Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah eşine çok zor bırakmak... kaç gün çok zorlandı?Beyazcım bence bırakabilirsin sıgarayı.iradelisin sen.bak benim eşimde içiyordu.ben hep bırakmasını istedim.demekki onun içindede o istek vardı ve bıraktı.
Ama inan sigara içerken gözlerinin altı mordu.şimdi o morluk gitmiş.cildi daha da güzelleşti eşimin.artık asla içmem diyor.doğru yaptığının farkında.lütfen sende güçlü ol sigaraya yenilme.
Hem kansere sebep olduğu da kesin.sağlığından önemli değildir herhalde
canlarımmm kamp sakinlerii...
az önce alıntı yaparak oldukça uzun bir mesaj yazdım ve puff oldu kayboldu:/
offffff şimdi tekrardan alıntı yapamayacağım okuduklarımdan aklımda kalanlarla cevap yazayım dedim..
imojummm seni merak ettim evet..nerelerdesin dün yoktun...iyisin mi?
buarada o verdiğim internet sitesinde ççookkkgüzel bilgiler var..infertility için kadınların kullanması gerek mg a kadar yazmış...buğday çimi çook önemli buna ilave olarak coenzym 10..günlük 100 mg alınması gerektiğini...heleki 35 + kadı nlarda daha inceliyorum masaj var...okuyarsan bilgileri paylaşalım..success stories insana güç veriyor...
beyazım bugün senin günün olsun ...sen kararlı,güçlü bi kadınsınnn...farzedelimki((inşallah yakın zamanda)
şuanda hamilesin...eeeeeee nolcek şimdi.nasılsa içemeyeceksin degil mi???şuan hamile olduğunu düşün...onca emek bugday çimleri...vitaminlar..hadi parayı geçtimmm yaşanan stres sıkıntı kurullan hayaller dumanla havaya karışıp yok olup gidecek...Come onnnn Beyazzzz..
içmeyince ölünmüyomuş bizzat yaşadım.içmezsem ölürüm derdim.sigarayı 2 pakette çıkarttığım döenmde bıraktım.zorlandım mı?evet valla inletti ...ama tercih yapmam gerekiyodu.hatta arada yemek üstüne fena olmaz diye düşünüyorum...içiyormuyum?tabiki hayır.tercihimi bebegimden eşimle sağlıklı yaşlanmaktan yana kullandım.hayatımız tercihlerimizden oluşmuyor mu?
sen hangisini seçiyorsun Beyazım???
Edajanımmm nerelerdesin?kamp sensiz sessiz kalıyor...
veeee düş merak etmiş.imojanım merak etmiş...bugün kontrole gittim ve İPTAL.tek yumurta gelişmemiş.zaten naturel deneniyordu.. buarada ses nerelerdesin???
herneyse çıkışta bende iptaldim...düşün düşün düşün........anladımki bu savaş için daha fazla mücadele gerekecek...
sonuna kadar elimden geleni yapacagım ...asıl kamp hayatı şimdi başlıyor..
bir şarkıda diyor ya...düşdüysek kalkarız elbet daha ölmedik ya...
canım benim yok zulada sigara falan valla bakGunun konusu Beyazimizin sigarasi olsun bugun :) hehhehe
beyazcim aslinda o ogretmen arkadaslarin sigara konusu acarak seni daha cok alevlendirmisler farkinda degiller.. ben hayatimda hic icmedim.. ama icenleri biliyorum.. bir defa semosun da dedigi gibi cilt degisiyor.. saclar bile saglikli cikmiyor tirnaklarininici sigarali oluyor dur daha ne yazayim birakman icin :) hehehheh biyikli olup sigara icenleri dusunemiyorum bile :)) yani erkeklerde :) iyyyyyyyyyyyyyyy :)))
yeterli mi :) daha ustune geleyim mi :) yoksa atleyip geleyim mi oraya evindeki cantalarindaki butun gizli yerlerdeki sigaralarina el mi koyayim ne istiyorsun de bakimmmmmm :)))
Starsuzicim hakkımızda hayırlısı çok güzel yazmışsın düşdüysek kalkarız silkelenip azimle çocuklarımız için yolumuza devam ederiz. Bizim çozuklarımız çok değerli olcak başlık parası almadan vermiycem kızımıcanım benim yeditepe üniversitesi başhekimi bana q10 100mg iç demişti solgarı kullanıyorum
Kızlar dua edin bana yarın yumurtalarım toplanıyor sag 1 sol 1 ama 3 yilea. Beri ilk kez sil yumurtam cevap verdi benim için mucize.... Gonalf 350 de bile çalışmamıştı
geri sayım başladı insalllah
Kızlar dua edin bana yarın yumurtalarım toplanıyor sag 1 sol 1 ama 3 yilea. Beri ilk kez sil yumurtam cevap verdi benim için mucize.... Gonalf 350 de bile çalışmamıştı
geri sayım başladı insalllah[/QUOTE
ses canım dualarımız seninle...
hangi merkezde tedavi görüyordun pardon unuttum?
