canım sen de denedin mi hic faydası oldumu buay ki tüp bebegi ertiliyorum cünkü kafam o kadar cok karışık ki iki ay kullanmam lazım mış bu kürleri bana bi akıl verirmisisniz kür kullanıpta amh yükselen var mı bana saracoglu allahın izniyle inşallah yükselir dedinapıyım bu kürleri kullanıp iki ay sonramı deniyim bu arada amh 0.5 benim diger herşey normal cevap yazarsanız sevinirim
metnazcım merhaba, akıl vermek haddimize değil tabi ama, şunu belirteyim sana, benim hormonlarım oldukça düştü bu çayları kullandığım dan beri,
özellkle fsh çok iyi oldu, ama kistik yapıdan dolayı ginera ile devam edip bu ay inşallah başlamak için gene kürlere devam ediyorum.
bazı arkadaşlar çok fayda görmüş , bunlar bitkisel, hiç bir zararı olmaz diye düşünüyorum bende, sonuçta herşey doğadan,
bence hemen bu çayları al ve içmeye başla, sonra, incir kürünü de yapabilirsin, birde bazı karışımlar mesela, bal am abu bal çok iyi bir bal olmak zorunda mümkünse kaçkar yada elazıg balı, içine karanfil, hayıt tohumu, üzüm çekirdeği, çakşır, polen, ginseng, arısutu, kudret narı felan kaonuyor, bunu da sabah akşam aç karna bir kaşık yiyebilirsin, bu da çok güçlendirici bir şey,
herşey doğadan ben karşı değilim, kullanıp fayda görende var işe yaramadı diyende, birazda senin bünyenle bedeninle alakalı , genelde bitkiseklere ilaçlara çabuk tepki veren bir bünyen varsa herhalde güzel olur,
tahlil sonuçlarına çok takılma, düzenli beslenme, spor, ve yapacağın meditasyonlar ile ve poziitif hissedereeeekkkkkkkk, inşallah anne oluyor olacaksın:)))))))))))
sevgiler canımm