Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Havuz sistemşnden bahsetmişsiniz kaç yumurtanız oluyordu kaliteleri nasıldı ve havuzda kaç tane biriktirdiniz? Ayrıca amh fsh ınız kaçtı? Eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Benim 4 micro denemem oldu amh 0.19 hep tek embriyo oluyor 5. Güne gitti sadece biri 4. Gün trans oldu ama kimyasal-düşük-dış geb- negatif sonuçlar aldım. Havuz sistemini ciddi ciddi düşünüyorumCanım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır bende ulun beyin hastasıyım havuz sistemi uyguladik bizde benim amh 0.22 hiç moralini bozma canım tedavine odaklan uzun yorucu zor bir süreç ama sonu çok güzel Allah inşallah herkese nasip etsin inşallah güzel haberlerinide aliriz canım
Kaçıncı günün bugün ve ağrın çokmu şiddetli? Bence doktoru yada hemşireyi ara arkadaşım...ayrıca kanama lekelenme varmı?Arkadaşlar bgn 2 adet embriyo transfer edildi, belim ve kasiklarimda çok ağrı var, daha önceki transferlerinde ağrı olmuyordu. Dr arayıp rahatsız etmek de istemiyorum. Sizce normal mi, böyle ağrılar yaşayan olduma acaba?
Bugün yazmışsın şimdi gördüm. Muhtemelen gaz sancısıdır veya vücut hep aynı tepkiyi vermeyebilir panik yapma ama yarın doktorunu veya hemşireyi ara..şiddetli ağrı test tarihine yakın olduğunda tehlikeli olabiliyor (ama ciddi şiddetli) daha yolun başındasın panik yapma kendini zorlayıcı hareketlerden kaçın ve bu tedavin hayırlı olsun sana pozitif olarak dönsün :)Kaçıncı günün bugün ve ağrın çokmu şiddetli? Bence doktoru yada hemşireyi ara arkadaşım...ayrıca kanama lekelenme varmı?
Çok teşekkür ederim cvp için gaz olabilir çünkü devamlı gaz çıkarıyorum yarın olsun bakalımBugün yazmışsın şimdi gördüm. Muhtemelen gaz sancısıdır veya vücut hep aynı tepkiyi vermeyebilir panik yapma ama yarın doktorunu veya hemşireyi ara..şiddetli ağrı test tarihine yakın olduğunda tehlikeli olabiliyor (ama ciddi şiddetli) daha yolun başındasın panik yapma kendini zorlayıcı hareketlerden kaçın ve bu tedavin hayırlı olsun sana pozitif olarak dönsün :)
Sagol canim. Insallah bebeklerini kucagina alirsin. Bende Bahceciye gitmeyi dusunuyordum, sizi dinledikten sonra tekrar Ulun Beye gitmeye karar verdim, cok ta iyi yapmisim, hem esim Ulun Beyi sevdi, hem fiyat ta uygun.Canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır bende ulun beyin hastasıyım havuz sistemi uyguladik bizde benim amh 0.22 hiç moralini bozma canım tedavine odaklan uzun yorucu zor bir süreç ama sonu çok güzel Allah inşallah herkese nasip etsin inşallah güzel haberlerinide aliriz canım
Sagol canim. 25 mg x 3 oluyor normalde. Ama kendi DHEA yuksek ise 25-50 mg kullanmalisin. AMH dusukse en dogrusu naturel tup bebek, cunku ilaclar kaliteyi bozuyor.hayirli olun canim tedavin. Biz de büyük ihtimalle naturel tüp bebek denicez. DHEA nekadar kullanacaksin? bana günde 3x dedi ama toplam kac onu bilmiyorum
Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah benim amh 0.22 fsh 17.5 du üstüne sag yumurtaligimda çikolata kistim var sol yumurtadan hic yumurta olusmadi çikolata kisti nedeniyle açık ameliyat geçirmiştim ordan yadigar havuz yönteminde sadece 1 tane yumurtam toplaniyordu 4 tedavi 1i iptal yumurtaları toplamaya yakın catladi iptal oldu aralardada verimsiz gördüğü için iptallerim var baya yorucu ve uzun bir süreç yaşadım canım toplamda 3 tane yumurtam donduruldu iyi kalitedeydi 2. Gün hemen donduruldular o yüzden 2. Gün embriyoları transfer edilmiş oldu 3ü de transfer edildi çok şükür 2 si benimleMerhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Havuz sistemşnden bahsetmişsiniz kaç yumurtanız oluyordu kaliteleri nasıldı ve havuzda kaç tane biriktirdiniz? Ayrıca amh fsh ınız kaçtı? Eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Benim 4 micro denemem oldu amh 0.19 hep tek embriyo oluyor 5. Güne gitti sadece biri 4. Gün trans oldu ama kimyasal-düşük-dış geb- negatif sonuçlar aldım. Havuz sistemini ciddi ciddi düşünüyorum
Teşekkür ederim canım inşallah 4 tedavi 3 yumurtam vardı biri iptal oldu ilaclarim her tedavide farklıydı klomenle bile yumurta büyüttü ama ne yaparsak yapalim sadce 1 tanesi istenilen düzeyde oluyordu benim altın yumurtam DHA bende kullandım aylarca faydası oldumu olmadimi bilmiyorum inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım ☺Sagol canim. Insallah bebeklerini kucagina alirsin. Bende Bahceciye gitmeyi dusunuyordum, sizi dinledikten sonra tekrar Ulun Beye gitmeye karar verdim, cok ta iyi yapmisim, hem esim Ulun Beyi sevdi, hem fiyat ta uygun.
