- 22 Eylül 2010
- 120
- 57
- 98
Vallahi ne deyim, bende pisman oldum. Sanirim Sizi sizinle birakmaliyim. Transfer asamasina gelmissiniz, ama ben daha basindayim, sizin elinizde olan bende HIC yok. Ve kavga edecek niyetim de yok. Kendinize baska birisini bulun. Size bol sans.Az önce size karşı yapıcı ve alttan alıcı bir mesaj yazdığım için beni bin pişman ettiniz!
O mesajın hepsi size değil iyi okuyun geçmişte yaşadığım başka bir olayla da ilgisi var! Ve siz bana "nerenle okuyorsun" diyemezsiniz!! Karşınızda kör cahil insan yok!
Kavga eden biri değilim demişsiniz sizin kavga ve saldırganlık tanımınızı merak ettim doğrusu!
Sürekli hakaret edip özür dilemeyin ayrıca! Burada kimse birbirini tanımıyor ama kimsede bu şekilde saldırganca konuşmuyor!
Tam tatlıya bağlandı ne kadar bilinçli bir bayanmış dedim ve 2. Mesajınızla beni şok ettiniz.
Size tedavilerinizde başarı diliyorum gönlümden, ama başklarının moralini bozmaya hakkınız yok! Özellikle de transfer sürecinde beklemedeyken beni üzmeye hiç hakkınız yok!
Biosteronu ilk 4 tedavimda 10 ay kullandim tek basina olunca fayda etmedi 5.tedavime baslicam zaman 3 ay kadar tekrar biosteron koenzm selenyum omega3 b12 devit3 bemiks c melatonin kullandim ise yaradi sanirim.şimdiki basladiklarimi 10 gündür kullaniyorum çoğu ayni ama marka farkli birde çok etkili dediler bunlarida bisure kullanip ole tedaviye başlamak istiyorum adet olunca gidicem bakalim ne dicek doktor.birde aloevera JEL içecek getirticem bakalim sonucu güzel olursa yazarim buradan umut olsun diye.FSH stresten çok etkileniyo normalde sakinim sadece tedaviye basladigim zaman biraz gergin stresli oluyorum oda hem sonucu yine olumsuz olmasından korkmak hem de ilaçlar etkiliyo diye düşünüyorum.Ben tüm bu dediklerime ek biosteron 25mg den günde 3 tane + solgar koenzim q10 1 tane + argiwoman 2 tane aldım hergün.hepsini gittiğim proflar verdi.. Arısütü polen tabletini kullanıyormuşsun canım o sebeple benim dediğimi kullanmana verek yok.fsh ın da normale inmiş hayıtı da içme. Bal tarçın çörekotunu da senin insiyatifine bırakıyorum :) tüm bunları ben toplamda 1 yıldır kullanıyorum ve gün geçtikçe faydasını artarak göreceksin.. Yeni başladıysan 3 ay sonra faydasını göreceksin merak etme. Bir de hep derler ya stresten kaçın diye aynen öyle. Ben bi ara çok sıkılmıştım stresliydim fsh 19 çıktı sonraki ay daha iyi hissettim 13 oldu.. Belki yine çok düşük değildi ama en azından düşmüştü
Darısı başınıza inşallah.. Mesajlarınızla tahrik edip karşı cevap verilince hiçbir şey yapmamış gibi davranmayın.. Çok şükür ki aklı başında iş güç, gönül sahibi insanım ki bu tahriklerinize rağmen sizin için hala en iyisini diliyorum. Buradaki herkes gibi size de hayırlı tedavi ve hayırlı bir evlat diliyorum. Başka ne diyebilirm ki size...Vallahi ne deyim, bende pisman oldum. Sanirim Sizi sizinle birakmaliyim. Transfer asamasina gelmissiniz, ama ben daha basindayim, sizin elinizde olan bende HIC yok. Ve kavga edecek niyetim de yok. Kendinize baska birisini bulun. Size bol sans.
