Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

düşjüm çok tatlısın :54:
gün doğmadan neler doğar ama işte elden bişi gelmiyor gözden yaş akacaksa akıyor:43:

güçlü olamak lazım evet ama rabbim artık kolaylaştırsın canım yanıyor.
bakalım bu ilaçlara başlayalayalı 10 -15 gün anca oluyor etkisi için beklemek lazım.
cnm inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ..rabbim sıra ile hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.

daha ilacları yeni kullanmaya baslamıssın yani etkisi nerden baksan iki ay sonra gösterir.sagol canım insallah olumlu sonuclanır eger sonuc olumsuz olursa nerden baksan 2 yıl ı
gecer yaptırmam maddi anlamda baya zorladı bizi .rabbim yüzümüzü güldürsün insallah büyük bir ihtimalle carsamba toplanır dedi halit beyin hemsiresi 3 yumurtayla yola devam ediyorum
dualarınzı bekliyorum

suzimmm tatlim benimmm dr nin artik senin icin ozel bisiler yapmasi gerekmiyor mu? yani okadar cok ilac protokolleri varki ozellikle Turkiyede... yani bence artik baslamalisiniz diyorum? ben tr de olsaydim yemin ediyorum bastirirdim sunu kullanlim bu nasil olur felan diye? burada bile lupron diye israr ettim dusun.. sende bisiler de cok teslimiyetlikte iyi degil bence tatlim... ignelere basla yada ne bileyim bisiler yapilsin. oyle yumurtam buyumemis felan diye ilacsiz cok baglama bebegim.. yanlis anlamadin degilmi biliyorsun seni cok severim... ama simdi savasma zamani.. zaten sonra istesekte savas yapamicagiz.. bence hemen sen istemesende fsh ve amh testlerini yapin.. amh dustukce daha kotu oluyor.. hemen onlemini al.. ot cop de cok karistirmak iyi degilmis biliyorsun... seni sevdigim icin sadece nacizhane fikirlerim bunlar... hepimiz ayni durumdayiz her gun neredeyse goz yaslarim akiyor. artik aglamaktan makyaj yapmicam dermisimmm :)))

imojum çok haklısın..ama elde var tek folikül oda gelişmedi bile:50: adet olmam bile zormuşşuan yumurtlama olmamış rahim zarı inceymiş:/

bende seni severim benim için önemlisin ,kader arkadaşımsın bizi bizden başka kim anlar.tedaviye başlayabilmek için nasıl bi emek veriyoruz.12 günlük bekleme süresine ulaşabilecekmiyim ?acaba transfer nasıl birşey ?bende yaşayabilecekmiyim ?diye düşünüyorum artık:50: hiç bi ot içmiyorum sadece adaçayı içiyorum..

hap alıyorum ama sordum doktora içebilirsin sorun yok dedi.içtiklerimde işte malum omega3 co 10
çim don quai....adet olabilirsem bastıracagım tek folikül bile olsa...(umarım oda olur)içimi bi korku kapladı ya yumurta artık olmazsa diye:50: o zaman yapılacak birşey kalmıyor degil mi?

edakuşum nerelerde yahuuu

buarada beyazımız transferin 4.gününde.dua ediyorum inşallah sıra ile kavuşalım bebeklerimize:)
beyazımın :49: haberini kutlarız inşallah..
sonra sırda düş var:)

ses ,ses ver..bizi habersiz bırakma.seni seviyoruz toparlayıp devam edeceksin

tatlim beyaz hic bisi anlatmadi neden? yani basladigini igneleri anlatmaya basladi sonrada durdu?
sadece sana mi diyor.. kac tane transfer edilmis?
insallah bebegine kavusur...