ama bu adet gecikmesi beni biraz endiselendirdi, yumurtlama testleri positif cikiyordu surekli bu da LH hormonunun yukseldigi anlamina geliyor, ve LH menopozda yuksek oluyor. Boyle olunca korkmaya basladim, dogal yoldan da yumurta buyur mu diye. Ama simdi daha rahatim, ne olursa olsun, en azindan elimden geleni yapiyorum.
Peki siz genetik test yaptirdiniz mi? Ayni tedavi uygulanacagi izin merak icindeyim, ne ilaclar kullanildi, kac kere OPU islemi yapildi vs.
canim allahim saglikla bebislerini kucagina versin insallah. umut oldun bana. ben de artik tek yumurtam saglikla büyüsün baska birsey istemiyorum. zor bir sürec olucak kabbullendim artik herseyi ama inaniyorumki hepimiz birg+n muradimiza erecegin.Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah benim amh 0.22 fsh 17.5 du üstüne sag yumurtaligimda çikolata kistim var sol yumurtadan hic yumurta olusmadi çikolata kisti nedeniyle açık ameliyat geçirmiştim ordan yadigar havuz yönteminde sadece 1 tane yumurtam toplaniyordu 4 tedavi 1i iptal yumurtaları toplamaya yakın catladi iptal oldu aralardada verimsiz gördüğü için iptallerim var baya yorucu ve uzun bir süreç yaşadım canım toplamda 3 tane yumurtam donduruldu iyi kalitedeydi 2. Gün hemen donduruldular o yüzden 2. Gün embriyoları transfer edilmiş oldu 3ü de transfer edildi çok şükür 2 si benimleşuanda Allah tamamına erdirir inşallah transfer öncesi de yine ameliyattan yadigar sol tüpte sıvı akışı vardı tüpüm bağlandı 2 ay da onun için bekledim bende baya sorun vardı çoğu zaman pes etmeyi bile düşündüm ama şükür şimdi iyiyim yazarken bile bunca şeye rağmen hiç vazgecmedigim için çok mutluyum Allah yardımcınız olsun canım sakın vazgeçmeyin genetik test hiç istemedi yaotirmadim canım çünkü bana hiç transfer edilmemisti ondan olabilir bemim ilk transferimdi
Merhaba, demek sende yaşadın aynı sorunları, hiç kalınlaşmadı tedavi boyunca, beraberinde yumurtam hem az oldu hemde erkenden çatladı. Dün farklı bir hastaneye gittim, doğalımda 8 tane yumurtam varmış, ama tedavimde az olmuştu, histerskopiden kaynaklı olabilir mi dedim, aslında hist çok iyi birşey doğru olan yapılmış dedi,doktor artık iğnelere cevap vermiyor olabilir, farklı bir tedavi uygulayacağım dedi, ginera verdi, puregon kullanacakmışım bu sefer.Şimdi ne yapcam hangi hastaneye gideceğim bu yeni doktorlamı devam etsem.....Merhaba histeroskopiden sonraki tedavimde (2 ay sonra.) bende de rahim inceliği oldu ve gelişen bir yumurtaya ilaçlar etki etmedi tedavi iptal oldu. Akabinde ilk değil 2. Adetimle tekrar micro denedim yumurta ilaca cevap verdi rahim kalınlığı yeterli oldu 4. Gün transfer yaptılar sonuç negatif ama en azından hist. Yan etkileri geçti. Bu arada 10 ayda 4 micro hatta iptal edilenle 5 kez denedim sadece hist sonrası incelik ve cevap alamama olmuştu çok şükür geçiciymiş
Canım 1 embriyo olduğu için pgt falan yapılamıyor malesefMerhaba, demek sende yaşadın aynı sorunları, hiç kalınlaşmadı tedavi boyunca, beraberinde yumurtam hem az oldu hemde erkenden çatladı. Dün farklı bir hastaneye gittim, doğalımda 8 tane yumurtam varmış, ama tedavimde az olmuştu, histerskopiden kaynaklı olabilir mi dedim, aslında hist çok iyi birşey doğru olan yapılmış dedi,doktor artık iğnelere cevap vermiyor olabilir, farklı bir tedavi uygulayacağım dedi, ginera verdi, puregon kullanacakmışım bu sefer.Şimdi ne yapcam hangi hastaneye gideceğim bu yeni doktorlamı devam etsem.....