Canım sen bayağı vitamin falan kullanmışsın bu konuda bilgin benden fazla bende durmuş sana tarif veriyorum :) bu vitaminler emin ol etkili olacak özellikle q10 hücre yenileyici olduğu için yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyormuş. Emeğimizin karşılığını elbet alacağız ben inanıyorum...Biosteronu ilk 4 tedavimda 10 ay kullandim tek basina olunca fayda etmedi 5.tedavime baslicam zaman 3 ay kadar tekrar biosteron koenzm selenyum omega3 b12 devit3 bemiks c melatonin kullandim ise yaradi sanirim.şimdiki basladiklarimi 10 gündür kullaniyorum çoğu ayni ama marka farkli birde çok etkili dediler bunlarida bisure kullanip ole tedaviye başlamak istiyorum adet olunca gidicem bakalim ne dicek doktor.birde aloevera JEL içecek getirticem bakalim sonucu güzel olursa yazarim buradan umut olsun diye.FSH stresten çok etkileniyo normalde sakinim sadece tedaviye basladigim zaman biraz gergin stresli oluyorum oda hem sonucu yine olumsuz olmasından korkmak hem de ilaçlar etkiliyo diye düşünüyorum.
2senedir bu sorunla uğrasinca öğreniyoruz artik arastira arastira.çok fazla şey denedim hayit aslanpençesi balli karisimlar incir kuru bunlari ilk tedavilerimde yapmistim son tedavide sadece doktorun verdiği vitaminleri kullandim.birde tedaviye başlamadan önceki ay saizen iğne ve testojel kullandirdi doktor. bunlarda çok etkili oluyo yumurta oluşumunda.Canım sen bayağı vitamin falan kullanmışsın bu konuda bilgin benden fazla bende durmuş sana tarif veriyorum :) bu vitaminler emin ol etkili olacak özellikle q10 hücre yenileyici olduğu için yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyormuş. Emeğimizin karşılığını elbet alacağız ben inanıyorum...
Bak bu jel ve iğneyi ilk kez duyuyorum doltorun ne güzel tavsiye etmiş..ya bizlerin rezervi zaten az önemli olan yumurta kaliteli olsun blast a gitsin. Yoksa 10 tane olmuş kalitesi olmamış ne fayda. En azından ben artık sayı değil kalite peşindeyim.. Çok fazla şey deniyorsun arkadaşım bunlar negatif etkileşime geçmesin Allah korusun. Sen yine de doktorunu haberdar et. Yeni başladıklarının etkisini en geç 3 ayda görürsün hayırlısıyla2senedir bu sorunla uğrasinca öğreniyoruz artik arastira arastira.çok fazla şey denedim hayit aslanpençesi balli karisimlar incir kuru bunlari ilk tedavilerimde yapmistim son tedavide sadece doktorun verdiği vitaminleri kullandim.birde tedaviye başlamadan önceki ay saizen iğne ve testojel kullandirdi doktor. bunlarda çok etkili oluyo yumurta oluşumunda.
SAĞOL CANIM BU YOLDA RABBİM KİMSEYİ KUCAĞI BOŞ BIRAKMASINCANIM HEP sık sık yazarım bir arkadaşım (dr tedavide bile şansın düşük derken defalarca tedavisi iptal olmuşken )0.25 ile doğal yoldan evladını kucakladı fsh çok önemli değil ilaçla kontrol altına alınır bence en önemlisi MORAL sen moralini düzeltmeye bak
Burada sayıp dökmüşsünüz sonrada silmişsiniz.. Neyse yazık diyorum
Bizde önemli olan artik kalite sayi zaten az kalitesini artirmak lazim son kullandiklarimi bilmiyo doktor sadece ama daha önce kendi verdiği ilaçların farklı marka olanini kullanıyorum gidince solicem doktora kullandiklarimi .doktor rezervi az hastalarına kullandiriyo bu jelle iğneyi sende bi doktoruna sor istersenBak bu jel ve iğneyi ilk kez duyuyorum doltorun ne güzel tavsiye etmiş..ya bizlerin rezervi zaten az önemli olan yumurta kaliteli olsun blast a gitsin. Yoksa 10 tane olmuş kalitesi olmamış ne fayda. En azından ben artık sayı değil kalite peşindeyim.. Çok fazla şey deniyorsun arkadaşım bunlar negatif etkileşime geçmesin Allah korusun. Sen yine de doktorunu haberdar et. Yeni başladıklarının etkisini en geç 3 ayda görürsün hayırlısıyla
