DUS canım inşallah doktorun yorumu seni rahatlatır.açıklayıcı olur.zira ben şahsen bu doktora güveneceğimi sanmıyorum.eğer hastamsa benim yurtdışı da olsa telefon denen birşey var,alo durum böyle böyle der yani.adamlar hastayla muhatap bile olmuyo.ben çok kızıyorum bu durumlara .malesef biçok tüb bebek merkezleri böyle.bazen yüzlerini bile görmek nasip olmyo.ne üzücü birşey bizler için.
kızlar ben yeni bir merkezle görüşmeye gittim.biyığın tetkik falan istesi.ben ekstra yapılacak birşey var mı diye sordum.zorunlu tutmamamkla birlikte genetik testler var.kromozon testleri.istersen yaptır.dışarda yapılıyor bizle alakası yok dediler.araştırdım.1000 civarı.aranızda yaptıran var mı acaba.gerek mi.yapsak bi tütlü yapmasak bi türlü.nedersiniz??
kızlar ben yeni bir merkezle görüşmeye gittim.biyığın tetkik falan istesi.ben ekstra yapılacak birşey var mı diye sordum.zorunlu tutmamamkla birlikte genetik testler var.kromozon testleri.istersen yaptır.dışarda yapılıyor bizle alakası yok dediler.araştırdım.1000 civarı.aranızda yaptıran var mı acaba.gerek mi.yapsak bi tütlü yapmasak bi türlü.nedersiniz??
seramus hangi merekeze başladın?tüp denemen vrdı degil mi?
canım benim inşallah olumlu haberlerle çıkarsın.iyiki bugün gidiyorsun 1 gün daha beklemek daha yıpratıcı olabilirdi.
bakalım doktorun ne diyecek?onunla konuşmadan bilemeyiz!!!!
aklımdasın düş...bugün senin ve beyaz için dualarımızz
canım benim inşallah olumlu haberlerle çıkarsın.iyiki bugün gidiyorsun 1 gün daha beklemek daha yıpratıcı olabilirdi.
bakalım doktorun ne diyecek?onunla konuşmadan bilemeyiz!!!!
aklımdasın düş...bugün senin ve beyaz için dualarımızz
düş ,,,bu nasıl bi sorumsuzluk örnegi böyle yaaaa....yorgunsa yorgun.insanın yaptığı işe saygısı bu şekilde mi olur !!!!
o kadar emek maddi manevi yıpranıyoruz .yorgunmuş.arayıp konuşabilir ama...
çok sinirlendim
buarada TİKKAT TİKKATedaaaa eda edajannımmm
konuşmamız lazım homeopati ile ilgili konuşmamız lazım acil...
cuma gününden beri günler gecmek bilmedi .insallah güzel gecer korku icinde bekliyorum mesajın beni mutlu etti sagol
meldicim doktorum burda degil yurtdısında onun gelmesini ve acıklama yapmasını bekliyoruz.salı günü geliyomus ben hemsiresiyle konustum hicbir acıklama yapmadı halit beyi bekleyin diyo .bende
2 tanesinin döllendi haberini aldım ertesi gün büyümedi dedi nasıl oluyo bende anlamadım bi gidim hayırlısı ile ne oldugunu söylerim bende bekliyorum .cok korkuyorum arkadaslar
Dus, merhaba sanırım Bahçeci merkezin benimde Halit beydi doktorum,tamam iyi hoş da hep hemşirlerle muhattap oluyoruz.Sonucum negatif çıktı onu bile hemşireyle konuştum. Randevuyuda cuma gününe verdiler.
arkadaş merkezini gözden geçirmelisin sonuçta zor günler yaşıyoruz ve doktorumuzun desteği önemli...
yok yoğun olduklatrı için bile olsa etik degil bu davranış
Sanırım reklamlarını çok iyi yapıyorlar,ona kanıyoruz ..tüm tahlillerim her şey iyidi ama olmadı benimde.
Dus, merhaba sanırım Bahçeci merkezin benimde Halit beydi doktorum,tamam iyi hoş da hep hemşirlerle muhattap oluyoruz.Sonucum negatif çıktı onu bile hemşireyle konuştum. Randevuyuda cuma gününe verdiler.
arkadaş merkezini gözden geçirmelisin sonuçta zor günler yaşıyoruz ve doktorumuzun desteği önemli...
yok yoğun olduklatrı için bile olsa etik degil bu davranış
Sanırım reklamlarını çok iyi yapıyorlar,ona kanıyoruz ..tüm tahlillerim her şey iyidi ama olmadı benimde.
evet benimde kızdıgım nokta bu bende halit beyi cok seviyorum birsey demiyorum ama
herseyi hemsireler hallediyo binbir umutla gitmistim merkeze arkadas hayırlısı böyleymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?