suziskom ben bu aralar beynimi rahatlanma yolunu buldum bak sana tavsiye ederim bol bol yasin oku sonra meryem süresi oku bide keyzul ars kadeh duası diye bi dua buldum mutlaka hergün okuyorum yoksa hicbirseye tahammulım kalmadı biraz olsun sakinlestirdi beni bide ben yuva ögretmeniyim düsün etrafım cocuklarla dolunasıl davranmamız gerektiğini biliyoruz,uygulamada sorun var
sıradan bir günümü arıyorumm...şimdi beynimden 1 dakka olsun atamıyorum bu
dşüncesi.heryerde ,herşeyde bu durumumu hatırlatıyor.duruma göre bazen tokat şeklinde iniyor.hamile
çocuklu kadınları görmek çok zor degil malum...evde yalnızken bile bi program, bi şarkı, bi yazı.
zaten beyin sürekli olarak bu konu ile meşgul.düşün rüyalarda bile rahat yok
kampçılarrr hadi ot çop içiyoruz ama beyni rahatlatmak için ne yapacagız...:82:
suziskom ben bu aralar beynimi rahatlanma yolunu buldum bak sana tavsiye ederim bol bol yasin oku sonra meryem süresi oku bide keyzul ars kadeh duası diye bi dua buldum mutlaka hergün okuyorum yoksa hicbirseye tahammulım kalmadı biraz olsun sakinlestirdi beni bide ben yuva ögretmeniyim düsün etrafım cocuklarla dolu
doğru söylüyorsun cnm bol bol dua okumak lazım.hep niyetleniyorum ama erteliyorum.çocuklarla birlikte olmak hem iyi hem kötü...yarayı açık bırakıyor aslında:///yarın güzel haberlerle gel inşallah...
iyi geceler düşjümmm
Yok canım kullanmadım daha önce dpktor vermedi kendim kullanmak istiyorum sakıncası olmaz değil mı?ses evet cnm biesteron bnde bugün aldım ...günde 3 tane dedi doktor..sen daha önce kullanmışmıydın...
imojum iyi günler:))kuşummmmm
zaten asıl olan kişiye özel tedavi..biz ne bulsak zıplıyoruz bakalım bu kadar ot çöp vitamin.ateş basıyo ara ara vitamin fazlam var..hapçı geldi hanımmmm
dilara tebrikler nasıl başardın?
ses doğal siklusta denedin arka arkaya devam edebiliyorsun...ara vermesen iyi olmaz mı???
düşş nasıl geçti kontrol?
kızlar bende dheaya başlamaya karar verdim .kullanmıştım bıraktım bi degişiklik olmadı diye .ama zaten uzun vadede etkisini gösteriyormuş.
filo evet biosteron 25mg günde 3x25=75 mg alınıyor.fiyatı 60tl doğrudur.
biçok marka varmış ama bu sağlık bakanlığından onay almış....
meldicim sen nasılsın ne oldu
semos senin yumosun nasıl canım insallah güzel güzel büyümüstür
kızlar bugün tedavim başladı. 20-25 gün sürücekmiş inş. imojenin dediği gibi son olur. allah yardımcımız olsun. dus bol bol dua etmekle en iyisini yapıyosun inasana terapi ibi de geiyor rahatlıyorsun çrş gününü merakla beklyorum 3 de kaliteli olurlar inş.
hepinizi öpüyorum. sevgiler
sagol canım benim insallah bende senin gibi sanslı olurum canım seninde hayırlı olsun tedavin insallah dondurulmusun sıkı sıkı tutunur annesine
ikinci denemen ilk degil canım
dus çok sevindim,inşallahhhh çarşambaya da güzel haberler alırsınnnnnnn
verimli olur yumurtalarrrrrr inşallahhhhhhhhhhhh
nur topu gibiiiii bebişlerine kavuşursunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?