Neden farklı marka kullanıyosun canım? Örneğin ben q10 gnc almıştım doktor mutlaka solgar alpha lipoic asid olanını al dedi..hatta eşlere de veriliyor bu gerekliyse. Dhea olarakta biosteron veriyorlar.ama tabi her doktorun tercihi farklıdır.o jeli söylediğin çok iyi oldu mutlaka sorucam.yeme içme ile de destekleyince olan yumurta elbet kaliteli olur. Sadece sinir stres olmamak lazım tabi mümkünse!hele burada hiç değilBizde önemli olan artik kalite sayi zaten az kalitesini artirmak lazim son kullandiklarimi bilmiyo doktor sadece ama daha önce kendi verdiği ilaçların farklı marka olanini kullanıyorum gidince solicem doktora kullandiklarimi .doktor rezervi az hastalarına kullandiriyo bu jelle iğneyi sende bi doktoruna sor istersen
Bu ürünleri tanitan kişi çok övdü güzel örnekler verdi 52 yaşındaki kadini menopozdan cikarip hamile kalmasına vesile olmuş ve bunun gibi birçok örnek verdi onun için denemeyi düşündüm.sende arastir istersen foreveri.bende biosteron dhea kullandim.stres yok Allaha şükür ama ister istemez bu sorunu düşününce oluyo.biraz önce ki sorunu dikkate alma bazen yanlis anlamalar olabiliyor yorumlarda okuyupta canini sıkma.Neden farklı marka kullanıyosun canım? Örneğin ben q10 gnc almıştım doktor mutlaka solgar alpha lipoic asid olanını al dedi..hatta eşlere de veriliyor bu gerekliyse. Dhea olarakta biosteron veriyorlar.ama tabi her doktorun tercihi farklıdır.o jeli söylediğin çok iyi oldu mutlaka sorucam.yeme içme ile de destekleyince olan yumurta elbet kaliteli olur. Sadece sinir stres olmamak lazım tabi mümkünse!hele burada hiç değil
Ya haklısın canım da yazıp yazıp siliyorlar.. Neyse Allah a havale ediyorum sanki derdimiz yok.. İnşallah faydasını görürsün bu ürünlerin ben de bir araştırayım bakalım bu markayı. Ama şınu söliyim ben ne yapıyorsam hep doktora bildirdim bitkiselleri bile. Doktor da çok karıştırmadan yapabilirsin dedi inşallahta faydalı olmuşturBu ürünleri tanitan kişi çok övdü güzel örnekler verdi 52 yaşındaki kadini menopozdan cikarip hamile kalmasına vesile olmuş ve bunun gibi birçok örnek verdi onun için denemeyi düşündüm.sende arastir istersen foreveri.bende biosteron dhea kullandim.stres yok Allaha şükür ama ister istemez bu sorunu düşününce oluyo.biraz önce ki sorunu dikkate alma bazen yanlis anlamalar olabiliyor yorumlarda okuyupta canini sıkma.
İnşallah canim çok inanarak basladim Allahimda şifa verir faydasi olur inşallah.senin yaptiklarin faydasi olmuş ki 5.güne gitmiş embriyon.bikactane biriktirip transferi ole yapan sansin artar birde donmus embriyonun tutma sansi daha yuksekmis dinlenmiş rahime transfer edildiği için..benim doktorum taze transfer yapmiyo dondurulmus yapiyo tutma sansi yuksek diye.Ya haklısın canım da yazıp yazıp siliyorlar.. Neyse Allah a havale ediyorum sanki derdimiz yok.. İnşallah faydasını görürsün bu ürünlerin ben de bir araştırayım bakalım bu markayı. Ama şınu söliyim ben ne yapıyorsam hep doktora bildirdim bitkiselleri bile. Doktor da çok karıştırmadan yapabilirsin dedi inşallahta faydalı olmuştur
Ya işte böyle riske girecek doktor lazım bana.. Tam gidiyorum kesin dondurucam diyorum bi konuşma yapıyorlar ikileme düşüp tranafer ettiriyorum..yoksa biriktirmek en mantıklısı hem rahim daha iyi oluyor hem de donup başarıyla çözülmüş embriyonun tutma ihtimali daha yüksek diyorlar..şu kısa zamanda yüne bir karar vermem gerekiyor herşey için hayırlısı artık..İnşallah canim çok inanarak basladim Allahimda şifa verir faydasi olur inşallah.senin yaptiklarin faydasi olmuş ki 5.güne gitmiş embriyon.bikactane biriktirip transferi ole yapan sansin artar birde donmus embriyonun tutma sansi daha yuksekmis dinlenmiş rahime transfer edildiği için..benim doktorum taze transfer yapmiyo dondurulmus yapiyo tutma sansi yuksek diye.
