hadi hayırlısı canım benim.... başladın demek..... hangi ilaçları kullanacaksın???? nası bi tedavi göreceksin merak ediyorum....Çok sağol arkadaşım, inşallahaslında rezevr sorunum yok denildi ama transfere bir veya iki embriyo kaldı hep. En son tedavimde ise sadece 2 tane gelişti, erkenden çatladı, inşallah yine aynı sorunlarla karşılaşmam.Bu arada yaşım 38 zaman daralıyor gitgide...sen ne aşamadasın peki, yanlış hatırlamıyorsan seninde negatiflerin vardı değil mi?
canım az önce başka bir konuda saraçoğlundan kür aldığını yazmışsın onu okudum.bende bugün aramayı düşündüm telefonu elime alıp geri bıraktım.bir kaç hafta önce eşim aramıştı.sekreter bilgilerimizi almış.kişiye özel kür yok.isterseniz herkese gönderdiğimiz kürü göndeririz demiş.galiba o kürde de aslanpençesi ve civaperçemi varmış.öncesinde de sğan ve incir kürü yapacakmışız.sen fayda gördün mü???bir de çok pahalı değilmi sadece aslanpençesi ve civanperçemi gönderiyorsa??bunları aktardan alıp kendimiz içemezmiyiz???hadi hayırlısı canım benim.... başladın demek..... hangi ilaçları kullanacaksın???? nası bi tedavi göreceksin merak ediyorum....
Merhaba canım, sabahtan beri koştur koştur canım çıktı, yeni geldim sayılır. Devlet hastanesinde kan verdim ama pazartesi çıkarmış sonuç gittim özelde yaptırdım mecburen. Çok şükür güzel çıktı sonuçlar, normal seviyelerde, doktorum bu sefer farklı iğneler yazdı, her birini ilk kez kullanacağım tüp tedavisinde. Kontrolde yumurtalarım vardı sağda solda gayet güzel dedi, inşallah büyürler bu sefer dedi, öyle işte başladık bakalım, bismillah..
Demek iptal oldu tedavin, benim ikinci tedavimde öyle birşeydi, sona tek embriyo kaldı durumu kötüydü ben istedim diye transferim olmuştu. Bu sefer inofolic içiyorum, yumurta kalitesini arttırıyormuş, ondan içebilirsin mesela, farklı olarak öncekilerde gonalf ve menopur, cedroitide, ovitrelle kullanmıştım, şimdi klomen tablet, puregon, merional kullanacağım, baskılayıcı olarak orgalutran,çatlatma iğneside pregnyl olacak..ayrıca hergün hibor iğne, yoğun derecede pıhtılaşma sorunum varmış, bu tedavilerden sonra öğrendim.işallah bu tedavin hem son hem de en başarılı geçen tedavi olur canım.
canım ben sadece bir defa tüp bebek denedim ama onda da maalesef embriyo döllenmem olmadı ve transfer iptal edildi.
yani henüz negatifim bile yok
bu sefer farklı iğneler demişsin.hangi iğneleri kullanacaksın budefa canım?
Bu sefer klomenle başladım, iğnelere yarın geçilecek.puregon, merional kullanacağım, baskılayıcı olarak orgalutran,çatlatma iğneside pregnyl olacak..ayrıca hergün hibor iğne..suat beyde puregon, menogon demişti, benziyor tedavi şekilleri..hadi hayırlısı canım benim.... başladın demek..... hangi ilaçları kullanacaksın???? nası bi tedavi göreceksin merak ediyorum....
canım az önce başka bir konuda saraçoğlundan kür aldığını yazmışsın onu okudum.bende bugün aramayı düşündüm telefonu elime alıp geri bıraktım.bir kaç hafta önce eşim aramıştı.sekreter bilgilerimizi almış.kişiye özel kür yok.isterseniz herkese gönderdiğimiz kürü göndeririz demiş.galiba o kürde de aslanpençesi ve civaperçemi varmış.öncesinde de sğan ve incir kürü yapacakmışız.sen fayda gördün mü???bir de çok pahalı değilmi sadece aslanpençesi ve civanperçemi gönderiyorsa??bunları aktardan alıp kendimiz içemezmiyiz???