yok boyle bisi dun varya bende kuafore gittimmm :)) burada iyi kuafor bulmak cok fazla zor.. esim internetten bulmus gittim kafam dagildi bende rofle yaptirdim :) moralim duzelsin diye mutlaka git dedi esim.. son bir haftadir bende iyi degildim agla agllaa gzolerim sisti... dun biraz daha iyiydim...
havalardan da kaynaklaniyor tabi.. az yagmur yagdi ama benim icim karardi hemencik :)))

bak hep aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki:))

kalp kalbe olayını yaşamışız:7: imojummm

buarada beyazımız transferin 4.gününde.dua ediyorum inşallah sıra ile kavuşalım bebeklerimize:)
beyazımın :49: haberini kutlarız inşallah..
sonra sırda düş var:)

ses ,ses ver..bizi habersiz bırakma.seni seviyoruz toparlayıp devam edeceksin

insallah canım benim

imojum beyazımız radyasyondan uzak duruyor,telefon internete yaklaşmıyor.bugün kısa bi süre ilk kez görüştüm .,inşallah rabbim kolaylaştırsın,güzelleştirsin ,kavuştursun:nazar:

imojum çok haklısın..ama elde var tek folikül oda gelişmedi bile:50: adet olmam bile zormuşşuan yumurtlama olmamış rahim zarı inceymiş:/

bende seni severim benim için önemlisin ,kader arkadaşımsın bizi bizden başka kim anlar.tedaviye başlayabilmek için nasıl bi emek veriyoruz.12 günlük bekleme süresine ulaşabilecekmiyim ?acaba transfer nasıl birşey ?bende yaşayabilecekmiyim ?diye düşünüyorum artık:50: hiç bi ot içmiyorum sadece adaçayı içiyorum..

hap alıyorum ama sordum doktora içebilirsin sorun yok dedi.içtiklerimde işte malum omega3 co 10
çim don quai....adet olabilirsem bastıracagım tek folikül bile olsa...(umarım oda olur)içimi bi korku kapladı ya yumurta artık olmazsa diye:50: o zaman yapılacak birşey kalmıyor degil mi?

edakuşum nerelerde yahuuu

seni ben yerim yaaaa okadar minnossunki :)
tatlim her an her sey olabiliyor hayatta.. sen bana demezmisin pes etme diye? gerci o guc icimden baya baya yok olmaya basladi. acu. cunun yaptigi test sonucu cok fazla derecede stress yukluymusum? bu demek butun hormonlarimi alt ust eden aslinda benmisim :)) kendimi doveyim bari :) demir ve cinko fazlasi cikti.. bunun ne anlama geldigini bilmiyorum ama dengem biraz alt ust olmus durumdayim.. dusun adama ben yardima ihtiyacim var bana yardim edin dedim.. okadar cagresizlik ki bu.... kendi bebegime bir cift patik orecegim.. o geldiginde nezaman olur bilmiyorum ama o nezaman geldiginde ayaklarina giydirecegim.. evet yarin basliyacagim.. the secret :)) diyordu yaa hayalinizdeki sey cizin gorebileceginiz yere asin yada koyun diye... bende minik bir cift patik kendi ellerimle orecegim ve bebegimin gelisini bekleyecegim :) buna nedense inaniyorum :))

daha ilacları yeni kullanmaya baslamıssın yani etkisi nerden baksan iki ay sonra gösterir.sagol canım insallah olumlu sonuclanır eger sonuc olumsuz olursa nerden baksan 2 yıl ı
gecer yaptırmam maddi anlamda baya zorladı bizi .rabbim yüzümüzü güldürsün insallah büyük bir ihtimalle carsamba toplanır dedi halit beyin hemsiresi 3 yumurtayla yola devam ediyorum
dualarınzı bekliyorum

inşallah bu son tedavi olur düşjüm...3 yumurta :nazar: kaliteli ise zaten 1 tanesi yetiyor...bakalım bende 2 3 ay etki bekleyecegim o zaman.buarada her 10 günde kontrole gidecegim.artık kontrole gidip olumsuzu duymak rutine baglandı...pazartesi kontrolen gülücüklerle çık inşallah güzelim..çok emek harcıyoruz maddi manevi allah yardımcımız olsun

kisslar ben kahvalti hazirlamam lazim.. hepinizi optum.. kisa da yazissak iyi geldi bana.. Allahim bu gunden itibaren ne olursundr.ler guzel seyler soyleyip yuzumuzu guldursun... (Amin)

