Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bana transferden önce tabi o günleri gorebilirsem histeroskopi yapilacak rahime çizik atilcak.bence birde donmus dene bak taze denemissin kackere olmamis.herşey normal olsa bile çok ilaç kullanıyoruz ve rahim yorgun oluyo.

Bana transferden önce tabi o günleri gorebilirsem histeroskopi yapilacak rahime çizik atilcak.bence birde donmus dene bak taze denemissin kackere olmamis.herşey normal olsa bile çok ilaç kullanıyoruz ve rahim yorgun oluyo.
Ben dış gebelikten sonra histeroskopi yaptırmıştım o zaman doktorum demiştiki rahim bu durumdayken embriyoyu daha çabuk çekermiş inşallah sende de öle olur baharcım

Arkadaslar merhaba..ben 24 aralikta histeteskopi oldum..bikac gune de adet olup ankaraya gidecegim tup bebek icin..acaba histereskopiden sonra belirli bir zamani var mi tedaviye baslamanin..erken mi acaba..

Arkadaslar merhaba..ben 24 aralikta histeteskopi oldum..bikac gune de adet olup ankaraya gidecegim tup bebek icin..acaba histereskopiden sonra belirli bir zamani var mi tedaviye baslamanin..erken mi acaba..
İlk adet değil ikinci adet ile başlatıyorlar bazı yerler 3. Adeti bekliyormuş.. Çok geçmiş olsun umarım herşey güzel olur

Bence üzme ve yorma artık kendini, zaten sıkıntılı ve çok stresli günlerden geçiyoruz, birde burada yüzünü dahi hiç görmediğin kim olduklarını bilmediğin kişiler için canını sıkmaya değmez, uğraşmaya değmez canım benim..
Bu arada konuyu dağıtayım, doktor benden adetliyken fsh ve e2 hormon tahlilini istedi, bunlar özelde ne kadar tutar bilgin varmıdır? adetim hafta sonuna denk gelecek gibi, tedaviye başlamadan yaptır dedi..

Canım eğer a sınıf bi hastanede yaptıracaksan (acıbadem memorial gibi) biraz pahallı olabilir. Ama yaşadığın ilçede (genelde küçük oldukları için b sınıf oluyor ama labaratuarları iyidir yani) ikisi en fazla 100 tl. Ben eşimin çalıştığı yerde yaptırmıyorum geçen medical parkta sadece fsh baktırmıştım yalan olmasın 40 küsür bişey tuttu..hemen o gün sonucu da aldım. Ayrıca anlayışın için çok sağol canım artık en iyisi görmemek duymamak tahriklere kapılmamak :)

Tedavi gördüğüm(Bursa) Acıbadem, o yüzden orada yaptırmak istemedim, doktorumda zaten uyardı, tedavin yine iptal olursa onun ücreti alınır, paket kapsamına girmez dedi, o yüzden farklı bir hastanede yaptırayım dedin. Bildiğim kadarıyla aynı günde çıkıyor diye düşünüyorum, medical parkı düşündüm bende, orada gebelik testi 40 TL yaptırmıştım, muhtemelen 80-100 arası tutar o zaman, tamam canım çok sağolasın...

Evet canım tedavinden düşmez ama bazı yerler 3 ay içinde yapılan testleri tedaviden düşüyormuş bana denk gelmedi ama bir ara sor istersen Acıbademe.. Yani her ay baktıracaksan gidip çok yüksek meblağlar ödemeye gerek yok ama tavsiyem cnm hep aynı yerde yaptır lab. Farkı olmasın( hep medical park vs gibi) ben eşimin çalıştığı yerde yaptırmıyorum tanıdık olsun istemiyoruz bir defa öle bi hataya düştüm sonra hemşirelerin aralarında konuştuklarını duydum. Yani bizim sevindiğimiz 12-13 gibi fsh değerlerine başkaları hayretle bakabiliyor :)

Benim bayadır bakılmadı, öncesinde devlette raporlu yaptırdım o zaman istenmişti, normal çıkmıştı, şimdi aradan nerdeyse 2 yıla yakın zaman olmuş, o yüzden doktor tekrar istedi. İnşallah yüksek çıkmaz, demek tanıdık hemşireler konuştular, ne geveze bir milletiz :) herşeye de burnumuzu sokarız :) evime yakın devlet polikinliği var, iç hastalıkları doktoruna anlattım yaparız ama burada değil büyük hastaneye geleceksin dedi, hafta sonuna gelmezse devlette yaptırırım o zaman..