Çok sağol canım, inşallah bu sefer yüzüm güler, pozitif görürüm
bende gonal f,cetrodite ve ovitrelle kullandım.artık sorun benim yumurtalarda mı yoksa ilaçlardamı bilemiyoruz.ikinci denemede ortaya çıkacak.yani evet rezerv az ama hiç döllenme olmaması neden kaynaklanıyor onu doktor da açıklayamadı.klomen kullanacağına göre sana düşük doz ilaç tedavisi uygulanacak herhalde.yüksek doz ilacın yumurta kalitesini bozduğu yönünde görüşler var.inşallah canım herşey yolunda gider...Demek iptal oldu tedavin, benim ikinci tedavimde öyle birşeydi, sona tek embriyo kaldı durumu kötüydü ben istedim diye transferim olmuştu. Bu sefer inofolic içiyorum, yumurta kalitesini arttırıyormuş, ondan içebilirsin mesela, farklı olarak öncekilerde gonalf ve menopur, cedroitide, ovitrelle kullanmıştım, şimdi klomen tablet, puregon, merional kullanacağım, baskılayıcı olarak orgalutran,çatlatma iğneside pregnyl olacak..ayrıca hergün hibor iğne, yoğun derecede pıhtılaşma sorunum varmış, bu tedavilerden sonra öğrendim.
canım arkadaşım her sorumun cevabını sende buluyorum.allah razı olsun senden.bende öyle düşündüm ama eşim dediki sadece o kadar değildir başka şeylerde gönderiyordur.zaten onları tv de de anlatıyor o zaman herkes aktardan alıp içer demek ki gönderdiği başka bir şey var dedi ama sekreterde sadece bunlardan bahsetmiş.bende kararsız kaldım.canım testere dişli arslanpençesi ve civamperçemini aktardanda alabilirsin aynı şey.. saraçoğlu paket çay halinde satıyor 180-250 tl arasındaymış ve içindede 15 tane sallama çay varmış.. arkadaşım aldı onda gördüm..
arslanpenşeçi yada civanperçemini aktarlarda paketi 10 tl ve günlerce gidiyorki.. aktardan almak daha mantıklı.
ot halinde kaynatıp içebilirsin ama biliyorsun bu rezerve etki etmez fsh a etki eder..
bende öyle duydum fazla doz iyi gelmiyormuş, ne bileyim bu sefer hem klomen, hem iğne vurulacam, bakalım hayırlısı artık. İnşallah son tedavim olurda bebeğime kavuşurum. döllenmede spermin rölüde büyük diye biliyorum, ımsı olan yerde yaptırabilirsin, spermler daha iyi seçilir, tabi doğru tedaviye güzel yumurtalar elde edilmeside şart, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım.bende gonal f,cetrodite ve ovitrelle kullandım.artık sorun benim yumurtalarda mı yoksa ilaçlardamı bilemiyoruz.ikinci denemede ortaya çıkacak.yani evet rezerv az ama hiç döllenme olmaması neden kaynaklanıyor onu doktor da açıklayamadı.klomen kullanacağına göre sana düşük doz ilaç tedavisi uygulanacak herhalde.yüksek doz ilacın yumurta kalitesini bozduğu yönünde görüşler var.inşallah canım herşey yolunda gider...
