Aynen canım bende öyle ne umutlarla gittim...hiç kolay değil bu tedavi süreci çok,çok yıpratıcı.
Evet fostimon 4 doz 1 su daha sonra Menapur birde lucrin verdi.
he aynı bana locrın 14 gün boyunca 8 cc fostımın 4 doz 1 su .benim ilk denememde transfere gitmistim bunda gidemedim cok canım sıkkın ya senin ilk denemem mi benim bu ikinci acaba transfer
asamasına gidemeyen sonra giden var mı onuda bilemiyorum .bende tekrar gittigimde femara protokolunu sorucam canım sen aynı yerde bir daha düsünüyomusun ben tam karar vermedim bakıcamneler söyleyecek
Benim ilk bakalım cuma günü gidip konuşucaz...bu arada sen menapur da kullandın mı? famera protokolunu bilmiyorum ama bana sanırım uzun protokol uyguladı.
beni merak eden arkadaşlar sonucum bir yarım saat önce belli oldu ve kocaman bir sıfır.canım çok sıkkın kendimi enkazdan çıkmış gibi hissediyorum.
Canım benim okuyorum deminden beri ama dondum kaldım yazacak bişey bulamıyorum ,, kendi sonucummuş gibi hissettim valla ,, daha kaç kez yıkılcaz böyle yaaa ,, artık çok yorulduk ,, ama bi çıkışı olacak bigün buna inanmalıyız diyecek fazla bişey bulamıyorum çünkü bu durumda ne dense boş geliyo biliyorum .........
kısmet ben artık iyice moralsizim vallahi. ümitte kalmadı. işallah senin pozitif olur. belirtilerim bu sefer güzeldi ama ilacın etkisiymiş:)
Bende açıkçası bu sefer çok negatif hissediyorum ,, pek fazla bi heyecan bile yok yani ,, sadece çok yorgun hissediyorum artık bu denemeden sonra uzun süre ara vercem.......
teşekkür ederim canım yapacak bişi de yok artık.beyazimmm tatlim beniminan bana ben de cok uzuldum... bu durumda ne denecegini bile bilemiyorum artik... hepimiz okadar yorgun ve bitkiniz ki... seni seviyoruz.. biraz kendine musade et toparlan tatlim... ama yilma olur mu? kocaman optum seni...
beyaz cnm inan çok üzüldüm..ne diyeceğimi bilmiyrum...doktor hiçbir açıklama yapmadımı...fsh kaçla başlamıştın cnm...kaç yumurta oluşmuştu..kaliteleri nasldı....szlerden böyle olumsuzlukları duyunca kndmnde umudumun yıkıldığını hissedyrm
saydocan insallah pozitif olur neden öyle düsünüyosun ki canım kacıncı denemen bu?
sanırım kimse bu sorunu yaşamamış benden başka(
sanırım kimse bu sorunu yaşamamış benden başka(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?