Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım yası ne takıyosun benim yasım 27
ama biz ablamın da cocugu yok onun yası 35 di benim olmadı ablam ikiz hamile kaldı aynı zamanda yaptırmıstık tedaviye su an 3 yasında kızları var

yaş tedavi için olumlu bir artı tabii ki herşey degil aman ne bileyim...Kader kısmet işte...
ablan kavuşmuş bebişlerine darısı başımıza güselim:)bakalım nelerle karşılaşacagız..

Son düzenleme:
inşallah cnm ..benzer bir kaderi yaşıyoruz .birbirimize destek olup sonuca ulaştığımızda sahip olduklarımızın kıymetini daha iyi anlayacağız :!!!
bu süreci avantaja çevirmeye çalışmak lazım.bol bol gezip dinlenelim.nasılsa ilerde vakit olmayacak:)

evet gercekten öyle ben bol bol geziyorum hic bir sey kafama takmıyorum bu aralar kafama göre takılıyorum iyi geliyo

arkadaslar nasılsınız ben bugun doktora gittim cok sükür 7 tane yumosum varmıs .beni biliyosunuz ilk denemem de 2 tane veya 3 tane cıkardı .bugun cok mutlu oldum 7 taneyı duyunca doktorum rezervin iyi dedi folbiol verdi vitamin önümüzde ki aya baslıyorum cok mutluyum kızlar ya

Canım gözün aydın .İnşallah olacak herşeye rağmen moralini bozma bende de ameliyat öncesi 3 tane gördü.Ben dhea,antioksidan ve folic asit kullanmaya devam ediyorum.Hatta bu ay folibola başlıyacagım.Senin adına sevindim.İncir kürü ve taptıklarını okudum ilaç kullandın mı.*Çok mutlu ol emi kafana birşey takma.Darısı kucağına almak.............

cnm çok sevindim...evet 7 gerçekten bizim için iyi hatta süper sayı.
cnm nasıl başardın bunu?benim tedavim iptal edildi 2 yumurta vardı gelişmedi:/

Kademi cnm nasıl oldun?hala yatıyormusun?
benimle ilgili gelişmeler yarım kalan bir tedavi,yarım kalan hayaller:(

Canım hayırlısı moralini bozma bak bende yok iken 3 oldu.İnşallah artacak.Ben hala yatıyorum.Daha iyiyim.Kısmet olursa pazartesinden itibaren yavaş yavaş kısa süreli dişarıya yürüyerek çıkacagım.Ameliyat sonrası4-5 ay hamilelik önermediler.Bende tüp bebek dr ile görüşeceğim.Ona göre hareket edeceğiz.Bu sürede morale,yürüyüşe,yememe de dikkat ederim.İnşallah hepimizim yüzü gülecek.Öptümmmmmmmmm.

yaptım cok seyler 21+21 incir kuru yaptım
mesir macunu yedim sabah aksam 1 tatlı kasıgı
balın ıcıne corekotu tarcın karıstım yedim 1 tatlı kasıgı gunde
bol sebze ve meyve yedim
spor yaptım
ruseym yemeklerımın ıcıne attım bol bol
kızlar sizde yapın bakın benim cogalmıs

Canım ruseym nedir?Nereden alınır?

dus canım doktorun elevit pronatal vermiş, birde b12 iğne olmuşun bunları tedavi öncesi takviye için mi verdi yoksa tahlillerden sonra özellikle sende vitamin eksikliği nedeni ile mi verdi?Yıllar önce bende B12 vitamin eksikliği için iğne vermişti.

dus canım doktorun elevit pronatal vermiş, birde b12 iğne olmuşun bunları tedavi öncesi takviye için mi verdi yoksa tahlillerden sonra özellikle sende vitamin eksikliği nedeni ile mi verdi?Yıllar önce bende B12 vitamin eksikliği için iğne vermişti.

kademi eksiklik var dedi doktorum tahlil sonucuna göre verdi b 12 yi.tedavi öncesi elevit le folbiolvitamin verdi o kadar

