• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

:66:

hiç araştırmadk canım zaten orası teşhis koydu hemen tamam dedik ....... birtane bile sonuç alanla tanışmadım hatta bir çok olumsuzla karşılaştım ve bugünde transfer için gittik ve 4 hücreli orta kalitede tek embiryom varmış doktoruma çok sağlıklı olmadığını söyledim oda ewet bu tedaviyi kapatalım önmüzdeki ayy tekrar başlayalım dedi..... hoplaya zıplaya tamam dedim çünkü içime hiç sinmeyen hastane bir çok şikayet alan hastane ve çok tecrübeli olmadığına inandığım bir dktor zaten çokda genç yani kurtuldum...... ve şimdi sıkı bir psikoloji ile anatolia düşünüyorum medicana mümkün deil :66: vallahi kızlar olay %50 hastada %50 merkezde vee embirylgda bitiyor artık çok titiz davranacağım içimde bir huzur anlatamam

canım hastane dr ve embirolog çok önemli yani arkadaki labaratuvar, ama en önemlisi ilgili ve bilgili bir doktor lütfen iyi araştır.

canım hastane dr ve embirolog çok önemli yani arkadaki labaratuvar, ama en önemlisi ilgili ve bilgili bir doktor lütfen iyi araştır.

araştırmamı hiç canım ewliliğimin 3 ayı neler yaşadık eşimle bir arkadaş yaş faktörü diye sormuş eşimde bende 30 yaşındayız sorun rezervelerle ilgiliymiş her ay 5 yumurtam oluyorr artık çok iyi araştıracağım gerekirse tekrar tahliller netice aynıda olsa şunu çok iyi biliyorum bu işte acemi olmayan bilinçli bir doktorun elinde olacağım

araştırmamı hiç canım ewliliğimin 3 ayı neler yaşadık eşimle bir arkadaş yaş faktörü diye sormuş eşimde bende 30 yaşındayız sorun rezervelerle ilgiliymiş her ay 5 yumurtam oluyorr artık çok iyi araştıracağım gerekirse tekrar tahliller netice aynıda olsa şunu çok iyi biliyorum bu işte acemi olmayan bilinçli bir doktorun elinde olacağım

büyük merkezlerde biraz kaybaoluyorsun ben diyim sana, çok kaliteli çok güzel herşey süper ama her zaman aynı dr yada hocaya denk gelme ihtimalin düşüyor, mesela bahcecide öyleydi,
o yüzden ben çok oyalandım orada,
şimdi daha iyi bir prof a gidiyorum bende de rez azlığı var, ben bir yumrtaya razıyım ama inşallah bulacağız hem ümit var içimde ,
çok sevgiler canım

büyük merkezlerde biraz kaybaoluyorsun ben diyim sana, çok kaliteli çok güzel herşey süper ama her zaman aynı dr yada hocaya denk gelme ihtimalin düşüyor, mesela bahcecide öyleydi,
şimdi daha iyi bir prof a gidiyorum bende de rez azlığı var, ben bir yumrtaya razıyım ama inşallah bulacağız hem ümit var içimde ,
çok sevgiler canım

allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar.

ankarada başkent iyi diyorlar ama çok fazla bilgim yok,
ama şunu söyleyebilirim, sizinle birebir ilgilenecek bir dr olmalı arkadaşlar, ve her sorduğunuz srouyada cevpa verecek illaki yok öyle kapris felan allah allah hem dünya para ver hem de cevap lamasınlar, varya yıkarım o kliniği yani , sizde hakkınızı illaki araayın ve net sorun sorularınızı ki net cevap istiyorumdeyin

sevgilerr,

çok haklısın sevgili nazenin teşekkürler değerli paylaşımın için..rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sevgiler...

çok sevgiler canım

olur canım merak etme rabim yarattığı hiç bir kulunu üzmez şuan belkide sınavdayız hepimiz ben inanıyorum hepimizin olacak seninde tek yumurtandan çifter çifter olacak inşallah...

olur canım merak etme rabim yarattığı hiç bir kulunu üzmez şuan belkide sınavdayız hepimiz ben inanıyorum hepimizin olacak seninde tek yumurtandan çifter çifter olacak inşallah...