6 yumurtan var diye biliyordum neden 2 anlamadım?
ben ilk hamileliğimde de içtim bu zıkkımı ama beni bıraktı zavalla bebeğim...canlarımmm kamp sakinlerii...
az önce alıntı yaparak oldukça uzun bir mesaj yazdım ve puff oldu kayboldu:/
offffff şimdi tekrardan alıntı yapamayacağım okuduklarımdan aklımda kalanlarla cevap yazayım dedim..
imojummm seni merak ettim evet..nerelerdesin dün yoktun...iyisin mi?
buarada o verdiğim internet sitesinde ççookkkgüzel bilgiler var..infertility için kadınların kullanması gerek mg a kadar yazmış...buğday çimi çook önemli buna ilave olarak coenzym 10..günlük 100 mg alınması gerektiğini...heleki 35 + kadı nlarda daha inceliyorum masaj var...okuyarsan bilgileri paylaşalım..success stories insana güç veriyor...
beyazım bugün senin günün olsun ...sen kararlı,güçlü bi kadınsınnn...farzedelimki((inşallah yakın zamanda)
şuanda hamilesin...eeeeeee nolcek şimdi.nasılsa içemeyeceksin degil mi???şuan hamile olduğunu düşün...onca emek bugday çimleri...vitaminlar..hadi parayı geçtimmm yaşanan stres sıkıntı kurullan hayaller dumanla havaya karışıp yok olup gidecek...Come onnnn Beyazzzz..
içmeyince ölünmüyomuş bizzat yaşadım.içmezsem ölürüm derdim.sigarayı 2 pakette çıkarttığım döenmde bıraktım.zorlandım mı?evet valla inletti ...ama tercih yapmam gerekiyodu.hatta arada yemek üstüne fena olmaz diye düşünüyorum...içiyormuyum?tabiki hayır.tercihimi bebegimden eşimle sağlıklı yaşlanmaktan yana kullandım.hayatımız tercihlerimizden oluşmuyor mu?
sen hangisini seçiyorsun Beyazım???
Edajanımmm nerelerdesin?kamp sensiz sessiz kalıyor...
veeee düş merak etmiş.imojanım merak etmiş...bugün kontrole gittim ve İPTAL.tek yumurta gelişmemiş.zaten naturel deneniyordu.. buarada ses nerelerdesin???
herneyse çıkışta bende iptaldim...düşün düşün düşün........anladımki bu savaş için daha fazla mücadele gerekecek...
sonuna kadar elimden geleni yapacagım ...asıl kamp hayatı şimdi başlıyor..
bir şarkıda diyor ya...düşdüysek kalkarız elbet daha ölmedik ya...
Beyazcım eşim bana sigara içme dedikçe sigarayı yiyesim geliyordu inan gizli gizli içiyodum içme die söylendiğinde ağlıyodum. arkadaşlarım asla bırakamazsın diyordu bana sorsan bende asla bırakamam diyordum çok acılı bi 10 günlük süreçti ama amaçlar uğruna yapılması kolaylaşıyor kendini kötü hissettiğin zaman at kendini dışarı ve şu zamanlarda sigara içenlerle bir araya sakın gelme
ayy öyle özeniyorum ki nasıl bıraktım diyorsunuz yaa valla çok zor geliyor. 10 günden sonra canın istemedi mi?
ben ilk hamileliğimde de içtim bu zıkkımı ama beni bıraktı zavalla bebeğim...
neyse hatırlamak dahi istemiyorum hatalıyım kabul. ama 2 senedir çok istiyorum bırakmayı ama olmadı.
sen unutma TAM BEŞ AY MOLA VERİYORSUN BEBEK DÜŞÜNMÜYORSUN bak göreceksin ondan sonra olacak....
gülüm allah sabır versin...inşallah rabbim seni ödüllendirecek.
nerde tedavi olurdun.kusura bakma sormuş olabilirim ama bugün iptal günümdeyim malum:)
hadi beyaz haydi beyaz hayyydiiiii....tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiohhh bebiş gelecek..yazarken heyecanlanıyorum yaaa:)