Canım gözün aydın .İnşallah olacak herşeye rağmen moralini bozma bende de ameliyat öncesi 3 tane gördü.Ben dhea,antioksidan ve folic asit kullanmaya devam ediyorum.Hatta bu ay folibola başlıyacagım.Senin adına sevindim.İncir kürü ve taptıklarını okudum ilaç kullandın mı.*Çok mutlu ol emi kafana birşey takma.Darısı kucağına almak.............

canım bunları yaparı yaparken sadece folıc asıt kullanmıstım insalllah ya pır pır ucuyorum insallah sonucumuz pozıtıf olur da bırbırımızegüzel haber veririzakannehir

duş canım incir kürünü nasıl yaptın yazarmısın canım.hergün mü içtin senin sorunun ne peki.benimde yumurtam yok bu ay 4 mm folükülü doktorum iğnelerler büyümedi çok üzüldüm bende.

duş canım incir kürünü nasıl yaptın yazarmısın canım.hergün mü içtin senin sorunun ne peki.benimde yumurtam yok bu ay 4 mm folükülü doktorum iğnelerler büyümedi çok üzüldüm bende.

cok gecmis olsun canım ben 8 tane inciri 2.5 su bardagı suda 15 dakika kaynattım hergun taze olarak ictim 21+21 gün olarak ictım .ilk 21 gun yap sonra 7 gun mola ver sonra 21 gun tekrar yap benim yumurta rezerv azdı .2tane 3 tane oluyodu uzun protokol uygulanmıstı 5 tane oldu ama ılaclar asırı dozda verılmıstı doktorum yasın cok genc demıstı bu ıgnelere yumurtalık cevap vermıyosa cok cıddı durumun demıstı 2 sene once.ama sımdı sukurler olsun kendı kendıne 7 tane bakalım ılaclar la ne kadar olucak sakın vazgecme elinden gelini inanarak yap balli karısımlar da yap mutlaka insallah yomosaların bol bol cıkınca bana da dua et

kademi cnm nasılsın?zoru atlattın ..şimdi bol bol dinlen hem bu süre içinde tedavi öncesi kampa al kendini..zaten tüp bebek yöntemide %100 şansı sunmuyor:/çok mu üstelyorum diye düşünüyorum buaralar...tedaviye başalayabilmek bile 6 ay sürdü..ilk tedavi yarım kaldı..normal çiftler gibi gidip haa deyince başalayamıyoruz bile:/off ne bileyim öyle işteee

Suzieciğim, ben de seni merak etmiştim... Ne oldu, gelişmedi mi yumurtalar sonrasında ?? Ne ilaç kullanmıştın ? Ben bütün diyet hap vs. bıraktım, bu konuyu kapadım negatif sonuçtan beri... Bu ara tekrar canlanıp konuşmalı mı doktorla diye düşünmeye başladım :uhm:

canım tedavim yarım kaldı gelişmedi yumurtalar:/8.gün iptal...
kötü oldum tabi:((sen nasılsın cnm?ulun bey di degil mi doktorum..ya çok mu zorluyoruz edajım.???bırakmak mı lazım bilemiyorum ki.

Canım benim çok üzüldüm benneyaptımki nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu o kadar iyi biliyorum ki :çok üzgünüm:

Bilmiyorum çok mu zorluyoruz, yaşım genç olsa hemen bırakacağım ben de, ama yaş korkutuyor... Kimisi pes etmemelisin diyor, kimisi oluruna bırak olur diyor !! Doktorlara sorsan aman ara verme sakın, bir dahaki ay gel diyor !!! Benim de kafam karmakarışık :bbo:

Evet doktorum Ulun Bey'di, gel konuşalım demişti, gitmedim hala...

canım tedavim yarım kaldı gelişmedi yumurtalar:/8.gün iptal...
kötü oldum tabi:((sen nasılsın cnm?ulun bey di degil mi doktorum..ya çok mu zorluyoruz edajım.???bırakmak mı lazım bilemiyorum ki.
canım ben de seni merak ediyordum çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum ama hayırlısı olsun canım...

Back
X