Ben dış gebelikten sonra histeroskopi yaptırmıştım o zaman doktorum demiştiki rahim bu durumdayken embriyoyu daha çabuk çekermiş inşallah sende de öle olur baharcım
inşallah canım öle olur.Allahım hayırlısıyla o günleri göstersin hayallerımiz gercek olsun inşallah..

Yani canım özel devlet farketmez lab. Açısından. Ben sıra beklememek için mecbur özele yaptırıyorum işimi zaten çok boşladım bari tedaviye girmemişken zaman kaybetmeyeyim diyorum. Umarım hormonların normal değerlerde çıkar ve bir an önce tedavine başlarsın

Burada sayıp dökmüşsünüz sonrada silmişsiniz.. Neyse yazık diyorum
Evet. sildim. Ama nedenini biliyor musunuz? Sizin bana saydirdiginiz, saldirganlikla sucladiginiz mesaji okudum. Cevabini butun gun, sizi kirmadan ama kendimi de anlatabilecek sekilde, ozur dileyerek yaziyordum. Sayfa yenilenmiyordu. Mesaji gonderince, O sizin yazdigini mesajin altina bir mesaj daha gondermissiniz. Ve sinirlerim tepeme atti. Icimden geldikce daha da acik cevap yazdim, ama kufur ettim mi? Hayir. "Bu kelimeleri nerenizle okuyorsunuz da dinliyorsunuz "dedim, ve "Ozur dilerim ama bunu yazmak zorundaydim " dedim. Yazmamaliydim ama cok sinirlendim size. Mesaji gonderdim. Sonra baktim ki, benim ozur icerikli mesaji ma ozur dileyerek basladiginiz gonderiyi gordum. dedim gerginlik bitsin, bunu okumadiysa sileyim, ve son mesaji sildim.
Size en bastan cevap vererek hata etmisim. Bin pisman ettirdiniz beni. Benim bildiklerim insanlarin isine yarasin, bebek sahibi olmak icin yardim etsin derken su olanlara bak. Bugune kadar hic kimseyle bu gerginligi yasamamistim. Siz basardiniz. Tebrikler.

Burada sayıp dökmüşsünüz sonrada silmişsiniz.. Neyse yazık diyorum
Sildigim mesaji yonetim geri koymus. Bilginize.
SoulmatesS:
Ne bu son günlerde herkes bana sataşıyor! Bilen geçmiş mevzuyu biliyor acaba mı diye aklıma gelmiyor değil! burada herkes soru- cevap şeklinde bilgi alışverişi yapıyor! Soru sorduk azarlar gibi cevap aldık iyimi! Senin bilgin kendine cevabını yaz, ben de okuyup artı olarak bilgileneyim ama bu demek değilki senin gittiğin yoldan gideceğim!
Gerçekten hayret birşey..azarlar gibi bana tüp tedavisini anlatmış! Kardeşim 5 kez yaşadığım şeyi sen mi öğreteceksin!!
Ben sana dondurulmuş embriyo için sordum ve hatta ekliyim ilk mesajımda açıkça görülmekte ki seni karıştırdım!
Ama madem ki bilgin var paylaş (istersen) fakat kavgaya uğraşmak neden??
Sanki ben dondurulmuş tedavisi ucuz demişim gibi bir de atar yapmış. Hagi mesajımda gördünüz söleyin. Aksine benim merkezimde çok pahallı dedim!
Neyse yaa millet yaşadığı sıkıntıyı burada atmaya çalışıyor ama unutmayınki herkes sizin gibi herkes sıkıntılı ve kavga edeni Allah sevmez işini rast etmez!

