Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kisslar ben kahvalti hazirlamam lazim.. hepinizi optum.. kisa da yazissak iyi geldi bana.. Allahim bu gunden itibaren ne olursundr.ler guzel seyler soyleyip yuzumuzu guldursun... (Amin)

sescim lütfen koyverme. yola devam evet zor biliyorum. ben de yaşadım bunu. ama kısmet işte.
imojum beni merak ettmişsin canım. evet int girmemeye çalışıyorum.annem zaten zin vermiyo ama arada bakıp bi iki dakkada çıkıyorum. kadın telde bile konuşturmuyo zaten. birsürü şey yiyip içiyorum. karnım çok şiş:) bugün 3. bitti 4 güne girdim. bu bekleyiş çok zor yatıyorum bi wc ye kalkıyorum bazen de yemeğe:) annem izin vermiyo vallahi:)
süzimm düzelecek sabırılı ol...ilgin sevgin ve duaların için teeşkkürler canımm. işallah tez zamanda hepimiz hepimiz anne oluruz...
dus az kaldı hadi hayırlısı..
edacım nasılsın
meldi semoş filo ve adını şuan yazamadıklarım hepinizesevgiler...

sagol edacım insallah sen nasılsın ?görüstün mü doktorun la

KAfam çok karışıktı biliyorsunuz bu ay denemeli mi denememeli mi diye, sonunda önce Haydarpaşanın verdiği testleri yapmaya karar verdim, bu ay tüp yok yani canım... Ama çok da beklemeyeceğim..1-2 aya denemek lazım... Reglim gelince testlere devam bu durumda canım Yalnız geçen ay reglim 2 gün oldu, klomen kullanmıştım ondan olabilir mi acaba:26:, klomen sonrası çatlatma iğnesi olmamıitım, acabva kist falan olupta mı fsh fırladı vs. vs. düşünüp duruyorum, endişeliyim, Allah yardımcım olsun...

Pşşşşt annen yakalamadan doooooğru yatağa bakalım, marş marş Annenidinle ki için rahat olsun Beyazım, Allah sabır versin, beklemek de çok zor, hele hele bu dönemde benim en gıcık olduğum o hergün dışarıda yaptırılan progesteron iğneleri oluyor, tedavi iğnelerinden çok onlara gıcık oluyorum ben Dualarımız, bütün pozitif enerjimiz, umutlarımız sizinle canım,i, unutmayın

Son düzenleme:
bayaz canım bütün dualarımız seninle rabbim melegini korusun insallah 2011 anne adayı olarak girersin evet edacım bekleme hayırlısı ile basla tedavine allah yardımcımız olsun

kızlar sizler dhea kullandınızmı...ben dün kullanmaya başladım...kullanıp faydasını gören çok

canim arkadaslarim.. hepimize ayni anda bir huzun basti... ama insallah bu gunlerimiz geride kalir.. bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda bunlar sadece ani olarak kalir...
edacim benim o acu.cu idrarimi almisti oradan cikti demir cok fazlaymis cinko ve bisi daha.. ya bu yediklerimiz ictiklerimizden mi bunlar.. deha da yada vitex, bugday ciminde mi bunlar var acaba... persembe gunu gittigimde beni soru yagmuruna tutu adam.. of kendimi oyle bir kastim ki sanki karsimda ivf doktoru vardi. iste ara kanamam oluyor mu idrarimin rengi, reglimin rengi, akinti geliyor mu geliyorsa rengi.. reglimin gunluk surecinin nasil gectigini agrili mi, gunlere gore rengi ve yogunlugu, varya bel kismimizda iki yumru oluyor mus ve bende o belirgin bir sekildeymis stressten mis.. seni anliyorum dedi ivf konusunda baya kastik kendimizi.. herkes aklindan ivf. i cikart dogal hayatini sur stresten ilk once kurtul diyor.. esasen cok kafamiza takiyoruz hakikatten.. ama basarmak ve bebegimize kavusmak istiyoruz. ondan stres... e dr.lerin cizdikleri tablolarda super otesi olmadigi icin panikliyoruz halyle.. Allah yardimcimiz olsun....