canım benden de dediğin gibi değerlerimi aldılar ben saraçoğlunun kendisi ile de görüştüm. 1 . aşama kür dedi 3,5 sürdü toplamda onun çaylar soğuk press yöntemiyle yapılmış olduğu yazıyo. yani mesela aslan pençesinin hangi döneminde toplanması gerektiğini aktarlar bilemez zaten onlar köylü ablaların topladıklarını alıyorlar, onlarda hepsini topluyorlar gibi bir değerlendirmesi var. benim kür de soğanla başlamıştı. sonra incir sonra tekrar soğan daha sonra aslan pençesi sonra civan perçemi, sonra brokoli kürü vardı. bir de hepsinin başında üzüm çekirdeği yağı vardı 250 gr. o en pahalısı ve en zor kullanılanı idi... hatırladığım kadarıyla böylecanım az önce başka bir konuda saraçoğlundan kür aldığını yazmışsın onu okudum.bende bugün aramayı düşündüm telefonu elime alıp geri bıraktım.bir kaç hafta önce eşim aramıştı.sekreter bilgilerimizi almış.kişiye özel kür yok.isterseniz herkese gönderdiğimiz kürü göndeririz demiş.galiba o kürde de aslanpençesi ve civaperçemi varmış.öncesinde de sğan ve incir kürü yapacakmışız.sen fayda gördün mü???bir de çok pahalı değilmi sadece aslanpençesi ve civanperçemi gönderiyorsa??bunları aktardan alıp kendimiz içemezmiyiz???
evet tatlım benzer ilaçlar yazmış bana da... inşallah son tedavilerimiz olur....Bu sefer klomenle başladım, iğnelere yarın geçilecek.puregon, merional kullanacağım, baskılayıcı olarak orgalutran,çatlatma iğneside pregnyl olacak..ayrıca hergün hibor iğne..suat beyde puregon, menogon demişti, benziyor tedavi şekilleri..
İnşallah canım yaaa, bu sefer olur inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Sevgiler..canım benden de dediğin gibi değerlerimi aldılar ben saraçoğlunun kendisi ile de görüştüm. 1 . aşama kür dedi 3,5 sürdü toplamda onun çaylar soğuk press yöntemiyle yapılmış olduğu yazıyo. yani mesela aslan pençesinin hangi döneminde toplanması gerektiğini aktarlar bilemez zaten onlar köylü ablaların topladıklarını alıyorlar, onlarda hepsini topluyorlar gibi bir değerlendirmesi var. benim kür de soğanla başlamıştı. sonra incir sonra tekrar soğan daha sonra aslan pençesi sonra civan perçemi, sonra brokoli kürü vardı. bir de hepsinin başında üzüm çekirdeği yağı vardı 250 gr. o en pahalısı ve en zor kullanılanı idi... hatırladığım kadarıyla böyle
günlerinin falan yazılı olduğu bi kağıtla geliyo zaten
saraçoğlu gebelik oluşmazsa ara 2.aşama kürü göndeririz demişti ben aramadım açıkçası... çünkü tedavi zamanım gelmişti ve kür kullanmamak adına aramadım. tekrardan da aramadım.... faydası mutlaka olmuştur ancak ben dhea kullanımının daha etkili olduğunu düşünüyorum bizler için... inofolic, biosteron, quenzimq10,d vitamini...vs.vs.
evet tatlım benzer ilaçlar yazmış bana da... inşallah son tedavilerimiz olur....
evet canım spermin de rolü büyük.biz zaten tedaviye başlarken sadece sperm sorunumuz var sanıyorduk.o yüzden spermler imsi ile seçildi.ama embriyolog da doktorda bizim bu embriyomuzdaki sorunun yumurtadan kaynaklı olduğunu söylediler.bende öyle duydum fazla doz iyi gelmiyormuş, ne bileyim bu sefer hem klomen, hem iğne vurulacam, bakalım hayırlısı artık. İnşallah son tedavim olurda bebeğime kavuşurum. döllenmede spermin rölüde büyük diye biliyorum, ımsı olan yerde yaptırabilirsin, spermler daha iyi seçilir, tabi doğru tedaviye güzel yumurtalar elde edilmeside şart, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım.
