acı başladı transferin 8.günü o da geçti, föğüslerimde hafif dolgunluk vardı, bir sürü iğne ilaç kullandığım için ondan dedim. çok şükür 13. gün kan değerim 100, 15.gün 190 çıktı.
Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin arkadaşlar, ben hala çok tuhafım havaya giremedim, söylediğim herkes çok secindi havalara uçtu ben böööööyyle bakıyorum hala
çok yazmışım be, okuyana sabır diliyorum
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Dikkatimi çeken rezevr azlığın varmış kullandığın dozlar çok yüksek değil, okuduğum kadarıyla yüksek dozlar sonrası içi boş yumurta çıkıyor. Ben 225 lik doz kullandım, gittiğim bir doktor az daha fazla olmalı, senden fazla yumurta elde edeceğim dedi ama düşündüm fazla oluncada boş çok çıkıyor onu gördüm. O yüzden eski doktorumda tekrar başlayacağız kısmetse.Fazla olup boş çıkmaktansa, az olsada içi dolu çıksın güzel döllensin bu daha önemli bence. İnşallah banada böyle yazmak nasip olur canım. Sevgiler..haklısınız arkadaşlar, daha fazla bilgi vermeliydim, sizi benden daha iyi beni sizden daha iyi kim anlayabilir,
arkadaşlar, 33 yaşındayım, 8,5 yıllık evliyim, ilk birkaç ay dışında biz korunmadık bebek istedik, 1-2 sene sonra dra gitmeye başladık, hiçbir sorun görünmedi denemeye devam ettik, birkaç ay yumurta takibi, klomenle tedaviler falan devam etti, 2 kez aşılama oldum ve hepsi negatifle sonuçlandı, rahim filmi, herşey çok iyiydi, eşimiz değerleri çok iyiydir, çok düzenli olarak 28 günde bir adet gören biriyim, ilk tüp denememi Ankara Anatolia tüp bebek merkezinde Hakan Yaralı ile yaptım, 7 yumurtam toplanmıştı, 4 tanesi döllenmişti, 4-5-6 hücreli olmak üzere 3 embriyo transfer edildi, anlayacağınız üzere kaliteli değildi, bu denemem dış gebelikle sonuçlandı, transferden sonraki 12. günüm aynı zamanda adet tarihime denk geliyordu ve zamanında adet oldum, yine de gidip kan verdim iyiki vermişim değer pozitif çıktı ama düşüktü 20'li bişeydi, ilk denememde kısa protokol uygulandı, dış gebelikte tüplerim falan alınmadı çok şükür 1,5 ay süren siyah bir kanamayla düşük yaptım, daha sonra uzun bir süre ara verdim, ama bu arada denemediğim kür kalmadı, çünkü biz kendimizi sebepsiz infertilite olarak biliyoduk belki doğal yoldan olur diye bekledik, duyduğum her kürü deniyodum ama sonuç hep negatif. her ay kendimce yumurta takibi her ay umutlanma her ay hayal kırıklığı ve gözyaşı, bunları size detaylı anlatmama gerek yok eminim aynı duyguları yaşadık hep.
bu yazdan beri tedaviye tekrar sıcak bakmaya başladım, normalde Ankara'da yaşıyoruz ama eşimin işi nedenşyle geçici olarak Almanya'dayız, internetten araştırdım ve Başkent Üniversitesi Hastanesinde Hulusi Bülent Zeyneloğlu'na karar verdik, zaman olarak da christmas tatilinin üzerine 10 gün daha izin almak eşim için daha uygundu ve Aralık ortasında Ankara'ya gittik, ailemde orda zaten, bu arada öncesinde 2-3 ay spor yaptım sağlıklı beslendim, omega-3, quenzim coQ10 ve b-comlex vitamini düzenli olarak kullandım, Adetime bir hafta kala Ankara'daydım, Hulusi beyle görüştük, adam bize çok profesyonel geldi, görüşmemiz cumartesi olmuştu, hemen pazartesi histereskopi yaptı rahmimden parça alındı biyopsi yapıldı, çok şükür temiz çıktı, o akşam lucrine başladım, 2 gün sonra kan sonuçlarım çıktı ve yumurta rezervimin düşük olduğunu az ve kalitesiz yumurta ürettiğimi aslında zaten doğal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu öğrendim, nasıl bir hale girdiğimi tahmin edemezsiniz kızlar çünkü ben 8 senedir sebepsiz infertiliteyiz diye biliyodum hiç bir sorunumuz yoktu diye biliyordum ve bir sürü farklı dra gittim bir Allahın kulu bakmamış benim amh değerime, hastaneden çıktım hava kararmıştı ağlaya ağlaya sokaklarda gezdim, 8 senedir kandırılmış gibi hissettim, her ay boşuna umutlandığımı farketmem çok acı verdi.