Canım senin denemelerin de çokmuş, pgt felan yaptırdın mı hiç, farklı yöntemler mesela..
Neler atlatmışsın neler yaşamışsın ama bak sonucu güzel olmuş çok şükür canım.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Bu havuz yöntemine büyük merkezler çok karşı dedikleri şey ya çözülürken bozulursaymış..benim amh 0.19 aslında değerlerimiz yakın. Fsh 20 üstü olmadı ama en düşük 12.7 oldu.aklımı kurcalayan başka bişey daha var aslında. Hsg de sol tüp hafif tıkalı çıktı ama fil çekerken açıldı . Şimdi bir dr laparoskopi diyor diğeri asla gerek yok diyor vallahi şaşırdım kaldım.. Ama senin bu yöntemi denemek istiyorum mutlaka. Senin tedavin nerede oldu? Bu arada güzel dileklerin için sağol hamilelerin duası tutarmış canım :)Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah benim amh 0.22 fsh 17.5 du üstüne sag yumurtaligimda çikolata kistim var sol yumurtadan hic yumurta olusmadi çikolata kisti nedeniyle açık ameliyat geçirmiştim ordan yadigar havuz yönteminde sadece 1 tane yumurtam toplaniyordu 4 tedavi 1i iptal yumurtaları toplamaya yakın catladi iptal oldu aralardada verimsiz gördüğü için iptallerim var baya yorucu ve uzun bir süreç yaşadım canım toplamda 3 tane yumurtam donduruldu iyi kalitedeydi 2. Gün hemen donduruldular o yüzden 2. Gün embriyoları transfer edilmiş oldu 3ü de transfer edildi çok şükür 2 si benimleşuanda Allah tamamına erdirir inşallah transfer öncesi de yine ameliyattan yadigar sol tüpte sıvı akışı vardı tüpüm bağlandı 2 ay da onun için bekledim bende baya sorun vardı çoğu zaman pes etmeyi bile düşündüm ama şükür şimdi iyiyim yazarken bile bunca şeye rağmen hiç vazgecmedigim için çok mutluyum Allah yardımcınız olsun canım sakın vazgeçmeyin genetik test hiç istemedi yaotirmadim canım çünkü bana hiç transfer edilmemisti ondan olabilir bemim ilk transferimdi
Şuan kafam çok karışık ne yapacam kime gideceğim bilemedim. Eski doktorumda yumurtam erken çatladı, yeni gittiğim tamamen farklı uygulama yapacağını söyledi, o yüzden daha sıcak bakmaya başladım. Haklısın valla çok emek harcıyoruz, maddi ve manevi..Demek hep tek embriyo oluyor, inşallah altın yumurtaya denk gelirsin canım, tek yumurta ile hamile kalanlar çok biliyorsun, inşallah anne olmak bizede nasip olur...Canım 1 embriyo olduğu için pgt falan yapılamıyor malesefiğnelere cevap vermiyor değildir çünkü 8 tane yum un elbet biri verirdi belki senin protokol değişmesi lazım.. Doktorunu iyi seç arkadaşım onda tedavi görenlerin yorumlarını oku ama şu çünkü ciddi emek harcıyoruz üzüntüsü sıkıntısı da cabası... Histeroskopi evet çok iyi bişey ama demekki binde bir de olsa geçici yanetkisi olabiliyor. Ama üzülme 1 ay sonra herşey düzeliyor
Teşekkür ederim canım insallah sizde yasayacaksiniz zor ama sonu mutlu bitince inan herşey unutuluyor ben bahçeci umut tüp bebekte yaptırdım doktorum ulun beydi ama şuan orda değil ayrıldı liv hospital da bide bagdat caddesinde kende muaynanesini var kontroller için oraya gidiyorum hala tedavi surecinde kafa allak pullak oluyor malesef herkes baska bisey söylüyor malesef insan neye inanacagini şaşırıyor ben tamamen doktora biraktim herşeyi sorguladigim zamanlarimda çok oldu ama şükür atlattım sakın umudunu kaybetme biraz inatçı olmak gerekiyor sonrasi zaten mutlu son hepiniz dualarimdasinizNeler atlatmışsın neler yaşamışsın ama bak sonucu güzel olmuş çok şükür canım.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Bu havuz yöntemine büyük merkezler çok karşı dedikleri şey ya çözülürken bozulursaymış..benim amh 0.19 aslında değerlerimiz yakın. Fsh 20 üstü olmadı ama en düşük 12.7 oldu.aklımı kurcalayan başka bişey daha var aslında. Hsg de sol tüp hafif tıkalı çıktı ama fil çekerken açıldı . Şimdi bir dr laparoskopi diyor diğeri asla gerek yok diyor vallahi şaşırdım kaldım.. Ama senin bu yöntemi denemek istiyorum mutlaka. Senin tedavin nerede oldu? Bu arada güzel dileklerin için sağol hamilelerin duası tutarmış canım :)
