hayırlı olsun.cok sevindik bende ramazandan sonra baslıcam ins.incir kuru ne basladım bilmiyorum iyi mi olucak.bu arada beslenme seklimi degistirdim.diyetisyen esliginde 7 kilo verdim.cok cok dua ediyorum tabi ki allahım bu güzel duyguyu hepimize yasatsın diye
Nisasum
herkes neler yazıyor fsh m sizlere göre düşük ama...okadar iğne ve ılaca ragmen yumurtalar hiç tepki vermedi..normalin ıkı ıkıbucuk katı iğne ve ilac aldım..gelişsin çoğalsın dıye..doktor tedavıye yarıda kesecekti ama menapoza gırmek ıhtımalın yüksek nasılsa tutmaz dıye düşünerek yinede ttransferi yaptı..şuan meleğim kollarımda.. ben umudum yitirmedim inat ettim ve inandım..
NİSASUM tebrik ederim canım demek ki inatçı olmak gerekiyormuş bazen sen bu inatçılığınla bebeğini kazanmışsın allah onu sağlıla büyütmenizi nasip etsin
DUS sende eylülde başlayanlardansın hayırlı olsun sonunda bebeğin gelsin inşallah bir ben cesaret edemiyorum incir kürüne kist yapar diğe önceki denediğim şeyler kist yaptı çünkü inşallah sanada yararlar canım zayıflamanda iyi olmuş başlayınca zaten biraz alınıyor bende çok dua ediyorum allahım isteyen herkese evlat versin diğe inşallah dualarımız kabul olur
önce sizler bir başlayın da banada pozitif sonuçlarınız moral versin...inşallah diyorum inşallah..
Canım, çok teşekkürler, moral verdin bize a.sa.s
Umudumuzu yitirmeden inatla devam edeceğiz bizler de, değil mi kampçılar yerimseniben
İmoje ne aşamadasın canım :1rolleyes: Eylülcüğüm hiç korkma, bak nisasumun mesajı tam da güzel yanıt korkularımıza ... Canım eğer Ankara'da daha güvendiğin bir merkez varsa hiç düşünme diğer detayları, sonuçta kimse bilmezken de ne büyük çaba veriyor insan, hem sen yine hergün yol yapıyordun, hergün yapacağına bir kez gider gelirsin uzun yol, hem de belki diğer işlerinden uzaklaşmak da iyi gelir sana... Belki de Ankara kökenli olmak istiyor yavrun :1rolleyes:
Starsuzieciğim, benim kilo sorunum yok, ama kisti etkiliyor dediklerinden söylene söylene hala şu vejeteryen diyeti yapıyorum -tatlicadiarzu- Hele bir hamile kalayım, ilk işim ete ve balığa saldırmak olacak :roflol::roflol:
İmoje bekliyoruz yarın güzel haberlerini canım, dualarım seninle a.s Senin ilk denemen mi ? Bugün benim gittiğim merkezde 3. denemesinde ikizlere gebe bir arkadaş vardı.. Ultrasonda izlemiş ikizlerini, nasıl heyecanlı, şaşkın :1rolleyes: : Çok hoşuma gitti a.s Darısı inşallah bizlerin başına canım a.s
Bu sefer girecekler göbüşüne, gör bak a.shihoyyyt O arkadaşı ben de tanımıyordum, ama bu derdi çeken biliyor biliyorsun, hemen sağolsun duacım oldu orada, ben de keyifle izledim heyecanını a.s Darısı başımıza, darısı başımıza, darısı başımıza, TEZ ZAMANDAAAAA :CüvCüv::CüvCüv:
Amiiiin arkadaşım, inşallah sıra sıra hepimiz paylaşacağız bu güzel duyguyu, birbirimizin haberleriyle coşacağız :1rolleyes: Eylülcüğüm, benim de eşim yanımda olmayacak, transferde de yalnız olacağım, ama bize yeter canım onların manevi destekleri, görürüz biz işimizi evelallah yerimsenibenhihoyyyt Annemlere de ben hala söylemedim mesela, belki transferde söylerim çok yalnız kalırsam, bakalım :1rolleyes:
İkinci iğnemi biraz önce yaptım, fokur fokur uyarsınlar yumoşlarımı inşallah :dance:
tatlim merhaba... benimde regl olmadan tedaviye baslattilar. ve tedavi oncesi 3 yumurta girunmustu. 5. gun ignelerden sonra ki yuksek doz kullanmistim. bir tanesi cok hizli buyuyup diger yumurtalari baskiladi. bizde tek olan yumurtayi aldirmadik. burada tedaviler cok pahali. goze alamadik. ama icimden bir ses o yumosumun cok kaliteli oldugu yonundeydi.. iki hafta sonra Allah izin verirse tekrar basliyacagiz. yumurta rezervi az olanlar icin menegon mu oneriyorlar? yada famera, lucrin yada lupron.. gercekten cok merak ediyorum. cunku yeni tedavide artik menopur yada braville kullanmak istemiyorum?
tatlim merhaba... benimde regl olmadan tedaviye baslattilar. ve tedavi oncesi 3 yumurta girunmustu. 5. gun ignelerden sonra ki yuksek doz kullanmistim. bir tanesi cok hizli buyuyup diger yumurtalari baskiladi. bizde tek olan yumurtayi aldirmadik. burada tedaviler cok pahali. goze alamadik. ama icimden bir ses o yumosumun cok kaliteli oldugu yonundeydi.. iki hafta sonra Allah izin verirse tekrar basliyacagiz. yumurta rezervi az olanlar icin menegon mu oneriyorlar? yada famera, lucrin yada lupron.. gercekten cok merak ediyorum. cunku yeni tedavide artik menopur yada braville kullanmak istemiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?