canım ALLAH hepimizn yar ve yardımcısı olsun kolay iler değil her gün geçtti bitti ben alıştım derken küçücük bir şey seni alıp sen anne değilsin anne olmadın pskolojine fırtalıveriyor ve benim canımı en çok ne zamananne olacağımı bilememek belkide hiç anne olamayacağımı bilememek neyi beklediğimi beklediğim gelecekmi yi düşünmek yoruyor canımı acıtıyor bazan öle şeylere ağlıyorum kii çocuklar duysa güle ama canım yanıyor anlatamıyorum anlatsamda sorun çözülmüyor yani yürüdüğn yolarda değişiyor aldığın nefeste inanki hepimiz aynıyızSAĞOL CANIM BU YOLDA RABBİM KİMSEYİ KUCAĞI BOŞ BIRAKMASINRESMEN HAYATIM DEGİŞTİ KENDİMİ DÜNYA DEGİŞTİRMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM ESKİDEN YÜRÜDÜGÜM YOLLARDA ŞİMDİ BAŞKA İNSANMIŞIM GİBİ YÜRÜYORUM..
5.güne gidebiliyosa embiryon kaliteli demekki çözülürken de sorun olcagini sanmiyorum memorialdede donmuş transfer yapiliyo galiba.bozulma ihtimali olan embriyoyu dondurmuyolar.Ya işte böyle riske girecek doktor lazım bana.. Tam gidiyorum kesin dondurucam diyorum bi konuşma yapıyorlar ikileme düşüp tranafer ettiriyorum..yoksa biriktirmek en mantıklısı hem rahim daha iyi oluyor hem de donup başarıyla çözülmüş embriyonun tutma ihtimali daha yüksek diyorlar..şu kısa zamanda yüne bir karar vermem gerekiyor herşey için hayırlısı artık..
Ya her 5. Güne giden embriyo donmaya uygun olmayabiliyormuş.. Mesela 2. Kaliteyse donup çözüldüğünde kalitesi hepten düşebiliyormuş. E 1. Kalite oldumu da bu kez transfer edelim diyorlar. Hepsi donmuş yapıo canım ama havuz sistemini hepsi uygulamıo.. Doktorla en başta konuşup anlaşmak lazım sanırım5.güne gidebiliyosa embiryon kaliteli demekki çözülürken de sorun olcagini sanmiyorum memorialdede donmuş transfer yapiliyo galiba.bozulma ihtimali olan embriyoyu dondurmuyolar.
Çok fazla var donmus transfer olan bence bu kadar çok korkma. benim doktor kendi söyledi dondurcaz biriktircez Rahimi hazirlayip öle transfer etcez dedi.Rahimi dinlendirmeden hazirlamadan transfer edersek tutmaz tutsada devam etmez dedi.Ya her 5. Güne giden embriyo donmaya uygun olmayabiliyormuş.. Mesela 2. Kaliteyse donup çözüldüğünde kalitesi hepten düşebiliyormuş. E 1. Kalite oldumu da bu kez transfer edelim diyorlar. Hepsi donmuş yapıo canım ama havuz sistemini hepsi uygulamıo.. Doktorla en başta konuşup anlaşmak lazım sanırım
Haklı canım aslında o kadar ilaç vs rahim olumsuz etkilenebiliyor..çok düşünmemek bir şeye karar verip devam etmek lazım aslında..ben de duydum rahmin olumsz etkilendiğini doktoruma da söyledim ona göre kalın olması ve temiz olması (yapışıklık vs olmayacak) yeterliymiş. Ama sonuca bakarsan 1kimyasal 1 erken düşük 1 de dış gebelik devamları gelmedi dediğin gibiÇok fazla var donmus transfer olan bence bu kadar çok korkma. benim doktor kendi söyledi dondurcaz biriktircez Rahimi hazirlayip öle transfer etcez dedi.Rahimi dinlendirmeden hazirlamadan transfer edersek tutmaz tutsada devam etmez dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?