Beyazim bu topigin fistigi... insallah sen bize mujdeli haberi vereceksin... uzerimizdeki bu kara bulutlari senin bebeginin mujdesiyle gidecek insallah...

duscum senin tedavi ne durumda simdi?

suziiiii suzzziiiiii nerede benim minnosum?

beyaz canım inş. güzel hberlerle gelirsin. herkesin bunu duymaya ihtiyacı var.

sevgiler..

canım ben aynı ignelere devam yarın kontrol var

beyaz hayırlısı olsun canım,müjdeli haberlerini bekliyoruz.RABBİM gönlüne göre versin İNŞALLAHaminnnnn

meldi canım sen nasılsın senin iki tane yumosun iyidi dime 1 tane transfer edilmisti ötekini donduruldu mu canım

beyaz nefesimizi tutuk aynı heyecanı seninle paylaşıp bekliyoruz inan..
sanki transferim olmuş gibi hissediyorum
çok stresli bi dönemden bugüne kadar geldin.şimdi dinlenme zamanı:)dualarımdasın muharrem 10.gün yani senin transferinin ertesi günü özellikle dua ettim.peygamberlerin kurtuluşa erdiği günmüş..

dualar mutlaka kabul oluyormuş arkadaşlar pes etmeyelim,umutsuzluğa kapılmayalım.Allaha kolaylaştırması,güzelleştirmesi için dua edelim.inşallah en kısa zamanda hayyallerimize kavuşuruz..

Beyaz yakalanmışsın:)))
bide ben seni yakalasam edajanım yaaa özledimmm...

imojummm kuşum.))
mİnnoş burda..gelişmelerin süper yaaa...ben alternative tıbba çok inanıyorummm.sana o merkez çok iyi gelecek,bunu hissediyorummm..

aklımızdan ivf çıkartmalıyız ama nasıl????
dhea,çim vitex e devam mı?ekstra bişeyler verdiler mi? acu elektirk akımı ile yapılıyor değil mi?bu kara bulutlarb aynı anda buldı bizi farkındamısınız?sanki sözleşmiş gibi bunalım modda geçtik..

eee haydi kızlar canlanın yaaahuu....:79:
uzun ,sıkıntı bir yol bu evet ama sonunda büyük ikramiye var

sagol canım biraz duydusallık var bi aglıyorum bi gülüyorum sana da cok dua ediyorum insallah iki aya kadar tedaviye baslayacaksın
Allah razı olsun düşcüm,bu yaşadıklarımız ne ilginç degilmi?bende kendim için dua ederken hep sizide

düşünüyorum.insanın tanımadıkları için dua etmesi aynı duyguları hissetmesi ne kadar ilginç degilmi?

ben arada uykumdan ağlayarak uyanıyorum.dün gecede bunu yaşadım.garip rüyalarda cabası...:

psikolojik destek almayı düşünüyorum ama burda paylaştıklarımdan fazla bi şey kazandırmayacakmış gibi geliyor.
hayatı normal akışında yaşayabilmeyi özlüyorum.çıldıracağım galiba:/

meldi canım sen nasılsın senin iki tane yumosun iyidi dime 1 tane transfer edilmisti ötekini donduruldu mu canım

evet canım . ikside kalieliydi. ben de bugün regi oldum yrın dr gidiyorum. dondurulmuşu koyucaz.
çok heyecanlıyım ve korkuyorum. hepsi epsi bir tane dondurulmuş hadi çözülürkn bozuursa diye. neyse olumzuz düşünmeyeceğim diye kendime söz verdim.
senden de inş. güzel haberler alırız. önce beyazdan. sırayla inş. allah dualarımızı kabul etsin.
sevgiler..

cok sevindim canım hayırlısı olsun aynı ana denk gelicez insallah gelismeleri yaz hepinizi cok merak ediyorum

canım inşallah o dondurulmuş senin bebeğin olacak.2011olursun inşallah

evet bende gecenlerde dua ederkan bende bunları düsündüm sonra gülmeye basladım ne güzel diye belkide su anda onlar da benim icin dua ediyodur diye evet son zamanlarda benimde pek tatım yok insan ister istemez düsünüyo hesap kitap yapıyo bende eski zamanlarımı cok özlüyorum ki su son zamanlarda cok kastım kendimen basiti valla yemek yerken bile zevk alan ben hicbirseyden zevk almamaya basladım bende cok özledim eski günlerimi

ne olucaksa olsun diyip de söyle bi gelisigüzel yasasak sanki ne olur hep kendimize yapıyoruz esimle
konusuyoduk kızdı bana hayırlısına dua et bırak .ne yapalım diye

amin canım insallah güzel haberler iyi gelicek cok ihtiyacımız var su aralar pozitif haberleri almaya
senin icinde insallah hersey cok güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…