Bende fena ğnatçıyımdır canımTeşekkür ederim canım insallah sizde yasayacaksiniz zor ama sonu mutlu bitince inan herşey unutuluyor ben bahçeci umut tüp bebekte yaptırdım doktorum ulun beydi ama şuan orda değil ayrıldı liv hospital da bide bagdat caddesinde kende muaynanesini var kontroller için oraya gidiyorum hala tedavi surecinde kafa allak pullak oluyor malesef herkes baska bisey söylüyor malesef insan neye inanacagini şaşırıyor ben tamamen doktora biraktim herşeyi sorguladigim zamanlarimda çok oldu ama şükür atlattım sakın umudunu kaybetme biraz inatçı olmak gerekiyor sonrasi zaten mutlu son hepiniz dualarimdasiniz
Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Havuz sistemşnden bahsetmişsiniz kaç yumurtanız oluyordu kaliteleri nasıldı ve havuzda kaç tane biriktirdiniz? Ayrıca amh fsh ınız kaçtı? Eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Benim 4 micro denemem oldu amh 0.19 hep tek embriyo oluyor 5. Güne gitti sadece biri 4. Gün trans oldu ama kimyasal-düşük-dış geb- negatif sonuçlar aldım. Havuz sistemini ciddi ciddi düşünüyorum
Yumurtanın erken çatlama riski hepimizde var bildiğim kadarıyla ama tabi çatlama önleyicileri erken veriyorlar sende geç mi verdiler acaba. Yani canım bu konular bence çok şans işi mesela ben herkesin çok memnun kaldığı bi dr ve merkezini hiiiççç beğenmedim..yani senin aklına hangisi sindiyse ona devam et bence.nerede yaşıyorsun?Şuan kafam çok karışık ne yapacam kime gideceğim bilemedim. Eski doktorumda yumurtam erken çatladı, yeni gittiğim tamamen farklı uygulama yapacağını söyledi, o yüzden daha sıcak bakmaya başladım. Haklısın valla çok emek harcıyoruz, maddi ve manevi..Demek hep tek embriyo oluyor, inşallah altın yumurtaya denk gelirsin canım, tek yumurta ile hamile kalanlar çok biliyorsun, inşallah anne olmak bizede nasip olur...
Yok hiç gitmedim. Çok şükür benüm 1 aya mahsus öyle oldu. Ama tabi tedavilerde estrofem kullanıyorum günde 3 tane. Belki de doğal bıraksam incedir kimbilir.. Yani o kadar ok ilaç vitamin va kullanıyoruz ki artık üreme sistemimin doğal hali nasıldır diye merak ediyorum...istanbul bakırköy civarında bulsam bi akupunkturcu gidicem de burdakiler hep sigara bırakma yada zayıflama üzerine çalışıyolatrahim inceliği için akapunktura gittinmi hiç cnm.. çok duymuştumda.
Ben Bursada yaşıyorum canım, tedavi olduğum Acıbadem hastanesiydi, yumurta çatlatma iğnelerimi 4 gündür kullanmıştım kontrole gittiğimde, bilemiyorum ki niye böyle oldu, herşerde var bir hayır diyorum. Aklım ordakalmasın diye tekrar oraylada görüşeceğim, ona göre nerede yaptıracağıma karar vereceğim.Acıbadem çok yoğun, aşırı kalabalık oradan tek sıkıntım bu, söylediğin gibi memnuniyet kişiden kişiye değişiyor..Yumurtanın erken çatlama riski hepimizde var bildiğim kadarıyla ama tabi çatlama önleyicileri erken veriyorlar sende geç mi verdiler acaba. Yani canım bu konular bence çok şans işi mesela ben herkesin çok memnun kaldığı bi dr ve merkezini hiiiççç beğenmedim..yani senin aklına hangisi sindiyse ona devam et bence.nerede yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?