kislar yazmayi unutmusum. tr de bir merkeze msj yolladim daha dogrusu form doldurdum internetten.
bahceci klinigi mustafa bahceci...
durumumu acikca yazdim ve bana cevap geldi.. vallahi sasirdim.. diyor ki benim durumumla ilgili en iyi adres onlarin klinik mis.. size yardimci olacaksa ancak biz olabilirz felan diyor.. hastalarinin cok kismi sizin gibi yumurta rezervi az olan hastalar diyor hemen gelin diyor.. baya iddali geldi.. yani kendilerine guvenmeleri tabi insani etkiliyor.. mustafa bahceci ile ilgili deneyimi sahsen olan var mi?
tam adamına geldin imoje,
ben 2 yıldır oraya gidiyorumdum, benim eşim dr dur, tanıdık vasıtası ile mustafa bahceciden randevu almıştık, ilk gün baktı muayene etti kendisi sonra ali bey diye bir dr a yönlendirdiler beni, hoca çok yoğun çünkü, o zaman eski yerlerindeydi bunlar yani nişantaşında, bahceci kliniğinin hem bosna da, hemde kuzey ırak kabilde hem de kıbrısta kendi özel bağlantıları var,
ben ali beyle başladım bana lücrin verdiler , dedimki, ilk denememde menogon vermişlerdi acaba gene onunlamı başlasak dedim yok dedi mustafa hoca bunu dedi ,
iyi peki, bende başladım ama benim durumum biliyorsunuz rezerv azlığı kritik yani, tabi lucrin ile pregon mu ne işe yaramadı kısa bir süre sonra yarıda kestiler tedaviyi ve ben sırf ilaç gitti geldi kan tahlili için yakalaşık 2bin tl ödedim , sonra tabi moral bozukluğu felan, tekrar gittim bu sefer dedilerki ali bey kabile gitti sizi süleyman tosun alsın, mustafa nerde , çok yoğun , zaten aynı burası herks herksi biliyor merak etmeyin,
peki dedim, süleyman hoca menagon başlattı ve o ay bir yumurtayı bulduk, döllendi transfer oldu , hamile kaldım ama kalbi durdu 8.haftada kürtaj, bora bey baktı o yaptı o da orda,
sonra ben kendimi toparladıktan sonra tekrar gittim, bu sefer fulyadaki büyük muazzam merkezlerine geçmişlerdi, gene alibeyi sordu aa döndü dediler, alibey baktı, yeniden deneyelim illaki buluruz bir yumurta dedi, ama dedi ben kosavaya gideceğim eee ben nolcam, istersen burad kal mustafa hoca baksın, istersen umuta geç süleyman tosun baksın, bende dedimki mustafa hoca bakacaksa onu tercih ederim, tamam dedi,
sonraki ay gittim pazara denk geldi regliin 2. günü, nöbetci dr, aytun diye genç bir kadın, progesteron baktı aa yüksek bu ay başlayamayız dedi, peki dedim popoma baka baka döndüm, gene hayal kırıklığı,
öbür ay gene geldim, mustaf ahocanın hastasıyım diyorum telefonda ok diyorlar, gidiyorum aa hoca bugün çok yoğun sizi burçak hn alsın, e peki, hatta orada dr ların kendi özel hemşireleri var onlar gelip boşver sen bizim hastamız ol diyen de var, baktım burçak hn çok iyi sakin ve şeker bir hn, hemşireside iyi birisi , haa ilgi var mı var ama merkez okadar büyükki uzay üssü gibi, kayboluyorsun, her gidişte kan tahlili, carttt 70 tl, cartttt muayene 200 tl,
neyse burçak bakıcak diye bekliyoruz, mustafa hoca ben bakım demiş, ama bir türlü bakamadı, bende sinirlendim ya benim dokrtorum kimmmm burada diye bağırdım düşünün,
sonra burçak hn ile devam ettik, ancak düzgün bir gelişim olamadı, çünkü ultrasonla bakıyor bu ay bekleyelim diyor neden, düzgün gelişen birşey göremedimdiyor, peki geri dönüyorum,
öbür ay incir kürü yaptım bende, anaa oda ne regli felan olmadım, hevesle gittim, başka bir dr tabi geneeee, yumurta çatlamamaış hemde 2 tane olmuş bak kendiliğinden, adam dediki incir mincir yapıyorsunuz ama onlarda böyle şeylere sebebeiyet verebiliyor, sonra gene öbür ay gittim, bu ay sadece toplayıp donduralım dedi, iyi dedik, menegon verdi ama dozu farklı, bu seferde yarıda kesti , bende çok bunaldım yurt dışına gittim eşimle tatile yeter dedim,
döndük tekrar gittik regl 2. günü bu sefer eşimde var, aa dedi ufak bir kist olmuş gene olmaz, siz evlat edinin yada donasyonu düşünün kıbrısta var bizim isterseniz,
işte bahceceideki maceram benim böyle, bende internet sitelerini okuudğumda çok etkileniyordum, ama bana rezervi az diye hiçç değişik bir protokol yada değişik bir ilaç şekil şemal denenip de bir şey yapılmadı, hocaya bile sorulmadı, hocam bu hastay ane yapalım felan diye gittt gelll, çok kolay sanki, hatta ben teksen çamlıbele başlayacaktım o sırada hadi dedim herkes bahceci diyor , gene oraya gidim,
ama bana göre ben biraz zor vakaydım ve oyalandım orada, maalesef olmadı,
belkide denk gelmedi, elbetteki çok başaı hikayeleri var ama kolay vakalarda oluyor bu , 40 yaş üstü rezerv azlığı yada spermi hiç olmayanların yüzdesini sormak lazım,
neyse şimdi başka bir prof. hocaya gidiyorum, yani birkaç güne kadar regl olucam , bu hoca benim ilk gittiğim hoca, birebir kendisi ilgileniyor diyorki bazen genç dotor arkadaşlar hocalarına danışsa negüzel olur hocam bu hastanın durumunda ne yapalım diye, herkese standart procedure olmaz diyor.
durum bu canımmmm, genede sen kendin değerlendir, bu birazda şans işi, iyi klinik mi elbette, lüks, temiz kaliteli şaşalı, pahalı,
önemli olan iyi analiz etmeleri hastayı , ve çok hasta var, okadar çokki diyorum işte fabrikasyon gibi olmuş artık buralar,
bol şansss