kızlar ben dusu merak ediyorum. onun ne oldu anamadım ben. döllenmedimi bölünmedimi neyi bekliyorlar anlamadm. yarın görüşücekti sanırım merkezle. inşallah iyi haberlerle gelirin duşcum bunca emek boşa gitmez. hayırlı ve güzel haberlerini bekliyprum.
sevgiler..
Imocuum, serseme döndüm bugünlerde, kist çok canımı sıktı tabiiBu kestirme mikro sürpriz oldu, ama çok umut etmek de doğru deil tabii... Bir kere demekki bu yumurta geçen ay çatlayamamış değil mi, var herhalde bir arızası ki duruyor orada diye geçiyor aklımdan :26: Sonra boi çıkması olasıymış, dolu olursa 1 yumurtaya mikro, bakalım döllenir mi ? Döllense de bu kez dondurulacakmış, çünkü rahim reglin bu döneminde hazır değil, bir de sağlıkla çözülmesi ardından da tutması gerek... Yani pek kolay iş değil imocuum, ama yine de denemekte fayda var boş duracağıma tabii, nasılsa ilaç almadım
Akucu da iyi para istemişZaten biz bütün çalıştığımızı bu sektöre yatıracağız herhalde
Beyazcığım, haydi yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım, ne zaman test şimdi, yarın mı ?? Umutla bekliyoruz arkadaşım güzel haberini
Saydocan, hoşgelmişsinHatırlıyorum canım son denemeni, gayet iyi giderken herşey tutmamıştı, üzülmüştük.. Senden sonra benimki de tutmadı ... İnşallah bu sefer alalım müjdeni buradan Birileri kırsın iu ieytanın bacağını artık yaaaaa, bizler de gelelim peşinizden !!
Oynakbaşım, canıııım, tatlıııım, gel bir öpeyim de affetVallahi şu Haydarpaşa tersimi döndürdü, boru moru çalacak hal bırakmadı bende Gidip bir onlara çalacağım boruyu görecekleeeeer :82::82:[/QUOTE
ahahahaha özledim kız seni.hadi bakalım bol şans bu işler kısmet .olacaksa olacak buda bahanesi olacakbekleyip görcez:)))
meldicim doktorum burda degil yurtdısında onun gelmesini ve acıklama yapmasını bekliyoruz.salı günü geliyomus ben hemsiresiyle konustum hicbir acıklama yapmadı halit beyi bekleyin diyo .bende
2 tanesinin döllendi haberini aldım ertesi gün büyümedi dedi nasıl oluyo bende anlamadım bi gidim hayırlısı ile ne oldugunu söylerim bende bekliyorum .cok korkuyorum arkadaslar
düş bakalım doktorun ne diyecek?şimdi herşey iptal mi?
sanırım iptal oldu dönücem basa
cnm benim Allaha sığındık.elbet bi sebebi vardır çok canımız yanıyor sıkıntı yaşıyoruz ama ödülümüzü de
alacagız .inanıyorummmm
2011 de bu hedefimize ulaşır inşallah...bende sürekli araştırma moddundayım...
reçetemi açıklamıştım eklemeler yaptım.
şuanda da maca bitkisini araştırıyorum.yabancı sitelerde tavsiye ediyor.yumurta kalitesi için özellikle.
rezerv azalması adetin 3 günü fsh değerlerinden belli olur genel ifadelere takılmayın 17 menapoz hiç kalmamış der ama 22 ile bile hamile kalan biliyorum. Her duyduğunuz içmeyin .Bi arkadasımın iki tane folekül oluyordu kilolarca incir kaynatıp içti 4 ay boyunca ardından artmıştır diye tup bebeğe başladı ama herkesde aynı şey olmuyor. Bu işiçin ithal besin takviyeleri var ama kanıtlanmış bişey değil .
rezerv azalması adetin 3 günü fsh değerlerinden belli olur genel ifadelere takılmayın 17 menapoz hiç kalmamış der ama 22 ile bile hamile kalan biliyorum. Her duyduğunuz içmeyin .Bi arkadasımın iki tane folekül oluyordu kilolarca incir kaynatıp içti 4 ay boyunca ardından artmıştır diye tup bebeğe başladı ama herkesde aynı şey olmuyor. Bu işiçin ithal besin takviyeleri var ama kanıtlanmış bişey değil .
düş canım merhaba,
bende beyazdan haber bekliyorum.bu habere hepimizin ihtiyacımız var .
doktorun yarın gelecek değil mi?
simdi aradılar geliyomus 4 de burda ol diye.cok korkuyorum suzi insallah tedavi edilebilir birsey olsa bari
merhaba dus bayadır bu topiği okuyorum,umarım görüşmen iyi geçer.Olumlu ve güzel haberlerlerle geliceğine ben eminimm.[/QUOT
cuma gününden beri günler gecmek bilmedi .insallah güzel gecer korku icinde bekliyorum mesajın beni mutlu etti sagol
simdi aradılar geliyomus 4 de burda ol diye.cok korkuyorum suzi insallah tedavi edilebilir birsey olsa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?