canım arkadaşım her sorumun cevabını sende buluyorum.allah razı olsun senden.bende öyle düşündüm ama eşim dediki sadece o kadar değildir başka şeylerde gönderiyordur.zaten onları tv de de anlatıyor o zaman herkes aktardan alıp içer demek ki gönderdiği başka bir şey var dedi ama sekreterde sadece bunlardan bahsetmiş.bende kararsız kaldım.
canım zaten rezerv konusunda etkili bir şey yok diye biliyorum.arı sütü var yumurta kalitesi için.bir de incir kürü sayıyı arttırıyormuş ama prolaktin yükseltiyormuş.galiba anlanpençesi de hormon dengeleyiciymiş.yani incirden sonra askanpençesi içmek o yüzden gerekli sanırım prolaktin hormonunu dengelesin diye.valla bilemiyorum.kafam karıştı.arı sütünü kullanıcam ama bişeyler daha yapmak istiyorum.bir taraftan da kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum...
Canım polemikten dolayı ceza almıştım döndümMerhaba canım, sabahtan beri koştur koştur canım çıktı, yeni geldim sayılır. Devlet hastanesinde kan verdim ama pazartesi çıkarmış sonuç gittim özelde yaptırdım mecburen. Çok şükür güzel çıktı sonuçlar, normal seviyelerde, doktorum bu sefer farklı iğneler yazdı, her birini ilk kez kullanacağım tüp tedavisinde. Kontrolde yumurtalarım vardı sağda solda gayet güzel dedi, inşallah büyürler bu sefer dedi, öyle işte başladık bakalım, bismillah..
Littlebird merhaba şişli memorial topiğindeydin dimi? Doktorlar embriyolar biraz kötü olsun pat yapıştırıyorlar kadın kaynaklı diye. Oysa ben erkek-kadın bu konuda etkisi eşit diye düşünüyorum ve kullanılan şğnelerin seçimi de embriyoyu çok etkiliyor. Her ay farklı tepkiler verebiliyoruz bir ay yumurtalar kaliteszken öteki ay çok daha iyi olabiliyor. İnşallah senin tedavinin de devamı gelecekevet canım spermin de rolü büyük.biz zaten tedaviye başlarken sadece sperm sorunumuz var sanıyorduk.o yüzden spermler imsi ile seçildi.ama embriyolog da doktorda bizim bu embriyomuzdaki sorunun yumurtadan kaynaklı olduğunu söylediler.
canım inşallah son tedavin olur bu tedavi.klomen olunca sanırım iğnelerin dozu düşük tutuluyor.ama bakalım sende nasıl bir protokol uygulanacak.inşallah seni bebeğine götürecek tedavi olur bu tedavi...
canım içinden hangisi doğru geliyorsa onu yap..
ben Arifoğlu Baharattan kapalı paket içinde alıyorum bu tarzda şeyleri.. heryerdede şubesi var.. hepsinin üzerinde son kullanım tarihleri oluyor.
sonuçta ot ottur zamanı geçmediği sürece sorun olacağını çok düşünmüyorum..
saraçoğlunun tv yayınlarını izledim oda tarif yaparken bilindik aktarlardan tarihi geçmemiş otları alıp kullanın diyor..
onun soğuk pres çaylarıda tüm gün işyerinde olan bayanlar için çok pratik ve kullanışlı olur..