MeleklerinAnnesi:
Bu da bana mi iletilen mesaj? Ben size nerede havuz islemini ya da dogal tup bebegi tavsiye etmisim? Siz sordugunuz icin meraklanmissiniz, ben de size artilarin eksilerin anlatmisim. Kusura bakmayin ama Siz nerenizle dinleyip okuyorsunuz? Bunu yazdigim icin de ozur dilerim, ama sinirlenmeden yazamiyorum. Siz bir daha okuyun, kendi tedavimi azarlar gibi mi anlatmisim? Hayir, bana neden havuz islemi onerildi, sebebini anlatmak icin butun tedavilerimi anlattim. Ve zaten saldirganligi, azari nereden okudunuz hic anlamis degilim. Herhalde turkcem duzgun degil ki Sizin turkcenizi anlayamiyorum. Kavga eden birisi degilim ve etmeyecegim de. Tanimadim etmedigim insanla kavga edip sinirlerimi bozacak degilim. Bu yazdiklarimdan ne anlayip ne cikarirsaniz lutfen kendinizde saklayiniz. Burada herkezin problemi var zaten, her tarafa negatiflik yaymayalim.

İnşallah canım sağolasın, dün akşam adet oldum, yarın içinde randevu aldım doktordan. Tahlil içinde oraya yakın sayılan bir devlet hastanesinden randevu aldım öncesinde kan verip sonra tüp bebek doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Biraz koşturmaca olacak hatta randevu saatleri çakıştı (tüp bebek saatinde hiç almıyor zaten)ama alıştım artık hiç koşturmadan işimin hallolduğunu görmedim

Kizlar randevumu aldim cumartesi gunune..ankara anatolia tup bebek merkezine gidecegim..bakalim nasil bir tedavi uygulayacaklar merak ediyorum..2 gune bir hormon tahlillerine bakiyorlarmis tedavideyken..ben onceki tup denememde hic tahlil yaptirmadim..sizlerin nasildi acaba..tedavideyken 2 gune bir hormanlara bakilmasi dogru mudur acaba benim neden bakilmadi ..onca emek can sikintisi stres yanlis tedavi miydi diye düşünüyorum. .

Olsun canım ya hepimiz koşturuyoruz bunlar güzel koşturmalar. Testi yaptırdığın hastaneden mail göndermelerini iste, sonra gideceğin merkezde yazdırırsın. Ama devlet hastanelerinin çoğu mail yollamıyor sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruzz :) inşallah bol bol yumurtan olur ve hormonların düzgün çıkar (aminn)

Tedaviniz hayırlı olsun hormonlara bakılması en doğru yaklaşım. 2-3. Günü gittiğinizde fsh e2 prolaktin lh bakılcak eğer istedikleri sınırdaysa tedaviye başlayacaklar. Sonra da 2 3 günde bir e2 ye bakacaklar ki iğnelerle istedikleri kadar yükselmiş mi bunu görecekler. Yani iğne dozunu ayarlayacaklar sonuçlara göre.. Ve size ilk tedavinizde bakmamışlar çok ilginç..

M MeleklerinAnnesi haklısınız ben densize sorarak hata etmişi
ben sizi gerçekten çözemedim.. Bakın konunun üzerinden iki gün geçmiş burada yazışmalar normale, olması gerekene dönmüş ama siz hala aynı tartışmada kalmışsınız..
Siz tedavide olmayabilirsiniz ama ben ve birkaç arkadaş tedavide ve sizin bu konuda yazdıklarınız hoş olmuyor. Tedavime engel olmayın lütfen!
Ve bakın anlayacağınızı düşünüyorum adımı ve yazdıklarımı alıntılayıp bana artık birşey yazmayın okudukça sinir oluyorum..
Ben size nasıl ki geçmiş mesajımda hayırlı bir tedavi dileyip konuyu kapattıysam siz de kapatın. Bu durumda olmanızın sebebi ben değilim ve bana sataşarak stresinizi atmaya çalışmayın.
Son kez söylüyorum şu an tedavideyim bana ithafen birşey yazmayın konu kapansın böyle saçma sapan bir tartışmayı sürdürmek istemiyorum..
Devam ederseniz de o sizin insanlığınıza kalmış

Aminn canım inşallah .Allah razı olsun..devlet hastanesi mail olayına pek girmez sanki, netten labaratuvar sonuçlarını alabilirsek öylede olur, olmadı sonucu alıp doktora sonradan mail atarım, bakalım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…