tatlim her an her sey olabiliyor hayatta.. sen bana demezmisin pes etme diye? gerci o guc icimden baya baya yok olmaya basladi. acu. cunun yaptigi test sonucu cok fazla derecede stress yukluymusum? bu demek butun hormonlarimi alt ust eden aslinda benmisim :)) kendimi doveyim bari :) demir ve cinko fazlasi cikti.. bunun ne anlama geldigini bilmiyorum ama dengem biraz alt ust olmus durumdayim.. dusun adama ben yardima ihtiyacim var bana yardim edin dedim.. okadar cagresizlik ki bu.... kendi bebegime bir cift patik orecegim.. o geldiginde nezaman olur bilmiyorum ama o nezaman geldiginde ayaklarina giydirecegim.. evet yarin basliyacagim.. the secret :)) diyordu yaa hayalinizdeki sey cizin gorebileceginiz yere asin yada koyun diye... bende minik bir cift patik kendi ellerimle orecegim ve bebegimin gelisini bekleyecegim :) buna nedense inaniyorum :))

sensin minnoşşşş:16:seviyorum senii imojum

pes etmiyorum arada düşüyorum sonra ayağa kalkıyorum..biliyorsun zor bir süreç yalnız başıma bir savaş

veriyorum arada da yoruluyorum:34:
canımsın sen benimmm o kadar iyi anlıyorum ki o çagresizligi:50:

the secret:))iyi fikir bende bişiler yapyım.ama daha çok acı vermesinden korkuyorum

afiyet olsun,kahvaltıdan önce bi tek yeşil at.yarasınnnn:21:

Kizlar malesef negatif

Ses canım, üzüntünü yüreğimizde hissediyoruz biliyorsun :59: Bu ağır süreci bildiğim için her arkadaşın denemesinde yürepim ağzıma geliyor :59: Diyecek, hafifletecek hiçbirşey olmuyor biliyorum, bütün sorgulamalar baitan yapılıyor, umutsuzluklar, isyanlar... :59: Sabır arkadaşım, sadece sabır... Allah hepimizin yardımcısı olsun ....

bak hep aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki:))

kalp kalbe olayını yaşamışız:7: imojummm

yok boyle bisi dun varya bende kuafore gittimmm :)) burada iyi kuafor bulmak cok fazla zor.. esim internetten bulmus gittim kafam dagildi bende rofle yaptirdim :) moralim duzelsin diye mutlaka git dedi esim.. son bir haftadir bende iyi degildim agla agllaa gzolerim sisti... dun biraz daha iyiydim...
havalardan da kaynaklaniyor tabi.. az yagmur yagdi ama benim icim karardi hemencik :)))

imojummmm nasılsın?
ben bugün kendimi kuaföre attım nerdeyse 4 saate yakın kaldım.o kadar mutsuzum ki kendimi oyalamam lazımdı:/
boya balyaj aklınıza ne gelirse yaptırdım:52:

ama hala iyi değilim:50:

Canlarım, bu ara hepimiz pek keyifsiziz, aşağı yukarı yaşadıklarımız aynı, aynı iniş çıkışlar, umut-umutsuzluklar... Bende de durum pek farklı değil...:59:

Aaaaaa yeter artık yaaaaa :47: Bize durumumuzu tersine çevirecek iyi haberler lazım artık !!! tez zamanda sıra sıra hamile haberleri bekliyorum :47::19:

İmocum, ben akucunun böyle bir sebep bulmasını iyi buluyorum canım, stresini düşürdüğünde belki de kendiliğinden çözülür durum canım... Benim yıllardır bebek sahibi olamayan çocukluk arkadaşım psikolojik tedaviye başladığında, üstelik ağır depresyon hapları kullanırken hamile kaldı biliyor musun ?? Çok önemli bir konu bu..Teşhis olsun ki tedavide olsun değil mi canım.. Stressiz olmamız mümkün mü bizim yaaaa :50: Yalnız şuna takıldım, streste çinko mu fazla oluyori, biz ek çinko alıp duruyorduk :26: İyice karıştı bizim hatlar var yaaa :52:

Duş, Semosh, Beyazcığım, inşallah bu sayfanın bütün keyfini yerine getirir, durumu ters yüz edersiniz canlarım... Dört gözle bekliyoruz bunu...

Son düzenleme:
Back
X