neys e, kabullenmek çok zor gelsede kendimi akışa bıraktım, o hafta sonu adet oldum ve ilaçlarıma başladım, gonal f-450'den 187,5 doz ve merional 75 doz vurunmaya başladım, bu arada dr bana biesteron dhea verdi kullanmaya başladım ama internetten baktım tam etki etmesi için 2-3 ay kullanması gerekşyormuş moralim bozuldu, arısütü-bal-polen karışımı aldım her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yedim, en iyisinden kuru incir dut kurusu kabuklu ceviz fındık dıstık badem falan gergün bir tabak karıştırıp yesim, opuya kadar bu şekilde devam ettim, iğnelerimi zamanında kullandım, druma çok güvendim, takip sırasında 6 yumurta görünüyordu ama 8 yumurta toplandı, 5'i boş çıktı3'ü işlem gördü ama biri hiç gelişmedi, sadece 2'si döllendi, transfere gittiğim gün hastanede embriyolog yanıma geldi bir tane 1. kalite 8 hücreli bir tane de 2. kalite 6. hücreli embriyom olduğunu söyledi ve ben mutluluktan havalara uçtum 8 hücreli 1. kalite nir embriyom olduğu için çok mutlu oldum diğerini umursamadım bile, önlüğümü giydim transfer masasına yatarken, embriyolog tekrar yanıma geldi ve gözün aydın diğer embriyo da atağa geçmiş öbürüne yetişmiş o da 8 hücreli artık dedi ama yine 2. kalite dedi, Allahım nasıl mutlu oldum, sevincimi anlatamam kızlar, dr geldi transferimi yaparken ekranda gördüm yavrumu bir pırlanta tanesi gibi rahmime koydu, Hulusi bey bana çok umut verdi, diğerinin tutacağına inanmıyorum ikiz olmaz büyük ihtimalle, %100 garanti veremeyiz ama ben sana hamile gözüyle bakıyorum dedi, çok mutlu oldum çok inandım, kızlar çok dua ettim ve çok dua aldım, kimseye söylemeyim tedavimi diye kasmadım kendimi samimiyetine güvendiğim insanlara söyledim ve dua istedim.
transfer sonrasına gelince, tarnsferden sonra orda 20 dk sonra gidebilirsiniz dediler, kalktım üsütmü giyindim tuvalete gittim, arabada giderken arkada yatarak gittin, eve geldim 4-5 saat yattım, sonra kalktım annemlerle akşam yemeğimi masada yedim annemlerle oturdum çay içtim yani uzuuuuun uzun yatmadım arkdaşlar, kendimi hiç kasmadım nasıl rahat ediyosam öyle oturdum, çünkü rahimde kan dolaşımı için hareket lazım, 6 ocak slı günü transferim oldu 3 gün evdeydim ara sıra yattım, hatta ikinci gün yemek yaptım anneme, cuma günü yani transferimin 3. günü uçağa bindim ve Almanya'ya evime geldim, drum bir sorun olmayacağını söyledi. burda da normal hayatıma devam ettim ağır iş yapmadım kendimi yormadım, ama yemek yaptım, araba kullandım, arkadaşlarımla buluştum falan, son 3-4 gün zor geçti ama ilk bir hafta çok iyi ve çok pozitiftim.
ayrıca hiçbir belirtim olması, ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne batma ne lekelenme, çatlatma iğnesini vurduğum gün göğüslerimde acı başladı transferin 8.günü o da geçti, föğüslerimde hafif dolgunluk vardı, bir sürü iğne ilaç kullandığım için ondan dedim. çok şükür 13. gün kan değerim 100, 15.gün 190 çıktı.
Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin arkadaşlar, ben hala çok tuhafım havaya giremedim, söylediğim herkes çok secindi havalara uçtu ben böööööyyle bakıyorum hala
Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederiz :) öncelikle ilk aşılama ve tüp denemenizi yapan yerlerin amh istememesine şaşırdım ve kızdım! Sanki deney yapıyorlar!anladığım kadarıyla düşük doz uygulanmış genelde bizlere öyle uyguluyorlar. Umarım sağlıcakla hamileliğiniz devam eder kucağınıza aldığınızı da yazarsınız bizlere :) yaşadığınız tüüüm sıkıntıları yaşadım 4 deneme yaptım kısmetse 5. Nasip olur inşallah :)haklısınız arkadaşlar, daha fazla bilgi vermeliydim, sizi benden daha iyi beni sizden daha iyi kim anlayabilir,
Kesinlikle Almanya'da tedavi olmayı hiç düşünmedim, bu ülke refah seviyesi çok yüksek bir ülke ama sağlıkta hizmet sektörü çok kötü, çok umursamazlar, burda doğum yapan arkadaşların bile neler yaşadığını duysan aklın durur. Doğuma drlar girmiyor ebeler yaptırıyor, o yüzden Türkiye'de yaptırdım tüp bebeğimi zaten bu yaz döncez Türkiye'ye doğumu da orda yapacağım için çok mutluyum inşallah bir aksilik olmazsa inşallah o günleri de görürümcanim allah razi olsun.bütün deneyimlerini paylasmissin bizimle. dua ve sabir cok önemli bunu bende agladim. cok agladim evden cikmadin kendimi birakigim günler cok oldu.ama artik bu sorunumu kabullendim ve önüme bakiyorum. ben de senin gibi samimi buldugum insanlarla paylasiyorum artik saklamak icin kasmiyorum kiendimi. he samimiyetine inanmadigim dedikoduculara hic renk vermiyorum tabee
allahim dileyen herkese versin insallah hicbir kadinin kucagini bos birakmasin. sende hamileligin tadini cikar. 8 sene dile kolay artikgezme zamani :)))
almanyada tedavi oldun mu hic?ben de almanyadayim fakat buradaki doktorlari pek begenmiyorum türkiyeyle görüstüm ben de gecen ay
canim allah razi olsun.bütün deneyimlerini paylasmissin bizimle. dua ve sabir cok önemli bunu bende agladim. cok agladim evden cikmadin kendimi birakigim günler cok oldu.ama artik bu sorunumu kabullendim ve önüme bakiyorum. ben de senin gibi samimi buldugum insanlarla paylasiyorum artik saklamak icin kasmiyorum kiendimi. he samimiyetine inanmadigim dedikoduculara hic renk vermiyorum tabee
allahim dileyen herkese versin insallah hicbir kadinin kucagini bos birakmasin. sende hamileligin tadini cikar. 8 sene dile kolay artikgezme zamani :)))
almanyada tedavi oldun mu hic?ben de almanyadayim fakat buradaki doktorlari pek begenmiyorum türkiyeyle görüstüm ben de gecen ay
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Dikkatimi çeken rezevr azlığın varmış kullandığın dozlar çok yüksek değil, okuduğum kadarıyla yüksek dozlar sonrası içi boş yumurta çıkıyor. Ben 225 lik doz kullandım, gittiğim bir doktor az daha fazla olmalı, senden fazla yumurta elde edeceğim dedi ama düşündüm fazla oluncada boş çok çıkıyor onu gördüm. O yüzden eski doktorumda tekrar başlayacağız kısmetse.Fazla olup boş çıkmaktansa, az olsada içi dolu çıksın güzel döllensin bu daha önemli bence. İnşallah banada böyle yazmak nasip olur canım. Sevgiler..
Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederiz :) öncelikle ilk aşılama ve tüp denemenizi yapan yerlerin amh istememesine şaşırdım ve kızdım! Sanki deney yapıyorlar!anladığım kadarıyla düşük doz uygulanmış genelde bizlere öyle uyguluyorlar. Umarım sağlıcakla hamileliğiniz devam eder kucağınıza aldığınızı da yazarsınız bizlere :) yaşadığınız tüüüm sıkıntıları yaşadım 4 deneme yaptım kısmetse 5. Nasip olur inşallah :)
umarım herşey istediğiniz gibi gelişir ve sonuçlanır:)) havuz işlemi hakkında biraz bilği verebilirmisiniz tkurlerHerkezin yeni yilini kutluyorum. Umarim bu yil hepimizin bebisimiz olur, olmasada bize tedavi bulunur.
AMH 0 larda, FSH uzun zamandir olcturmedim. 2014 nisanda kendiligimden hamile kalmistim ama malesef dusuk oldu.
Ulun Beye gittim, yeni muaynehanesi var, cok begindim. Bana naturel tup bebek deneyelim, havuz islemi yapalim dedi. Kismetse subat ayinda baslayacagiz. Bir tek, 1 aralikta gelen adetim hala kayip. Onlari bekleyemeden Gineraya baslayacagim sanirim. Fiyatlar da bence cok uygun.
Kullandigim ilaclar DHEA micronized (Biosteron gibi) Omega 3, Vitamin D, Qoenzim 10, L arginin, Antioksidanlar. Umarim yardimi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?