Kızlar benim de zaten çok niyetim yoktu sizde böyle söyleyince vazgeçtim saraçoğlunu aramaktan.şimdi ben bu ay adetim le soğan kürü arkasından da incir kürü yapıcam inşallah. Birde işte hayıt aslanpençesi civanperçemi adaçayı gibi bir karışım yapayım istiyorum.hormon dengesi için.hangi bitkileri alayım.birbirine karışmaması gereken varsa söylermisiniz. Özetle bu bitki karışımlarını nasıl kullanayım bana bi güzel tarif edin ne olur.bir de soğan kürü ve incir kürü yaparken bu bitki çayları da içilebilir mi?yoksa kürleri bitirip çaya öylemi başlamak gerek.Kızlar saraçoğlundan o dediğiniz amh kürüden 2 defa aldım içinde poşet çay polen ve bal vardı ama gereksiz pahallı.. Gidip aslanpençesini heryerden ensu nun dediği gibi arifoğlundan alabilirsiniz. Hatta ben de son olarak arifoğlundan aldım.bal-propolis-polen-arısütü karışımını vepaketli olarak aslanpençesi adaçayı hayıt otunun hepsini yarı fiyata aldım.. Bitane de içinde delikli haznesi olan seramik bir kupa buldunuzmu işlem tamamdır :)
Littlebird merhaba şişli memorial topiğindeydin dimi? Doktorlar embriyolar biraz kötü olsun pat yapıştırıyorlar kadın kaynaklı diye. Oysa ben erkek-kadın bu konuda etkisi eşit diye düşünüyorum ve kullanılan şğnelerin seçimi de embriyoyu çok etkiliyor. Her ay farklı tepkiler verebiliyoruz bir ay yumurtalar kaliteszken öteki ay çok daha iyi olabiliyor. İnşallah senin tedavinin de devamı gelecek
Inşallah canım.bende hep dua ediyorum inşallah sadece o aya özgü bir talihsizlik yaşamışız dır. Inşallah ikinci tedavide aynı mutsuz sonla karşılaşmam. Umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. ..Kızlar saraçoğlundan o dediğiniz amh kürüden 2 defa aldım içinde poşet çay polen ve bal vardı ama gereksiz pahallı.. Gidip aslanpençesini heryerden ensu nun dediği gibi arifoğlundan alabilirsiniz. Hatta ben de son olarak arifoğlundan aldım.bal-propolis-polen-arısütü karışımını vepaketli olarak aslanpençesi adaçayı hayıt otunun hepsini yarı fiyata aldım.. Bitane de içinde delikli haznesi olan seramik bir kupa buldunuzmu işlem tamamdır :)
Littlebird merhaba şişli memorial topiğindeydin dimi? Doktorlar embriyolar biraz kötü olsun pat yapıştırıyorlar kadın kaynaklı diye. Oysa ben erkek-kadın bu konuda etkisi eşit diye düşünüyorum ve kullanılan şğnelerin seçimi de embriyoyu çok etkiliyor. Her ay farklı tepkiler verebiliyoruz bir ay yumurtalar kaliteszken öteki ay çok daha iyi olabiliyor. İnşallah senin tedavinin de devamı gelecek
Canım emin ol o aya özgüdür çünkü benim arada iptal edilen bi tedavim vardı e2 hiç artmamıştı ama hemen sonraki ay ki denememde 1. Kalite embriyo olmuştu hemde 5. Gün üstelik tek yumurta ve eşimde de mırfoloji 0 hareket yok denecek kadar az..Kızlar benim de zaten çok niyetim yoktu sizde böyle söyleyince vazgeçtim saraçoğlunu aramaktan.şimdi ben bu ay adetim le soğan kürü arkasından da incir kürü yapıcam inşallah. Birde işte hayıt aslanpençesi civanperçemi adaçayı gibi bir karışım yapayım istiyorum.hormon dengesi için.hangi bitkileri alayım.birbirine karışmaması gereken varsa söylermisiniz. Özetle bu bitki karışımlarını nasıl kullanayım bana bi güzel tarif edin ne olur.bir de soğan kürü ve incir kürü yaparken bu bitki çayları da içilebilir mi?yoksa kürleri bitirip çaya öylemi başlamak gerek.
Çok soru sordum biliyorum ama biz hep erkek infertilitesi ile uğraştık. Kadın için ne yapılır ne yenir ne içilir hiç bilmeden bu rezerv sorunu çıktı üstüne bir de döllenme bile olmayınca şaşırdım kaldım.yavaş yavaş öğreniyorum artık.rabbim inşallah bundan sonra güzel yazılar yazmıştır hepimizin hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?