bak buna bende inanıyorum sınavda olduğumuza yani, ben hayatım boyunca bu sınavı vermeye çalışıyorum, inşallah veririm arkadaşlar yaş geldi kaça yani artık takatim de kalmıyor inanın ,
inşallah hepimiz için hayırlı olur,
sevgilerimle

merhaba arkadaslar...
aramiza yeni katilan arkadaslara da merhaba...
Hala banu dan haber yok mu? ben merak ettim onu?
edajanim neredesin kissss?
suzisko tatilde..
duscugum insallah hayirlisi neyse o olur adimiza.. bu arada arkadaslar burada memnun olmadiginiz clinic ve dr.leri yazabilirsiniz.. hatta merkezler diye bir topic olacak orada acikca yazilabiliniyor.. yani zaten acikca yazilirsa diger gelecek olan arkadaslarimza isik tutmus oluruz..
ivf cliniclerinin bir cogu oyle bir hal almis ki.. cocuk ozlemiyle yanip tutusan insanlarin duygularini pazara cikartmislar.. o nedenle dikkatli olalim...
semramuscum hayirlisi olsun tatlim.. insallah bu sefer son tedavin olur...
elalpcim 6-7 tane dollenmeyen yumurta sonucunda mutlaka bir toplanti oluyordur... ve dr. ler yani embryologlar neden olmadigina dair aciklama yapiyorlar.. genetik degilse kromozom olma ihtimalini dusunebiliyorlar.. yumurta yapinisini iceliyorlar erkegin spermlerini inceliyorlar.. insallah bir sorun yoktur fakat bence bunu didiklemenizde fayda var derim ben...
yarin bizde bir dr ile tanisacagiz bir saatlik uzaklikta umarim iyi gecer cok ozuluyor bu dr. yumurta rezervi az olan lari tavsiye ediyorlarmis benim acu. cu tavsiye etti..

imojjjjjjjjjj
nerdesiniz kızlar ya,hepinizi cok özledim sagol güzel temennileri icin ici bu kez hersey yolunda olur
aklıma kötü hicbir sey getirmemeye calısıyorum rabbim cok büyük o kullarını zorda bırakmaz inanıyorum bu kez hersey güzel olucak isallah senin adına cok sevindim yarın ki gelismeleri yaz merak ediyorum :21:öptüm kocaman

Kızlar umut tüp bebekte ulun uluğ a tedavi olan varmı?Nasıl?

canım, umut tüp bebek, bahcecinin bir uzantısı, süleyman tosun var orada benim iyi olarak bildiğim ,
eğer geç kalmadıysan pna geç derim ben, ulunu tanımıyorum, 2. denememde süleyman tosun ile hamile kaldım ben ozaman daha bahcecideydi kendisi, ama bende kalbi durdu sonra,

sendeki sorun ne reezev azlığımı? nezaman başlıyorsun , ilk mi olucak,
hadi hayırlısı diyelim:)

merhaba arkadaslar...
aramiza yeni katilan arkadaslara da merhaba...
Hala banu dan haber yok mu? ben merak ettim onu?
edajanim neredesin kissss?
suzisko tatilde..
duscugum insallah hayirlisi neyse o olur adimiza.. bu arada arkadaslar burada memnun olmadiginiz clinic ve dr.leri yazabilirsiniz.. hatta merkezler diye bir topic olacak orada acikca yazilabiliniyor.. yani zaten acikca yazilirsa diger gelecek olan arkadaslarimza isik tutmus oluruz..
ivf cliniclerinin bir cogu oyle bir hal almis ki.. cocuk ozlemiyle yanip tutusan insanlarin duygularini pazara cikartmislar.. o nedenle dikkatli olalim...
semramuscum hayirlisi olsun tatlim.. insallah bu sefer son tedavin olur...
elalpcim 6-7 tane dollenmeyen yumurta sonucunda mutlaka bir toplanti oluyordur... ve dr. ler yani embryologlar neden olmadigina dair aciklama yapiyorlar.. genetik degilse kromozom olma ihtimalini dusunebiliyorlar.. yumurta yapinisini iceliyorlar erkegin spermlerini inceliyorlar.. insallah bir sorun yoktur fakat bence bunu didiklemenizde fayda var derim ben...
yarin bizde bir dr ile tanisacagiz bir saatlik uzaklikta umarim iyi gecer cok ozuluyor bu dr. yumurta rezervi az olan lari tavsiye ediyorlarmis benim acu. cu tavsiye etti..

canımmm selam,
söylermisin kimmiş bu dr bendede rezv az biliyorsun,
bu arada benim bu ay gideceğim doktorum Prof. dr Ümit Özekici, bugün bloomberg ht de saat 19. da tv ye çıkıyor bir bakın bakalım,
bende bu aralar regl olucam gidicem 2. günü ama içim heyecandan çok berbat durumdaaaaaaaaaaa

nazenin hadi bakalım bu ay baslıyosun insallah güzel haber verirsin bizlere semramus un yumosları toplandı bugun onuda merak ediyorum

nazenin hadi bakalım bu ay baslıyosun insallah güzel haber verirsin bizlere semramus un yumosları toplandı bugun onuda merak ediyorum

saol canım, inşallah negatif bir sorun çıkmazda başlarız valla ben bir yumurtaya razıyım biliyorsunuz,

bu dediğin dr kimmiş adını verebilcekmisin?

saol canım, inşallah negatif bir sorun çıkmazda başlarız valla ben bir yumurtaya razıyım biliyorsunuz,

bu dediğin dr kimmiş adını verebilcekmisin?

evet canım aynen bende diyorum artık 1 yumosa bile yazırım olucaksa zaten onunlada olur olgunlastım bu konuda ,ben gayrettepe florans gidicem insallah prof lemi ibrahimogluna insallah bir aksilik cıkmazsa

evet canım aynen bende diyorum artık 1 yumosa bile yazırım olucaksa zaten onunlada olur olgunlastım bu konuda ,ben gayrettepe florans gidicem insallah prof lemi ibrahimogluna insallah bir aksilik cıkmazsa

lemi hocayımı kastetmişler rezerv azlığında iyi diye onu merak ettim?

canım, umut tüp bebek, bahcecinin bir uzantısı, süleyman tosun var orada benim iyi olarak bildiğim ,
eğer geç kalmadıysan pna geç derim ben, ulunu tanımıyorum, 2. denememde süleyman tosun ile hamile kaldım ben ozaman daha bahcecideydi kendisi, ama bende kalbi durdu sonra,

sendeki sorun ne reezev azlığımı? nezaman başlıyorsun , ilk mi olucak,
hadi hayırlısı diyelim:)

Canım teşekkürler.pna nedir?Rezervler 1 yıl önce 0.71 idi.1 deneme yumoş gelişmediği için iptal oldu.2. deneme öncesi 3 ay günlük 3 tane dhea ile 3 antral folükül oldu acil belfıtık amaliyatı olunca denemeye geçilmedi.Haftaya dr gideceğim,folükül var mı başlanır mı bilmem ama Ulun uluğ ,ankarada timur gurgan yada mustafa bahçeci kafamdan geçmiyor değil.Hayırlısı bakalım.

selam
biliyorsunuz bende de rezerv azlığı var.en son amh sonucundan sonra bıraktım uğraşmayı.
dün bhcg baktılar acilde 2.33 çıktı.adetime daha 6 gün var.bu değer bir şey ifade eder mi sizce?
daha önceki bhcg ler hep sıfır cıkardı da..bu arada hiç ilaç kullanmıyorum.yani bchg ilaçtan dolayı olmuş olamaz

Canım teşekkürler.pna nedir?Rezervler 1 yıl önce 0.71 idi.1 deneme yumoş gelişmediği için iptal oldu.2. deneme öncesi 3 ay günlük 3 tane dhea ile 3 antral folükül oldu acil belfıtık amaliyatı olunca denemeye geçilmedi.Haftaya dr gideceğim,folükül var mı başlanır mı bilmem ama Ulun uluğ ,ankarada timur gurgan yada mustafa bahçeci kafamdan geçmiyor değil.Hayırlısı bakalım.

canım selam,
sana şunu söyleyebilirim, ben 2. ci denememi bahcecide yaptım, göya mustafa hoca ilgileneck diye gittik ama hiç bir zaman ona denek gelemedik, reglin pazara geldiğinde nöbetci dr oluyor o bakıyor, veya başka bir gün gidiyorsun mustafa hoca olmuyor seminer de deniyor oray agitti buraya gitti deniyor hayde gene başkası, geçen sefer tesadüfen mustafa hocanın hastasına ben bakiim demişti süleyman tosunda o yüzden onunla ilerledik ama sonuc iyi olmadı,
ben sonrasında gene devam ettim iyi merkez diye ama biraz kayboldum orada, gereken ilgiyi göremedim, hep başka dr denk geldi buda hoşuma gitmedi benim, onlarda zaten böyle zor vaaları sevmiyorlar ve fazla itina göstermiyorlar bu birçok büyük merkezde böyle, artık piri oldum yani,

sana tavsiyem merkeze gittiğinde illaki mustafa hoca ilgilenecekse sürekli geleceğim diye teyit al derim ben.
sevgiler, yada süleyman tosuna devam et umut tüp bebeğe

Back
X